Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Και εγώ προσπαθώ να μην το σκέφτομαι, αν και όσο πλησιάζει ο καιρός με πιάνουν κρίσεις.... Σκέφτομαι το μετά που όλοι θα πέσουν με τα μούτρα στο φυστίκι και σε μένα και ποιος τους συμμαζεύει... Έχω δώσει οδηγίες ότι δεν θα δεχθούμε κόσμο στο σπίτι τουλάχιστον για 40 μέρες (αφορά θειες και παραθειές). Και αν δω τα δύσκολα, θα γίνω κακιά και με τις πεθερομαμάδες...!!! Είμαι αποφασισμένη!!! Και δεν πρόκειται να δεχτώ κανενός είδους επεμβατικότητα από κανέναν!!!

(Πω, πωωωω... πολύ σκύλα έγινα, ή έτσι πρέπει??? Λίααααα, τα φώτα σου!!!!!

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Hapiness εχεις δίκιο...κι εγώ έχω συνέχεια την έγνοια αν ακούστηκε,που είναι,μήπως κάτι έκανα και την πειράξει...

Ως τώρα είναι ζωηρή, όλο και μου "δίνει σήμα", αλλά μου έχει κάνει και 2-3 φορές κάτι χουνέρια να μην την έχω ακούσει ώρες ο,τι και να κανω...

Indie όχι μόνο σκύλα,και λέαινα να γίνεις για το μωρό σου. Το θέμα των σογιών είναι μεγάλη και πονεμένη ιστορία...και η διπλωματία δεν πιάνει πάντα,άρα..τί θα κάνεις; Δεν θα μπήξεις τη φωνή;

UslQp3.png

UOZVp3.png

Και εγώ προσπαθώ να μην το σκέφτομαι, αν και όσο πλησιάζει ο καιρός με πιάνουν κρίσεις.... Σκέφτομαι το μετά που όλοι θα πέσουν με τα μούτρα στο φυστίκι και σε μένα και ποιος τους συμμαζεύει... Έχω δώσει οδηγίες ότι δεν θα δεχθούμε κόσμο στο σπίτι τουλάχιστον για 40 μέρες (αφορά θειες και παραθειές). Και αν δω τα δύσκολα, θα γίνω κακιά και με τις πεθερομαμάδες...!!! Είμαι αποφασισμένη!!! Και δεν πρόκειται να δεχτώ κανενός είδους επεμβατικότητα από κανέναν!!!

:roll: μία από τα ίδια είμαι κ εγώ... σκέφτομαι το μετά... τώρα αν θα καταφέρω να γίνω σκύλα δεν ξέρω... μακάρι να μου βγει μετά... κ μακάρι να μην χρειαστούμε βοήθεια ούτε από τις πεθερομαμάδες...

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

εχεις δίκιο...κι εγώ έχω συνέχεια την έγνοια αν ακούστηκε,που είναι,μήπως κάτι έκανα και την πειράξει...

Ως τώρα είναι ζωηρή, όλο και μου "δίνει σήμα", αλλά μου έχει κάνει και 2-3 φορές κάτι χουνέρια να μην την έχω ακούσει ώρες ο,τι και να κανω...

Όταν έχεις ώρα να το ακούσεις, φάε ένα σοκολατάκι.... ;) ή ένα παγωτίνι... ;);)

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

κι εγω ειπα της πεθερας ,οτι θα δεχτω κοσμο μετα τις 20 μερες που θα παρουμε τη μιση ευχη...τωρα κατα ποσο θα τηρηθει δεν ξερω....ελπιζω ομως να μην εχω παρατραγουδα γιατι θα γινω κακια

ευτυχως που τα απογευματα λειπει και ο συζυξ οποτε νομιζω δεν θα μας κανουν επισκεψεις....(το ευχομαι δλδ) γιατι εδω μονο δικους του συγγενεις εχει...εμενα ολοι ειναι αθηνα

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Hapiness εχεις δίκιο...κι εγώ έχω συνέχεια την έγνοια αν ακούστηκε,που είναι,μήπως κάτι έκανα και την πειράξει...

Indie όχι μόνο σκύλα,και λέαινα να γίνεις για το μωρό σου. Το θέμα των σογιών είναι μεγάλη και πονεμένη ιστορία...και η διπλωματία δεν πιάνει πάντα,άρα..τί θα κάνεις; Δεν θα μπήξεις τη φωνή;

κι εγω σημερα τον εχω ακουσει πολυ λιγο κι ας εφαγα και ενα μπολακι μους σοκολατα.....και με αγχωνει παρα πολυ αυτο...ανυπομονω να παω τη τεταρτη στο γιατρο...

76IGp3.png

Αν ακούσετε μια τρελή να ουρλιάζει απο το βορρά, εγώ θα είμαι!!!! χαχαχαχα

Κορίτσια, δεν χαρίζω κάστανα σε κανέναν...!!! Θα πλακώσουν όλοι οι "σοφοί συμβουλάτορες" που ξέρουν τα πάντα καλύτερα απ'όλους... Με τη μαμά μου από τώρα μαλώνω για το αν πχ δώσω πιπίλα στο φυστίκι (εγώ δεν θέλω να δώσω ενώ η μάνα μου επιμένει), ποια σεντονάκια θα στρώσω στο μαιευτήριο (επιμένει να στρώσω της πεθερίξ, που δεν με ρώτησε καν απο ευγένεια, τι χρώμα τα θέλω, εγώ σιχαίνομαι το φουξ). Φαντάζεστε τη "λέαινα" να ξεσκίζει τα απαίσια φουξ σεντονάκια??? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Αχ, πολύ γέλασα!!!

Απλώς το πήρα απόφαση ότι δε θα με τρελάνουν αυτοί... ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΑΝΩ!!!! Μπου χαχαχαχαχα!!!!!

κι εγω σημερα τον εχω ακουσει πολυ λιγο κι ας εφαγα και ενα μπολακι μους σοκολατα.....και με αγχωνει παρα πολυ αυτο...ανυπομονω να παω τη τεταρτη στο γιατρο...

Έχουν τους ρυθμούς τους κι αυτά...τί να κάνουν;;; αλλά έλα που μας λαχταράνε εμάς...;)

UslQp3.png

UOZVp3.png

προσπαθώ εδώ και μέρες να επικοινωνήσω μαζί τους και το τηλ συνέχεια μιλάει.... 2313307419

Υπάρχει κάποιο άλλο??

κούκλα μου σε αυτό πήρα και εγώ σήμερα και μου μίλησε μια καλή κοπέλα αλλά δεν με βλέπω να κάνω το ταξίιδι..

Λοιπόν απο Δευτέρα έως Παρασκευή δέχονται επισκέψεις 8:30 - 14:00 στο κτίριο του αιματολογικού Στοργή, όπου σε περνάνε απο μια ενήμερωση, συμπληρώνεις και όλα τα έγγραφα και σου δίνουν το βαλιτσάκι σου, όπου όταν με το καλό γεννήσεις θα το επιστρέψεις εντώς 24 ωρών.. Αυτά μου είπε αλλά σε μια συζήτηση που είχα με τον άνδρα μου, είναι αρκετά εκτός βάναυσο για το παιδί και για μένα να κάνουμε ένα τέτοιο ταξίδι και μάλιστα ενώ πλησιάζώ να μπώ στο μήνα μου!!! (μάλλον είναι το άγχος και ο φόβος που δεν θέλει να το κάνουμε)

EwCip3.png

Διαφημίσεις

Όσο για το θέμα με τις επισκέψεις μια φορά το έθεσα το θέμα, έγινε ένας μικρός πανικός και επειδή δεν μπορώ και τις φωνές απλά το άφησα το θέμα και το κανόνισα μόνο με τον άνδρα μου και κανέναν άλλο..

Έχω ξεκαθαρίσει οτι στη κλινική πέρα απο γονείς και αδέρφια έχει απαγορευτικό, όπως και με τα λουλούδια και τα φιλοδωρήματα. Δεχόμαστε προσφορές αγάπης σε είδος και χρήμα και όσο για το μετά επειδή θα μείνουμε περίπου ένα μήνα στη Καβάλα, πέρα απο τον άνδρα μου που ευτυχως θα πάρει άδεια δεν ανέχομαι κανένα άλλον παραπάνω απο 1 ώρα..

Είμαι μια γλυκιά σκύλα μιας και έχω δώσει λίστα εμμέσως πλην σαφώς τι περιμένω για δώρο απο το καθένα και το καλό είναι οτι κανείς δεν μου έφερε αντίδραση και ούτε είχα παράπονα!!! :-D:grin::-D

EwCip3.png

Και εγώ από τη ζέστη δε μπόρεσα να κοιμηθώ... Χαπάκι μπράβο!!!! 11 ξυπνήσαμε σήμερα, και τον ξαναπήραμε το μεσημέρι...!!!!

Άντε επιτέλους, καλως ήρθες στο club "κοιμήσου τώρα που μπορείς".... χαχαχα

εμεις με το θεμα επισκεψεις - μαλλον - δεν θα εχουμε θεμα. ο συζυγος ειναι αυστηρος με το θεμα να σαραντισει το μωρο για λογους υγειας και μονο. βεβαια θα ειναι εδω η μαμα μου (γιατι ο τεο δεν θα μπορεσει να παρει αδεια) και θα κατσει μεχρι να συνελθω. το μονο που φοβαμαι ειναι οτι θα ερχεται η κουνιαδα (φυσικα χωρις να ειδοποιησει :twisted:) μαζι με τα πιτσιρικια και θα γινεται ο κακος χαμος στο σπιτι απο φασαρια... τα πεθερικα... αμφιβαλλω αν θα ερθουν και στη γεννα:roll:

αν η μπουμπου ομως ερθει πριν μπω στον 9ο εννοειται οτι κανεις δεν θα πλησιαζει...

ZOrwp3.png

Καλησπέρα κοιλίτσες.

Τι κάνετε;;

indie πολύ όμορφο το δωμάτιο, άντε με το καλό να έρθει το νινί, να το γεμίσει.

Ευτυχώς από χθες έχει δροσίσει κάπως, έχω όλα τα παράθυρα θεανοιχτα και φυσάει.

Στο τέλος θα αρρωστήσω τον Μιχαλακο.

Αύριο το απόγευμα έχω ραντεβού στο νοσοκομείο που θέλω να γεννήσω.

Θέλω να κλείσω και ένα ραντεβού σε ένα άλλο νοσοκομείο που είναι πιο κοντά, για κάθε ενδεχόμενο.

Ο μπέμπης μου το σκ ήταν πολύ ήσυχος αλλά σήμερα έχει λυσσάξει.

Μου πετάει συνέχεια ένα καρούμπαλο επάνω δεξιά και ένα στη μέση αριστερά.

Τι είναι ποπος και ποδαράκια η κάτι άλλο;;;

Όσο για τις επισκέψεις, εγώ ευτυχώς είμαι από τις τυχερές...χεχεχε.

Τα πεθερικά ζούνε σε άλλες χώρες, θειες /θείους και ξαδέρφια εδώ δεν έχουμε,

μόνο η μανούλα μου είναι εδώ η οποία θα κρατήσει τον Μιχάλη όταν γεννήσω.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...