Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

hello κοριτσια!!!!!!!

τι κανετε;;;;

αντε μια μια να παιρνεται την αδειουλα σας να ξεκουραζεστε!!!!!!!!

Εμεις αυριο παμε στον ντοκ να δουμε το Νικολα ....η κοιλια μου αρχισε να πετρωνει πιο συχνα .....βλ.ΒΗ......παντως σιγουρα 10 φορες/μερα ....

θα ξαναρωτησω για τα γιουτοπαρ κ εγω αλλα μαλλον θα μου τα δωσει μεχρι να κανονιστει η καισαρικη...θα προσπαθησω να τον μεταπεισω!!!χιχιχιχι!!!

Σημερα μπηκε το 1ο πλυντηριο με κορμακια-φορμακια....σε κανα 2 μερες οι πανες-σεντονακια κ τελος θα αφησω την προικα του κρεβατιου....γεμισαμε γαλαζια-μπλε!!!!!!!!!ουτε προεκλογικη περιοδος ΝΔ να μασταν !!!!!!!:):):)

στο φεις μου λειπουν καποιες....αλλα δεν ξερω ποιες:):):)...το χαπακι , η κωνκων, η ιντι.....

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κοιλίτσες.

Πολλή ζέστη κορίτσια, από αύριο θα κάνει 35 βαθμούς.

Έχω και τον Μιχαλακο στο σπίτι λόγο ζέστης.

Λέω να την κάνουμε για καμία πισίνα γιατί δεν παλεύετε αλλιώς.

Χαπακι καλή άδεια και καλή ξεκούραση.

Νικη μου, εγώ αυτή την φορά είπα να τιμήσω και αλλά χρώματα όπως το μπεζ, το καφέ, το γκρι.

Σε είδα στις φώτο με το μπικινακι και τρελάθηκα, μάλλον και εγώ έτσι θα κάνω, σιγά μην τρέχω τώρα να αγοράζω μαγιό, αφού και εγώ μόνο κοιλιά έχω κάνει.

Πετρώματα έχω και εγώ πιο συχνά.

Επίσης έχω και κάτι μυστήρια βραδινά πονάκια.

Αυτά, φιλάκια.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Ναι καλε....σιγα μην επαιρνα ολοσωμο!!!!μια χαρα ειναι τι μπικινακι ....χαιδευεις πιο ωραια την κοιλιτσα!!!!!!:)

Εδω πολυ βροχη ρε Ολυ.....αντε να φτιαξει λιγο ο καιρος να προλαβω κανενα μπανακι ακομη!!!

...εχω κατι μπεζ,λαχανι,κιτρινα απο την Βασιλικη γι αυτο ο,τι πηραμε τωρα ειναι μπλε!!!

Εγω εχω πονακια οταν αλλαζω πλευρο-δλδ καθε 30 λεπτα-...φαντασου υπνο που κανω!!!!!

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

Διαφημίσεις

Αληθεια εχετε μετρησει ποσες φορες πετρωνει η κοιλια σας;;;;;...ολο ξεκιναω το πρωι αλλα στην πορεια χανω το μετρημα...

Καλο βραδακι !!!!!:):)

εδω και 2-3 μερες σταματησαν τα πετρωματα...αλλα ολο το σκ που μας περασε ηταν συνεχεια σκληρη η κοιλια μου,ευτυχως τωρα ηρεμησε λιγακι και ετσι ξεαγχωθηκα

76IGp3.png

Τι κάνετε? Πως κοιμηθήκατε?

Εμείς όχι πολυ... ο μπέμπης τρελαινόταν όλο το βράδυ...

Για τα πετρώματα που λες nikijo μου, πρέπει να τα μετράμε? (η άσχετη μάνα ρωτάει)

Φιλάκια σε όλες...

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

καλημερα! καφεδακι πινω αλλα σε ενα κομματι (ή και ολοκληρο ταψι) μηλοπιτα δεν λεω ποτε οχι!!!!

περιμενω να περασουν οι ωρες να παμε να δουμε τη κουκλα μας! φευγει και η μαμα μου σημερα:(

ZOrwp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα, καλό μήνα και εύχομαι χωρίς απρόοπτα..

nikolina78 βάλε ένα μεγάλο κομμάτι για μένα και ένα κουβά καφέ γιατί σήμερα δεν μπορώ να ανοίξω να μάτια μου, νομίζω οτι ακόμα κοιμάμαι!!!

nano79 με το καλό να τη δείς την κούκλα σου!

happiness Καλή ξεκούραση με τη άδεια σου!!!

EwCip3.png

καλημερα και απο μεναααα..

την τελευταια εβδομαδα δεν ειμαι κ στα πολυ καλα μου...πολλοι τσακωμοι, κλαματα,στεναχωριες, νοσοκομεια και δε συμμαζευεται...ελπιζω απο την αλλη εβδομαδα να ειναι καπως καλυτερα τα πραγματα γιατι -μεταξυ μας-δεν χαιρομαι οσο θα ηθελα την εγκυμοσυνη μου, δε μου μενει μυαλο να σκεφτω το μωρακι μου.......:(

Γυριστρούλα έλα... να φας μηλοπιτουλα κ να σου φτιάξουμε κ καφεδάκο... από ελληνικό decaf, κ μαστίχα, έως φρεντοτσίνο διαθέτουμε...

geonutr γιατί έτσι καλή μου? ποιος σε πείραξε να τον δείρουμε όλες μαζί???

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...