Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , little miracle είπε:

Δυστυχως επιβεβαιωθηκα. εκανα την χοριακη κοριτσια μου , μολις βγηκε … αρνητικη… 

Κορίτσι μου ξέρω ότι και να σου πούμε δεν θα σ αγγίξει, όλες το περάσαμε εδώ μέσα και καταλαβαίνουμε η μία την άλλη...ευχομαι να μην το αφήσεις να σε πάρει από κάτω και  να πάρεις γρήγορα τα πάνω σου ,εδώ είμαστε εμείς για ότι χρειαστείς 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Alo Απο Ζακυνθο! μπηκα να δω τον καιρο, γιατι ενω εχει ηλιο και ζεστη, φυσαει ανελεητα....

Χαπακι, αν ειανι μικροσωμο μωρακια ειναι καλο για σενα θα εχεις ευκολο τοκετο!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εσυ τα ψωνισες ολα???

ποτε γυρνας ζακυθνο???

πήγα βολτούλα πριν για αυτό δεν απάντησα. Τα ψώνισα όλα απλά δε πήρα ποσότητες μήπως μου φέρουν δώρα, όπως επίσης δε πήρα ρηλάξ και μόμπιλι για τη κούνια, για τον ίδιο λόγο. Βασικά τα πήρα όλα απο Αθήνα γιατι αν δεν έχω επιλογές δεν ευχαριστιέμαι ψώνια. Ζάκυνθο γυρνάω στις 8 Ιουλίου, βασικά θα γύρναγα πιο νωρίς αλλά έχω βγάλει αεροπορικό εδώ και κάτι μήνες για πιο φθηνό και τώρα που κοίταξα πρέπει να δώσω τα διπλάσια για να κάνω αλλαγή, οπότε θα κάτσω εδώ.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

πήγα βολτούλα πριν για αυτό δεν απάντησα. Τα ψώνισα όλα απλά δε πήρα ποσότητες μήπως μου φέρουν δώρα, όπως επίσης δε πήρα ρηλάξ και μόμπιλι για τη κούνια, για τον ίδιο λόγο. Βασικά τα πήρα όλα απο Αθήνα γιατι αν δεν έχω επιλογές δεν ευχαριστιέμαι ψώνια. Ζάκυνθο γυρνάω στις 8 Ιουλίου, βασικά θα γύρναγα πιο νωρίς αλλά έχω βγάλει αεροπορικό εδώ και κάτι μήνες για πιο φθηνό και τώρα που κοίταξα πρέπει να δώσω τα διπλάσια για να κάνω αλλαγή, οπότε θα κάτσω εδώ.

κι εγω δεν πηρα ρηλαξ και ουτε αυτο το μπμπιλι που λες(δεν ξερω τι ειναι)

κι εγω δεν πηρα παρα πολλα γιατι ξερω οτι θα μου φερουν κιολας...

καλα σε αφηνει ο γιατρος σου να ταξιδεψεις με αεροπλανο???

76IGp3.png

Alo Απο Ζακυνθο! μπηκα να δω τον καιρο, γιατι ενω εχει ηλιο και ζεστη, φυσαει ανελεητα....

Χαπακι, αν ειανι μικροσωμο μωρακια ειναι καλο για σενα θα εχεις ευκολο τοκετο!

γεια σου κοριτσακι ελπιζω να περνας υπεροχα!!!!!!!!!

76IGp3.png

κι εγω δεν πηρα ρηλαξ και ουτε αυτο το μπμπιλι που λες(δεν ξερω τι ειναι)

κι εγω δεν πηρα παρα πολλα γιατι ξερω οτι θα μου φερουν κιολας...

καλα σε αφηνει ο γιατρος σου να ταξιδεψεις με αεροπλανο???

αν δεν έχεις πρόβλημα με τον πλακούντα μια χαρα πάς. Μέχρι και στον ένατο μπορείς να κάνεις ταξίδια τόσο κοντινά ούτε 45 λεπτά δεν είσαι στον αέρα. εξάλλου είναι χειρότερη ταλαιπωρία να ταξιδεύεις τόση ώρα με αυτοκίνητο μόνη σου και να έχεις και μια ώρα το καράβι.

Διαφημίσεις

αν δεν έχεις πρόβλημα με τον πλακούντα μια χαρα πάς. Μέχρι και στον ένατο μπορείς να κάνεις ταξίδια τόσο κοντινά ούτε 45 λεπτά δεν είσαι στον αέρα. εξάλλου είναι χειρότερη ταλαιπωρία να ταξιδεύεις τόση ώρα με αυτοκίνητο μόνη σου και να έχεις και μια ώρα το καράβι.

δεν ξερω,απλα εχω ακουσει οτι απο τον 7ο και μετα δεν μπορεις να ταξιδεψεις με αεροπλανο...

76IGp3.png

δεν ξερω,απλα εχω ακουσει οτι απο τον 7ο και μετα δεν μπορεις να ταξιδεψεις με αεροπλανο...

μετα την 32 εβδομάδα πρέπει να έχεις χαρτί απο το γιατρό για να ταξιδέψεις με το αεροπλάνο. είναι απο τα λίγα πράγματα που και οι δύο γιατροί μου έχουν δώσει το οκ.

μετα την 32 εβδομάδα πρέπει να έχεις χαρτί απο το γιατρό για να ταξιδέψεις με το αεροπλάνο. είναι απο τα λίγα πράγματα που και οι δύο γιατροί μου έχουν δώσει το οκ.

αφου εχεις το οκ ,τοτε ολα καλα και το εχεις και εις διπλου...χαχαχα

76IGp3.png

εμενα φαντασου ουτε στον 5ο μηνα δεν με αφησε να ταξιδεψω με το αεροπλανο

απο ότι έχω καταλάβει εκτός απο το τι πιστεύει ο γιατρός είναι και το τί βλέπει στους υπέρηχους και το τι φοβάται. Για παράδειγμα αν εγώ είχα πάρει 10 κιλά μέχρι τώρα οι γιατροί και οι δύο θα με είχαν σκοτώσει, ο γιατρός στη Ζάκυνθο ήταν στην αρχή επιφυλακτικός γιατι, όπως έμαθα αργότερα, πολλές κοπέλες έχουν ιστορικό με αποβολές και εκτρώσεις και λένε ψέματα στο γιατρό λόγο κλειστής κοινωνίας, με αποτέλεσμα να μη μπορεί να κάνει σωστή εκτίμηση της κατάστασης. όταν πήρε χαμπάρι οτι δεν έχω πει ψέματα χαλάρωσε.

Διαφημίσεις

σε καληνυχτίζω χαπάκι, πάω για νανι. Αλήθεια απο τη δουλειά σταμάτησες;;

οχι τεταρτη ειναι τελευταια μερα...και μετα γιουπιιιιιι!!!

καλο βραδυ και καλη ξεκουραση!!!

76IGp3.png

Τι κάνετε? Είστε όλες καλά ή να βάλω τις φωνές???

Μερικές μερικές έχετε ήδη δώσει το παρόν στο ρουφιανοsite...για να εμφανιστείτε κ εδώ... :P

Τι βροχή κ αυτή χθες το βράδυ ε? Εμένα να σας πω την αλήθεια δε με χαλάει, γιατί έχει κ δροσιά το σπίτι ... (την πατήσαμε με αυτό γιατί είμαστε στον τελευταίο όροφο κ βράζει στην κυριολεξια... οπότε τώρα με τις δροσιές είμαστε μια χαρά)....

Να σας ρωτήσω κάτι? Εκπτώσεις στα Λητώ κ τα mothercare κάνουν, έτσι δεν είναι? Ή μόνο στα ρουχα κάνουν?

Το ρωτάω γιατί αφού δεν έχω πάρει τίποτα μέχρι τώρα, μπορώ να περιμένω λίγο ακόμα... μέχρι τις εκπτώσεις...

Φιλάκια σε όλες...

Υ.Γ. Χαπάκι με το καλό να αρχίσει η άδειά σου...

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

καλημερα κοιλουμπες μου.....

ευχαριστω νικολινα μου,και ανυπομονω δεν μπορεις να φανταστεις ποσο πολυ...

ναι κανουν εκπτωσεις εγω οταν πηρα τα ρουχαλακια του μπεμπη ειχαν ξεκινησει και σε μερικα ειχαν προσφορα 20% στο λητω

76IGp3.png

kαλημερα ομορφεσ να εχουμε καλη εβδομαδα!!!!!!!!!!!! εγω γυρισα σημερα το πρωι απο διλεσι ειχαμε παει στα πεθερικα 2ημερακι μια χαρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αυριο περιμενω τα επιπλα του μπεμπουλη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ειμαι πολυ ευτυχισμενη !!!!!!!!!!! ρουχαλακια ακομη δεν εχω παρει αλλα θα ερθει η μαμα μου μαλλον το σκ να παμε να τα παρουμε! αχχχχχχχχ περναει ο καιροσ και εχω τρελαθει ασε που νομιζω οτι συμβιβαστικα με την ιδεα οτι θα γεννησω και δεν φοβαμαι πια !!!!!!!!! τωρα εξω απο τον χορο καλα τα λεω χεχε δεν ξερω πως θα αντιδρασω εκεινη την στιγμη αλλα τωρα δεν αγχωνομαι αυτα τα νεα μου βλεπω καποια κοριτσακια αρχισαν διακοπουλες να περασετε σουπερ και να κανετε και για εμας κανα μπανακι τωρα για τις υπολοιπεσ που θα μεινουν εδω δεν βαριεσαι!!!!!!!!! θα το περασουμε και αυτο παρεουλα!!!!!!!!!!!!!!!!! κατα τα αλλα απο νεακια????????????????

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...