Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ρε κορίτσια δε σας προλαβαίνω λίγες ώρες έλειψα και πήρε φωτιά το καφέ.

Indie πανέμορφο το δωμάτιο με το καλό να δεχτείς το μπεμπάκι σου.

Εγώ καιρό τώρα έχω εφαρμόσει το σύστημα σας γράφω κανονικότατα μπροστά στα μούτρα σας, το οποίο έφερε φοβερά αποτελέσματα. Πήραν χαμπάρι πως ότι και να πουν το δικό μου θα κάνω χωρίς φωνές, χωρίς τίποτα και έτσι σταμάτησαν να λένε. Στη θέση σου indie το σεντονάκι δε θα το έβαζα ποτέ.

Όσο για τις επισκέψεις το τόνισα ότι γειτόνισσες, θειάδες και λοιποί επιτρέπονται για 15 λεπτά επίσκεψη το πολύ και αυτό χωρίς να δουν το παιδί, μετά από αυτό το χρόνο θα αποσύρομαι στο δωμάτιο ότι με χρειάζεται το μωρό και δε θα ξαναβγαίνω μέχρι να φύγουν. Σιγά μη αφήσω να το βλέπει ο καθένας ή να ακούω όλες τις βλακείες. Τσάμπα έχω το τίτλο της αθηναίας που δε θέλει πολλά πολλά;;

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ιντιε καλοριζικο το δωματιακι σας! με το καλο το μπεμπακι!

Νανο, συγγνωμη που θα στο πω, αλλα ξεκοψε το απο κουνιαδα με πιτσιρικια αμεσως, τα πιστιρικια ειδικα ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ τις πρωτες μερες... για τα παιδια γινομαστε λεαινες αν χρειαστει πολυ σωστη κουβεντα....

οσο για τους αλλους ενταξει μια κατανοηση υπαρχει απο ολους συνηθως μεπριμενουν απο μονοι τους να σαραντησει το μωρο, αλλα κομα κι αν ερθουν δεν πειραζει αρκει να τους υπενθυμιζεται τα μετρα υγιεινης. Βαλτε τους να πλυνουν χερια, δωστε το μωρο( οχι φυσικα με διη σας πρωτοβουλια αν επιμεινουν) με σεντονακι κλπ. Και τα ριχνουμε ολα στον παιδιατρο!!! ο παιδιατρος ειπε αυτο ή ειπε το αλλο κλπ.... γενικα τα μωρα ειναι ευαισθητα τις πρωτες μερες αλλα και πολυ ανθεκτικα μην φοβαστε. Για τα πιτσιρικια ειμαι απολυτη...

να θυμαστε...

1148253.jpg

eNeap2.pngTSzHp3.png

ιντιε καλοριζικο το δωματιακι σας! με το καλο το μπεμπακι!

Νανο, συγγνωμη που θα στο πω, αλλα ξεκοψε το απο κουνιαδα με πιτσιρικια αμεσως, τα πιστιρικια ειδικα ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ τις πρωτες μερες... για τα παιδια γινομαστε λεαινες αν χρειαστει πολυ σωστη κουβεντα....

οσο για τους αλλους ενταξει μια κατανοηση υπαρχει απο ολους συνηθως μεπριμενουν απο μονοι τους να σαραντησει το μωρο, αλλα κομα κι αν ερθουν δεν πειραζει αρκει να τους υπενθυμιζεται τα μετρα υγιεινης. Βαλτε τους να πλυνουν χερια, δωστε το μωρο( οχι φυσικα με διη σας πρωτοβουλια αν επιμεινουν) με σεντονακι κλπ. Και τα ριχνουμε ολα στον παιδιατρο!!! ο παιδιατρος ειπε αυτο ή ειπε το αλλο κλπ.... γενικα τα μωρα ειναι ευαισθητα τις πρωτες μερες αλλα και πολυ ανθεκτικα μην φοβαστε. Για τα πιτσιρικια ειμαι απολυτη...

να θυμαστε...

1148253.jpg

τι κάνεις κουκλίτσα;; Πως τα περνάς στο χωριό μου;;;

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Απότι βλέπω επικρατεί μια σύγχιση γενικά σε όλες μας. Τι καλά!!! Λέτε να φταίει που πλησιάζει ο καιρός; Εγώ τσακώνομαι συνεχως με το Χρηστάκο μου (αδίκως) με τον μπαμπά της οικογενειας(δικαίως) με την μάνα μου(συνηθισμένο) και γενικά είμαι κάπως!

Α!μόνο εγώ δεν έχω κάνει βαλίτσα; Ούτε αποφάσισα ακόμα για βλαστοκύτταρα.

Ιντι πολύ ωραίο το δωματιάκι σας, και εμείς το Γουίνι έχουμε για το Χρήστο και τώρα που είναι 2 το απολαμβάνει περισσότερο. Ολο τρέχει και πιάνει το Γουίνι και τους υπόλοιπους και δείχνει πολύ χαρούμενος που του κάνουν παρέα όταν πάμε για ύπνο ή οταν παίζει. Εγώ εκτός από τα αυτοκόλλητα είχα βάψει το δωμάτιο πράσινο γαλάζιο με λόφουςκαι στον ένα τοίχο έκανα μια τεράστια ζωγραφιά. Αν μπορέσω θα σας βάλω φώτο. Στο ΄΄ιδιο δωματιο θα βάλω και το σπόρο όταν τον βγάλω από το δικό μου.

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

Α!μόνο εγώ δεν έχω κάνει βαλίτσα; Ούτε αποφάσισα ακόμα για βλαστοκύτταρα.

Και εγώ δεν εχω ετοιμάσει ακόμα τσάντα.

Ούτε με τα βλαστοκύτταρα εχω κάνει κάτι.

Θα ρωτησω αυριο που θα παω στο νοσοκομειο, εδω δεν ειναι πολυ in.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Διαφημίσεις

Εχω μπερδευτεί πολύ με τα βλαστοκύτταρα. Στο Χρήστο κρατήσαμε σε ιδιωτική τραπεζα αλλά μετά τα όσα είδα και διάβασα δε ξέρω τι να κάνω. Ο άντρας μου λέει κάνε ότι θες και όλοι οι άλλοι ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του. Ουφ! Μακάρι να ήταν υποχρεωτική η φύλαξη ή η μη φυλαξή τους.

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

hello !!!!!

intie ακομα να σου τηλ......δεν εχω ορεξη για τπτ.....ουφ!!!Το δωματιο ειναι τελειο!!!:)

Ολυμπια κ Ευη κ εγω τωρα αρχισα σιγασιγα να τακτοποιω βαλιτσα ,βλαστοκυτταρα κτλ....χαλαρααα!!!!!:)

...οσο για τις επισκεψεις δεν εχω προβλημα ,αρκει να εχω ορεξη(βλ.παραπανω)....αν οχι η πορτα ειναι κλειστη κ αν ερθει κανεις ακαλεστος τοτε το στομα μου ειναι κλειστο...λεξη δεν λεω!!!!!χαχαχαχα!!!!

Αυριο θα τηλ. στο Παπανικολαου(αυτο το νουμερο εχω κ εγω) να δουμε τι θα κανω...

Φιλακια!!!!:):):)

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

καλησπερα ομορφες!!!!!!!!! τι κανετε?εγω μια χαρα εχω λιωσει στο κρεββατι δεν θελω να κανω ιποτα με την ζεστη!!!!!!!!!!!!!!!! καλε την τεταρτη μπαινω στον μηνα μου και οχι μονο δεν εχω φτιαξει βαλιτσα ουτε τα ρουχαλακια του μπεμπουλη δεν επλυνα!!!!!!!! χαχαχαχα τι γαιδαρα!!!!!!!!!!!!!!!!! κοριτσια οσον αφορα τισ επισκεψεις δεν νομιζω να εχουμε προβλημα μιασ και ολοι θα λοιπουν διακοπες!!!!!!!!!! χεχεχε μαακλον την γλυτωσαμε αλλα ακαλαστοσ στο δικο μου το σπιτι δεν θα πατησει κανεισ σιγα δεν το ηξερα μακρυα μονο η οικογενεια μου και η οικογενεια του αντρουλη μου ολοι οι αλλοι μετα τον σαραντισμο εξαλλου θελουμε και εμεις τον χρονο μας να παρουμε τα ισια μας!!σιγα μην δεχομαστε και επισκεψεις!!!!!!!!!!!!!! αυτα κατα τα αλλα πως πατε?

ttc72e7.aspx

Ρε κορίτσια δε σας προλαβαίνω λίγες ώρες έλειψα και πήρε φωτιά το καφέ.

Indie πανέμορφο το δωμάτιο με το καλό να δεχτείς το μπεμπάκι σου.

Εγώ καιρό τώρα έχω εφαρμόσει το σύστημα σας γράφω κανονικότατα μπροστά στα μούτρα σας, το οποίο έφερε φοβερά αποτελέσματα. Πήραν χαμπάρι πως ότι και να πουν το δικό μου θα κάνω χωρίς φωνές, χωρίς τίποτα και έτσι σταμάτησαν να λένε. Στη θέση σου indie το σεντονάκι δε θα το έβαζα ποτέ.

Όσο για τις επισκέψεις το τόνισα ότι γειτόνισσες, θειάδες και λοιποί επιτρέπονται για 15 λεπτά επίσκεψη το πολύ και αυτό χωρίς να δουν το παιδί, μετά από αυτό το χρόνο θα αποσύρομαι στο δωμάτιο ότι με χρειάζεται το μωρό και δε θα ξαναβγαίνω μέχρι να φύγουν. Σιγά μη αφήσω να το βλέπει ο καθένας ή να ακούω όλες τις βλακείες. Τσάμπα έχω το τίτλο της αθηναίας που δε θέλει πολλά πολλά;;

Dim πολύ ενδιαφέρουσα η εκδοχή σου!!! Μιας και έχω ΄κρεβάτι στο δωμάτιο του φυστικιού, θα την κάνω με ελαφρά....

Το "σας γράφω μπροστά στα μούτρα σας" όντως κάνει δουλειά... Η μαμά μου το εμπέδωσε. Βέβαια η πεθερίξ μουρμουράει πίσω από την πλάτη μου, αλλά ο αντρούλης τη βάζει στη θέση της....

Ααα... και χαίρομαι που σας άρεσε το φυστικίσιο δωμάτιο... :-D:-D:-D

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

καλησπέρα σας!!!!!!!!!!! Είμαι καινούρια στο forum και χαίρομαι που θα μιλάω μαζί σας για το υπόλοιπο διάστημα της εγκυμοσύνης μας!!! Είμαι έγκυος στο πρώτο παιδάκι μου (αγοράκι!) μετά από κάποιες δυσκολίες αλλά δόξα τω θεό όλα είχαν αίσιο τέλος!!!.. ΠΗΤ έχω 22/8 αλλά θα προχωρήσουμε σε καισαρική στις 10/8!!

Εύχομαι να είστε όλες καλά και να χαιρόσαστε τα παιδάκια σας

( εκτός και εντός κοιλίτσας! ) :D

cpi8oebdl.png

Ευτυχώς βρήκα κ άλλες κοιλουμπίτσες που δεν έχουν κάνει βαλίτσα κ ρουχα των μωρών κ ησύχασα λιγάκι... :rolleyes: αν κ όταν το σκέφτομαι αγχώνομαι...

εμείς σήμερα πήραμε αυτοκόλλητα για το δωμάτιο... κ τα βάλαμε ήδη στους τοίχους μας, κ έγινε ακόμα πιο όμορφο το πρασινο-μπλε δωμάτιο του μπέμπη :mrgreen:

οσο για τις επισκέψεις που λέτε... mary λες να σε σώσουν οι αυγουστιάτικες διακοπές? χμ.. εμένα δε νομίζω....

φιλάκια πολλά κοιλουμπίτσες...

καλό βράδυ κ τα λέμε αύριο με το καλό

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

καλησπέρα σας!!!!!!!!!!! Είμαι καινούρια στο forum και χαίρομαι που θα μιλάω μαζί σας για το υπόλοιπο διάστημα της εγκυμοσύνης μας!!! Είμαι έγκυος στο πρώτο παιδάκι μου (αγοράκι!) μετά από κάποιες δυσκολίες αλλά δόξα τω θεό όλα είχαν αίσιο τέλος!!!.. ΠΗΤ έχω 22/8 αλλά θα προχωρήσουμε σε καισαρική στις 10/8!!

Εύχομαι να είστε όλες καλά και να χαιρόσαστε τα παιδάκια σας

( εκτός και εντός κοιλίτσας! ) :D

Καλώς ήρθες κατερίνα... με το καλό να υποδεχθείς το μπεμπάκη σου... να μας πεις που θα γεννήσεις να συμπληρώσουμε την λίστα μας

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...