Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Λυπάμαι κούκλα και εμένα να φανταστείς μια κοπέλα απο το φόρουμ μου το είπε και έτρεξα αλλά και πάλι δυσκολέυομαι γιατί είμαι η μόνη που πάει με τον άνδρα της και η μαία του συμπεριφέρθηκε κάπως άσχημα και δεν είπε κουβέντα για να μην με πληγώσει.. Πάντως αν έχει χρόνο ψάξτο στη περιοχή σου..

δεν εχω πολλες επιλογες εδω...και ουτε μπορω να πληρωσω για να πω οτι θα κανω καποια μαθηματα ανωδυνου...δεν πειραζει θα με οδηγησει η μανα φυση...

καλα γενικα δεν εχουν τροπους ,φερονται λες και ειμαστε σκουπιδια...και ξεχνανε οτι εμεις τους πληρωνουμε...(γενικα για ολες τις υπηρεσιες,αν θιγω καμια ζηταω συγγνωμη)

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πάντως αν θές μπορώ σου στείλω με το ταχυδρομείο ένα τετράωρο βίντεο με μια αμερικανίδα μαία που εμένα με βοήθησε πρίν ακόμα ξεκινήσω τα μαθήματα..

Όσο για fb θα με βρείτε ως Διαλεχτή Τουρίστρια :tongue:

EwCip3.png

Πάντως αν θές μπορώ σου στείλω με το ταχυδρομείο ένα τετράωρο βίντεο με μια αμερικανίδα μαία που εμένα με βοήθησε πρίν ακόμα ξεκινήσω τα μαθήματα..

Όσο για fb θα με βρείτε ως Διαλεχτή Τουρίστρια :tongue:

μπορω να το βρω αυτο και να το αγορασω???να μην σε βαζω σε κοπο

76IGp3.png

Δεν με βάζει σε κόπο, έτσι και αλλιώς όλη τη μέρα κάθομαι .. Απο εκεί και πέρα αν θές μπορείς να το κατεβάσεις απο το internet στη διεύθυνση

http://isohunt.com/torrents/?ihq=Laugh+and+Learn+about+Childbirth

απλά θα σου πάρει περίπου 2 μέρες :D

EwCip3.png

Διαφημίσεις

σημερα θα παω να αγορασω απορρυπαντικο για τα ρουχαλακια του μπεμπη μου...απο βδομαδα λεω να τα πλυνω ,να τα σιδερωσω και να τα φυλαξω μεσα σε ενα σεντονι στην ντουλαπα να μην σκονιζονται

76IGp3.png

Διαφημίσεις

παντως εγω δεν εκανα ποτε μαθηματα ανωδυνου κ τα πηγα μια χαρα σε 3 τοκετους..ουτε δικη μου μαια ειχα,μονο το γιατρο.κ δε χρειαστηκα ουτε επισκληριδιο ουτε τπτ...

νομιζω οτι εκεινη τη στιγμη συνεργαζεσαι με το παιδι σου,ειναι αποκλειστικα δικια σας δουλεια να γινει σωστα.το μονο που δε χρειαζεται ειναι αγχος...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

ο αδερφός μου έλεγε (γιατί τρώγαμε συχνά χόρτα στο σπίτι τα έστελνε η γιαγιά απο το χωριό) "τι είμαι ρε μαμά, κατσίκα? όλο χόρτα?"

εγω απο χορτα τρωω μονο το σπανακι...

76IGp3.png

ο αδερφός μου έλεγε (γιατί τρώγαμε συχνά χόρτα στο σπίτι τα έστελνε η γιαγιά απο το χωριό) "τι είμαι ρε μαμά, κατσίκα? όλο χόρτα?"

χα,κι ο δικος μου το ιδιο.....

εγω δεν τα τρωω επειδη εχω δυσανεξια/αλλεργια στη χλωροφυλλη.αν πιασω πρασινο λαχανικο με πιανει φαγουρα,πρηζομαι κλπ.μια φορα εχω παθει αλλεργικο σοκ επειδη εκοψα το χερι ενω εκανα σαλατα μαρουλι...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...