Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγω θα τη ρωτησω αυριο... οταν ημουν στη κλινικη μου ειχε πει οτι θα τα συνεχισουμε οσο αντεχει η μικρη... και η μικρη στη ζωηραδα εδω και 2-3 εχει επανελθει στα προ συσπασεων επιπεδα, πραγμα που η γιατρος ειπε οτι ειναι πολυ καλο! θα δουμε αυριο (αυτο το αυριο πολυ αργει)

ο αιματοκριτης μου παντα ηταν στο οριο (και πριν την εγκυμοσυνη) οπως και η πιεση μου ειναι πολυ χαμηλη. η γιατρος μου ειπε θελει οταν παμε για τη γεννα να ειναι τουλαχιστον 28... αλλαξα και χαπια, εφτιαξα και τη διατροφη αλλα δεν αλλαζει τιποτα (καποια στιγμη εφτασα στο 31.3). τουλαχιστον οι αποθηκες σιδηρου ειναι υψηλες... και το ασβεστιο μου παρολο που δεν παιρνω συμπληρωμα. σπρωξτε λιγο τις ωρες να ερθει το αυριο...

θα ερθει κοριτσακι μου,μην το σκεφτεσαι...να περασε η μιση περιπου μερα...

αντε ρε κοριτσια πειτε κι εσεις κατι να περασει η μερα να ηρεμησει η νανο μας

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

να το τραβιξεις μεχρι εκει που δεν παιρνει με τα καθικια ειμαι σιγουρη οτι θα βρεισ ακρη τι στο καλο μην στεναχωριεσαι παντοσ καρδουλα μου για καποιουσ ηλιθιουσ και αμορφοτουσ ανθρωπουσ!

δεν στεναχωριεμαι για τους ηλιθιους.για το παιδι μου στεναχωριεμαι,που οι ηλιθιοι θα του κοψουν το μελλον.....

νανο,αναλογα με την περιπτωση,τα γιουτοπαρ τα σταματουν στον 9ο η κ αργοτερα...

ελπιζω να πανε ολα καλα.....

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

δεν στεναχωριεμαι για τους ηλιθιους.για το παιδι μου στεναχωριεμαι,που οι ηλιθιοι θα του κοψουν το μελλον.....

νανο,αναλογα με την περιπτωση,τα γιουτοπαρ τα σταματουν στον 9ο η κ αργοτερα...

ελπιζω να πανε ολα καλα.....

μην στεναχωριεσαι ,το παιδακι σου θα αποδειξει αυτα που αξιζει....απλα πρεπει να σκεφτεσαι οτι ζουμε σε κολοκρατος....που δεν στηριζει παρα μονο πως θα τρωνε με χρυσα κουταλια οι πολιτικοι...και δεν παρεχει τιποτα στους πολιτες...

τι να κενεις που ειναι ανωριμοι και ηλιθιοι...νευριασα τωρα

76IGp3.png

πειτε μου λιγο τη γνωμη σας.

μου αρεσουν αυτα τα 2

http://www.bedebyes.com/nursery-interiors/spike-buzz/ (σκαντζοχοιρος)

http://www.bedebyes.com/nursery-interiors/zippy-zebra/ (ζεβρα)

ποιο απο τα 2 σας φαινεται πιο "ζωντανο" σε χρωματα και πιο ευκολο να συνδοιαστει?

η μπορντουρα μας στο δωματιο ειναι αυτη: http://s626.photobucket.com/albums/tt350/nano_thes/zouzouneli/?action=view&current=IMG_1821.jpg

και απο κατω της εχει ριγες σε ροζ, γαλαζιο και μπεζ (μπεζ ειναι βαμμενο ολο το δωματιο). η κουνια και ο καναπες-κρεβατι ειναι λευκα και η συρταριερα λευκη με τα συρταρια της σε λευκο, ροζ, γαλαζιο (να δω ποτε θα βαλω φωτο...)

ZOrwp3.png

Διαφημίσεις

λοιπον τα πηρα με το αφεντικο...ξερει οτι σημερα ειναι τελευταια μερα και δεν μου πληρωσε τα μεροκαματα ,μονο σηκωθηκε και εφυγε υπουλα...τα νευρα μου....δεν φτανει που δεν μου δινει αυτα που κανει να παρω (δωρα και επιδοματα )κανει και το κοροιδο για τα λεφτα....

γι'αυτο θελω να σταματησω απο αυτη την κολοδουλεια

76IGp3.png

λοιπον τα πηρα με το αφεντικο...ξερει οτι σημερα ειναι τελευταια μερα και δεν μου πληρωσε τα μεροκαματα ,μονο σηκωθηκε και εφυγε υπουλα...τα νευρα μου....δεν φτανει που δεν μου δινει αυτα που κανει να παρω (δωρα και επιδοματα )κανει και το κοροιδο για τα λεφτα....

γι'αυτο θελω να σταματησω απο αυτη την κολοδουλεια

μη χαλας τη ζαχαρενια σου...ετσι κι αλλιως ξεκινας καινουρια καριερα....:-)

να διεκδικησεις ομως αυτα που δικαιουσαι....τι μ@μ@κ@ς...δε σεβεται ουτε την κοιλια σου,ουτε τπτ....

καλη αδεια ευχομαι.....

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

μη χαλας τη ζαχαρενια σου...ετσι κι αλλιως ξεκινας καινουρια καριερα....:-)

να διεκδικησεις ομως αυτα που δικαιουσαι....τι μ@μ@κ@ς...δε σεβεται ουτε την κοιλια σου,ουτε τπτ....

καλη αδεια ευχομαι.....

ετσι ειναι αν μπει η κουμπαρια στη μεση....μετα που μας παντρεψε ο γιος του δεν πηρα ουτε δωρο χριστουγεννων ,ουτε δωρο πασχα,καλα ακομα περιμενω καποια χρηματα απο το περσινο επιδομα αδειας...και δεν προκειται να παρω ουτε αυτα που πρεπει να μου δωσει τωρα(1 ολοκληρο μισθο)....δεν πειραζει θα με παιρνει τηλ να μου λεει ελα να μου κανει αυτο και δεν θα μπορω κι εγω...αυτα ειναι δανεικα...

τελος παντως τα 3 μεροκαματα μου θα τα παρω σιγουρα,απλα δεν μ'αρεσει να ζητιανευω...και σημερα ολη μερα του ελεγα ...τελευταια μερα...και αντε απο δω και περα θα ειμαι σπιτακι μου...μου θυμισε βεβαια παλι το λογο που ηθελα να αποχωρησω απο εδω...

ευχαριστω κοριτσακι μου...με το καλο να δεχτουμε τα μπεμπακια μας

76IGp3.png

ετσι ειναι αν μπει η κουμπαρια στη μεση....μετα που μας παντρεψε ο γιος του δεν πηρα ουτε δωρο χριστουγεννων ,ουτε δωρο πασχα,καλα ακομα περιμενω καποια χρηματα απο το περσινο επιδομα αδειας...και δεν προκειται να παρω ουτε αυτα που πρεπει να μου δωσει τωρα(1 ολοκληρο μισθο)....δεν πειραζει θα με παιρνει τηλ να μου λεει ελα να μου κανει αυτο και δεν θα μπορω κι εγω...αυτα ειναι δανεικα...

τελος παντως τα 3 μεροκαματα μου θα τα παρω σιγουρα,απλα δεν μ'αρεσει να ζητιανευω...και σημερα ολη μερα του ελεγα ...τελευταια μερα...και αντε απο δω και περα θα ειμαι σπιτακι μου...μου θυμισε βεβαια παλι το λογο που ηθελα να αποχωρησω απο εδω...

ευχαριστω κοριτσακι μου...με το καλο να δεχτουμε τα μπεμπακια μας

αααα,πες οτι ειναι κ κουμπαρια στη μεση......

την εχω πατησει κι εγω ετσι....

να προσεξεις ποιος θα βαπτισει το παιδι...

αμα αρχιζει ετσι......

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

Λία μου λυπαμαι πραγματικα..... Δεν ξερω ακριβως τί τραβας αλλά είναι πολύ άδικο για το παιδί. Πως υπαρχουν τέτοιοι άνθρωποι που αποφασιζουν με το ετσι θελω το μέλλον των παιδίων μας? Εμείς οι γονεις πρωτοι είμαστε αυτοι που θελουμε το καλυτερο για τα παιδιά μας, είναι δυνατο να επιμενουμε σε κατι που θα ξερουμε οτι δεν θα είναι καλό για το παιδί μας? Ευχομαι να πανε ολα καλα Λία μου και να μη στερηθει το παιδί αυτά που του αξίζουν!

happiness μου καλη άδεια τωρα! Εγω πάντως θα τα ζητουσα, δεν καταλαβα δηλαδή εσυ για ποιον δουλευες εκεί? Χαριστικά για τον κουμπάρο? Να μη ντρεπεσαι καθόλου, αυτος θα επρεπε να ντρεπεται που συγγενεψατε και σε εκμεταλευτηκε. Να πάρεις οτι δικαιουσε κοριτσακι μου, γιατι να του τα χαρίσεις, σου περισσευουν?

Πω πω τα πηρα τωρα....

Διαφημίσεις

Λιάκι ελπίζω να είσαι καλύτερα... κ να βοηθήσανε τα φιλάκια από όλες μας... Οσο για το Δημήτρη σου, εύχομαι να έρθουν μόνο τα καλύτερα.

χαπάκι... μη σκας κ όντως είναι δανεικά αυτά... Σκέψου εμένα μου χρωστάει από το Φεβρουάριο λεφτά... κ ενώ ήξερε ότι θα έφευγα την προηγούμενη εβδομάδα... έκανε την πάπια... Κ εννοείται ότι δε θα του τα χαρίσω... απλά εκμεταλεύεται το γεγονός ότι δε θέλω να συγχιστώ... γιατί σε άλλη φάση θα τον είχα πάει μέχρι κ την επιθεώρηση...

νάνο μην ανυσηχείς όλα θα πάνε καλά... Αύριο θα μας γράφεις τα νέα σου τρισευτυχισμένη... Έχεις από όλες μας τη θετική μας ενέργεια...

Σε όλες τις κοιλούμπες... φιλάκια

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

αααα,πες οτι ειναι κ κουμπαρια στη μεση......

την εχω πατησει κι εγω ετσι....

να προσεξεις ποιος θα βαπτισει το παιδι...

αμα αρχιζει ετσι......

το παιδακι μας θα το βαπτισει μια φιλη μου....

ναι απο τοτε που καναμε την κουμπαρια αρχισαν και τα προβληματα...τελος κατα 90% μετα θα αλλαξω δουλεια...ας παρω τωρα τα επιδοματα του ικα και του οαεδ και μετα βλεπω τι θα κανω

76IGp3.png

happiness μου καλη άδεια τωρα! Εγω πάντως θα τα ζητουσα, δεν καταλαβα δηλαδή εσυ για ποιον δουλευες εκεί? Χαριστικά για τον κουμπάρο? Να μη ντρεπεσαι καθόλου, αυτος θα επρεπε να ντρεπεται που συγγενεψατε και σε εκμεταλευτηκε. Να πάρεις οτι δικαιουσε κοριτσακι μου, γιατι να του τα χαρίσεις, σου περισσευουν?

Πω πω τα πηρα τωρα....

κι εγω θα τα ζητουσα αλλα η μ@λακι@ ειναι οτι δεν εχουμε και δουλεια ασε που φοβαμαι μη μου κανει καμια και δεν μου υπογραψει τα χαρτια για τον οαεδ...γιατι μετα την εκατσα...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...