Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το σπέρμα πρέπει να είναι πολύ χάλια για να μην μπορεί να βρεθεί υγιές Κ να μην μπορεί να κάνει βλαστοκυστες. Κ αυτό θα φαινόταν στο σπερμοδιαγραμμα θα είχε χαμηλό αριθμό κακό κατακερματισμό κτλ κτλ  . Τα ωάρια παίζουν πάντα τον καθοριστικό ρόλο . 

Για αυτό δεν δίνουν τόσο βάση οι γιατροί; Είχα διαβάσει και από ξένα άρθρα ότι το σπέρμα επηρεάζει την ανάπτυξη μετά την 3η μέρα. 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα κοιλιτσες! τι κανετε?

εγω και η κοιλια μου βαριομαστε αφορητα.... ηρθε το πρωι η μικροβιολογος και πηρε αιμα για τις μηνιαιες εξετασεις μας. να δουμε και τι γινεται με το ζαχαρο... 31w + 1d... σε 1 μερα (1/7- αγνοω τη σημερινη μερα και την Πεμπτη) φτανουμε στο 2ο στοχο μας και σε 3 μερες (3/7) κλεινουμε τον 7ο και μπαινουμε στον 8ο.... υπομονη ως τη πεμπτη που θα παμε στη γιατρο...

τα χαπια φυσικα τα συνεχιζω κανονικα οπως και οι συσπασεις...

ολυμπια καλοφορετα τα ρουχαλακια σας!!!

ZOrwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοιλιτσες! τι κανετε?

εγω και η κοιλια μου βαριομαστε αφορητα.... ηρθε το πρωι η μικροβιολογος και πηρε αιμα για τις μηνιαιες εξετασεις μας. να δουμε και τι γινεται με το ζαχαρο... 31w + 1d... σε 1 μερα (1/7- αγνοω τη σημερινη μερα και την Πεμπτη) φτανουμε στο 2ο στοχο μας και σε 3 μερες (3/7) κλεινουμε τον 7ο και μπαινουμε στον 8ο.... υπομονη ως τη πεμπτη που θα παμε στη γιατρο...

τα χαπια φυσικα τα συνεχιζω κανονικα οπως και οι συσπασεις...

ολυμπια καλοφορετα τα ρουχαλακια σας!!!

κοριτσακι ευχομαι να φτασεις ολους τους στοχους που εχετε βαλει.....

ο 3ος στοχος ποιος ειναι???

76IGp3.png

Τι κάνετε?

Ολυμπία τέλεια τα πραγματάκια που πήρες... Και πολύ φθηνά... Με γεια... Δεν υπάρχει αποστολή σε αυτό το site? Με ξεσήκωσες...

Δυστυχώς δεν στέλνουν πουθενά αλλού.

Νανο μου όλα καλά θα πάνε, μην ανησυχείς.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Διαφημίσεις

Dimάκι πες τα ... αλλά να τη φτύσουμε κιόλας... που τα προλαβαίνει όλα...

Εγώ πάλι, κόλλησα εδώ κ στο ρουφιανοsite ... κ παραλίγο να κάψω το φαγητό... :rolleyes:

nano όλα καλά θα πάνε... καλή συνέχεια στους στόχους...

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

λοιπον,μια μια οι αποριες...

για τις braxton hicks,δεν ξερω ν απαντησω αν ειναι ιδιες μ αυτες που ειχατε πιο πριν,δεν ειχα ποτε συσπασεις πριν τον 7ο.ξερω οτι ειναι προπαρασκευαστικες για τον τοκετο συσπασεις που ξεκινουν τον 7ο μηνα.για καποιες -καλη ωρα- ειναι λιγακι επωδυνες.η κοιλια πετρωνει κ τεντωνει κι εγω τουλαχιστον εχω κ πονο εκεινη την ωρα.ο γιατρος ειπε να του τηλ αν γινουν ανα δεκαλεπτο κ να παιρνω μαγνησιο αν ποναω πολυ.

dim rous,απλα ειναι αναμενος ο υπολογιστης κ τα παραθυρα ανοιχτα..δεν σημαινει οτι ειμαι απεναντι ολη την ωρα,απλα εκει που περιμενω πχ να γινει το φαγητο,η να παει το παιδι στην τουαλετα,καθομαι κ χαζευω...τα παιδια μου πανε παιδικο κ τα 3,οποτε εχω ολο το πρωι δικο μου...

νανο μου,κουραγιο...τον φαγαμε το γαιδαρο...θα μπεις κ στον 9ο,θα το δεις.....

κι εγω καπως ετσι τα μετραω...

νικολινα,μαλλον γι αυτο δε σε βαζει...εμενα δε με εβαζε στο καφε....

ολυμπια,να δωσεις φιλια στο μιχαλακο....οσο για το φουσκωμα...χαλια....πολυ χαλια.........

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

κοριτσακι ευχομαι να φτασεις ολους τους στοχους που εχετε βαλει.....

ο 3ος στοχος ποιος ειναι???

θα τεθει τη πεμπτη απο τη γιατρο. μαλλον η επομενη εβδομαδα γιατι θελει να το βλεπουμε ετσι το "θεμα". με αργα βηματα, βδομαδα-βδομαδα...

κοριτσακια σας ευχαριστω πολυ! μου φαινεται πολυ μακρινος ο 9ος... εχουμε 1 ολοκληρο μηνα ακομα μπροστα μας... λογικα θα μου κοψει τα χαπια οπου να ναι... (απ'οτι ξερω τα σταματας για να ξεκινησουν οι φυσιολογικες συσπασεις) οποτε και τοτε μαλλον θα εχουμε τη μεγαλη αφιξη...

ZOrwp3.png

Dimάκι πες τα ... αλλά να τη φτύσουμε κιόλας... που τα προλαβαίνει όλα...

Εγώ πάλι, κόλλησα εδώ κ στο ρουφιανοsite ... κ παραλίγο να κάψω το φαγητό...

.

χαχα,το εχω παθει κι εγω αυτο.......(κ εριξα φετα απο πανω για να καλυφθει η μυρωδια.....)

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

Διαφημίσεις

Μόλις μου ήρθε ένα δεματάκι της babylino, με πάνες, σερβιέτες, μωρομάντηλα κ βαμβάκι... :D

εμενα ουτε απο τη libero ουτε απο τα pampers εχουν στειλει....θα κανω κι εγω αιτηση στην babylino

76IGp3.png

να κάνεις χαπάκι.. όλες να κάνετε...

εμένα μου είχαν στείλει αρχικά κουπόνια κ τώρα το πακέτο... Το καλό είναι ότι η εταιρεία αυτή έχει κ τις everyday σερβιέτες που χρησιμοποιώ...

πάντως έχω ακούσει ότι η pampers τα δίνει στα μαιευτήρια τα πακέτα κ ότι αν πάρεις κάθε πρώτη του μήνα τηλ. κ προλάβεις τότε στέλνουν... δεν ξέρω αν ισχύει...

EP8Ip2.png

να κάνεις χαπάκι.. όλες να κάνετε...

εμένα μου είχαν στείλει αρχικά κουπόνια κ τώρα το πακέτο... Το καλό είναι ότι η εταιρεία αυτή έχει κ τις everyday σερβιέτες που χρησιμοποιώ...

πάντως έχω ακούσει ότι η pampers τα δίνει στα μαιευτήρια τα πακέτα κ ότι αν πάρεις κάθε πρώτη του μήνα τηλ. κ προλάβεις τότε στέλνουν... δεν ξέρω αν ισχύει...

εκανα ,μετα απο ποσο καιρο σου στελνουν τα κουπονια....????

το μπεμπακι μου εχει λοξυγγα...

76IGp3.png

Δε θυμάμαι πότε μου τα έστειλαν ίσως μετά από μισό μήνα κάπου εκεί, απλά επειδή τα κουπόνια λήγουν στο τέλος του Ιουλίου, λογικά θα στα στείλουν νωρίς... ή ίσως σου στείλουν κατευθείαν το κουτάκι που κ αυτό έχει κουπόνια μέσα...

Επίσης, χαπάκι νομίζω ότι είναι φυσιολογικη η αυπνία...

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...