Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

nano79 σε πόσες μέρες τα παρέλαβες.. γιατί αν είναι για 30 ευρώ χαλαρά παραγγέλνω και εγώ απο νέτ και ο θεός βοηθός!!!

δεν τα εχω παραλαβει ακομα. τη κυριακη τα παρηγγειλα. στο site γραφει 3-6 εργασιμες μερες. μια κοπελα που εχει παρει ηδη μου ειπε οτι εκαναν 5 μερες... ειναι σιγουρα πιο οικονομικα απο τα φαρμακεια.

ZOrwp3.png

Μπου μπου μην ανησυχείς για την περίτυλιξη. Μου έχει αναφέρει ο γιατρός μου οτι είναι συνήθες φαινόμενο και ο ίδιος δεν το αναφέρει στις εγκυμονούσες για να μην τις αγχώνει , απλά τις παρακολουθεί λίγο πιο συχνά!

Όσον αφορά τις κρέμες για τα μωράκια μας εγώ αγόρασα από το φαρμακείο το αφρόλουτρο και την κρέμα της A-DERMA . Μου την πρότειναν ως πολύ καλή!!!. Πάντως την επόμενη φορά θα αγοράσω από το ιντερνετ της weleda.

Τέλος, όσον αφορά στο σόι που πρόκειται να μας επισκεφθεί θέλω να πιστεύω οτι θα σεβαστούν την ανάγκη μας να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα και θα μας επισκεφθούν μετά τον σαραντισμό.... εγώ δυστυχώς δεν έχω πεθερά, "εφυγε" πριν από ένα μήνα πολύ ξαφνικά και στεναχωρήθηκα πάρα πολύ γιατί ήταν ένας πολύ καλός άνθρωπος... δυστυχώς!! για αυτό δεν θέλω να λέω τίποτα και να αναλώνομαι -νευριάζω εκ των προτέρων για πιθανά σενάρια που ίσως συμβούν στην γέννα μας... το μόνο που θέλω είναι να γεννήσω ένα υγιέστατο παιδάκι ... όλα τα υπόλοιπα εδώ μένουν!

πολλά φιλιά σε όλες !

cpi8oebdl.png

Διαφημίσεις

Μπου μπου μην ανησυχείς για την περίτυλιξη. Μου έχει αναφέρει ο γιατρός μου οτι είναι συνήθες φαινόμενο και ο ίδιος δεν το αναφέρει στις εγκυμονούσες για να μην τις αγχώνει , απλά τις παρακολουθεί λίγο πιο συχνά!

Όσον αφορά τις κρέμες για τα μωράκια μας εγώ αγόρασα από το φαρμακείο το αφρόλουτρο και την κρέμα της A-DERMA . Μου την πρότειναν ως πολύ καλή!!!. Πάντως την επόμενη φορά θα αγοράσω από το ιντερνετ της weleda.

Τέλος, όσον αφορά στο σόι που πρόκειται να μας επισκεφθεί θέλω να πιστεύω οτι θα σεβαστούν την ανάγκη μας να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα και θα μας επισκεφθούν μετά τον σαραντισμό.... εγώ δυστυχώς δεν έχω πεθερά, "εφυγε" πριν από ένα μήνα πολύ ξαφνικά και στεναχωρήθηκα πάρα πολύ γιατί ήταν ένας πολύ καλός άνθρωπος... δυστυχώς!! για αυτό δεν θέλω να λέω τίποτα και να αναλώνομαι -νευριάζω εκ των προτέρων για πιθανά σενάρια που ίσως συμβούν στην γέννα μας... το μόνο που θέλω είναι να γεννήσω ένα υγιέστατο παιδάκι ... όλα τα υπόλοιπα εδώ μένουν!

πολλά φιλιά σε όλες !

επ κοριτσακι καλως ορισες με το καλο το μπεμπακι!

ttc72e7.aspx

Καλησπέρα εγκυουλες!

Πιάσαν πάλι οι ζέστες και είμαι χαλια.... Με τα εσωρουχα κυκλοφορω στο σπίτι. Ουφ....

Η μπέμπα αν και στενευουν τα περιθοριά της για κινησεις, δεν σταματάει να κουνιέται... Ενας χαμός γίνετε στη κοιλιά μου. Μήπως θελει να βγεί νωρίτερα?

Ο Κωνσταντίνος είναι μια χαρα και με βοηθάει πολύ σε ότι του λέω. Τον έχω παραχαϊδέψει τον τελευταίο καιρό, όσο ακόμα είναι το μοναχοπαίδι μου... Οχι οτι θα αλλάξει κάτι μετά, πιστευω οτι η αγαπη στα παιδιά μας δεν μοιράζεται απλά γίνετε περισσοτερη!

Οσο για τις επισκεψεις κ εγω δεν θα εχω πολλες στο σπίτι. Αυτο που δεν έμαθα είναι για το ΙΑΣΩ αν τελικά φερνουν τα μωρά ενω έχει κόσμο ακόμα στο δωμάτιο. Θα ηθελα να τους διωχνουν πρωτα όλους και μετά να φερνουν.

indie μου τελειο το δωματιο! Αντε με το καλό να ερθει το νινι.

katerina10 καλως ηρθες στην παρέα μας! Με το καλό να υποδεχτεις το μωράκι σου!

mary13 κ εγω έτσι είμαι. Για να πάω απο το σαλόνι στη κρεβατοκαμαρα το σκέφτομαι...

Να ρωτησω κάτι για τον θηλασμό?

Αν και η μπεμπα μου βγεί όπως ο Κωνσταντίνος που δεν θήλαζε τί θα κάνω? Ο γιος μου όταν γεννηθηκε στις 36 εβδομαδες έκανε 3-4 ρουφηξιές και σταματούσε... Αναγκάστηκα και εβγαζα με το θήλαστρο και του έδινα με το μπουκάλι. Αργοτερα που πήρε λίγο τα πάνω του και προσπάθησα, δεν θηλαζε ούτε 5 λεπτά και κοιμόταν. Μετα απο 1 ωρα πάλι ούτε 5 λεπτά και ύπνος. Και φυσικά αντί να βάζει κιλά ευτος έχανε... Τί άλλο θα μπορούσα να είχα κάνει???

Και στο βιβλίο της Πατσουρου δεν βρηκα κατι αντιστοιχο. Πιο πολύ μιλουσε για τελειόμηνα μωρακια άνω των 3,5 κιλών.

καλησπερα κοριτσακια μου...πως ειναι οι κοιλουμπες σας σημερα???

εμεις καλα ειμαστε,αλλα και σημερα παρα πολυ ησυχοι(βεβαια ετσι ελεγα και χθες αλλα το βραδυ μολις ξαπλωσα εδωσε ρεσιταλ το παιδακι μου),αυριο ευτυχως πρωι πρωι θα τον δουμε τον μουργο και θα ηρεμησω κι εγω...

κων κων μου κι εγω με την ζεστη δεν αντεχω...με τα εσωρουχα παω πανω κατω....

μαιρουλα νομιζω ειναι φυσιολογικο να νοιωθεις εξαντλημενη..ολες καπως ετσι νοιωθουμε,μια η ζεστη,μια το βαρος...και τραβαει και το μωρακι ολη την ενεργεια..οποτε ειναι λογικο....

76IGp3.png

Χμμ θα κάνω μια έρευνα αυτή τη βδομάδα και αν είναι θα το επιχειρήσω..αφού εκδόσω και μια προπληρωμένη κάρτα γιατί τις πιστωτικές τις μισώ!!!

κι εγω μια τετοια εβγαλα...δεν τις θελω καθολου τις πιστωτικες

76IGp3.png

Διαφημίσεις

λοιπόν πήγα απο τη weleba που νοικιάζει τα νοσοκομειακά θήλαστρα. Η ενοικίαζει πάει 60 το μήνα για τους δύο πρώτους και 40 τους επόμενους. επίσης τα σολινάκια και οτι έρχετε σε επαφή με το γάλα τα αγοράζεις, κάνουν 15 για μονή άντληση και 25 για διπλή. Επίσης ενημερώνω οτι 2 έως 20 Αυγούστου θα είναι κλειστά και άρα δε μπορείς να νοικιάσεις. Και ιδού το δίλημμα τα δίνεις τα 75 ευρώ και ας πάνε χαμένα ή τα δίνεις και είσαι καλυμμένη οτι και να συμβεί;;

Κων Κων αυτό που θα μπορούσες να κάνεις είναι να αντλέις όλα τα γεύματα με νοσοκομειακό θήλαστρο.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!Όντως πολύ ζέστη και δεν παλευεται!!!!Εγω ετρεχα και ολο το πρωι σε τραπεζες και να πληρωσω και λογαριασμους και εννοειται κανεις δεν μου παραχωρησε την θεση του και στο τελος απο την ζεστη και την ορθοστασια στην ΔΕΗ ζαλίστηκα και πηγα να κατσω σε μια καρέκλα ζήτησα λίγο νεράκι και η υπάλληλος τσάντιστηκε και μετά έχασα την σειρά μου και ξαναπερίμενα στην ουρά....:( Τι να πώ τι να πω!!!Μόνο στο μετρό να πω την αλήθεια πάντα μου δίνουν θέση!!!!Και αυτές που σηκώνονται είναι πάντα γυναίκες...Αντρας ποτε....Αν δεν έχει περάσει εγκυμοσύνη ο αντρας που να καταλαβει :lol:

Κατερίνα10 Καλωσήρθες κοριτσάκι με το καλό να γεννήσεις το μωράκι σου!!!!Κρήτη και εσυ ε σαν το χαπακι!!!Αχ σας ζηλέεεεευω

Indie σουπερ το δωματιακι σας!!!!Με το καλό να το γεμισει το μπεμπίνι σου

Την Πεμπτη εχω ραντεβου με τον γιατρό και παλι εχουν απεργια τα ΜΜΜ!!!Παλι θα ταλαιπωρηθω τρελα για να παω....Γκρρρρρ:twisted:

Λια galat zouzounel μπουμπου και ποια αλλη ειναι μανουλα ηδη δεν θυμαμαι συγχωρέστε με σας παρακαλώ πολύ τα φώτα σας...Εχω παρει 3 συσκευασιες πανες το νουμερο 2 για 3-6 κιλα΄συνολικα ειναι 138 πανες...Πόσο καιρο θα με βγάλουν αυτές????Και περίπου σε πόσο χρονικό διάστημα αλλάζουν νουμερο???Να πάρω λετε και πάνες νουμερο 1???Με αγχώνει αυτό με τις πάνες γιατι ο άντρας μου θα πάρει μόνο μια βδομάδα άδεια όταν γεννήσω και οταν θα δουλευει θα ερχεται σπιτι 8 το βράδυ από το τις 8 το πρώι και μιας και δεν θα εχω κανέναν σπίτι...πεθερικά και γονείς είναι μακρυα (καλύτερα βέβαια ) δεν θέλω να ξεμείνω από πάνες!!!!

Και ιδού το δίλημμα τα δίνεις τα 75 ευρώ και ας πάνε χαμένα ή τα δίνεις και είσαι καλυμμένη οτι και να συμβεί;;

Γενικώς εγώ είμαι της άποψης καλιο γαιδουροδενε παρα γαιδουρογυρευε...

Αλλα το θήλαστρο είσαι σίγουρη ότι θα το χρειαστεις??Εγω ας πούμε αποφάσισα να αφίσω την φύση να κάνει την δουλεια της στο θέμα του θηλασμου και βλέπουμε ;)

Γενικώς εγώ είμαι της άποψης καλιο γαιδουροδενε παρα γαιδουρογυρευε...

Αλλα το θήλαστρο είσαι σίγουρη ότι θα το χρειαστεις??Εγω ας πούμε αποφάσισα να αφίσω την φύση να κάνει την δουλεια της στο θέμα του θηλασμου και βλέπουμε ;)

εγώ το θήλαστρο θα το χρειαστώ απο 15 Σεπτέμβρη που θα παώ για δουλειά. Αλλά επειδή οι μαίες στο νοσοκομείο ψάχνονται για να σταματήσεις το θηλασμό, θέλω να το έχω απο τη γέννα. π.χ και μακριά απο μας να κάνει ικτερο και να πει ο γιατρός όχι θηλασμός, τότε τί κάνω θα τραβάω τα νινιά μου να βγάζω το γάλα;; καλήτερα 75 και πεταμένα παρά να χρειαστεί και να τρέχω.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...