Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

παντως εγω δεν εκανα ποτε μαθηματα ανωδυνου κ τα πηγα μια χαρα σε 3 τοκετους..ουτε δικη μου μαια ειχα,μονο το γιατρο.κ δε χρειαστηκα ουτε επισκληριδιο ουτε τπτ...

νομιζω οτι εκεινη τη στιγμη συνεργαζεσαι με το παιδι σου,ειναι αποκλειστικα δικια σας δουλεια να γινει σωστα.το μονο που δε χρειαζεται ειναι αγχος...

Καλά εσύ Λιάκι είσαι ήρωας... Δυσανεξία ε? στα χορταρικά... πωπω... εγώ δε θα ζούσα χωρίς αυτά... μου αρέσουν τόσο πολύ....

Εμένα ο γιατρός μου που του είπα να πάω σε μαθήματα δε με άφησε, για΄τι λέει θα αγχωθω...

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εχετε αποφασισει για αν θα κανετε επισκληριδιο???

εσυ λιακι ξερω ,δεν θα κανεις...

εμενα ολες μου οι φιλες μου λενε οτι αν δεν κανω δεν θα αντεξω και μετα δεν θα θελω να κανω αλλο παιδι...ειναι λενε πολυ δυνατοι οι πονοι...μεχρι τωρα ελεγα να μην κανω ...ομως εχω αρχισει να το σκεφτομαι τελευταια

76IGp3.png

εμενα ολες μου οι φιλες μου λενε οτι αν δεν κανω δεν θα αντεξω και μετα δεν θα θελω να κανω αλλο παιδι...ειναι λενε πολυ δυνατοι οι πονοι...μεχρι τωρα ελεγα να μην κανω ...ομως εχω αρχισει να το σκεφτομαι τελευταια

Καλέ μην ακούτε τις άλλες τι λένε.

Ούτε και εγώ δεν είχα κάνει, δεν έπαθα τίποτα και δεν είναι και τόσο τραγικά πια.

Όπως λέει και η Λια άμα δεν πονέσεις λίγο πως θα συνεργαστείς με το παιδί;

πως θα καταλάβεις πότε έχεις συσπάσεις για να σπρωξεις;;;

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Εγώ έλεγα να κάνω... ο γιατρός μου λέει θα δουμε εκείνη τη στιγμή αν αντέξω... και μάλλον κάπως έτσι θα πάω... Γενικά αντέχω τον πόνο, αν κ τέτοιο πόνο δε θα έχω ξανασυναντήσει. Όσο για το δευτερο... πιστεεύω σε αυτό που όλοι λένε, ότι οταν τα κρατήσουμε με το καλό στην αγκαλιά μας θα τα ξεχάσουμε όλα...

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

ότι οταν τα κρατήσουμε με το καλό στην αγκαλιά μας θα τα ξεχάσουμε όλα...

Έτσι ακριβώς είναι, μετά δεν θυμάσαι τίποτα.

Εγώ έχω περάσει χειρότερο πόνο όταν έκανα εγχείρηση στα ούλα.

Αυτό δεν το ξεχνάω με τίποτα...χαχαχα

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Κι εγώ πιστεύω ότι για να συνεργαστείς σωστά με το μωρό, πρέπει να αισθάνεσαι τι σου γίνεται -καθεμιά με τα όριά της, βέβεια, γιατί κι εγώ έξω από το χορό μιλάω, δεν το χω ξανακάνει. Κι εμένα χαπάκι όλες με βρίζουν όταν το λέω, αλλά κανείς δε μας απαγορεύει να δοκιμάσουμε, σωστά;

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

σας αφήνω για σήμερα... καθώς πάω να βάλω το φαγητό για να είναι ζεστό που θα ερθει ο καλός μου κ μετά να ετοιμαστώ γιατί έχουμε να πάμε σε γάμο...

να σας πω ... τώρα που το θυμήθηκα, μου είπαν να μην μπω στην εκκλησία (ως νιοπαντρη νύφη) στον γάμο... Εσείς το ξέρατε? Και καλά δεν πρέπει να ξανακούσω την ευχή σε άλλη νύφη για ένα χρόνο... Έλεος... πολλές προκαταλήψεις έχουμε... μου φαίνεται...

Καλό απόγευμα σε όλες κ φιλάκια στις κοιλίτσες σας κ στα παιδάκια σας

EP8Ip2.png

χαζομαρες σου λενε...σορι κιολας..τοτε εγω που εφαγα 12 περιπου ωρες τοκρτου χωρις διαστολη παρα μονο πονους,θα ειχα ενα μονο παιδι κι οχι 4 σε 3,5 χρονια....το μονο που καταλαβα ειναι οτι δεν χρειαζεται αγχος..

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

Διαφημίσεις

Εχω χάσει τη μπαλα τωρα με το Fb. ποιες εχω κάνει και ποιες όχι...

Ο δικός μου γιατρος (σε συνεργασια με τον αναισθησιολόγο δηλαδη) δεν κάνει ολοκληρη τη δοση της επισκληριδίου για να καταλαβαίνει η γυναικα καλύτερα πότε πρεπει να σπρωξει.

Εγω που πάω για κολπικο τοκετο μετά απο καισαρικη νομίζω οτι απαγορευεται να κάνω....

Ωχ ξυπνησε ο μικρός.

τώρα που το θυμήθηκα, μου είπαν να μην μπω στην εκκλησία (ως νιοπαντρη νύφη) στον γάμο... Εσείς το ξέρατε? Και καλά δεν πρέπει να ξανακούσω την ευχή σε άλλη νύφη για ένα χρόνο... Έλεος... πολλές προκαταλήψεις έχουμε... μου φαίνεται...

Αχ και μενα δεν με αφησαν για 40 μερες. Μπορεις να καθησεις και καπου εξω, ετσι κ αλλιως εδω οι γαμοι σε 20 λεπτα εχουν τελειωσει.

Ας τα πάρω με τη σειρά γιατί μπερδεύτικα με όσα λέτε.. :confused:

Τα μαθήματα τα ξεκίνησα γιατί θέλω να ξέρω τι μου γίνετε αλλά ακομα δεν έχω αποφασίσει τι θα κάνω με την επισκληρίδιο!!Είδα βίντεο με φυσιολογικό τοκετο με και χωρις επισκληρίδιο και ειλικρινά δεν ξέρω το κατα πόσο θα αντέξω το πόνο!! :roll:

Απο εκεί και πέρα σήμερα είχαμε απο χθές κεφτεδάκια με πατάτες στο φούρνο και τώρα το απόγευμα θα ετοιμάσω παστίτσιο μιας και το σαββατοκύριακο θα έρθουν οι γονείς μου με τη γιαγιά μου..:cool:

Όσο για τα χόρτα, είμαι με τις μέρες μου και τι φάσεις της σελήνης μάλλον.. Είναι μήνες που κάνω μόνο ΜΠΕΕΕΕΕ και άλλους πάλι που δεν αντέχω ούτε να τα βλεπώ... :tongue::tongue:

EwCip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...