Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κων Κων αυτό που θα μπορούσες να κάνεις είναι να αντλέις όλα τα γεύματα με νοσοκομειακό θήλαστρο.

Αυτό εκανα απο την αρχή.

Παρε το θήλαστρο καλου κακού....Και να μη το χρειαστείς αμέσως θα μπορέσεις να βγάλεις καποια γευματα και να τα βάλεις στον καταψύκτη για ώρα ανάγκης.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσια! Πως πάτε;

katerina 10 καλωσόρισες,με το καλό το μωράκι σου.

Ο θηλασμός με αγχώνει κι εμένα πολύ, αλλά επειδή θέλω να το βλέπω αισιόδοξα πως θα καταφέρω να θηλάσω τους πρώτους μήνες τουλάχιστον αποκλειστικά, δεν έχω ασχοληθεί με θήλαστρα, μπιμπερό κλπ για να μην προκαταβάλλομαι αρνητικά. Λέτε να το παίρνω πολύ αψήφιστα;;;:confused:

UslQp3.png

UOZVp3.png

Ο θηλασμός με αγχώνει κι εμένα πολύ, αλλά επειδή θέλω να το βλέπω αισιόδοξα πως θα καταφέρω να θηλάσω τους πρώτους μήνες τουλάχιστον αποκλειστικά, δεν έχω ασχοληθεί με θήλαστρα, μπιμπερό κλπ για να μην προκαταβάλλομαι αρνητικά. Λέτε να το παίρνω πολύ αψήφιστα;;;:confused:

Αν διαβασεις και πιο πανω τι εχω ηδη γραψει και εγω σαν εσενα ειμαι...Το εχω αφισει εντελως στην φυση και οτι γινει...Ειπα θα προσπαθησω να θηλασω σαν να μην υπαρχουν ετοιμα γαλατα μπιμπερο θηλαστρα κτλ...Αν δεν μου κατσει τοτε θα δω τι θα κανω...

εγώ το θήλαστρο θα το χρειαστώ απο 15 Σεπτέμβρη που θα παώ για δουλειά. Αλλά επειδή οι μαίες στο νοσοκομείο ψάχνονται για να σταματήσεις το θηλασμό, θέλω να το έχω απο τη γέννα. π.χ και μακριά απο μας να κάνει ικτερο και να πει ο γιατρός όχι θηλασμός, τότε τί κάνω θα τραβάω τα νινιά μου να βγάζω το γάλα;; καλήτερα 75 και πεταμένα παρά να χρειαστεί και να τρέχω.

Βρε κοριτσακι μου τοσο νωρις θα γυρισεις στην δουλεια???:confused::confused::confused:

Τοτε εσυ το χρειαζεσαι οπωσδηποτε!!!Εννοειται να το παρεις!!!

λοιπόν πήγα απο τη weleba που νοικιάζει τα νοσοκομειακά θήλαστρα. Η ενοικίαζει πάει 60 το μήνα για τους δύο πρώτους και 40 τους επόμενους. επίσης τα σολινάκια και οτι έρχετε σε επαφή με το γάλα τα αγοράζεις, κάνουν 15 για μονή άντληση και 25 για διπλή. Επίσης ενημερώνω οτι 2 έως 20 Αυγούστου θα είναι κλειστά και άρα δε μπορείς να νοικιάσεις. Και ιδού το δίλημμα τα δίνεις τα 75 ευρώ και ας πάνε χαμένα ή τα δίνεις και είσαι καλυμμένη οτι και να συμβεί;;

Κων Κων αυτό που θα μπορούσες να κάνεις είναι να αντλέις όλα τα γεύματα με νοσοκομειακό θήλαστρο.

Εφοσον θα επιστρέψεις τόσο νωρίς στην δουλειά τοτε ούτως ή άλλως θα το χρειαστείς, άρα αγόρασε ένα δικό σου με τα ίδια χρήματα που θα έδινες στην ενοίκαση. Εγώ δεν το έχω αγοράσει , σκοπευω και εγώ να θηλάσω αποκλειστικά αλλά έχω συνεννοηθεί με την φαρμακοποιό μου οτι σε περίπτωση που το χρειαστώ θα μου το φέρει άμεσα. Μου είπαν της weleda το τελευταίο μοντέλο ( swing εάν δεν κάνω λάθος) το οποίο είναι πολύ φιλικό με το στήθος!;)

cpi8oebdl.png

Διαφημίσεις

Εφοσον θα επιστρέψεις τόσο νωρίς στην δουλειά τοτε ούτως ή άλλως θα το χρειαστείς, άρα αγόρασε ένα δικό σου με τα ίδια χρήματα που θα έδινες στην ενοίκαση. Εγώ δεν το έχω αγοράσει , σκοπευω και εγώ να θηλάσω αποκλειστικά αλλά έχω συνεννοηθεί με την φαρμακοποιό μου οτι σε περίπτωση που το χρειαστώ θα μου το φέρει άμεσα. Μου είπαν της weleda το τελευταίο μοντέλο ( swing εάν δεν κάνω λάθος) το οποίο είναι πολύ φιλικό με το στήθος!;)

πριν την εδραίωση του θηλασμού γύρω στο 6 μήνο νομίζω, πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο νοσοκομειακό θήλαστρο το οποίο κοστίζει γύρω στα 2500 ευρώ. Αυτά του εμπορίου είναι για μετά.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

πριν την εδραίωση του θηλασμού γύρω στο 6 μήνο νομίζω, πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο νοσοκομειακό θήλαστρο το οποίο κοστίζει γύρω στα 2500 ευρώ. Αυτά του εμπορίου είναι για μετά.

τώρα τι να σου πώ ... άσχετη μάνα είμαι αλλά η ξαδέλφη μου που γέννησε πριν από τρεις μήνες αυτό αγόρασε από την αρχή για να κάνει άντληση και προς το παρόν θηλάζει αποκλειστικά . Τον πρώτο της γιο τον θήλασε και αυτόν μέχρι ενός έτους και πάλι είχε αγοράσει ηλεκτρικό θήλαστρο ( όχι αυτό που αναφέρω παραπάνω) από την αρχή για να μπορεί να του δίνει μητρικό γάλα όταν θα χρειαζόταν να λείψει... βέβαια εσύ θα πρέπει να επιστρέψεις στην δουλειά και ισως για αυτό να χρειαστείς το νοσοκομειακό το οποίο θα σε βοηθήσει καλύτερα στην εδραίωση... ποιος στο έχει πει όμως αυτό? δεν το έχω ξανακούσει.:)

cpi8oebdl.png

τώρα τι να σου πώ ... άσχετη μάνα είμαι αλλά η ξαδέλφη μου που γέννησε πριν από τρεις μήνες αυτό αγόρασε από την αρχή για να κάνει άντληση και προς το παρόν θηλάζει αποκλειστικά . Τον πρώτο της γιο τον θήλασε και αυτόν μέχρι ενός έτους και πάλι είχε αγοράσει ηλεκτρικό θήλαστρο ( όχι αυτό που αναφέρω παραπάνω) από την αρχή για να μπορεί να του δίνει μητρικό γάλα όταν θα χρειαζόταν να λείψει... βέβαια εσύ θα πρέπει να επιστρέψεις στην δουλειά και ισως για αυτό να χρειαστείς το νοσοκομειακό το οποίο θα σε βοηθήσει καλύτερα στην εδραίωση... ποιος στο έχει πει όμως αυτό? δεν το έχω ξανακούσει.:)

μου το είπε σύμβουλος θηλασμού και το γράφει και στο βιβλιο της η κυρία Πατσούρου η οποία είναι παιδίατρος και σύμβουλος θηλασμού.

μου το είπε σύμβουλος θηλασμού και το γράφει και στο βιβλιο της η κυρία Πατσούρου η οποία είναι παιδίατρος και σύμβουλος θηλασμού.

και αυτό ισχύει για την περίπτωσή την δική σου όπου θα επιστρέψεις στην δουλειά νωρίς ή και στην περίπτωση την δική μου που θα μείνω μερικούς μήνες με το μωράκι? σε ρωτάω για να γνωρίζω ώστε να μην βιαστώ να αγοράσω.:confused:

cpi8oebdl.png

το βιβλίο αυτό το έχω παραγγείλει εδώ και δύο εβδομάδες σε ένα βιβλιοπωλείο του Ηρακλείου και όλο μου το φέρνουν... πιο γρήγορα θα γεννήσω παρά θα το έχω πάρει..:mad:

cpi8oebdl.png

Διαφημίσεις

αχ κοριτσακια ομορφα τι κανετε?εγω απο απο το κρεββατι στον καναπε με το χειριστηριο του ερκοντισιον αγκαλια σοβαρη η κατασταση μου αχ βαχχχχχχχχχχχχχχχχχ ουτε τα ματια μου δεν μπορω να ανοιγοκλεισω! και αυριο εχω τραπεζεσ γαμοτι μου!

ttc72e7.aspx

αχ κοριτσακια ομορφα τι κανετε?εγω απο απο το κρεββατι στον καναπε με το χειριστηριο του ερκοντισιον αγκαλια σοβαρη η κατασταση μου αχ βαχχχχχχχχχχχχχχχχχ ουτε τα ματια μου δεν μπορω να ανοιγοκλεισω! και αυριο εχω τραπεζεσ γαμοτι μου!

και εμείς εδω νότια έχουμε πολύ ζέστη!!! πάλι καλά που έχουμε και τα κλιματιστικά!! Βέβαια εμείς μένουμε λιγο έξω από την πόλη και έχουμε δροσιά!! είναι καλύτερα !!! εσύ μένεις Αθήνα?

cpi8oebdl.png

το βιβλίο αυτό το έχω παραγγείλει εδώ και δύο εβδομάδες σε ένα βιβλιοπωλείο του Ηρακλείου και όλο μου το φέρνουν... πιο γρήγορα θα γεννήσω παρά θα το έχω πάρει..:mad:

αμ δε το παράγγελνες απο το internet και εγώ σε νησί μένω και επειδή τους ξέρω το πήρα απο internet και σε 3 εργάσιμες ήταν σπίτι. Δε το παραγγέλνεις απο την προτοπορία με αντικαταβολή;; Πιο γρήγορα θα σου έρθει.

τραπέζι με ντελίβερι. Μη μου πεις πως θα κάτσεις να τραπεζώνεις με σπιτικά ορεκτικά, σαλάτες, κυρίως και επιδόρπια;; Εγώ μόνο με σαλάτα θα έκανα τραπέζι.

τραπέζι με ντελίβερι. Μη μου πεις πως θα κάτσεις να τραπεζώνεις με σπιτικά ορεκτικά, σαλάτες, κυρίως και επιδόρπια;; Εγώ μόνο με σαλάτα θα έκανα τραπέζι.

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα καλε τραπεζες μπερδεψαμε τους τονους καρδουλα!!!!!!!!!!!!!!!!! λοιπον η κατασταση μας ειναι εκτακτου αναγκης!!!!!!!!!!!!!!!!! χαχαχαχαχα

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...