Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , little miracle είπε:

Δυστυχως επιβεβαιωθηκα. εκανα την χοριακη κοριτσια μου , μολις βγηκε … αρνητικη… 

Κορίτσι μου ξέρω ότι και να σου πούμε δεν θα σ αγγίξει, όλες το περάσαμε εδώ μέσα και καταλαβαίνουμε η μία την άλλη...ευχομαι να μην το αφήσεις να σε πάρει από κάτω και  να πάρεις γρήγορα τα πάνω σου ,εδώ είμαστε εμείς για ότι χρειαστείς 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εχω χάσει τη μπαλα τωρα με το Fb. ποιες εχω κάνει και ποιες όχι...

Ο δικός μου γιατρος (σε συνεργασια με τον αναισθησιολόγο δηλαδη) δεν κάνει ολοκληρη τη δοση της επισκληριδίου για να καταλαβαίνει η γυναικα καλύτερα πότε πρεπει να σπρωξει.

Εγω που πάω για κολπικο τοκετο μετά απο καισαρικη νομίζω οτι απαγορευεται να κάνω....

Ωχ ξυπνησε ο μικρός.

Κων κωνακι στο ευχομαι να το καταφερεις, κατεφερουμε!

ΕΙμαι σχεδον σιγουρη οτι θα αλλαξω γιατρο, επικοινωνησα ηδη με την καινουργια γιατρο που αναλαμβανει vbac και θα το προσπαθησω... θα την δω αρχες Αυγουστου ξανα και θα μου πει τι προβλπει(την ενδιαφερει η εμπεδωση και η θεση του μωρου) Αν μου πει οτι παμε για καισαρικη θα γεννησω με τον γιατρο μου, αλλιως με την καινουργια γιατρο...

Κοριτσακια μου αυριο παμε 10 μερουλε στη Ζακυνθο διακοπες. Σας φιλω, και ισως ριχνω καμια ματια που και που μιας και θα εχω ιντερνετ.

Να προσεχετε!!!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσακια μου αυριο παμε 10 μερουλε στη Ζακυνθο διακοπες. Σας φιλω, και ισως ριχνω καμια ματια που και που μιας και θα εχω ιντερνετ.

Να προσεχετε!!!

Καλά να περάσετε, κανε κανα μπανακι και για μας.

ΥΓ. πάντα ήταν μεγαλόσωμος, το θέμα είναι οτι ετσι πως παει θα μας περάσει γρήγορα...χαχα

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Κων κωνακι στο ευχομαι να το καταφερεις, κατεφερουμε!

ΕΙμαι σχεδον σιγουρη οτι θα αλλαξω γιατρο, επικοινωνησα ηδη με την καινουργια γιατρο που αναλαμβανει vbac και θα το προσπαθησω... θα την δω αρχες Αυγουστου ξανα και θα μου πει τι προβλπει(την ενδιαφερει η εμπεδωση και η θεση του μωρου) Αν μου πει οτι παμε για καισαρικη θα γεννησω με τον γιατρο μου, αλλιως με την καινουργια γιατρο...

Να προσεχετε!!!

καλα να περασετε και να το απολαυσεις οσο μπορεις,γιατι μετα σε περιμενει μετα μεγαλος αγωνας με το μωρακι...

76IGp3.png

Διακοπές 10 μερούλες!!!! Αν πώ οτι δεν ζηλέυω θα είναι ψέμα!!!! Καλά να περάσετε και εύχομαι να έχει καλό καιρό να κάνεις και για μας καμιά βουτιά στα όμορφα νερά του Ιονίου ...

EwCip3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κοπελιές!!!!!!!!!! χθες πήγαμε και ψωνίσαμε όλα τα μπε-μπεκοπράγματα και σήμερα τα επεξεργάζομαι, άρχισε και η μάνα μου τα πλυντήρια για το πρώτο χέρι. Κατά τα άλλα μια χαρά, ούτε πονάκια ούτε τίποτα. αυτά απο εμένα... φιλιά

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

καλημερα κοριτσακια!τι κανετε?

εμας ο μπαμπας μας σημερα θα παει να πληρωσει και (μαλλον) να παρει τη κουνια μας.... το δωματιο μας κοντευει να τελειωσει, πηραμε και τα πρωτα μας ρουχαλακια (μη μας μεινει χωρις βρακι η μπουμπου) και γενικα προσπαθουμε να προλαβουμε τα γεγονοτα...

οι συσπασεις μια μειωνονται μια αυξανονται! ουτε αυτες δεν μπορουν να αποφασισουν τι θελουν.... τη πεμπτη που θα μας δει η γιατρος θα δουμε πως θα προχωρησουμε...

ZOrwp3.png

Καλησπέρα σε όλες τις κοιλίτσες!!!

2067γρ το φυστίκι, σωστά γυρισμένη προς τα κάτω (Λία, δε ζαλίστηκε ακόμα???) με ωραία μακρυά πόδια!! Δε μας έκανε τη χάρη να τη βγάλουμε μια φωτογραφία, αλλά μας έδειξε περήφανα τα... πίσω μάγουλά της!!! χαχαχα

Μένει να αποφασίσω (επιτέλους!!!) πουθα γεννήσω: ιδιωτική κλινική ή δημόσιο νοσοκομείο....

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

καλησπερα κοιλουμπες μου...ντιμ καλοριζικα τα μπεμπεπραγματακια σας....και χαιρομαι που εισαι μια χαρα...

νανο μου και σε σας καλοριζικα τα πραγματακια σας...με τις συσπασεις δεν βγαζεις ακρη ε???

ιντι μου μια χαρα το μπεμπακι σου μεγαλωσε αρκετα...μπραβο κοριτσακι μου!!!

τελικα ο δικος μου ειναι ο πιο τσιλιβιθρας απο ολα τα μωρακια....

τα δικα μας νεα ειναι οτι τελευταια εχω συχνα σφιξιμο και βαρος χαμηλα στην κοιλια και σκληραινει ...ακομα και αν σταθω 5 λεπτα ορθια...αν συνεχιστει μεχρι δευτερα θα παρω τον γιατρο να δω τι θα μου πει....κατα τ'αλλα σημερα την εβγαλα σχεδον ολη μερα ξαπλα στον καναπε...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κοιλίτσες!!!!!!!!! Πως τα είστε;;

Νανο με γεια η κουνίτσα, όσο για τις συσπάσεις όλα καλά θα πάνε θα δεις.

Indie μια χαρα το φυστικί και αποφάσισε και εσύ που θα γεννήσεις.

Χαπινες μη συγκρίνεις τα φυστίκια εκτός του οτι το κάθε ένα είναι μοναδικό, αλλά και το δικό σου φυστίκι το μετρησατε πριν μια βδομάδα αν θυμάμαι καλά και άσε που η indie είναι δυο βδομάδες μπροστά στη κύηση.

γεια σας κοριτσακια μου...τι κανουν οι κοιλιτσες σας???

ντιμ....το μετρησαμε τελευταια την τεταρτη που μας περασε και ηταν 1428 γρ(στο doppler) ,μου φαινονται πολυ λιγα...ποτε θα τα παρει ο ζουζουνος μου τα γρ...???

βεβαια ο γιατρος απο τωρα μου εχει πει οτι θα γεννηθει μικρουλης και αν πιασει τα 2500 θα ειμαστε πολυ ευχαριστημενοι...

76IGp3.png

γεια σας κοριτσακια μου...τι κανουν οι κοιλιτσες σας???

ντιμ....το μετρησαμε τελευταια την τεταρτη που μας περασε και ηταν 1428 γρ(στο doppler) ,μου φαινονται πολυ λιγα...ποτε θα τα παρει ο ζουζουνος μου τα γρ...???

βεβαια ο γιατρος απο τωρα μου εχει πει οτι θα γεννηθει μικρουλης και αν πιασει τα 2500 θα ειμαστε πολυ ευχαριστημενοι...

δε πηράζει ποιος σου είπε οτι τα γερά μωρά είναι και παχουλά;; Αλλά αφου ξέρεις οτι θα γεννηθεί περίπου τόσο πάρτου και κανένα ρουχαλάκι για νεογέννητο είναι λίγο πιο μικρά απο τα 0-3 για την ακρίβεια είναι μέχρι 50cm ενώ τα 0-3 είναι απο 50 - 56. Απλά πάρε λίγα. τα τελειώσατε τα ψώνια σας;;

δε πηράζει ποιος σου είπε οτι τα γερά μωρά είναι και παχουλά;; Αλλά αφου ξέρεις οτι θα γεννηθεί περίπου τόσο πάρτου και κανένα ρουχαλάκι για νεογέννητο είναι λίγο πιο μικρά απο τα 0-3 για την ακρίβεια είναι μέχρι 50cm ενώ τα 0-3 είναι απο 50 - 56. Απλά πάρε λίγα. τα τελειώσατε τα ψώνια σας;;

θελω μονο να ψωνισω απο το φαρμακειο τα πραγματα...

σημερα παρηγγειλα απο το bimbomarket καροτσι,παρκοκρεβατο,και καθισμα αυτοκινητο της chicco ολα (προσφορα 508 ? με τα εξοδα αποστολης)

και περιμενω να μου στειλει και η μαμα μου τα λεφτα να παρουμε την κουνια μας...

ολα τα αλλα τα εχω παρει...και με τα ρουχαλακια τελειωσα....(να σου πω δεν παιρνω για νεογεννητο,στην αρχη θα ειναι λιγο ανετα ,αλλα τα μωρακια παιρνουν πολυ γρηγορα βαρος) και ο αδερφος μου γεννηθηκε 2650 και μεσα σε δεκα μερες ειχε παρει 1 κιλο,οποτε δεν με αγχωνει το θεμα με τα ρουχαλακια

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...