Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα!

Τα νέα μας! Χθες πηγαμε στον δοκτορ και η μπεμπουλα είναι μια χαρα. Εχει πάρει κανονικά θεση προς τα κάτω και είναι σε καλό σημείο. Αντε μου λέει ο δοκτορ μάλλον θα καταφερεις να γεννησεις κολπικά! Αγχώθηκα λιγάκι... Εχουμε φτάσει τα 2.150 :D. Τρωω πολλες κλωτσιες και πονάω αρκετα. Μα δεν σταματάει ποτε, τί πίνει εκεί μέσα???

zouzounel μου το mmr είχαμε κανει το priorix και δεν είχαμε καμια ουτε πυρετο, ουτε εξανθηματα. Ηταν 15 μηνών τοτε και το θεωρουσαν απαραιτητο για το σχολείο, όπως και το μαντου που το είχαμε κάνει 14 μηνών.

Καλα βρε τι αναπτυξη είναι αυτή? Εμείς κλεισαμε τα 2 και είμαστε 88 πόντους και στα κιλά 11.950.:rolleyes:

Λία μου και ο δικός σου βλεπω θρεφτάρι:D. Τί τα ταϊζετε βρε κοριτσια?:mrgreen:

dimrous περαστικά σου! Πρόσεχε οσο περισσοτερο μπορείς και όλα θα πάνε καλά!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Να φανταστείς τώρα που σε ένα μήνα γίνεται 2 είναι 15 και κάτι στα κιλά και 97 στο ύψος.

Κ άλλος γίγαντας!:D Φτου φτου στα παιδάκια σας!

Ελπίζω να ψηλωσουμε κ εμείς κ να παχυνουμε λιγάκι.... στο μέλλον!

..εγω σημερα ενοιωθα παλι βαρος χαμηλα στην κοιλια,αντε να δουμε...

Αυτο το βαρος μου είπε οτι είναι επειδη κατεβαίνει σιγα σιγα το μωρό. Εγω βεβαια πανικοβληθηκα λιγάκι...νωρίς δεν είναι ακόμα? Ο δοκτορ μου είπε οτι είναι φυσιολογικό.

Ερώτηση κρίσεως, θα γεννήσω σε κλινική, πέρα απο το γιατρό, τη κλινική και το παιδίατρο θα πληρώσω και μαία? Τελικά τα 3 χιλιάρικα θα μου φτάσουν?!?! θα πληρώσω και τίποτα άλλο?!?! Πρωι πρωί με αγχώνουν!!! Ουφ!!! :confused::confused::confused::confused:

EwCip3.png

Τη μαία την πληρώνεις αν θες να εχεις δικιά σου κατά τη διάρκεια του τοκετού.

Εννοείται με προσυνεννόηση, αν πχ ο γιατρός σου συνεργάζεται με κάποια μαία, μιλάς μαζί της, κάνεις και κάποια μαθηματα και ρωτάς πόσα θελει για τον τοκετό.

Αν δε θες αποκλειστική μαια, δεν πληρώνεις τίποτα παραπάνω.

Σε δημοσιο θα γεννήσεις?

Στα ιδιωτικά ίσως θα πρέπει να υπολογίσεις και αναισθησιολόγο.

dJzIp2.png Fysmp3.png

καλημερα ομορφες τι μου κανετε σημερα? εγω μια χαρα ο μπεμπουλης με εχει ταραξει στην κλοτσια και πολυ το ευχαριστιεμαι χεχεχεχε ηθελα να παω σημερα για εξεταση ουρων και το ξεχασα κλαψ! την τεταρτη εχω γιατρο και την θελει ευτυχως κανει μια μερα να βγει και ειναι και αυριο ανοιχτα οποτε θα παω αυριο αντε να παω να τον δω τον επυθυμισα τον μπεμπουλακο μου κοριτσια ξερετε τωρα απο δω και στο εξησ θα μας βλεπει πιο συχνα ο γιατροσ?

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

καλημέρα κούκλες!!!!! Σήμερα είμαι μια χαρά, αίμα πέρα απο χθες δεν ξαναείδα. Οι συσπάσεις ήταν πολύ αραιές αλλά τα 15 δεύτερα τα κρατάγανε. Μέχρι το βράδυ μου είχαν περάσει και η ένταση είχε μικρύνει. Ο γιατρός στην Αθήνα έχει μια λόξα με την ουρολοίμωξη, το απόγευμα θα βγουν τα αποτελέσματα αν και δεν έχω στα σίγουρα, ωστόσο δε του έφερα αντίρρηση μιας και θα έπρεπε να την κάνω τη γενική λόγο μήνα. Επανέρχομαι για τις υφασμάτινες πάνες και σας γράφω ότι πληροφορίες πήρα για τις propolini και τις wonderoos. Αυτά που ισχύουν και στις δύο μάρκες και υποθέτω γενικά είναι ότι:

1. Βάζουμε εσωτερικά ένα χαρτάκι το οποίο το πετάμε μαζί με τα κακά

2. Πλένονται μέχρι τους 90 αλλά στους 60 είναι μια χαρά.

3. Κάθε βράδυ πρέπει να τους κάνεις ένα ξέβγαλμα μέχρι να τις πλύνεις.

4. Θέλουν καλό ξέβγαλμα γιατί μειώνετε η απορροφητικότητα τους για αυτό σε κάθε πλύση βάζεις έξτρα ξέβγαλμα.

Οι διαφορές είναι:

1. Η propolini είναι από βιολογικό βαμβάκι ενώ οι άλλες όχι.

2. Η propolini δεν είναι αδιάβροχες που σημαίνει ότι πρέπει να πάρεις έξτρα πλαστικά βρακάκια. Σύμφωνα με τον καταστηματάρχη δύο σε κάθε μέγεθος (τα μεγέθη είναι s, m, l, xl) είναι αρκετά γιατί σπάνια έχουν διαρροές. Η wonderoos είναι αδιάβροχες.

Αυτά από ότι έμαθα, όσο για το κόστος σύμφωνα με αυτούς πάντα, αν υπολογίσεις το νερό, ρεύμα και απορρυπαντικό στα δύο χρόνια έχεις κέρδος 1500 ευρώ.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Καλημερα κοιλιτσες.

Ντιμ περαστικά και αγύριστα να είναι, εύχομαι όλα να πάνε καλά.

Λια στείλε μου το όνομα σου στο facebook να σε κάνω και εγώ φίλη.

Εμένα ο γιος μου κοντεύει να μας φτάσει, στα κιλά και στο ύψος.

Είναι 7 ετών και φοράει ρούχα για 10 ετών.

Έχω καιρό να τον μετρήσω, θα το κάνω σήμερα και θα σας πω πόσο είναι.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Τι κάνετε? Πως είστε σήμερα?

DimRous χαίρομαι που είσαι καλύτερα...

Λιάκι σε έκανα φίλη στο ρουφιανοsite (ένας kolios polios είμαι... :P ) Κουκλιά τα παιδάκια σου... κ πιο όμορφο από όλα ο Δημήτρης σου... Τέλειος... φτου φτου...

Φιλάκια σε όλες τις κοιλίτσες..

Υ.Γ. Κορίτσια για τη Φαιναρέτη που λέγατε... μπορούμε να παρακολουθήσουμε κ εμείς που δε μένουμε εκεί κοντά?

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Ετοιμη η φασολαδα και τα σκορδατα κολοκυθακια!

Tour_babay στη κλινικη που ρωτησες για τιμή σου είπαν οτι είναι μεσα και ο αναισθησιολογος και η φαρμακευτικη αγωγή? Οσο για τη μαια ρωτα τον γιατρο σου αν έχει κάποια. Ο δικός μου εχει στο ιατρειο του και 2 μαιες και θα πληρωσω αυτη που είναι μαζί μου. Πριν 2 χρόνια μου είχε παρει 200 ευρω.

DimRous καλες οι πανες που λες, αλλά και μονο που τα είπες οοοοολα αυτα κουραστηκα. Θα χρησιμοποιησω τις pampers για αρχη όπως έκανα και στο 1ο παιδί.

Η propolini δεν είναι αδιάβροχες που σημαίνει ότι πρέπει να πάρεις έξτρα πλαστικά βρακάκια.

Οπότε πάλι πλαστικουρα θα φορανε και θα ιδρώνουν και πάλι....:confused:

Εμένα ο γιος μου κοντεύει να μας φτάσει, στα κιλά και στο ύψος.

Είναι 7 ετών και φοράει ρούχα για 10 ετών.

Ολυμπία μου super και ο δικός σου! Εμείς μάλλον είμαστε λιγο minion ακόμα.:mrgreen:

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...