Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πω πω δεν ειναι καμμια on line να πω τον πονο μου...:(

Εχω τυψεις τυψεις τυψεις....Εφαγα σχεδον μισο κιλο παγωτο παρφε :cool:.Ξεκινησα να φαω μια κουταλιτσα και η μια εγινε δυο και οι δυο τρεις και οι τρεις μισο κιλο...Σκεφτομαι τωρα οτι θα εχω πνιξει το μωρακι μου με μισο κιλο κορεσμενα λιπαρα οξεα και χοληστερινη....:confused: Αφηστε το βαρυ στομαχι που εχω τωρα...Δεν μπορω να κουνηθω λεμε....Να υπηρχε ενας τροπος να το βγαλω απο μεσα μου....Να πατας ενα κουμπι βρε αδερφε και να γινετε επιστροφη...Αααα και την Τριτη εχω εξεταση αιματος για το ζαχαρο...

Στελλα εγω σταματησα την δουλεια την 32η εβδομαδα και δεν την παλευα ουτε ωρα παραπανω....Σε καταλαβαινω ΑΠΟΛΥΤΑ...Τι να κανουμε ομως υπομονη ενας μηνας ειναι και θα περασει...

Εγω εχω μπει στον 9ο κοριτσια αλλα οκ προσπαθω να διωχνω μακρια τις κακες σκεψεις σχετικα με τον τοκετο....ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ...ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΛΛΑΜΕ...ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ?????:roll::roll::roll:

Αααα σχετικα με τα κουπονια για πανες παμπερς τελος-γιοκ-καπουτ...Δεν ξαναδινουν λενε αλλα δεν ξερουν μεχρι ποτε...Μιλησα με την εταιρεια...

Αυτα....Τελειωσα το γραψιμο και ακομα νιωθω τυψεις....:(:(:(

καλημερα σε ολες...

να μη νιωθεις καμια τυψη καλη μου....στο πρωτο παιδι επιτρεπεται να ξωκειλεις οσο θες...

κι εγω θελω,αλλα δεν μπορω να φαω,γιατι μετα δεν θα μπορω να σταθω στα ποδια μου (κ ποιος τα βγαζει περα με τους ταλιμπαν???

οσο για το υπολοιπο,μπορεις να το καταφερεις κλεινοντας απ εξω τους παντες.

κ αυτο το καταφερνεις με τη μεθοδο "μπαινακης,βγαινακης",αν δεν την ξερεις,θα χαρω να σου δωσω μαθηματα...εχω παρει μαστερ.

τη μερα που θα γεννας θα μπω κι εγω στον 9ο,οποτε σου στελνω λιγη θετικη ενεργεια...

κων κωνζηλεψα...θελω κι εγω διημερο στο ναυπλιο...(βασικα οπουδηποτε...)

dimrous,επισης

στελλουνακμια απο τα ιδια κ εγω...επισης κ για την κυστη...χθες μαλιστα νομισα οτι μου σπασαν κ τα νερα...

νανο,μη ξεχνας οτι θα σου φερουν κ πολλα δωρο,οποτε ξεκινα μ αυτα που εχεις κ βλεποντας κ κανοντας....

galatελπιζω να περνας καλα,οσο κι αν απομενει....

ιντι,κι εγω μια απο τα ιδια με το βρικολακιασμα

η ζουζουνελ,που ειναι???????

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σας διάβασα μονορούφι....Τελικά μπαίνετε πιο συχνά το σκ από ότι τις καθημερινές...

Λιάκι πως περάσατε στον παιδότοπο? Αυτό με τον μπαινάκη βγαινάκη θέλω κ εγώ να μου τον μάθεις... :P

bibico ελπίζω να σου φύγαν οι τύψεις...

κ εγώ χθες λιγουρεύτηκα ένα γλυκό, έφαγα λίγο αλλά σήμερα ανέβαλλα τις εξετάσεις αίματος για να μην δείξει τίποτα παραπάνω στο ζάχαρο κ τρέχω... Παρεπιπτόντως... Λιάκι... ξέρω δεν το έχεις κάνει ακόμα.... για κανόνισέ το... πριν γεννήσεις όμως... ε?

Olympia πως πάει η ζέστη εκεί????

Στελλίτσα κουράγιο με την δουλειά... Λίγο ακόμα έμεινε... ελπίζω τουλάχιστον να σε προσέχουν...

Κοριτσάκια κ εγώ έχω αγχωθεί λιγάκι, πλησιάζει ο καιρός, στις 20 Ιουλίου μπαίνω στο μήνα μου κ κάτι μου λέει (θα δω βέβαια κ τι θα πει αυτή την εβδομάδα ο γιατρός) ότι δε θα πάω μέχρι τέλους. Χθες έφτιαχνα κ εγώ κάτι λίγα (πραγματικά λίγα, μόνο κάτι δείγματα κρέμες κ καλλυντικά, σερβιέτες) για την βαλίτσα. Πιστεύω ότι μέχρι τέλος της εβδομάδας θα την έχω ετοιμάσει όλη...

Φιλάκια σε όλες

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Καλημέρα κούκλες.. Ελπίζω να είσται όλες καλά και να περάσατε καλά το σκ.. Καλή εμδομάδα και υπομονή γιατί το θερμόμετρο χτύπαει κόκκινα απο εδώ και πέρα και δεν μας βλέπω καλά..

Τα δικά μου τα νέα είναι υπέροχα.. Επιτέλους μόνη μου!! Ήρθαν οι γονείς μου και πήραν τη γιαγιά μου και επιτέλους η αγχωτική μου βδομάδα πέρασε..το ομολογώ οτι αν την είχα ακόμα μια μέρα θα την έσφαζα κι ας με μεγάλωσε..η υπομονή μου πλέον εξαντλήθηκε!!!

Το κορυφαίο του σκ βέβαια είναι οτι η κοιλιά μου πήρε την κάθοδο και τρελάθηκα απο το άγχος αν και ρεντεβού έκλεισα για την Πέμπτη μιας και αν το δείς λογικά δεν έγινε και τίποτα φοβερό!!! Απο εκεί και πέρα σήμερα έχω την έυρεση παιδιάτρου και τα βλαστοκύτταρα για το Παπανικολάου..

Απο τη μία λέω να γεννήσω να επιστρέψω γρήγορα στο σπίτι μου και απο την άλλη καλά είμαι και έτσι που να τρέχω τώρα..καλά είμαι και έτσι!!!

indie όποτε θές κούκλα μου έλα εγώ μάλλον εδώ θα είμαι .. τουλάχιστον μέχρι και το επόμενο σκ :-D για απο εκεί και πέρα η Πέμπτη θα δείξει!!

EwCip3.png

Καλημέρα κούκλες!!!!!!! Αισθάνομαι πολύ γαϊδουράκι που δε μου καίγετε καρφί για τη γέννα, μα καρφί σας λέω! Από όταν έκανα τα μαθήματα με τη μαία και κατάλαβα τη διαδικασία μου έφυγε το άγχος. Ίσως επειδή διαπίστωσα πως ότι αφορά τα πράγματα που έχω να κάνω εγώ κατά τη γέννα τα κατέχω εδώ και χρόνια. Λέτε να έμοιασα στη πεθερούλα μου που πήγε λέει να γεννήσει μέσα στη τρελή χαρά και τα γέλια;;

Για όσες ενδιαφέρονται σε λίγες μέρες θα έχω ακριβώς μια συνταγή για κρέμα για το σύγκαμα με χαμομήλι και ελαιόλαδο. Εγώ όσο μπορώ θα φτιάχνω μόνη μου τις κρέμες για πιο υγιεινά.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

καλημερα κοριτσακια μου...τι κανουν οι κοιλουμπες σας???

εγω απολαμβανω την αδειουλα μου πριν λιγο ξυπνησα....βεβαια μαλλον θα χασω παλι το μπανακι στη θαλασσα,γιατι αργησαμε να σηκωθουμε...

κι εγω σε 20 μερες μπαινω στο μηνα μου....ααα και ξεχασα να σας πω ειδα στον υπνο μου χθες οτι γεννησα στις 3 Αυγουστου...λετε να σημαινει κατι????

οσο για την βαλιτσα κατι λιγα εχω ακομα να βαλω μεσα....

76IGp3.png

Διαφημίσεις

κι εγω δεν αγχωνομαι για τη γεννα πιο πολυ αγχωνομαι που ειναι ο μπεμπης μεσα στην κοιλια μου...ολη την ωρα σκεφτομαι...κουνησε...γιατι δεν κουναει τωρα και τετοια,αντε να παμε στο γιατρο την τεταρτη να τον δω λιγο να ησυχασω....

76IGp3.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σ' όλες τις μαμάδες και τα μωλάκια!

Εγώ δεν άρχισα να φτιάχνω βαλίτσα,αλλά μάλλον θα έπρεπε,γιατί μπαίνω στο μήνα μου στις 18! Σκέφτομαι πολύ τη γέννα, αλλά προσπαθώ να σκέφτομαι ότι όλα θα πάνε καλά και ο,τι κι αν γίνει θα το αντιμετωπίσουμε. Οι συναντήσεις με τη μαία όντως βοηθάνε, ξέρεις τί σενάρια να περιμένεις.

Να σας πω, κοιτούσα τη λίστα μας και έλεγα μήπως εμείς που γεννάμε κοντά κοντά και στο ίδιο μαιευτήριο να αλληλοσυστηθούμε τώρα και να αλληλοψαχτούμε όταν έρθει η ώρα; Να έχουμε κάποιον για συμπαράσταση; Ποιος ξέρει, μπορεί και δίπλα δίπλα να είμαστε στο δωμάτιο...

UslQp3.png

UOZVp3.png

Απο εκεί και πέρα σήμερα έχω την έυρεση παιδιάτρου και τα βλαστοκύτταρα για το Παπανικολάου..

προσπαθώ εδώ και μέρες να επικοινωνήσω μαζί τους και το τηλ συνέχεια μιλάει.... 2313307419

Υπάρχει κάποιο άλλο??

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

προσπαθώ εδώ και μέρες να επικοινωνήσω μαζί τους και το τηλ συνέχεια μιλάει.... 2313307419

Υπάρχει κάποιο άλλο??

αυτο ειναι. να επιμεινεις. μεχρι τις 3 ειναι ανοιχτα. εμενα πηγε ο συζυγος και πηρε το κιτ αλλα δεν εκατσε στην ενημερωση και δεν ρωτησε για τις ωρες παραδοσης.... :roll:

ZOrwp3.png

Διαφημίσεις

indie τέλειο το δωματιο... Μπράβο κουκλίτσα... με το καλό...

Σε όλες μας με το καλό κοιλουμπίτσες.. πλησιάζουμε...

Εγώ πάλι φοβάμαι την γέννα... δεν ξέρω γιατί... μακάρι να χαλαρώσω

xapaki άντε να έρθουν κ σε σένα τα πράγματα... να ετοιμάσεις το δωματιάκι του μπεμπη σου

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Indie κουκλί το δωματιάκι! Με το καλό να το γεμίσει το μωράκι σου με ωραίες στιγμές!

Η γέννα λογικό είναι να μάς φοβίζει γιατί είναι το άγνωστο...αλλά πάλι όλους τους ανθρώπους γυναίκες τους γέννησαν άρα...δεν μπορεί, θα ξεπερνιέται. Ή τουλάχιστον έτσι θέλω να σκέφτομαι...:tongue:

UslQp3.png

UOZVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...