Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , dec-e είπε:

Κ οι δικές μου ήταν day 6 κ μια χαρά ήταν. Επίσης κ οι c δίνουν εγκυμοσύνης, πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία έχει στο Instagram ο embryomanofficial, γενικά ανεβάζει πολυ ενδιαφέροντα άρθρα 

Εγω τελικα μετα λύπης διαπιστώνω τις τελευταιες μερες που γράφουμε για τις αξιολογήσεις και τη βαθμολόγηση των βλαστοκυστεων οτι κακως μας δινουν βαθμολογιες.. θα επρεπε η αξιολόγηση να γινεται μονο με λεξεις, μετρια ,μετρια προς καλη, αριστη κλπ... Πραγματικα μονο ψυχολογικα μας ριχνουν οταν αποτυγχάνουν οι "αριστες" ενω τελικα επιστημονικα εχουν δωσει μωρα και οι ΒΒ και οι ΒC και οι 6ης μερας .. και εφοσον το υποστηριζουν και εμβυολογοι αυτο κιολας..

Εγω προσωπικα εχω επηρεαστεί όπως ολες μας.. εφόσον τις κανουμε που τις κανουμε τις εμβρυομεταφορες πρέπει να πηγαινουμε με το ιδιο συναισθημα σε ολες! Ενα γερο χειροκρότημα παντως σε ολες τις "μετριες" που εγιναν μωρακια και σπανε τα στερεοτυπα!!! Ευχομαι σε περισσοτερες απο εδω κ περα..

Αλλα θεωρω οτι θα επρεπε να γινεται αξιολόγηση μονο στις ελεγμενες μεσω προεμφυτευτικου.. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες! Πώς είστε;

Παγωτομηχανή ακούω...να μας κολάσεις θέλεις πρωινιάτικα,DimRous;;; :tongue:

Nano,εσύ πώς πας;

Λία,θα ταλαιπωρηθείτε λίγο με τα κρεατάκια αλλά τα πιο σημαντικά είναι ΟΚ, οπότε...λίγη (ακομα) υπομονή!

nikolina αν βρεις ακρη με το ring sling να έρθω να μου κάνεις φροντιστήριο;;;

Τί ζέστη κάνει σήμερα; Κι αν υπολογίσω και την καούρα και κάτι σφιξιματάκια...μια χαρά θα περάσουμε πάλι!

Φιλάκια!!!

UslQp3.png

UOZVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερες ομορφες!!!!!!!!!!!!!! παγοτα βλεπω παγοτομηχανες παλι μας καλασατε χαχαχαχαχαχαχα πως ειστε σημερα ? πολυ ζεστη ρε κοριτσια και με εχει πιασει και η μεση μου αλλο πραγμα! και εχω και τραπεζεσ αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ βαριεμαι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ttc72e7.aspx

καλημερες ομορφες!!!!!!!!!!!!!! παγοτα βλεπω παγοτομηχανες παλι μας καλασατε χαχαχαχαχαχαχα πως ειστε σημερα ? πολυ ζεστη ρε κοριτσια και με εχει πιασει και η μεση μου αλλο πραγμα! και εχω και τραπεζεσ αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ βαριεμαι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΡΕΠΕΙ να πας στις τράπεζες σήμερα; Ταλαιπωρία...και (απ' ο,τι έχω βιώσει εγώ ως τώρα) κανένας δεν δίνει προτεραιοτητα σε μια εγκυο. Πολλή γαιδουριά έχει πέσει...

UslQp3.png

UOZVp3.png

Κορίτσια,όπως είπα και πριν ψάχνω παιδίατρο (κάνοντας την προσευχή μου να μην κάνει τα αυγουστιάτικα μπανάκια του όταν εγώ γεννήσω). Έχετε κάποια πρόταση; Μένω Π.Φάληρο.

Έχω βάλει θέμα και στο parents, δε θέλω να πάω σε κάποιον εντελώς στα τυφλά...

UslQp3.png

UOZVp3.png

Κορίτσια,όπως είπα και πριν ψάχνω παιδίατρο (κάνοντας την προσευχή μου να μην κάνει τα αυγουστιάτικα μπανάκια του όταν εγώ γεννήσω). Έχετε κάποια πρόταση; Μένω Π.Φάληρο.

Έχω βάλει θέμα και στο parents, δε θέλω να πάω σε κάποιον εντελώς στα τυφλά...

Tettamar καλημέρα! Η ξαδέρφη μου είναι παιδίατρος και το ιατρείο της είναι στη νεα σμύρνη. Αν ενδιαφέρεσαι, να σου δώσω το τηλ και τη διεύθυνση.

Διαφημίσεις

Tettamar καλημέρα! Η ξαδέρφη μου είναι παιδίατρος και το ιατρείο της είναι στη νεα σμύρνη. Αν ενδιαφέρεσαι, να σου δώσω το τηλ και τη διεύθυνση.

καλημερα σε ολες...κι εγω ψαχνω για (καλο) παιδιατρο στην περιοχη...αλλα σε οσους εχω παει...θελω κι εγω τα στοιχεια..

εγω παλι κοιμηηηηηθηκα,τωρα ξυπνησα κ τρεχω να προλαβω το μαγειρεμα....

θα κανω ρολο κιμα με λαχανικα τελικα...

εχω μια απιστευτη βαρεμαρα,δεν θελω να σηκωθω απο το κρεβατι...

ο γιωργακης σαν να ειχα καταπιει ελατηριο το πρωι,πηγαινε γυρω γυρω κ σκορπουσε παιχνιδια...μαλλον ο αγωνας θα ειναι παιδια 3-εγω 1 απο δω κ μπρος...(εκτος κι αν τους μαθω το παιχνιδι που οι δυο σκορπιζουν κ ο ενας μαζευει)......

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

Ναι,και βεβαια ενδιαφέρομαι! Θέλεις να μου στείλεις ένα προσωπικό μηνυμα;

UslQp3.png

UOZVp3.png

καλημερα σε ολες...κι εγω ψαχνω για (καλο) παιδιατρο στην περιοχη...αλλα σε οσους εχω παει...θελω κι εγω τα στοιχεια.

Ωχ,μη λες τέτοια...να μας δώσεις μια μαυρη λίστα!!! Είναι πολλά τα ζητήματα βέβαια, όπως και με τον γυναικολόγο...είναι και θέμα χημείας,πολύ σημαντικό για μένα.

Καλό μαγείρεμα,εγώ θα φτιάξω μπιφτέκια σήμερα. Έφυγαααα...

UslQp3.png

UOZVp3.png

καλημέρα σε όλες!!!!

ρολό κιμά βλέπω, μπιφτέκια... !!! γιαμ γιαμμμμ!!!

Εγώ τι τα ήθελα τα παλιοφασολάκια????

και όσο για το τσιγάρο.... πονεμένη ιστορία...!!!! εξαιτίας του βέβαια τσίμπισα 18(!!!) κιλάκια!!!! Έκανα όμως τις τζουρίτσες μου μια στις τόσες.... τώρα πλέον δεν μουκάνει αίσθηση.....

Θέλω συνταγή για μπιφτέκια!!!!!

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

καλημερα...εισαι κ μακρυα κ δεν μπορω να σε κερασω...

εγω αντι για μπιφτεκια κανω ενα μεγαλο ρολο,γλιτωνοντας ετσι χρονο απο το πλασιμο..

σε ενα κιλο κιμα μοσχαρισιο προσθετω μια πιπερια κοκκινη η κιτρινη,μια ντοματα,ενα-δυο κολοκυθακια,καλαμποκι,λιγη γαλετα,2 αυγα,ελαιολαδο,φετα,ριγανη.(τα λαχανικα στο μπλεντερ),ενα κρεμυδι,μια σκελιδα σκορδο,ενα καροτο.ζυμωνω κ τ αφηνω για μια ωρα.

φτιαχνω 2 ρολα που ψηνω στο φουρνο 180' για 20λεπτα.αν μου μεινει μειγμα,το βαζω καταψυξη για μερες βαρεμαρας κ σπαριλας...κραταει πολυ καλα για δυο εβδομαδες.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

Διαφημίσεις

Ωχ,μη λες τέτοια...να μας δώσεις μια μαυρη λίστα!!! Είναι πολλά τα ζητήματα βέβαια, όπως και με τον γυναικολόγο...είναι και θέμα χημείας,πολύ σημαντικό για μένα.

Καλό μαγείρεμα,εγώ θα φτιάξω μπιφτέκια σήμερα. Έφυγαααα...

δεν ξερω...εγω ειμαι κ λιγο περιεργη (εως σπαστικη) κυριως στο θεμα των φαρμακων.κ θεωρω απαραδεκτο να εξεταζουν τα παιδια σε 10 λεπτα...επισης θελω να τους βρισκω στο τηλ ανα πασα στιγμη κ να μη προτεινουν σκονες κ σκευασματα για τη διατροφη...

μαλλον ζηταω πολλα...

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

δεν ξερω...εγω ειμαι κ λιγο περιεργη (εως σπαστικη) κυριως στο θεμα των φαρμακων.κ θεωρω απαραδεκτο να εξεταζουν τα παιδια σε 10 λεπτα...επισης θελω να τους βρισκω στο τηλ ανα πασα στιγμη κ να μη προτεινουν σκονες κ σκευασματα για τη διατροφη...

μαλλον ζηταω πολλα...

Όχι, έχεις δικιο! αν δεν ζητάμε πολλά για τα παιδιά μας,για ποιόν θα ζητήσουμε;;;

UslQp3.png

UOZVp3.png

καλημέρα σε όλες!!!!

ρολό κιμά βλέπω, μπιφτέκια... !!! γιαμ γιαμμμμ!!!

Εγώ τι τα ήθελα τα παλιοφασολάκια????

και όσο για το τσιγάρο.... πονεμένη ιστορία...!!!! εξαιτίας του βέβαια τσίμπισα 18(!!!) κιλάκια!!!! Έκανα όμως τις τζουρίτσες μου μια στις τόσες.... τώρα πλέον δεν μουκάνει αίσθηση.....

Θέλω συνταγή για μπιφτέκια!!!!!

Για τα μπιφτέκια... http://www.sintagespareas.gr/sintages/afrata-mpiftekia-fournou.html

UslQp3.png

UOZVp3.png

Καλησπερα κοριτσια!!!Πω πω λετε για φαγητα και μου ανοιξατε την ορεξη...Οχι οτι ηταν κλεισμενη δηλαδη :mrgreen: αλλα λεμε τωρα...Εγω σημερα ρεπαρω....Δεν μαγειρευω τιποτα!!!Its Friday night και συνηθως Παρασκευες πεφτει delivery!!!Το μισω το μαγειρεμα καθε μερα :mad::mad::mad:

Καλοριζικα τα επιπλακια και τα ρουχαλακια σε ολα τα κοριτσια....Καλοφορετα κοριτσια και με το καλο τα επιπλακια να γεμισουν με χαρουμενα μωρακια...

Παιδιατρος πονεμενο θεμα...Εγω εχω καπου καταληξει αλλα θελω να την δω και πως θα συμπεριφερθει με το παιδι....:rolleyes: Βρε κοριτσια θελω σε αυτο την γνωμη σας.Τα εμβολια εσας θα σας τα κανει η /ο ιδιωτης παιδιατρος η θα πηγαινετε στο Ταμειο σας???Εγω σκεφτομαι να μου κανει τις επισκεψεις οποτε και οταν πρεπει η γιατρος αλλα για τα εμβολια που ειναι συνηθισμενα να πηγαινω στο Ταμειο μας...Ειναι λετε βλακεια???:rolleyes::roll:

Επισης ερωτηση στις ηδη μανουλες....Εχω παρει 3 συσκευσιες libero το νουμερο 2 για κιλα 3-6.Η καθε συσκευασια εχει μεσα 54 πανες...Για ποσο καιρο θα με βγαλουν αυτες οι πανες λετε???

Υφασματινες πηρε καμμια κοπελα???

Καλησπερα κοριτσια!!!Πω πω λετε για φαγητα και μου ανοιξατε την ορεξη...Οχι οτι ηταν κλεισμενη δηλαδη :mrgreen: αλλα λεμε τωρα...Εγω σημερα ρεπαρω....Δεν μαγειρευω τιποτα!!!Its Friday night και συνηθως Παρασκευες πεφτει delivery!!!Το μισω το μαγειρεμα καθε μερα :mad::mad::mad:

Καλοριζικα τα επιπλακια και τα ρουχαλακια σε ολα τα κοριτσια....Καλοφορετα κοριτσια και με το καλο τα επιπλακια να γεμισουν με χαρουμενα μωρακια...

Παιδιατρος πονεμενο θεμα...Εγω εχω καπου καταληξει αλλα θελω να την δω και πως θα συμπεριφερθει με το παιδι....:rolleyes: Βρε κοριτσια θελω σε αυτο την γνωμη σας.Τα εμβολια εσας θα σας τα κανει η /ο ιδιωτης παιδιατρος η θα πηγαινετε στο Ταμειο σας???Εγω σκεφτομαι να μου κανει τις επισκεψεις οποτε και οταν πρεπει η γιατρος αλλα για τα εμβολια που ειναι συνηθισμενα να πηγαινω στο Ταμειο μας...Ειναι λετε βλακεια???:rolleyes::roll:

Επισης ερωτηση στις ηδη μανουλες....Εχω παρει 3 συσκευσιες libero το νουμερο 2 για κιλα 3-6.Η καθε συσκευασια εχει μεσα 54 πανες...Για ποσο καιρο θα με βγαλουν αυτες οι πανες λετε???

Υφασματινες πηρε καμμια κοπελα???

όσο για τις υφασμάτινες πάνες, σου έχω τα εξής που πρέπει να κάνεις.

1. η πάνα με τα κακά αν έχουν φύγει απο το χαρτάκι πρέπει να τη ξεπλένεις για να φύγουν τα πολλά πολλά. απο ότι καταλαβαίνεις μετά πρέπει να ξεπλένεις και τη μπανιέερα.
  2. όλες τις πάνες το βράδυ πρέπει να τις βάζεις στο πληντήριο για ένα ξεβγαλμα.
  3. τις φιλάς σε ένα κάδο εκτός σπιτιού γιατι απο ότι καταλαβαίνεις είναι βρεγμένες και χεσμένεες, άρα μοσχοβολάνε.
  4. κάθε τρίτη μέρα περίπου βάζεις και τις πλένεις.
  5. από ότι είδα στο φόρουμ που έχουν ανοίξει το θέμα μαμάδες που τις έχουν , κάποιες φορές το συγκαμα δε το γλυτώνεις λόγο της αμμωνίας που υπάρχει στα τσίσα.
  6. σύμφωνα με τη πωλήτρια το κέρδος απο τις πάνες είναι 1500 ευρώ στα δύο χρόνια.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...