Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γειά σας εγκυούλες τι μου κάνετε;

Εγώ εχω τα νευρα μου και κάπου πρέπει να τα πω. Χθες πήγα καρφουρ και μετά από μιας ώρας περπάτημα και το παιδί μου που δε καθόταν πουθενα έφτασε η στιγμή να πάμε στο ταμείο. Φτάνω εκεί και βλέπω πάνω από ένα ταμείο που δεν είχε υπάλληλο μια ταμπελίτσα που έγραφε ''ατομα με ειδικές ανάγκες'' και απεικόνιζε ένα ατομο σε καροτσάκι και μια μάνα με μωρό. Ρωτάω στο δίπλα ταμείο αν υπάρχει κανένας υπάλληλος να έρθει να με εξυπρετήσει και μου λέει ''εγώ είμαι και στα δυο ταμεία,θα περάσεις τώρα μόλις τελειώσω με τον κύριο''. Πέριμενα και εγώ και μια 'κυρία' καμια 35 χρονών λέει στον άντρα μου ''γιατί να περάσετε δε το κατάλαβα'' της λέμε ''είμαι έγκυος'' λέει ''τι με νοιάζει πήγαινε περίμενε στο αμάξι και άσε τον άντρα σου να περιμένει στην ουρά''

Αφου της λέω πως δεν πέρασα από μόνη μου και ότι ρώτησα την κοπέλα και αυτή επιμένει να πάω στο τέλος να περιμένωαποφασίζεςι η υπάλληλος να πάρει θέση και λέει πως το ταμείο αυτό είναι και για να εξυπηρετεί άτομα με ειδικές ανάγκες όπως αναγράφεται και στην ταμπέλα και πως δε μπορούσε να κάνει κάτι άλλο. Και γυρνάει και λέει η τύπισσα όλο ειρωνία ''Α! αφού είναι άτομο με ειδικές ανάγκες ας περάσει...''

Κορίτσια φούντωσα και λέω μόνο ένα ''θα έπρεπε να ντρεπεστε'' και μετά νευρίασα πιο πολύ με τον εαυτό μου που δε την εβρισα.

Συγνώμη για την πολυλογία αλλά θα έσκαγα αν δε τα έλεγα.

δεν θελω να το σχολιασω γιατι μαλλον θα βρισω την κυρια κ κατι αλλες τετοιες κυριες που δεν εχουν κανει ποτε παιδι κ δεν ξερουν τι θα πει.....

επρεπε αυτο να της πεις...

"μαλλον δεν εχετε κανει παιδια κ δεν καταλαβαινετε πως ειναι...λυπαμαι..ευχομαι να ερθετε γρηγορα στη θεση μου" με ενα χιλιομετρο χαμογελο,να την προσπερασεις επειδεικτικα με την κοιλια τουρλα κ να φυγεις νικητρια///

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα κοριτσακια μου...τι κανουν οι κοιλουμπες σας???

διαβασα στα γρηγορα τι γραφετε....εμεις τα νεα μας,χθες το πρωι ετρεχα για πληρωμες...εχω να πω οτι μου παραχωρησε τη θεση της μια γυναικα και ηταν η πρωτη φορα που εγινε κατι τετοιο..

οσο για τη συμπεριφορα της κυριας στην εβι μας μην το σχολιασω γιατι θα συγχιστω....

ααα,και δεν σας ειπα,σημερα αρχισα σιγα-σιγα να φτιαχνω τη βαλιτσα για το μιαιευτηριο....

76IGp3.png

καλησπερα κοριτσακια! τι κανετε?

και εγω σημερα ξεκινησα τη βαλιτσα. βασικα τα καλλυντικα μου δεν εχω βαλει μονο μεσα (σαμπουαν κλπ) και κατι αλλα ψιλα που θα παρω αυτες τις μερες...

ανοιξα και τα ρουχαλακια της μικρης μου (κατι λιγα που πηρε η μαμα μου). ειναι τοσο μικρουλια.... αλλα θα ειναι μια κουκλιτσα!!!!

αυτη τη βδομαδα μαλλον θα ξεκινησουμε τα ψωνια (αναλογα πως θα ειμαι...)

σημερα βγηκα και πρωτη φορα μετα απο 3 βδομαδες. πηγαμε για καφεδακι εδω κοντα. σε 1 ωρα ημασταν πισω και τωρα νιωθω κομματια. αλλα αδειασε λιγο ο εγκεφαλος μου...

ZOrwp3.png

με το καλο νανο μου να δεχτουμε τα μπεμπακια μας,ολες οι κοπελες...

κι εγω τα καλλυντικα(σαμπουαν..κτλ...κτλ) και σερβιετουλες θελω να παρω ...φορτισα και την μπαταρια της καμερας...και θελω να την αδειασω απο της φωτο που εχει μεσα ...

να πω την αληθεια σημερα αρχισα για τα καλα να συνειδητοποιω οτι πλησιαζει ο καιρος...

76IGp3.png

καλε με αγχνωνετε...πωπω εγω εχω 2 μηνες γενατους μπροστα μου καιλεω εχω καιρο αλλα για καποιες οντως εφτασε ο καιρος...κωνκωνακι!!!! που ειναι η λιστα οεο?

Πολλα κουνουπια ρε παιδια εδω... εντωμεταξυ κατι φυτικα τσιροτα και ενα σπρει του κορρε και λοιποα βιολογικα προιοντα δεν κανουν τιποτα... σημερα εβαλα υγρο στη πριζα το παιδακι μου το εχουν καταφαιε και ειναι και λουσμενα κανει κατι καντιλες να!

θα εχω το παραθυρο ανοιχτο, λετε να μην κανει που ειμαι εγκυος/ φοβαμαι ρε γμτ... αλαλ δεν γινεται σκοτωσα 4 τωρα και ειανι μεγαλα σαν μυγες....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

καλε με αγχνωνετε...πωπω εγω εχω 2 μηνες γενατους μπροστα μου καιλεω εχω καιρο αλλα για καποιες οντως εφτασε ο καιρος...κωνκωνακι!!!! που ειναι η λιστα οεο?

Πολλα κουνουπια ρε παιδια εδω... εντωμεταξυ κατι φυτικα τσιροτα και ενα σπρει του κορρε και λοιποα βιολογικα προιοντα δεν κανουν τιποτα... σημερα εβαλα υγρο στη πριζα το παιδακι μου το εχουν καταφαιε και ειναι και λουσμενα κανει κατι καντιλες να!

θα εχω το παραθυρο ανοιχτο, λετε να μην κανει που ειμαι εγκυος/ φοβαμαι ρε γμτ... αλαλ δεν γινεται σκοτωσα 4 τωρα και ειανι μεγαλα σαν μυγες....

Καλημερα...Αυπνιες ειχα σημερα....Το ματι μου γαριδα απο τις 5 :shock: και ας κοιμηθηκα στις 2!!!

Τι αγχωνεσαι εσυ παιδι μου???Εγω που ειμαι και πρωτη στη λιστα τι να πω??

Δεν ξερω αν κανει το υγρο στην πριζα για τα κουνουπια αλλα η αληθεια ειναι οτι και εγω εχω βαλει...Και το εχω και ηδη ενα μηνα η κιουρια...

Καλημερα...Αυπνιες ειχα σημερα....Το ματι μου γαριδα απο τις 5 :shock: και ας κοιμηθηκα στις 2!!!

Τι αγχωνεσαι εσυ παιδι μου???Εγω που ειμαι και πρωτη στη λιστα τι να πω??

Δεν ξερω αν κανει το υγρο στην πριζα για τα κουνουπια αλλα η αληθεια ειναι οτι και εγω εχω βαλει...Και το εχω και ηδη ενα μηνα η κιουρια...

εγω παντως εχω παρει το αντικουνουπικο του κορρε...οχι οτι ειναι χωρις χημικα,αλλα απο τα αλλα ειναι καλυτερο...

κι εμενα η βενετια κανει τεραστια σπυρια με υγρο απο τα κουνουπια...κ της μενουν σημαδια για μηνες...

αθηνα,,καλη συνεχεια στις διακοπες...κι εγω θελω...........

εγω κατα τ αλλα ειμαι καλουτσικα,ετοιμαζομαι για παιδοτοπο...

βαριεμαι λιγο κ ζεσταινομαι πολυ,αλλα τα λυπαμαι τα καημενα κλεισμενα στο σπιτι...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

1. Bibicos ΠΗΤ 01/08/2010 -?- ΑΓΟΡΙ
  2. panoula ΠΗΤ 01/08/2010 - ? - ΑΓΟΡΙ
  3. Iraki ΠΗΤ 05/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ
  4. mefirst ΠΗΤ 07/08/2010 -?- ΚΟΡΙΤΣΙ
  5. mpouki ΠΗΤ 07/08/2010 - Παν. Νοσ. Λάρισας - 50-50????
  6. geonutr ΠΗΤ 08/08/2010 - AΡΕΤΑΙΕΙΟ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  7. κωνκων ΠΗΤ 10/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  8. geap ΠΗΤ 10/08/2010 - ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ - ΑΓΟΡΙ
  9. katerina2009 ΠΗΤ 12/8/2010 - ΓΕΝΙΚΗΚΛΙΝΙΚΗ - ΑΓΟΡΙ
  10. giota. ΠΗΤ 14/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ, ΑΓΟΡΙ
  11. mary13 ΠΗΤ 14/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ
  12. Ιndie ΠΗΤ 15/08/2010 - ??? - ΚΟΡΙΤΣΙ
  13. athina.al ΠΗΤ 16/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ
  14. elen@ ΠΗΤ 16/08/2010 - ΛΗΤΩ - ΑΓΟΡΙ
  15. nikolina78 ΠΗΤ 17/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ
  16. Tour_babay ΠΗΤ 17/08/2010 - Ελευθώ Καβάλας - ΑΓΟΡΙ
  17. μπου μπου ΠΗΤ 18/08/2010 - ??? ΘΕΣ/ΚΗ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  18. tettamarΠΗΤ 18/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  19. olympia99 ΠΗΤ 19/08/2010 - Kaiserswerther Diakonie Duess - ΑΓΟΡΙ
  20. nikijo ΠΗΤ 21/08/2010 - ΚΟΜΟΤΗΝΗ(ΚΛΙΝΙΚΗ) - ΑΓΟΡΙ (με καισαρικη μαλλον 07/08/2010)
  21. zouzounel ΠΗΤ 22/08/2010 - ΛΗΤΩ - ΚΟΡΙΤΣΙ (με καισαρική αρχές Αυγούστου)
  22. v@sso ΠΗΤ 23/08/2010 - ΑTΤIKO - ΑΓΟΡΙ (με καισαρικη ??/08/2010)
  23. Maria! ΠΗΤ 23/08/2010 - ΜΗΤΕΡΑ - ΑΓΟΡΙ
  24. happiness ΠΗΤ 25/08/2010 - ΜΗΤΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ - ΑΓΟΡI
  25. evimou ΠΗΤ 27/08/2010 - Παν. Νοσ. Ρίου - ΑΓΟΡΙ (με καισαρική ??/08/2010)
  26. lienka ΠΗΤ 29/08/2010 - ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  27. galat ΠΗΤ 30/08/2010 - ΑΤΤΙΚΟ - ΑΓΟΡΙ (με καισαρική ??/08/2010)
  28. DimRous ΠΗΤ 30/08/2010 - ? - ΚΟΡΙΤΣΙ
  29. theolvas ΠΗΤ 02/09/2010 - ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ - ΑΓΟΡΙ
  30. Georgia1 ΠΗΤ 02/09/2010 - ? - ?
  31. nano79 ΠΗΤ 03/09/2010 - ? – ΚΟΡΙΤΣΙ
  32. stellunak ΠΗΤ 03/09/2010 - ΜΗΤΕΡΑ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  33. Peggouinaki ΠΗΤ 15/09/2010 - ΜΗΤΕΡΑ - ΑΓΟΡΙ

34. maroulita29 ΠΗΤ 26/09/2010 - ΛΗΤΩ - ΑΓΟΡΙ, ΑΓΟΡΙ, ΚΟΡΙΤΣΙ

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Εδω είμαι κ εγω!

Τί κανετε? Μπαινω στα γρηγορα!

Μιας και δεν θα παμε διακοπες φετος, πηγαμε ενα 2ημερο Ναυπλιο. Αχ κοριτσια ήταν τέλεια και η θάλασσα φανταστική! Εκανα το μπανακι μου και ας μη με αφηνε ο δοκτορ. Ο μικρός ξεσάλωσε, μακαρι να είχαμε κανονίσει για λιγο παραπάνω!

Τις καθημερινες επειδή κλεισαν τα σχολεια δεν έχω πολύ χρόνο για να μπαίνω... Στις 18 Ιουλίου κλείνω τον 8ο και μετα περιμένω! Ο Κωνσταντίνος μου ήρθε στις 36 εβδομαδες, για να δουμε και η μπεμπα....

Καλησπέρα κοριτσάρες μόλις γύρισα από Ερέτρια είχα πάει για 2ήμερο, καλά πέρασα αλλά λίγο βαρετά. Σας διάβασα με περισσή ευλάβεια, αν και όσο περνάει ο καιρός μειώνεται η κινητικότητα στο καφέ, γιατί οέο;;; Εγώ για τα κουνούπια και υγρό έχω βάλει και φιδάκι έχω ανάψει, όλα τα έχω κάνει εκτός από το να βάλω απάνω μου κάτι, κάθε χρόνο παθαίνω αλλεργία από τα κουνούπια και καταλήγω να παίρνω αντισταμηνικά. Οπότε καλύτερα το υγρό στη πρίζα παρά να τρέχω και να μη φτάνω. Τη βαλίτσα θα τη φτιάξω μόλις μπω στον ένατο, αγχώνομαι να ετοιμάζομαι από νωρίς.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κι από μένα, κοιλίτσες! Εγώ δεν πήγα πουθενά για διήμερο:) αλλά άργησα να σας γράψω γιατί ήμουν πολύ ντάουν μέσα στη βδομάδα και από την άλλη ντρεπόμουν να πω ότι είμαι ντάουν, οπότε δεν έλεγα τίποτα και μόνο έβραζα:-Ρ

Χθες κάναμε κι εμείς κάτι πρώτα ψώνια και χάρηκα -μη φανταστείτε, λίγα πράγματα, μη μου πέσει βαριά η δόση:-Ρ

Μπήκα κι εγώ στον όγδοο χθες, και μου φαίνεται ότι βάρυνα λίγο ακόμα...Η μπουμπού μου πιέζει την κύστη και το βράδυ ποναειιιιι.

Έχει πλάκα γιατί από τη μία οι δύο μήνες που μου μένουν μου φαίνονται ελάχιστοι ενώ ο ένας μήνας δουλειάς που μου μένει μου φαίνεται αιώνας... Τσάντα μαιευτηρίου δεν έχω φτιάξει ακόμα, αλλά στο γραφείο τους φτιάχνω κάθε μέρα λίστες "Αν γεννήσω το βράδυ, να ξέρετε ότι μπλα μπλα μπλα":)

Σας φιλώ όλες, ελπίζω να είστε πολύ πολύ καλά!

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Πω πω δεν ειναι καμμια on line να πω τον πονο μου...:(

Εχω τυψεις τυψεις τυψεις....Εφαγα σχεδον μισο κιλο παγωτο παρφε :cool:.Ξεκινησα να φαω μια κουταλιτσα και η μια εγινε δυο και οι δυο τρεις και οι τρεις μισο κιλο...Σκεφτομαι τωρα οτι θα εχω πνιξει το μωρακι μου με μισο κιλο κορεσμενα λιπαρα οξεα και χοληστερινη....:confused: Αφηστε το βαρυ στομαχι που εχω τωρα...Δεν μπορω να κουνηθω λεμε....Να υπηρχε ενας τροπος να το βγαλω απο μεσα μου....Να πατας ενα κουμπι βρε αδερφε και να γινετε επιστροφη...Αααα και την Τριτη εχω εξεταση αιματος για το ζαχαρο...

Στελλα εγω σταματησα την δουλεια την 32η εβδομαδα και δεν την παλευα ουτε ωρα παραπανω....Σε καταλαβαινω ΑΠΟΛΥΤΑ...Τι να κανουμε ομως υπομονη ενας μηνας ειναι και θα περασει...

Εγω εχω μπει στον 9ο κοριτσια αλλα οκ προσπαθω να διωχνω μακρια τις κακες σκεψεις σχετικα με τον τοκετο....ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ...ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΛΛΑΜΕ...ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ?????:roll::roll::roll:

Αααα σχετικα με τα κουπονια για πανες παμπερς τελος-γιοκ-καπουτ...Δεν ξαναδινουν λενε αλλα δεν ξερουν μεχρι ποτε...Μιλησα με την εταιρεια...

Αυτα....Τελειωσα το γραψιμο και ακομα νιωθω τυψεις....:(:(:(

γεια σας!

bibicos μη νιωθεις τυψεις... οτι εγινε εγινε... και εγω με περιορισμους ειμαι στο φαγητο και υποφερω...η καταψυξη ειναι γεματη παγωτα και η γιατρος ειπε μονο 1 ανα 3 μερες:roll: και μια μεριδα αμυλο την ημερα... δεν μπορω να το τηρησω ομως... κοψε μου οτι θελεις αλλα οχι το φαγητο!!!!!!!!!!!

σημερα δεν πηγαμε πουθενα γιατι ημουν στεναχωρημενη και οι συσπασεις εφτασαν στα ορια... αυριο αν ειμαι οκ μπορει να παμε σε κατι φιλους.

η βαλιτσα κοντευει... σημερα εφτιαξα και τα χαρτια για τα βλαστοκυτταρα. μενει μονο να βγαλω φωτοτυπια καποιες εξετασεις μου που ζητανε...

α! παρηγγειλα και τα πρωτα μας καλλυντικα! πηρα 2 σε 1 (για μαλλια και σωμα) της weleda και της lavera, λαδακι της lavera και κρεμα για τη πανα της weleda...

ετοιμαζω και τη λιστα για τις αγορες μας. ηδη εχω 2 κουβερτουλες αγκαλιας (μια fleece και μια βαμβακερη). θα χρειαστω κι αλλες? επισης για το κρεβατακι της τι κουβερτουλες να παρω και ποσες?

επισης εσωρουχακια (κορμακια) εχω 8 με κοντο μανικακι και 3 αμανικα. ολα ειναι 0-3 μηνων (mothercare). θα χρειαστω κι αλλα?

ZOrwp3.png

για κουβερτουλες ασε να το δεις τοτε , και η αγκαλιας θα σε βολεψουν μια χαρα δεν χρειαζεται μμακρυτερες, τα κορμακια μια χαρα ειναι μην παρεις αλλα σκεψου και τα δωρα...

εμενα μου απομενουν 2 μερουλες διακοπων 1,5 για την ακριβεια μπουχουχουχουχου

σας φιλω

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!

Βρικολάκιασα σήμερα, ύπνος δε με κολλούσε όπως βλέπετε!!

Διακοπές θέλω και εγώωω.... είναι και η Θάσος δίπλα.... θα επιστρατεύσω τη κουμπαρούλα μιας και ο αντρούλης δεν είναι διαθέσιμος...

Τη βαλίτσα την έχω ετοιμάσει, μόνο τα καλλυντικά μου εκκρεμούν, αλλά την έχω σε μέρος να μην τη βλέπω και αγχώνομαι (τελευταία αισθάνομαι κάπως, λίγο ανυπομονώ, λίγο φοβάμαι, είμαι η μόνη??). Αισίως κλείσαμε 34 εβδομάδες, σε 10 μέρες μπαίνω στον μήνα μου.... ΟεεεεεοοοοοΟΟΟΟ

Τις κρέμες της welenda από που τις παίρνετε??

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...