Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα όμορφες.. Επιτέλους σπίτι... Απο το πρώι στο τρέξιμο και ευτυχώς σήμερα ανέλαβε το φαγητό η κολώνα του σπιτιού γιατί πάλι σαλάτα θα έτρωγα.. Το σκ έρχοντε και οι γονείς οπότε πάλι ρεπάρο απο τη κουζίνα.. Κατα τα άλλα έκανα όλες τις αιτήσεις για τα δικαιολογητικά που χρειαζόμαστε για κλινική, ικα και τα σχετικά να μην τρέχει η αγάπη μου μετά και χάνει ώρες μακριά απο το γιό του..τελείωσα και απο τον ΟΑΕΔ με τη κάρτα ανεργίας, ξανά τα Χριστούγεννα θα με δούν.. μάζεψα και όλα τα τηλέφωνα των παιδιάτρων και τη Δευτέρα ξεκινάω τον αγώνα δρόμου.. ο μικρός άρχισε και με ζορίζει και δεν μπορώ ουτε να φάω ούτε να κοιμηθώ χωρίς παρατράγουδα και πέρα απο αυτά έχω και τη ζέστη.. Αν δεν βρέχει το βραδάκι θα πάω σίγουρα για μπάνιο.. Δεν την παλέυω άλλο..

ΟΥΦ τα είπα και ξελάφρωσα..

Τα λέμε απο Δευτέρα κούκλες.. Καλά να περάσετε το ΣΚ..

EwCip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

όσο για τις υφασμάτινες πάνες, σου έχω τα εξής που πρέπει να κάνεις.

1. η πάνα με τα κακά αν έχουν φύγει απο το χαρτάκι πρέπει να τη ξεπλένεις για να φύγουν τα πολλά πολλά. απο ότι καταλαβαίνεις μετά πρέπει να ξεπλένεις και τη μπανιέερα.
  2. όλες τις πάνες το βράδυ πρέπει να τις βάζεις στο πληντήριο για ένα ξεβγαλμα.
  3. τις φιλάς σε ένα κάδο εκτός σπιτιού γιατι απο ότι καταλαβαίνεις είναι βρεγμένες και χεσμένεες, άρα μοσχοβολάνε.
  4. κάθε τρίτη μέρα περίπου βάζεις και τις πλένεις.
  5. από ότι είδα στο φόρουμ που έχουν ανοίξει το θέμα μαμάδες που τις έχουν , κάποιες φορές το συγκαμα δε το γλυτώνεις λόγο της αμμωνίας που υπάρχει στα τσίσα.
  6. σύμφωνα με τη πωλήτρια το κέρδος απο τις πάνες είναι 1500 ευρώ στα δύο χρόνια.

Σ'ευχαριστω κοριτσακι για τις πληροφοριες!!!!Ωχ λιγο πολυπλοκο μου φαινεται ολο αυτο....Θα δω τοτε τι θα κανω....:roll:

Διαφημίσεις

Indie αποφασισες τελικα;;;;;;κλινικη ή νοσοκομειο;;;;

Tour θελω να ερθω κανα 2 μερουλες αλλα δεν με φερνει ο καλός μου....φοβαται...:):(

Πηγαμε χθες στον ντοκ......2500γρ ο μπουλουκος!!!!!!!!!!!

Μου ειπε πως η κοιλια μου χαμηλωσε ,μετρησε απο κατω τραχηλο κ κοντυνε(απο 3,7 τωρα 2,9 ) κ ειπε οτι εχω ανοιξει λιγο......Κατα τ αλλα μια χαρα ολα!!!!!!!:)

Ξεκουρασηηηηη κ οχι ορθοστασια......

Τα πετρωματα συνεχιζουν...ειναι προκαταρκτικα ειπε...βοηθαν το μωρο να παρει θεση κ αιματωνουν καλυτερα τη μητρα....

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

εγραφα μια ωρα κ πατησα κατι κ σβηστηκαν!!!!!!!!

ιντι ακομη βρε να αποφασισεις;;;;;εγω αν ημουν στη θεση σου θα ελεγα....οταν σπασουν τα νερα οπου ειμαι πιο κοντα θα παω!!!!!!!!:):):):)

Facebook εχεις;;;;(λες να γνωριζομαστε;;;;χιχιχιχιχ)

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

Διαφημίσεις

καλημερες......

πισω μου τιναζονται 3 ελατηρια (τα παιδια μου...)που τη βρισκουν τοση ενεργεια πρωι πρωι???

εγω κουντουλαω ακομα....

αυριο λεω να τα παω σ εναν παιδοτοπο στη ν σμυρνη...τι λετε οι γειτονισες (κ οχι μονο...) για καφε???????

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

καλημερα κοιλιτσες ομορφες!!:D

σορυ που χαθηκα,πολλα τρεξιματα...ρωτησατε ποιος με πειραξε???λιγο πολυ ολοι...γονεις-πεθερικα-συζυγος...Απο πριν το γαμο ,σφαζονται οι γονεις μεταξυ τους (και απο τις 2 μεριες), σφαζομαι και εγω με τον αντρα μου, μπηκε στο νοσοκομειο την προηγουμενη Παρασκευη ο πατερας μου (στο τσακ την γλιτωσε), ευτυχως βγηκε εχθες...

ερωτηση απορια...πρεπει μολις γυρισουμε σπιιτι μετα το μαιευτηριο να ερθει παιδιατρος σπιτι ή μπορουμε να παμε εμεις στον παιδιατρο??(γιατι η επισκεψη στο σπιτι κοστιζει και νοου μανει νοου χανεει...

καλημερα κοιλιτσες ομορφες!!:D

σορυ που χαθηκα,πολλα τρεξιματα...ρωτησατε ποιος με πειραξε???λιγο πολυ ολοι...γονεις-πεθερικα-συζυγος...Απο πριν το γαμο ,σφαζονται οι γονεις μεταξυ τους (και απο τις 2 μεριες), σφαζομαι και εγω με τον αντρα μου, μπηκε στο νοσοκομειο την προηγουμενη Παρασκευη ο πατερας μου (στο τσακ την γλιτωσε), ευτυχως βγηκε εχθες...

ερωτηση απορια...πρεπει μολις γυρισουμε σπιιτι μετα το μαιευτηριο να ερθει παιδιατρος σπιτι ή μπορουμε να παμε εμεις στον παιδιατρο??(γιατι η επισκεψη στο σπιτι κοστιζει και νοου μανει νοου χανεει...

καλημερα...μη σκας κ μην αφηνεις κανεναν να σ επηρεαζει...κοιτα μονο αυτα που γινονται μεσα στο σπιτι σου (εσυ,ο αντρας σου κ το μωρο σας)κι ασε τους υπολοιπους να σφαζονται απ εξω...

περαστικα στον μπαμπα σου,ελπιζω να μην ηταν σοβαρο...

κανονικα ο παιδιατρος ερχεται στις 10 μερες απο τη γεννηση του παιδιου κ του κανει ενα γενικο τσεκ απ.θα διαλεξεις εσυ τον παιδιατρο που σου αρεσει (βασικα εγω ακομα ψαχνω για καλο εδω κ 3,5 χρονια).η επισκεψη κοστιζει απο 55 μεχρι 90 ευρω,τουλαχιστο σ αυτους που εχω ρωτησει εγω.μετα απο αυτο θα πρεπει να βλεπει το παιδι καθε μηνα μεχρι 6 μηνων.

εγω δεν θα ρισκαρα να παω ενα μωρο μικροτερο των 6 μηνων σε ιατρειο,γιατι δεν θα εχει τ απαραιτητα αντισωματα.πιστεψε με,δεν ειναι καθολου ευχαριστο να τρεχεις με τοσο μωρο στα νοσοκομεια για ιωση...το ξερω οτι ειναι μεγαλο το κοστος,αλλα ειναι πιστευω απο τα πιο απαραιτητα εξοδα...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

Καλημερα κοριτσια καλο σκ σε ολες!!!!

Λια και εγω απορω που βρισκουν τοση ενεργεια τα παιδια!!!!Ειναι φοβερο!!!Γερα να ειναι μωρε και ας ζουζουνευουν οοοολη μερα!!!

geonutr κοιτα τον ευατο σου και μονο γιατι εσενα κανεις δεν προκειται να σε κοιταξει...Περαστικα στον μπαμπα σου...

Σχετικα με την παιδιατρο οταν γυρισεις απο το μαιευτηριο με το καλο πρεπει να το δει παιδιατρος.Ε τοσο μικρουλη που θα ειναι χωρις αντισωματα νομιζω ειναι ρισκο να το πας εσυ στο ιατρειο που ισως υπαρχουν εκει και αλλα αρρωστα μωρακια...Σε καταλαβαινω το κοστος ειναι μεγαλο αλλα και εγω κοβω απο αλλου για να μπορω να κανω κατι τετοια...

Γειά σας εγκυούλες τι μου κάνετε;

Εγώ εχω τα νευρα μου και κάπου πρέπει να τα πω. Χθες πήγα καρφουρ και μετά από μιας ώρας περπάτημα και το παιδί μου που δε καθόταν πουθενα έφτασε η στιγμή να πάμε στο ταμείο. Φτάνω εκεί και βλέπω πάνω από ένα ταμείο που δεν είχε υπάλληλο μια ταμπελίτσα που έγραφε ''ατομα με ειδικές ανάγκες'' και απεικόνιζε ένα ατομο σε καροτσάκι και μια μάνα με μωρό. Ρωτάω στο δίπλα ταμείο αν υπάρχει κανένας υπάλληλος να έρθει να με εξυπρετήσει και μου λέει ''εγώ είμαι και στα δυο ταμεία,θα περάσεις τώρα μόλις τελειώσω με τον κύριο''. Πέριμενα και εγώ και μια 'κυρία' καμια 35 χρονών λέει στον άντρα μου ''γιατί να περάσετε δε το κατάλαβα'' της λέμε ''είμαι έγκυος'' λέει ''τι με νοιάζει πήγαινε περίμενε στο αμάξι και άσε τον άντρα σου να περιμένει στην ουρά''

Αφου της λέω πως δεν πέρασα από μόνη μου και ότι ρώτησα την κοπέλα και αυτή επιμένει να πάω στο τέλος να περιμένωαποφασίζεςι η υπάλληλος να πάρει θέση και λέει πως το ταμείο αυτό είναι και για να εξυπηρετεί άτομα με ειδικές ανάγκες όπως αναγράφεται και στην ταμπέλα και πως δε μπορούσε να κάνει κάτι άλλο. Και γυρνάει και λέει η τύπισσα όλο ειρωνία ''Α! αφού είναι άτομο με ειδικές ανάγκες ας περάσει...''

Κορίτσια φούντωσα και λέω μόνο ένα ''θα έπρεπε να ντρεπεστε'' και μετά νευρίασα πιο πολύ με τον εαυτό μου που δε την εβρισα.

Συγνώμη για την πολυλογία αλλά θα έσκαγα αν δε τα έλεγα.

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...