Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγώ το κάνω (με σειρά προτεραιότητας) για λόγους οικονομίας, για λόγους άνεσης/υγείας του μωρού και για λόγους οικολογίας. Νομίζω (μιλώντας έξω από το χορό, φυσικά) ότι ένα πλυντήριο παραπάνω μέρα παραμέρα δεν είναι τόσο τραγικό. Αυτό που θέλω να μάθω από μαμάδες που το έχουν δοκιμάσει είναι αν οι υφασμάτινες είναι οκ στο θέμα των διαρροών... Κι επίσης πώς τα καταφέρνεις να μη μυρίζουν μέχρι να τις πλύνεις. Το ψάχνω γενικά...

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Κρεβατώθηκα μέχρι ανωτέρας διαταγής του γιατρού. Λίγο αίμα στη τουαλέτα, κάτι συσπάσεις ευτυχώς όχι συχνά, στο κρεβάτι και σήκωμα μόνο για τουαλέτα, μέχρι αύριο που θα πάω για καλλιέργεια ούρων μήπως έχω ουρολοίμωξη. Τι πανικός με πιάνει ρε κορίτσια αν δω αίμα;; δε με συνεφέρνουν από το κλάμα. Άσχετο αλλά σωτήριες οι ανάσες του ανώδυνου στις συσπάσεις.

καλησπερα και απ[ο μενα περαστικα αγαπη μου μην στεναχωριεσαι λιγη ξεκουραση και τσουπ! περδικι! λογικο ειναι να φρικαρεις με το αιμα αλλα σκεψου το συμαντικοτερο στεναχωρεις το μπεμπακι και τον φαγαμε τον γαιδαρο στην ουρα θα κολλησουμε??????????? μακια και οοοοοοοοοοοοολα θα πανε καλα!

ttc72e7.aspx

ΝΑΙ,ναι γειτόνισσα. Μην κοιτάς που ξενιτεύτηκα... Φταίει ο έρωτας...

Είμαι πολύ καλύτερα. Απλά αυτές τις μέρες έχω πολλές καούρες και δεν ξέρω τι φταίει. Ο σίδηρος (μου αύξησε τη δόση), το φαγητό που τρώω, ή κάτι άλλο???

όταν έρθω αθήνα, γύρω στις 10-15 αυγούστου, αν είσαι εκεί θα χαρώ πολύ να συναντηθούμε!

...μαλλον τοτε θα ερθεις στο μαιευτηριο...

αλλα αν δεν ειμαι,θα τα πουμε πλατεια......

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

Κρεβατώθηκα μέχρι ανωτέρας διαταγής του γιατρού. Λίγο αίμα στη τουαλέτα, κάτι συσπάσεις ευτυχώς όχι συχνά, στο κρεβάτι και σήκωμα μόνο για τουαλέτα, μέχρι αύριο που θα πάω για καλλιέργεια ούρων μήπως έχω ουρολοίμωξη. Τι πανικός με πιάνει ρε κορίτσια αν δω αίμα;; δε με συνεφέρνουν από το κλάμα. Άσχετο αλλά σωτήριες οι ανάσες του ανώδυνου στις συσπάσεις.

Ντιμ μου...ολα θα πανε καλα μην αγχωνεσαι...τωρα ξαπλα ...δεν πειραζει χρειαζομαστε και την ξεκουραση...δεν σου εδωσε τιποτα για τις συσπασεις???

Μην στεναχωριεσαι ομως γιατι οσο εσυ κλαις τοσο στεναχωρεις τη μικρουλα και δεν κανει να τα στεναχωρουμαι τα ζουζουνια μας....

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Κουραγιο κοριτσακι μου και ολα θα πανε μια χαρα!!!!Απολαυσε την ξαπλα τωρα γιατι σε λιγο καιρο μας περιμενει πολυ τρεξιμο....Λογικο να τρομαζεις με το αιμα...Φοβασαι για το μωρακι σου....Οοοοολα καλα θα πανε ομως θα το δεις...Περιμενουμε νεα σου....

Βρε κοριτσια να ρωτησω και κατι αλλο....Εχω κανει εγγραφη στην libero babylino & pampers και μου εχουν στειλει μονο μια φορα κουπονια η libero 3 συγκεκριμενα και μια φορα η babylino άλλα 3!!!Η pampers τιποτα....Και εχω κανει την εγγραφη απο τον Δεκεμβρη...Εσας σας εχουν στειλει οσες εχετε εγγραφη η εμενα μονο ξεχασανε????

Επίσης εχω παρει 3 συσκευασιες libero το νουμερο 2 για κιλα 3-6...Εσεις ποιο νουμερο θα παρετε για αρχη???

Με τις υφασματινες αληθεια εκανε καμμια κοπελιτσα την αποπειρα να παραγγειλει???

κι εγω εχω κανει εδω και καιρο εγγραφη στα pampers και στη libero αλλα δεν μου εστειλαν τιποτα...αληθεια εμας που ειναι μικρουλης δεν ξερω τι μεγεθος να παρω...εξαλλου αυτα δεν θα τα παρω απο τωρα

κοριτσια απο σερβιετες τι θα παρετε???

76IGp3.png

Dim περαστικά!!!! Όλα θα πάνε καλά!!!

Τις υφασμάτινες πάνες τις άφησα τελευταίες να παραγγείλω... από εβδομάδα μάλλον θα τις παραγγείλω, οπότε οποι΄δήποτε πληροφορία για μάρκα, λεπτομέρειες και κάποιο site δεκτές!!!

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Πολλυ θετικη ενεργεια, και περαστικα...ο γιατρος δεν θα σε δει?

Εγώ το κάνω (με σειρά προτεραιότητας) για λόγους οικονομίας, για λόγους άνεσης/υγείας του μωρού και για λόγους οικολογίας. Νομίζω (μιλώντας έξω από το χορό, φυσικά) ότι ένα πλυντήριο παραπάνω μέρα παραμέρα δεν είναι τόσο τραγικό. Αυτό που θέλω να μάθω από μαμάδες που το έχουν δοκιμάσει είναι αν οι υφασμάτινες είναι οκ στο θέμα των διαρροών... Κι επίσης πώς τα καταφέρνεις να μη μυρίζουν μέχρι να τις πλύνεις. Το ψάχνω γενικά...

Νομιζω οτι εχουν ενα ειδικο κουβαδακι, και καποιες τις μουλιαζεις?

Επισης αν εχετε αρκετες, νομιζω καθε 3 μερες ειανι το πλυντηριο....

μπιμπικομανούλα ειναι φυσιολογικο καθε μιση η μια ωαρα να ειναι στο ζιζι στην αρχη... αλλα αυτο δεν ισχυει για ολα και σιγουρα ειναι μονο για λιγες μερες...

Καληνυχτα σας!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλημέρα κούκλες.. Υπόσχομαι οτι δεν θα ευχηθώ σύντομα να βρέχει για μέρες.. Και σήμερα κρύο και συννεφιά.. Ευτυχώς ο άνδρας μου δείχνει ενδιαφέρον για τις αναπνοές και εχθές τον έβαλα και έβλεπε 4 ώρες βίντεο για ότι πρέπει ένας καλός μπαμπάς να ξέρει για το τοκετό :tongue: (βασικά βαριόμουνα να του τα πώ εγώ) και πέρασε η μέρα..

DimRous περαστικά κούκλα καλά αποτελέσμτα στις εξετάσεις σου :D

Κορίτσια τελικά είναι πιο φτηνά οι υφασμάτινες ή θα τις πληρώσω πιο ακριβά λόγω των εξόδων του πλυντηρίου?!?

Έχω κάνει εγγραφή και στις δύο εταιριες για τις πάνες και καμία μέχρι στιγμής δεν μου έχει στείλει ούτε γραμματόσημο αν και υποψιάζομαι οτι κάποιος μου τα μεζεύει χωρις να ενημερώνει!!

Κατα τα άλλα πάλι νωρίς με ξύπνησε ο μικρός και με βλέπω να ξεκινάω σιδέρωμα αν δεν βαρεθώ!!!

EwCip3.png

Διαφημίσεις

kalhmera σε ολες...

dimrous,χαλαρα κ ξαπλα...κ ευχομαι ολα να πανε καλα....

μια απο τα ιδια εχω κι εγω,το αιμα ομως ειναι καφε...μαλλον θα πρεπει να κοψω τη λαικη,κι εφυγε κ η μαμα μου σημερα...

μου ανοιξαν κ σελιδα στο φεισμπουκ (γιατι μονη μου δεν θα τα καταφερνα) κι εκει υπαρχουν φωτο των ταλιμπαν...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

Καλημέρα!

ζουζουνελ το δικό μου μωράκι ήταν την προηγούμενη εβδομάδα 2.052 και είμαι πιο μικρη κύηση από σένα νομίζω. Μην σε αγχώνει αυτό, δεν γεννιόνται όλα τα μωράκια γύρω στα 3 κιλά όπως νόμιζε και μια φίλη μου.:-D Εμένα ο πρώτος μου γεννήθηκε 4.010 και αυτός αν συγκρίνω εξετάσεις μου φαίνεται θα βγει μεγαλύτερος. Α! και σίγουρα αυτό το κατα μάνα κατα κόρη ξανα πεστο γιατι και εμείς κάπως έτσι είμαστε. Αφού όλοι λένε ''Πω πω τι ανεπτυγμένος που είναι! αλλά από που να πάρει και η μανα του και ο πατέρας του έτσι είναι.''

Να φανταστείς τώρα που σε ένα μήνα γίνεται 2 είναι 15 και κάτι στα κιλά και 97 στο ύψος.

Κουράγιο στις υπόλοιπες και θα έρθουν καλύτερες μέρες. Θα αργίσουν λίγο βέβαια αλλά θα έρθουν. Και εγώ τα έχω παίξει μονίμως είμαι σε φάση ''βάζω τα κλάματα τώρα'' αλλά το ξεπερνάω μετά.

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

Καλημέρα!

ζουζουνελ το δικό μου μωράκι ήταν την προηγούμενη εβδομάδα 2.052 και είμαι πιο μικρη κύηση από σένα νομίζω. Μην σε αγχώνει αυτό, δεν γεννιόνται όλα τα μωράκια γύρω στα 3 κιλά όπως νόμιζε και μια φίλη μου.:-D Εμένα ο πρώτος μου γεννήθηκε 4.010 και αυτός αν συγκρίνω εξετάσεις μου φαίνεται θα βγει μεγαλύτερος. Α! και σίγουρα αυτό το κατα μάνα κατα κόρη ξανα πεστο γιατι και εμείς κάπως έτσι είμαστε. Αφού όλοι λένε ''Πω πω τι ανεπτυγμένος που είναι! αλλά από που να πάρει και η μανα του και ο πατέρας του έτσι είναι.''

Να φανταστείς τώρα που σε ένα μήνα γίνεται 2 είναι 15 και κάτι στα κιλά και 97 στο ύψος.

Ευχαριστώ κοριτσάκι!

Το βάρος το φοβάμαι, επειδή έχω διαβήτη κύησης. Και αν δεν είναι καλά ρυθμισμένο το σάκχαρο, το μπεμπάκι παίρνει πολύ βαρος και δεν είναι καλό. Ο μικρός μου γεννήθηκε 3.550 την 38η εβδομάδα, μια χαρά ήταν, θελω να ελπίζω ότι κάπου εκεί θα πάει και η μπουμπού, για να δούμε.

dJzIp2.png Fysmp3.png

Ντιμ περαστικά και αγύριστα που λενε.

Μήπως αλλάζεις μήνα? Κι εγώ βλέπω κάπου κάπου λίγες σταγόνες, στην αλλαγή του μήνα.

Ουρολοίμωξη γιατί? Νιώθεις κάτι? Τσουξιμο, πόνο? Ευχομαι να είναι όλα καλα!

dJzIp2.png Fysmp3.png

Βρε κοριτσια να ρωτησω και κατι αλλο....Εχω κανει εγγραφη στην libero babylino & pampers και μου εχουν στειλει μονο μια φορα κουπονια η libero 3 συγκεκριμενα και μια φορα η babylino άλλα 3!!!Η pampers τιποτα....Και εχω κανει την εγγραφη απο τον Δεκεμβρη...Εσας σας εχουν στειλει οσες εχετε εγγραφη η εμενα μονο ξεχασανε????

Δε σε ξεχασανε. Η παμπερς δε στέλνει πια κουπόνια. Παίρνεις τηλέφωνο κάθε 1η του μήνα και (αν προλάβεις) σου στέλνουν κουπόνια. Καπου ειναι γραμμένο το νούμερο στο φόρουμ, θα το βρω και θα επανελθω.

edit

PAMPERS 800 11 4022

καθε 1η του μήνα, οι γραμμές ανοίγουν στις 9

dJzIp2.png Fysmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...