Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Επιρεαζει αλλά στην εξωσωματική διαλέγουν τα υγιή οπότε ένας άνθρωπος με μέτριο προς καλό σπέρμα δεν θα έχει πρόβλημα στην εξωσωματική. Γενικά στους άντρες η καλή ποσότητα Κ η κινητικότητα  συνήθως δείχνει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα ειδικά στην εξωσωματική .  

αρα στην δική μου περίπτωση, έφταιγαν τα ωάρια, σαν να τα "κάψαμε'

πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Οχι είδε το σπερμοδιάγραμμα, είναι λίγο αυξημένο το στρες κ ο κατακερματισμός αλλά οκ. Δε θεωρεί πως είναι αυξημένο σε βαθμό που είναι πρόβλημα. 

ωραία, άρα οι περισσότεροι συμφωνούν με τον πρώτο σου. το κακό με τον πρώτο είναι ότι επιμένει στα ίδια. Από την άλλη πρέπει να δοκιμάσεις και κάτι ακόμα. 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κούκλα μου σε καταλαβαίνω αλλά γιατί εμάς δεν μας καταλαβαίνει κανείς?!?! Ακόμα και ο άνδρας μου αρχίζει να με κοροίδευει!!! Πέρα οτι με κατηγορεί οτι του δημιουργώ άγχος!!! Ούφ ούφ..πάω να πάρω μια ανάσα και να συνεχήσω το παιχνίδι!!!:tongue::tongue:

EwCip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα κούκλες!!!! Ξεκινήσαμε τις μπουγάδες με τη μαμά μου και το πόσο συγκινούμε που τα βλέπω απλωμένα δε λέγετε. Αχ θα μου πάρει τον αέρα και τα μυαλά η μικρή το βλέπω!!!!!!!!!!

κι εγω θα τις ξεκινησω αυτη τη βδομαδα...και ανυπομονω...:D:D:D:D

76IGp3.png

αγαπη μου γλυκια καλημερα απο την αρχη ολο το θεμα το ειχα παρει πολυ χαλαρα! αλλα καθησα και ειδα κατι βιντεακια με φυσιολογικο τοκετο και καισαρικη και απο τοτε αρχισα να αναθεωρουσα τον φοβο οσο πιο πολλεσ φορεσ το ειδα τοσο πιο φυσιολογικο μου φαινετε τωρα λεω θα παω χωρισ μαια χωρισ μαθηματα δεν θελω να ξερω λεπτομεριεσ και οτι ειναι να γινει θα γινει και σκεψου ενα πραγνα ποσο πιο θα πονας? ας ειναι και ωρες και λοιπον εγω τραβαμε τοσα με αποτριχωσεισ περιοδουσ κτλ και χωρισ αποτελεμα οχι να υποφερεισ λιγο για να φερεις στον κοσμο την ζωη σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μονο αυτο να σκεφτεσαι και θα σου φυγουν ολοι οι πονοι!

ναι βρε κοριτσια μην αγχωνεστε καλα τα λεει η μαιρουλα...κι εγω ετσι το βλεπω...

76IGp3.png

Κούκλα μου σε καταλαβαίνω αλλά γιατί εμάς δεν μας καταλαβαίνει κανείς?!?! Ακόμα και ο άνδρας μου αρχίζει να με κοροίδευει!!! Πέρα οτι με κατηγορεί οτι του δημιουργώ άγχος!!! Ούφ ούφ..πάω να πάρω μια ανάσα και να συνεχήσω το παιχνίδι!!!:tongue::tongue:

κοιλουμπες μου μην αγχωνεστε η μητερα φυση εχει προνοησει για ολα....εμεις τα κανουμε δυσκολα...παλια δεν ειχαν ουτε τη βοηθεια του γιατρου,τωρα που εχουμε και τοσοσ προχωρημενη επιστημη δεν πρεπει να φοβομαστε

76IGp3.png

Διαφημίσεις

τα ρουχαλακια που θα πλυνω λετε να τα φυλαξω σε σεντονακι μεσα ή να τα τακτοποιησω μεσα στην ντουλαπα κατευθειαν???

εγώ θα κάνω και τα δύο. Θα πλύνω ένα σεντόνι παλιό και θα το βάλω στα συρτάρια να τα σκεπάσω. Ωρες ώρες λέω μήπως το παρακάνω

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Καλημερα εγκυουλες!

Καφεδάκι?

1223466aoit948e6k.jpg

Απο σημερα θα εχω τον μικρό μου σπίτι, μιας και κλεισαν τα σχολεια και δεν με βλέπω να προλαβαινω να μπω μετά.

Ευτυχως έχουμε ακομα δροσουλα και κοιμομαστε καλα τα βράδια!

Α κάθε φορα που αλλάζω πλευρο πονάω. Εσείς?

Διαφημίσεις

καλημερα,κι εγω πρωι πρωι,ξυπνησε η βενετια απο τη ζεστη...

κι εγω θα την εχω εδω σημερα (κ το γιωργο) λογω σχολειων...

ο δημητρης θα παει,μιας κ το σχολειο του ειναι ιδιωτικο.κατι τετοιες μερες χαλαλιζω το πεντακοσαρικο που δινω...

η κοιλια μου κοντευει να σκασει...αν φαω λιγο,δυσκολευομαι ακομα κ στην αναπνοη.

ευτυχως απο κινητικοτητα ειμαστε οκ,εχουν ξεκινησει κ οι braxton hicks,οι οποιες καποιες φορες ειναι αρκετα επωδυνες...

οσο για το fb,κι εγω δηλωνω fan του frontier ville,κ ομολογω οτι κολησα κι εγω....

τελος παντων,δεν ξερω τι να μαγειρεψω,αν εχετε ιδεα για γρηρορο κ ευκολο (μακαρονια εκανα χθες) ευπροσδεκτη...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

τι κάνετε? ακόμα στο ρουφιανοsite είστε?

εμένα ακόμα δε με αφήνει να παίξω Λία...

Σήμερα παράγγειλα ένα ring sling, ελπίζω να τα καταφέρω να το δένω...

Φιλάκια σε όλες...

το ξερω...ερχομαι να σε βοηθησω,αλλα δε με βαζει...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

Καλημέρα κοιλίτσες, τι κάνετε;

Εδώ άρχισαν οι ζέστες αλλά το βράδυ μπορούμε και κοιμόμαστε, δεν είναι τόσο τραγικά.

Στην περιοχή μας φέτος τα σχολεία κλείνουν 14 Ιουλίου και ξανανοίγουν 30 Αυγούστου.

Λια μου αυτό με το φαΐ το έχω πάθει και εγώ, δεν μπορώ να πάρω αναπνοή μετά από κάθε γεύμα.

Για πες μου για αυτές τις braxton hicks, πως τις καταλαβαίνεις;

Είναι πονάκια;

Χθες ψώνισα και κάτι ωραία πραγματάκια, κοιτάξτε

http://www.tchibo.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/EUR/TdTchDisplayProductInformation-Start?ProductSKU=M20458&produkt=5-Bodys-Hellblau

http://www.tchibo.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/EUR/TdTchDisplayProductInformation-Start?ProductSKU=0020241&produkt=Renforc%E9-Wendebettwaesche-Hellblau

http://www.tchibo.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/EUR/TdTchDisplayProductInformation-Start?ProductSKU=0020154&produkt=2-Jersey-Spannbettlaken

http://www.tchibo.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/EUR/TdTchDisplayProductInformation-Start?ProductSKU=0020202&produkt=Plueschhase-Hellblau

http://www.tchibo.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/EUR/TdTchDisplayProductInformation-Start?ProductSKU=M20203&produkt=Strickjacke-Hellblau-Weiss

Αθηνά αν δεν κάνω λάθος εσένα δεν είναι η πεθερά σου Γερμανία;

Πες της να πάει στα tchibo να πάρει και αυτή.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Τι κάνετε?

Ολυμπία τέλεια τα πραγματάκια που πήρες... Και πολύ φθηνά... Με γεια... Δεν υπάρχει αποστολή σε αυτό το site? Με ξεσήκωσες...

Λία δεν πειράζει... μάλλον δεν είναι τυχαίο που δε με αφήνει, για να μην κολλήσω κ εγώ...

Για πείτε για αυτες τις braxton hicks ... Γιατί εγώ νιώθω συσπάσεις, αλλά δεν έχει αλλάξει κάτι από τις άλλες που ένιωθα πιο πριν.

Φιλάκια σε όλες...

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

καλημερα κοιλουμπες...

ολυμπια μου καλοριζικα τα πραγματακια με το καλο να τα φορεσει το νινακι σου

βλεπω ολες εισαστε πρωινες πρωινες...

πες μας λιακι τι αισθανεσαι με τις braxton hicks να ξερουμε κι εμεις...

κων κωνακι μου τωρα θα εχεις ολη μερα το γιο σου σπιτι,θα εχεις και παρεουλα

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...