Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 46 λεπτά , little miracle είπε:

Δυστυχως επιβεβαιωθηκα. εκανα την χοριακη κοριτσια μου , μολις βγηκε … αρνητικη… 

Σε νιώθουμε μόνο αυτό θα πω. Πάρε  το χρόνο σου να ημερήσεις και Μέρα με την μέρα θα είσαι καλύτερα. Ότι θέλεις μας στέλνεις. ♥️

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα κούκλες!!!! Ξεκινήσαμε τις μπουγάδες με τη μαμά μου και το πόσο συγκινούμε που τα βλέπω απλωμένα δε λέγετε. Αχ θα μου πάρει τον αέρα και τα μυαλά η μικρή το βλέπω!!!!!!!!!!

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μαρούλα τι έκανες κ συμφιλιώθηκες με την γέννα? Το λέω, γιατί εγώ φοβάμαι πάρα πολύ τις τελευταίες μέρες... για πες κανένα μυστικό κ σε μένα... :rolleyes:

αγαπη μου γλυκια καλημερα απο την αρχη ολο το θεμα το ειχα παρει πολυ χαλαρα! αλλα καθησα και ειδα κατι βιντεακια με φυσιολογικο τοκετο και καισαρικη και απο τοτε αρχισα να αναθεωρουσα τον φοβο οσο πιο πολλεσ φορεσ το ειδα τοσο πιο φυσιολογικο μου φαινετε τωρα λεω θα παω χωρισ μαια χωρισ μαθηματα δεν θελω να ξερω λεπτομεριεσ και οτι ειναι να γινει θα γινει και σκεψου ενα πραγνα ποσο πιο θα πονας? ας ειναι και ωρες και λοιπον εγω τραβαμε τοσα με αποτριχωσεισ περιοδουσ κτλ και χωρισ αποτελεμα οχι να υποφερεισ λιγο για να φερεις στον κοσμο την ζωη σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μονο αυτο να σκεφτεσαι και θα σου φυγουν ολοι οι πονοι!

ttc72e7.aspx

καλημέρα κούκλες!!!! Ξεκινήσαμε τις μπουγάδες με τη μαμά μου και το πόσο συγκινούμε που τα βλέπω απλωμένα δε λέγετε. Αχ θα μου πάρει τον αέρα και τα μυαλά η μικρή το βλέπω!!!!!!!!!!

χαχαχαχα νονιζω οτι θα ειναι απο τισ λιγες φορες που θα χαιρομαστε να πλαινουμε και να σιδερονουμε!!!!!!!!!!!!!!! κοιτα να δεις μας κανουν οτι θελουν πριν γεννηθουν φαντασου μετα τι εχει να γινει!!!!!!!!!!!!!!

ttc72e7.aspx

μαρούλα τι έκανες κ συμφιλιώθηκες με την γέννα? Το λέω, γιατί εγώ φοβάμαι πάρα πολύ τις τελευταίες μέρες... για πες κανένα μυστικό κ σε μένα... :rolleyes:

γιατι να αγχωθείς κούκλα μου;; Η γέννα όπως και όλα τα άλλα είναι φυσιολογικές διαδικασίες, δε χρειάζεται να σκέφτεσαι τη γέννα, είναι κάτι που το σώμα σου το ξέρει απο μόνο του όπως όλα τα θηλαστικά της γης, και επιπλέον έχουμε και τη γνώση του γιατρού και της μαίας. Η γέννα είναι δίκη τους δουλειά, εσύ αυτό που πρεπει να κάνεις είναι να χαλαρώσεις για να χαλαρώσει και το σώμα σου και να κάνει αυτό που ξέρει απο μόνο του.:P:p:p

Διαφημίσεις

τι καλά που τα λέτε... εγώ γιατί δεν το 'χω πάρει έτσι χαλαρά? Μακάρι να ηρεμίσω αργότερα... για την ώρα φοβάμαι...

Και ναι θα συμφωνήσω μαιρούλα μου με όλα αυτά που λες οτι θα πονέσουμε λιγάκι αλλά θα έχουμε το μωρό μας στην αγκαλιά μας... μόνο αυτο σκέφτομαι κ ηρεμώ λιγάκι...

Οσο για τις μπουγάδες σας... :D μπράβο κοριτσάκια...με το καλό να τα δείτε κ στα μωράκια σας φορεμένα... :D

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

τι καλά που τα λέτε... εγώ γιατί δεν το 'χω πάρει έτσι χαλαρά? Μακάρι να ηρεμίσω αργότερα... για την ώρα φοβάμαι...

Και ναι θα συμφωνήσω μαιρούλα μου με όλα αυτά που λες οτι θα πονέσουμε λιγάκι αλλά θα έχουμε το μωρό μας στην αγκαλιά μας... μόνο αυτο σκέφτομαι κ ηρεμώ λιγάκι...

Οσο για τις μπουγάδες σας... :D μπράβο κοριτσάκια...με το καλό να τα δείτε κ στα μωράκια σας φορεμένα... :D

παρτο χαλαρα κοριτσι μου και μην αφηνεις να καταστραφουν με το αγχος οι ωραιοτερες μερες της ζωης σου!

ttc72e7.aspx

Καλημερα!

Τί κανετε? Ευτυχώς που ο καιρός είναι με το μερος μας και μας δροσίζει... Αυτοι που θελουν να πανε για μπανιο...ατύχησαν φετος!

Είχα πάει jumbo σήμερα για ψιλοπραγματακια για τη μπέμπα μας!

Κοντευει ο καιρός και αγχωνομαι... Το μονο που θελω είναι να γεννηθει ενα υγιεστατο μωρακι και να είμαι κ εγω καλα να το φροντιζω!

Πηρα και το βιβλιο της Πατσουρου και έχω πεσει με τα μουρτα στο διάβασμα να προλάβω να το τελειωσω. Αξίζει να το παρετε, αν και σε ορισμένα θεματα είναι λιγακι υπερβολική και επιμενει σε καποια πραγματα που ξερει οτι στη Ελλάδα είναι αρκετά δυσκολα να γίνουν. Πάντως έχει πολλά πραγματα που δεν είχα ιδέα και πολλες συμβουλες και λυσεις.;) Εχει δωρο και dvd ο 1ος τομος με τις στασεις θηλασμου.

Ούφ πάει και αυτο το πρωινό... Καλημέρα σας καταρχάς και απο οτι βλεπώ όλες παρόν!!! Το ΣΚ ήταν καλό δεν λέω, ήρθαν πάλι οι γονείς μου για να αφήσουν τη γιαγιά μου μια βδομάδα να κάνει διακοπές αλλά δεν το βλέπω να κάνει ούτε ένα μπάνιο και τζάμπα το πήραμε το μαγιό!!!

Όσο για τα ρούχα και το δωμάτιο του μικρού Νικόλα (να είναι καλά η ξαδέρφη που μου τα χάρησε όλα απο το δικό της το παιδί) μου τα έφερε το προηγούμενο ΣΚ οι γονείς μου οπότε και τα τακτοποιήσαμε και μπορώ να πώ οτι ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω οτι το πολύ σε 2 μήνες θα είναι εδώ ο μικρός!! Όσο για το φόβο της γέννας, κάθε μέρα μεγαλώνει.. όσα βίντεο είδα, όσες τεχνικές έμαθα δεν λέω να ηρεμήσω..ούφ..παραμένει ένας άγνωστος πόνος και ειλικρινά δεν ξέρω κατά πόσο θα τον άντέξω!!!

Καλά για το FB τι να πώ, πάνω που είχα πεί οτι ως εδώ είναι θα το παρατήσω, κόλλησα σε ένα παιχνίδι και πάλι θα χρειαστώ αποτοξίνωση για να συνέλθω!! :tongue::tongue:

EwCip3.png

Διαφημίσεις

Όσο για το καιρό τι να πώ, έχει τρελαθεί τελείως.. Χθές στις 2 τα μεσάνυχτα πάνω στον γλυκό τον ύπνο, μας ξεκίνησε κάτι κεραυνούς και μια βροχή λές και ήταν χειμώνας!! Βέβαια αφού έτρεχα να κλείσω πατζούρια και να μαζέψω τραπέζια, καρέκλες ξύπνησε και ο μικρός μου και αρχίσαμε τα χάδια και τα παραμύθια!! Μπορεί να κοιμήθηκα μόνο 3 ώρες αλλά γέλασα πολύ με το μικρό μου (χαζομαμά)!!!

Το πρωί είπα να πάω τη γιαγιά βόλτα στο παζάρι αλλά ούτε και αυτό μπορέσαμε να κάνουμε.. ούτε μια γύρα δεν μπορέσαμε να το φερουμε αρχησε πάλι η βροχή.. μούσκεμα ως το κόκαλο επιστρέψαμε στο σπίτι, κάναμε και τα γεμιστά πιπέρια μας και τώρα έβγαλε ήλιο!!!

Τι να πώ...ευτυχώς ο μικρός είναι σήμερα ήρεμος και δεν άρχισε ακόμα τις μπουνιές..:D:D:D

EwCip3.png

Ούφ πάει και αυτο το πρωινό... Καλημέρα σας καταρχάς και απο οτι βλεπώ όλες παρόν!!! Το ΣΚ ήταν καλό δεν λέω, ήρθαν πάλι οι γονείς μου για να αφήσουν τη γιαγιά μου μια βδομάδα να κάνει διακοπές αλλά δεν το βλέπω να κάνει ούτε ένα μπάνιο και τζάμπα το πήραμε το μαγιό!!!

Όσο για τα ρούχα και το δωμάτιο του μικρού Νικόλα (να είναι καλά η ξαδέρφη που μου τα χάρησε όλα απο το δικό της το παιδί) μου τα έφερε το προηγούμενο ΣΚ οι γονείς μου οπότε και τα τακτοποιήσαμε και μπορώ να πώ οτι ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω οτι το πολύ σε 2 μήνες θα είναι εδώ ο μικρός!! Όσο για το φόβο της γέννας, κάθε μέρα μεγαλώνει.. όσα βίντεο είδα, όσες τεχνικές έμαθα δεν λέω να ηρεμήσω..ούφ..παραμένει ένας άγνωστος πόνος και ειλικρινά δεν ξέρω κατά πόσο θα τον άντέξω!!!

Καλά για το FB τι να πώ, πάνω που είχα πεί οτι ως εδώ είναι θα το παρατήσω, κόλλησα σε ένα παιχνίδι και πάλι θα χρειαστώ αποτοξίνωση για να συνέλθω!! :tongue::tongue:

ποιο παίζεις;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...