Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα ομορφεσ κοιλιτσες τι ακουω μηλοπιτεσ καφεδες αχχχχχχχχχχ πεταχτε κανα κομματακι καλε! χαπακι μου καλη αδεια να απολαυσεισ την κοιλιτσα σου τωρα πια!!!!!!!!!!!!!!!!! εχτεσ πηγα στον γιατρο 2100 ο μπεμπουλης ολα καλα μου ειπε και θα ξαναπαω 21 ιουλιου! αυτα! και καλο μηνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αντε και κοντεβουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ttc72e7.aspx

Μόλις μου ήρθε το ring sling μας... :D

Αν κ μου φαίνεται δύσκολο... θα το παλεψω... Έχει καμία σας?

εγω πηρα μαρσιπο αυτο που πηρεσ εσυ μου φαινοταν βουνο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! χαχαχαχα ειμαι της ευκολιας! χεχε

ttc72e7.aspx

κ σε μένα βουνό φαίνεται, αλλά θα το δοκιμάσω αν με βολέψει καλώς... αλλιώς το πολύ πολύ να γίνει ένα όμορφο φουλάρι για τη μαμά :tongue:

χαχαχαχαχα σωστη!!!!!!!!!!!!! τιποτα δεν παει χαμενο!

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια μου,τι κανουν οι κοιλουμπες σας???

εμεις ειμαστε καλα...

νανο μου με το καλο να δειτε την μπεμπουλα σας...

νικολινα στειλε κανενα κομματακι μηλοπιτα κι εδω...

geonutr τι εχει γινει κοριτσακι μου και εισαι ετσι χαλια,ποιος σε πειραζει???θελεις να ερθω να τους σπασω την μουρη σε οσους σε ενοχλουν...

εμεις πηγαμε σημερα και καταθεσαμε τα χαρτια στο ικα...κοριτσια τωρα συνειδητοποιω οτι πλησιαζει ο καιρος

ευχαριστω ολες για τις ευχες σας!!!!

76IGp3.png

καλημερα ομορφεσ κοιλιτσες τι ακουω μηλοπιτεσ καφεδες αχχχχχχχχχχ πεταχτε κανα κομματακι καλε! χαπακι μου καλη αδεια να απολαυσεισ την κοιλιτσα σου τωρα πια!!!!!!!!!!!!!!!!! εχτεσ πηγα στον γιατρο 2100 ο μπεμπουλης ολα καλα μου ειπε και θα ξαναπαω 21 ιουλιου! αυτα! και καλο μηνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αντε και κοντεβουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μια χαρα το ζουζουνι σου...μπραβο κοριτσακι μου...

τι σου εχει πει ο γιατρος πως θα γεννησεις???

76IGp3.png

μια χαρα το ζουζουνι σου...μπραβο κοριτσακι μου...

τι σου εχει πει ο γιατρος πως θα γεννησεις???

xapaki moy to mono poy μου ειπε οτι εχει παρει θεση αλλα θα κατεβει κιαλλο τι να πω εγω για φυσιολογικο παω μακαρι να πανε ολα καλα και να ειναι ετσι οπως τα φανταζομαι του ειπα οτι δεν θελω επισκλειριδιο και αν δω τα σκουρα μονο τοτε να την κανουμε μου ειπε οκ και προχωραμε καλα!

ttc72e7.aspx

xapaki moy to mono poy μου ειπε οτι εχει παρει θεση αλλα θα κατεβει κιαλλο τι να πω εγω για φυσιολογικο παω μακαρι να πανε ολα καλα και να ειναι ετσι οπως τα φανταζομαι του ειπα οτι δεν θελω επισκλειριδιο και αν δω τα σκουρα μονο τοτε να την κανουμε μου ειπε οκ και προχωραμε καλα!

ευχομαι κοριτσακι μου να πανε ολα καλα και να γεννησεις φυσιολογικα και να το ευχαρηστηθεις....

κι εγω σκεφτομαι να μην κανω επισκληριδιο..αλλα δεν την εχω αποκλεισει και τελειως....

76IGp3.png

Διαφημίσεις

τι σου λεει μαιρουλα θα τον παρεις ολο το μηνα???

δεν μου ειπε τιποτε τον ρωτησα και μου λεει ακομα δεν μπορω να ξερω! απλα μου ειπε οτι αν δω αιμα η πετρωνει η κοιλια μου για μια ωρα ανα 4 λεπτα να τον παρω αμεσως τηλ μονο αυτο επισεισ μοτ ειπε οτι οποτε και να γεννησω μια χαρα θα ειναι μια και στισ 7 μπαινω στον μηνα μου!

αυτα δεν μου ειπε κατι αλλο μαλλον να μην με αγχωνει αδικα!

ttc72e7.aspx

καλησπέρα κοριτσάρες. Είστε όλες μια χαρούλα απο οτι βλέπω. Εμένα χθες ο συζηξ μου ανέβασε το αίμα στο κεφάλι, η μικρή κουλουργιάστηκε δε ξέρω και εγώ για πόση ώρα, έκανε και μια κούρσα ταχύτητος το ζάχαρο και αφού είδα οτι όδεβα προς τη κρίση τη λέω την αμαρτία μου το άναψα το τσιγάρο, μ@λ@κι@ μου το ξέρω αλλα ώς καπνήστρια ήταν το μοναδικό που θα με ηρεμούσε αφου δε μπορούσα να έχω το συζηξ να του σπάσω το κεφάλι. Ευτυχώς σήμερα είμαι ήρεμη, επανήλθε και το ζάχαρο και η μικρή άρχισε τις κλοτσιες, θα ρίξω και ένα σοπινκ θέραπι να έρθω στα ίσια μου. Άσχετο αλλά τα τσιγάρα έχουν πάει στα ύψη 3,90 κάνει το πακέτο.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

καλησπέρα κοριτσάρες. Είστε όλες μια χαρούλα απο οτι βλέπω. Εμένα χθες ο συζηξ μου ανέβασε το αίμα στο κεφάλι, η μικρή κουλουργιάστηκε δε ξέρω και εγώ για πόση ώρα, έκανε και μια κούρσα ταχύτητος το ζάχαρο και αφού είδα οτι όδεβα προς τη κρίση τη λέω την αμαρτία μου το άναψα το τσιγάρο, μ@λ@κι@ μου το ξέρω αλλα ώς καπνήστρια ήταν το μοναδικό που θα με ηρεμούσε αφου δε μπορούσα να έχω το συζηξ να του σπάσω το κεφάλι. Ευτυχώς σήμερα είμαι ήρεμη, επανήλθε και το ζάχαρο και η μικρή άρχισε τις κλοτσιες, θα ρίξω και ένα σοπινκ θέραπι να έρθω στα ίσια μου. Άσχετο αλλά τα τσιγάρα έχουν πάει στα ύψη 3,90 κάνει το πακέτο.

ευκαιρεια να το κοψεις μετα τη γεννα...να μην το ξαναρχισεις ααα και μην το ξανακανεις σε παρακαλω

76IGp3.png

ευκαιρεια να το κοψεις μετα τη γεννα...να μην το ξαναρχισεις ααα και μην το ξανακανεις σε παρακαλω

Δεν έχω σκοπό χαπάκι μου, εξάλλου μέχρι χθές ούτε ρουφιξιά δεν είχα κάνει, αλλά έπρεπε με κάποιο τρόπο να ηρεμήσω και καλός ή κακός το τσιγάρο με ηρεμή ιδίως χθές που ο οργανισμός ήταν 8 μήνες χωρίς αυτό.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...