Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Λουκουμάκι, κοριτσάκι μου, λυπάμαι πολύ για τα νέα σου... πραγματικά, στενοχωρήθηκα πολύ. Σου στέλνω μία μεγάλη αγκαλιά κ να μην το βάζεις κάτω... θα έρθει ένα γερό αγγελούδι γρήγορα στην κοιλίτσα σου :-)

Φιλάκια πολλά

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

KΑλημερα κοριτσάκια! Εχθες εκανα μια σκεψη για τον παιδικο...σκεφτομαι τελικα να την στειλω Μαιο Ιουνιο (μετα μαλλον θα παμε διακοπες και φανταζομαι τον Αυγουστο ειναι κλειστα) γιατι και η προσαρμογη θα ειναι πολυ καλυτερα (το Σεπτεμβρη προσαρμοζονται πολλα παιδακια και ενα να βαλει τα κλαματα τα βαζουν ολα απο οτι φανταζομαι) και λιγοτερες ιωσεις θα υπαρχουν και αν την στειλω μετα την γεννηση του μωρου θα της φανει αδικο...

τι λετε? Αλλα εχω ενα θεμα...δεν εχουμε κοψει τις πανες...θα προσπαθησω τον Απριλιο αλλα θα τα δεχονται αραγε ετσι ή μονο εκπαιδευμενα? Ιδιωτικο θα βρω σταθμο πιστευω να μην υπαρχει προβλημα...

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλημερα κοριτσια καινουρια σε αυτο το θεμα ψιλοπαλια στο καφε!!!!!!!!!!!!!!!!! σημερα μπαινω στην 16 εβδομαδα ειμαι και εγω μελουσα μανουλα αυγουστου!!!!!!!!!!!!!!! χωραω στην παρεουλα σασ??????????????????????????????????

ttc72e7.aspx

Εννοείται ότι χωράς στην παρεούλα μας Mary13, με το καλό το μωράκι σου.

Θα τα λέμε συχνά... :-P

galat μου δυστυχώς δεν έχω εμπειρία για παιδικό, αλλά έτσι όπως το σκέφτηκες λογικό μου φαίνεται. Έχω πάντως ακούσει, ότι μερικοί παιδικοί σταθμοί τα θέλουν "ετοιμα" τα μωράκια, οπότε πάρτο ως δεδομένο, κ αρχίστε την εκπαίδευση

Φιλάκια σε όλες τις κοιλίτσες...

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

Εννοείται ότι χωράς στην παρεούλα μας Mary13, με το καλό το μωράκι σου.

Θα τα λέμε συχνά... :-P

galat μου δυστυχώς δεν έχω εμπειρία για παιδικό, αλλά έτσι όπως το σκέφτηκες λογικό μου φαίνεται. Έχω πάντως ακούσει, ότι μερικοί παιδικοί σταθμοί τα θέλουν "ετοιμα" τα μωράκια, οπότε πάρτο ως δεδομένο, κ αρχίστε την εκπαίδευση

Φιλάκια σε όλες τις κοιλίτσες...

εππππππππππππππππ σε τσακωσα μπορισ να με κατατοπισεισ αναλογως??????? εσυ ποτε εχεισ πητ??????????

ttc72e7.aspx

mary13 καλημερα κ απο μενα κ με το καλο το μωρακι...το πρωτο σου ειναι???σου ευχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσυνη...

galat μου,οι παιδικοι (ιδιωτικοι)παιρνουν παιδακια με πανα κ μαλιστα τα εκπαιδευουν...για το δημοσιο ξερω οτι σου κανουν θεματακια,για να εχουν την ανεση τους,αλλα δεν υπαρχει κανενας νομος που να λεει οτι δεν γινονται δεκτα παιδακια με πανα.η βενετια παντως που παει σε δημοσιο,παει με πανα.θελουν λιγο κηνυγι στο θεμα της υγειινης(χρειαστηκε να τσακωθω πολλες φορες για να την πλενουν με νερακι αντι για μωρομαντηλο).γενικα ειναι να πεσεις κ στον ανθρωπο.....αν εχει ορεξη ν ασχοληθει...

η περιοδος που αναφερεις ειναι η καλυτερη για την προσαρμογη,για τους λογους που αναφερεις αλλα κ γιατι δεν κυκλοφορουν πολλες ιωσεις (που βεβαια δεν θα γλυτωσεις,σου μιλαω εκ πειρας...)τον αυγουστο κλεινουν ολοι οι παιδικοι που ξερω...

νικολινα,ελαβα αυτο που μου εστειλες,αλλα δεν ξερω (η ασχετη...) τι πρεπει να κανω.....help...

oι υπολοιπες καλα???φιλακια

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

γεια σας κοριτσια τελικα πηγα σημερα στο γιατρο γιατι ειχα παλι πονακια και μου ειπε οτι καλο θα ηταν να πρωχορησουμε στην μειωση ενος εμβρυοθ γιατι φοβαται πολυ για πρωορο τοκετο και λογω οτι ειναι τριδυμα επειδη δεν θα παρουν αρκετο βαρος αν γεννησω και πρωοορα ειναι χαμενη υποθεση..δεν ξερω τι να κανω..απο τη μια θελω να τακρατησω και τα τρια απο την αλλη σκεφτομαι μην γινει κατι και γεννησω πολυ νωρις και τα χασω και τα τρια..εχω προθεσμια αλλες 2βδομαδες να το σκεφτω μου ειπε..ειμαι να σκασω..

Θανούλης 10/3/2005

Σμαράγδα 19/8/2007

adhWm7.png CPy1m7.png

ΕΧΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ..

νικολινα,ελαβα αυτο που μου εστειλες,αλλα δεν ξερω (η ασχετη...) τι πρεπει να κανω.....help...

oι υπολοιπες καλα???φιλακια

galat μου εννοείς που σε πρόσθεσα ως φίλη μου? Ουτε κ εγώ ξέρω από εκεί κ πέρα τι κάνεις, απλά σε πρόσθεσα στις επαφές μου.... Δεν είσαι μόνο εσύ άσχετη, απλά εγώ ψαχουλεύω κιόλας... :tongue:

Λογικά δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο, απλά έχουμε γίνει "φίλες" :tongue:

Επεξεργάστηκαν by nikolina78

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια τελικα πηγα σημερα στο γιατρο γιατι ειχα παλι πονακια και μου ειπε οτι καλο θα ηταν να πρωχορησουμε στην μειωση ενος εμβρυοθ γιατι φοβαται πολυ για πρωορο τοκετο και λογω οτι ειναι τριδυμα επειδη δεν θα παρουν αρκετο βαρος αν γεννησω και πρωοορα ειναι χαμενη υποθεση..δεν ξερω τι να κανω..απο τη μια θελω να τακρατησω και τα τρια απο την αλλη σκεφτομαι μην γινει κατι και γεννησω πολυ νωρις και τα χασω και τα τρια..εχω προθεσμια αλλες 2βδομαδες να το σκεφτω μου ειπε..ειμαι να σκασω..

Ωχ κοριτσάκι μου, τι να κάνεις? Κ εγώ δεν ξέρω τι θα έκανα στη θέση σου... Δύσκολη απόφαση... Κουράγιο, κ εύχομαι η Παναγίτσα να σε βοηθήσει σε αυτή την δύσκολη στιγμή..

EP8Ip2.png

μαρια μου,στο παρεντς καπου διαβασα για μια μανουλα με τριδυμα που εκανε μειωση για ιατρικους λογους.ψαξε να δεις,μιλα κ μαζι της...ειναι μεγαλο το διλημμα,πραγματικα δεν ξερω τι θα εκανα αν ημουν στη θεση σου..μαλλον θα ειχα το ιδιο διλημμα.θα προσπαθησω να βρω δυο μανουλες που γνωριζω (η μια εκανε τριδυμα με πολυ προωρο τοκετο κ η αλλη-η ξαδελφη μου- με τελειομηνη κυηση) για να σε φερω σε επαφη.νομιζω οτι μονο ετσι θα εχεις ολοκληρωμενη αποψη.οσο σκληρο κι αν ακουγεται μερικες φορες πρεπει να παρουμε πολυ δυσκολες αποφασεις κ αυτο που προεχει ειναι η καλη υγεια δικη σου κ των παιδιων...

σου ευχομαι να παρεις την καλυτερη δυνατη αποφαση,κ θα προσπαθησω να επικοινωνησω (θα σου στειλω πμ)

νικολινα,εγω μαλλον θελω μαθηματα...δεν ξερω ουτε φατσουλες πως μπαινουν....

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

σας ευχαριστω κοριτσια για την συμπαρασταση..μακαρι οποια αποφαση και ναπαρω να μου βγει σε καλο..theolvas οταν λες οτι γεννησε πολυ πρωορα ποσο ενοοεις??και η αλλη πως τα καταφερε και γεννησε τελειομηνα?

Θανούλης 10/3/2005

Σμαράγδα 19/8/2007

adhWm7.png CPy1m7.png

ναι το πρωτο μου ειναι εχω πητ 14/8

μαρουλιτα ευχομαι να παρεισ την πιο συνειδειτη αποφαση τα αλλα κοριτσακια ποτε με το καλο?????? εχετε ματθει φυλο? εγω οχι στισ 17 μαρτη εχω ραντεβου παλι και τοτε θα ξερουμε!!!!!!!!

/

ttc72e7.aspx

κοριτσια εχω μπει και σε αλλα καφε και διαβαζω..γιατι δεν κανουμε και εμεις μια λιστα οπως εχουν και τα αλλα κοριτσακια??

Θανούλης 10/3/2005

Σμαράγδα 19/8/2007

adhWm7.png CPy1m7.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...