Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , dec-e είπε:

Κ οι δικές μου ήταν day 6 κ μια χαρά ήταν. Επίσης κ οι c δίνουν εγκυμοσύνης, πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία έχει στο Instagram ο embryomanofficial, γενικά ανεβάζει πολυ ενδιαφέροντα άρθρα 

Εγω τελικα μετα λύπης διαπιστώνω τις τελευταιες μερες που γράφουμε για τις αξιολογήσεις και τη βαθμολόγηση των βλαστοκυστεων οτι κακως μας δινουν βαθμολογιες.. θα επρεπε η αξιολόγηση να γινεται μονο με λεξεις, μετρια ,μετρια προς καλη, αριστη κλπ... Πραγματικα μονο ψυχολογικα μας ριχνουν οταν αποτυγχάνουν οι "αριστες" ενω τελικα επιστημονικα εχουν δωσει μωρα και οι ΒΒ και οι ΒC και οι 6ης μερας .. και εφοσον το υποστηριζουν και εμβυολογοι αυτο κιολας..

Εγω προσωπικα εχω επηρεαστεί όπως ολες μας.. εφόσον τις κανουμε που τις κανουμε τις εμβρυομεταφορες πρέπει να πηγαινουμε με το ιδιο συναισθημα σε ολες! Ενα γερο χειροκρότημα παντως σε ολες τις "μετριες" που εγιναν μωρακια και σπανε τα στερεοτυπα!!! Ευχομαι σε περισσοτερες απο εδω κ περα..

Αλλα θεωρω οτι θα επρεπε να γινεται αξιολόγηση μονο στις ελεγμενες μεσω προεμφυτευτικου.. 

• Μου αρέσει 2

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Δεν έχω σκοπό χαπάκι μου, εξάλλου μέχρι χθές ούτε ρουφιξιά δεν είχα κάνει, αλλά έπρεπε με κάποιο τρόπο να ηρεμήσω και καλός ή κακός το τσιγάρο με ηρεμή ιδίως χθές που ο οργανισμός ήταν 8 μήνες χωρίς αυτό.

για μια φορα δεν πειραζει πιστευω...και πες του συζυξ να μην σε νευριαζει...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

για μια φορα δεν πειραζει πιστευω...και πες του συζυξ να μην σε νευριαζει...

δε πηραζει ενα τσιγαρο, εδω σου επιτρεπει μεχρι 5 την ημερα αν δε το κοψεις και θα πηραξει το 1 μεσα σε τοσους μηνες;; Θα το γυρίσω στο καλαματιανό που λένε και δε θα δίνω σημασία σε κανένα παρά μόνο στις ανάγκες τις δικές μου και της μπουμπους. Γιατι αν περιμένω να με προσέξουν οι άλλοι σώθηκα. Anyway πάω να κάνω μπανάκι και να φύγω για τα μαγαζιά.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

ξυπνήστε.....

ή μήπως να σας φέρω ένα καφεδάκι κ τη μηλόπιτα που έφτιαξα χθες???:rolleyes:

φερε μου εμενα λιγο...

πριν λιγο γυρισαμε απο το ακοογραμμα της βενετιας,ευτυχως η ακοη της ειναι 100%οκ...

βγαλαμε κ σκτινογραφια (ειδα κι επαθα να βρω καποιον να την βαλει μεσα γιατι οι νοσοκομες δεν αναλαμβαναν) κ ειδαμε οτι τα κρεατακια της κλεινουν ολη τη ρινικη κοιλοτητα..

απο βδομαδα θα παμε παλι ωρλ να κανονιστει το χειρουργειο κατα το σεπτεμβρη,πριν αρχισουν οι ιωσεις...

κουραστηκα πολυ,ποναει η κοιλια κ σε 20" εχω λογοθεραπεια με το δημητρη..

οσο για τον εμετο που λετε...εγω κανω καθε μερα (κ δυο μερικες φορες),εκανα σε ολες τις εγκυμοσυνες μου κ ειναι απολυτα φυσιολογικο..να μην ανησυχειτε....

dimrous,εμενα να δεις ποσες φορες μου εχει ερθει η διαθεση...ξερω ομως οτι ενα δε θα μου φτασει κ το παλευω με νυχια κ δοντια...δεν χανω ευκαιρια να το φωναξω ομως...θελω ενα τσιγαροοοοοοοοοοοο

σας αφηνω...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

Γεια σας κοριτσάκια και μπεμπεκάκια! Ελπίζω να ειστε καλά κι όσες ταλαιπωρείιστε,να φύγουν τα προβλήματά σας...ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΛΛΟΥ!!!

Πήγαμε για doppler προχθες..ολα καλά! Είπαμε να την δούμε και σε 4D αλλά...δε μας πόζαρε η μπουμπού! :(

Χθες ήρθαν τα επιπλάκια μας κι έφτιαχνα το δωμάτιο όλη μέρα...έγινα πτώμα αλλά νομίζω άξιζε τον κόπο.

Θέλω τώρα να επικοινωνήσω με 2-3 παιδιάτρους που μου έχουν συστήσει, να δούμε τί θα κάνουμε, γιατί φοβάμαι ότι έτσι καλοκαιριάτικα που γεννάμε θα είναι όλοι σε διακοπές...

Φιλάκια πολλάαααα!!!

UslQp3.png

UOZVp3.png

γεια σας κοιλουμπιτσες!

πριν καμια ωριτσα γυρισαμε απο τη γιατρο! εχουμε φτασει τα 1750γρ.!!!! απο αναπτυξη η μικρη μας ειναι πολυ καλα (ειναι πολυ ψηλη και λιγο μεγαλυτερη για την "ηλικια" της), αμνιακο και πλακουντας σε σουπερ κατασταση! οποτε συνεχιζουμε τα yutopar εως την 37η εβδομαδα. το μονο "κακο" ειναι οτι ηδη το κεφαλακι της ειναι μεσα στη λεκανη αλλα ειπε η γιατρος οτι μπορει να κατσει ετσι 1,5 μηνα ακομα... ετσι οπως ειναι δεν υπαρχει περιπτωση να γυρισει...

ειπε οτι αφου φτασαμε στη 31η εβδομαδα ειναι πολυ καλο γιατι οι κινδυνοι αρχιζουν να μειωνονται. βεβαια καλο ειναι να φτασουμε εως τις 30/7 (3/8 μπαινω στον 9ο) και το τελειο στην 37η εβδομαδα (15αυγουστο...)

συνεχιζω τα χαπια και τη ξαπλα αλλα μια στο τοσο να πηγαινω καμια βολτα αναλογα με τις αντοχες μου...

επομενο ραντεβου 20/7. προς το παρον δεν χρειαζεται να κανω doppler.

αυτα τα νεα μας...

α! και παρα το οτι το ζαχαρο ειναι σε καλα επιπεδα... η διατροφη συνεχιζεται :evil::evil::evil::evil: 1 παγωτο ανα 3 μερες:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

ZOrwp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια, ειπα να σας πω ενα γεια απο Ζακυνθο, ακουω για επιπλακια, μπηκατε οι περισσοτερες στον 8ο πλησιαζει ο καιρος.... μπραβο πολ χαιρομαι και με το καλο τα μπεμπακια!

Πετρωματα-βαριδια εχω κι εγω τελευταια, ακποιες μερες καθολου καποιες πολλα...το βραδυ επισης ποναω(σαν τραβηγματα) οταν αλλαζω πλευρο και γενικοτερα δεν κοιμαμαι καλα εχω καουρες κλκλπκλπ αλλα δατς λαιφ, οταν γεννησουμε αυτα θα ειναι παρελθον!

Ανυπομονω κι εγω για το ντοπλερ, 7 ιουλιου το εχω, και μετα βουρ πλυντηρια, τα απλυτα των διακοπων, του μωρου κλπκλπ...

Σας φιλω να προσεχετε!

eNeap2.pngTSzHp3.png

φερε μου εμενα λιγο...

πριν λιγο γυρισαμε απο το ακοογραμμα της βενετιας,ευτυχως η ακοη της ειναι 100%οκ...

βγαλαμε κ σκτινογραφια (ειδα κι επαθα να βρω καποιον να την βαλει μεσα γιατι οι νοσοκομες δεν αναλαμβαναν) κ ειδαμε οτι τα κρεατακια της κλεινουν ολη τη ρινικη κοιλοτητα..

απο βδομαδα θα παμε παλι ωρλ να κανονιστει το χειρουργειο κατα το σεπτεμβρη,πριν αρχισουν οι ιωσεις...

κουραστηκα πολυ,ποναει η κοιλια κ σε 20" εχω λογοθεραπεια με το δημητρη..

οσο για τον εμετο που λετε...εγω κανω καθε μερα (κ δυο μερικες φορες),εκανα σε ολες τις εγκυμοσυνες μου κ ειναι απολυτα φυσιολογικο..να μην ανησυχειτε....

dimrous,εμενα να δεις ποσες φορες μου εχει ερθει η διαθεση...ξερω ομως οτι ενα δε θα μου φτασει κ το παλευω με νυχια κ δοντια...δεν χανω ευκαιρια να το φωναξω ομως...θελω ενα τσιγαροοοοοοοοοοοο

σας αφηνω...

ευτυχως που η ακοη της βενετιας σου ειναι μια χαρα.....οσο για το χειρουργειο δεν θα το γλυτωσετε ε???

76IGp3.png

επισης ρωτησα για τις braxton hicks. μου ειπε γυρω στις 5 συσπασεις την ημερα ειναι φυσιολογικες και αναμενομενες.

συγκεκριμενα για μενα (λογω του "θεματος") ειπε οτι πρεπει να ειναι εως 10-15 την ημέρα οι συσπασεις και σε ακαταστατες ωρες δηλ οχι ανα ωρα ή ανα δυωρο αυστηρα αλλα οπως ειναι τωρα πχ. στις 12.00, στις 14.00, στις 17.00, στις 17.30 και στις 22.00

galat κανε καμια βουτια και για μενα!!!

ZOrwp3.png

γεια σας κοιλουμπιτσες!

πριν καμια ωριτσα γυρισαμε απο τη γιατρο! εχουμε φτασει τα 1750γρ.!!!! απο αναπτυξη η μικρη μας ειναι πολυ καλα (ειναι πολυ ψηλη και λιγο μεγαλυτερη για την "ηλικια" της), αμνιακο και πλακουντας σε σουπερ κατασταση! οποτε συνεχιζουμε τα yutopar εως την 37η εβδομαδα. το μονο "κακο" ειναι οτι ηδη το κεφαλακι της ειναι μεσα στη λεκανη αλλα ειπε η γιατρος οτι μπορει να κατσει ετσι 1,5 μηνα ακομα... ετσι οπως ειναι δεν υπαρχει περιπτωση να γυρισει...

ειπε οτι αφου φτασαμε στη 31η εβδομαδα ειναι πολυ καλο γιατι οι κινδυνοι αρχιζουν να μειωνονται. βεβαια καλο ειναι να φτασουμε εως τις 30/7 (3/8 μπαινω στον 9ο) και το τελειο στην 37η εβδομαδα (15αυγουστο...)

συνεχιζω τα χαπια και τη ξαπλα αλλα μια στο τοσο να πηγαινω καμια βολτα αναλογα με τις αντοχες μου...

επομενο ραντεβου 20/7. προς το παρον δεν χρειαζεται να κανω doppler.

αυτα τα νεα μας...

α! και παρα το οτι το ζαχαρο ειναι σε καλα επιπεδα... η διατροφη συνεχιζεται :evil::evil::evil::evil: 1 παγωτο ανα 3 μερες:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

χαιρομαι που τα νεα σου ειναι τοσο καλα κι ευχομαι να μην εχεις απροοπτα μεχρι τις 37 βδομαδες....οσο για τα παγωτακια κι εγω στα ιδια ειμαι...εναπαγωτακι καθε 2 -3 μερες ειπε ο γιατρος οτι δεν πειραζει

76IGp3.png

επισης ρωτησα για τις braxton hicks. μου ειπε γυρω στις 5 συσπασεις την ημερα ειναι φυσιολογικες και αναμενομενες.

συγκεκριμενα για μενα (λογω του "θεματος") ειπε οτι πρεπει να ειναι εως 10-15 την ημέρα οι συσπασεις και σε ακαταστατες ωρες δηλ οχι ανα ωρα ή ανα δυωρο αυστηρα αλλα οπως ειναι τωρα πχ. στις 12.00, στις 14.00, στις 17.00, στις 17.30 και στις 22.00

galat κανε καμια βουτια και για μενα!!!

δλδ παρολο που παιρνεις το yutopar συνεχιζουν οι συσπασεις???

76IGp3.png

Διαφημίσεις

δλδ παρολο που παιρνεις το yutopar συνεχιζουν οι συσπασεις???

ναι. αλλα οχι στο βαθμο που ειχα οταν μπηκα στη κλινικη... εχω απο 4 εως 10 την ημερα... εχει τυχει βεβαια και μερα που δεν εκανα καμια... εκτος απο τη ξαπλα πιο μεγαλη σημασια εχει η ψυχολογια. για παραδειγμα τη Παρασκευη που πηραμε τη κουνια και ημουν μεσα στη τρελη χαρα δεν εκανα καμια. το σαββατο που ημουν μεσα στη μαυρη καταθλιψη εκανα 10....

νομιζω θα εχω μεχρι τελος

ZOrwp3.png

nanάκι όλα καλά θα πάνε...

Λιάκι ευτυχώς όλα καλά, κ τα κρεατάκια είναι το λιγότερο... Έλα βολτίτσα να σε κεράσω μηλοπιτούλα...

dimrous κ λιάκι να κρατιέστε με το τσιγάρο... ευκαιρία είναι να το κόψουμε...

tettamar με γεια τα έπιπλα κ για σένα... Κ εγώ την ίδια εντύπωση έχω, ήδη έχω κάνει τηλ. σε παιδιάτρους κ δεν θα είναι κανείς εδώ τον Αύγουστο...

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

καλημέρα κούκλες!!!!!!!!!! Πως είναι τα κέφια σήμερα;;; Εγώ πήγα για τις καθιερωμένες εξετάσεις αίματος και τώρα πάω να αγοράσω μια παγωτομηχανή μπας και φτιάξω κανένα παγωτό με λίγη ζάχαρη.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...