Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπέρα κοριτσάρες!!! Πως είστε;; Εγώ ψιλό σέρνομαι γιατι το βράδυ δε κοιμηθηκα σχεδόν καθόλου η μπουμπου οργιάζε.

Κουράγιο DimRous... η μπουμπούκα σου σου έκανε παρέα... :tongue: είδες τι καλή που είναι από τώρα σκέφτεται τη μανούλα να μην είναι μόνη της...

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

xa...ki esy geitonissa????να κανονισουμε συναντηση.......

πως εισαι???

ΝΑΙ,ναι γειτόνισσα. Μην κοιτάς που ξενιτεύτηκα... Φταίει ο έρωτας...

Είμαι πολύ καλύτερα. Απλά αυτές τις μέρες έχω πολλές καούρες και δεν ξέρω τι φταίει. Ο σίδηρος (μου αύξησε τη δόση), το φαγητό που τρώω, ή κάτι άλλο???

όταν έρθω αθήνα, γύρω στις 10-15 αυγούστου, αν είσαι εκεί θα χαρώ πολύ να συναντηθούμε!

καλησπερα κοριτσακια μου,τι κανουν οι κοιλουμπες μου..εγω σημερα ενοιωθα παλι βαρος χαμηλα στην κοιλια,αντε να δουμε...

ετοιμασα και τα χαρτια για να τα καταθεσω την αλλη βδομαδα στο ικα...και ειδα κια τη μια γυναικα που ηταν χθες στην επιτροπη και μου ειπε οτι εγινε δεχτει η ενσταση και θα μου στειλει χαρτι να παρω τα λεφτα οσο πιο γρηγορα γινεται...(αλλα δεν ηξερε ποσο ειναι το ποσο)

τωρα ξεκουραζομαι και σε λιγο θα σηκωθω να κανω καμια δουλιτσα σιγα-σιγα..

τι ειναι αυτο το εμβολιο που συζητατε???για πιο λογο γινεται???

76IGp3.png

Ναι,πολύ! Φαίνονται καταρτισμένες και ειναι πολύ ευγενικές κι εξυπηρετικές. Κι άλλη γειτόνισσα λοιπόν..εγω μένω Π.Φάληρο. Να βρεθούμε να κάνουμε κοντρες με τις κοιλιές...:tongue:

Ναι, να βρεθούμε, όταν με το καλό έρθω αθήνα, γιατί μένω σε νησί προς το παρόν. Νεα σμύρνη θα είμαι από τις 10-15 αυγούστου περίπου. Θα έχεις γεννήσει μέχρι τότε? Γιατί εγώ, αν όλα πάνε καλά, θα γεννήσω μέσα σεπτεμβρίου.

εμενα ειναι ησυχουλης...ειδικα απο χθες...αλλα ετσι κι αλλιως οποτε παω για υπνο κλωτσαει λιγο και μετα ηρεμει...

ντιμ μου...ηθελε παρεουλα η ζουζουνα σου,γι'αυτο σου εκανε τσαλιμακια

76IGp3.png

Διαφημίσεις

to MMR εγω δεν το θεωρω σημαντικο παντως... ιλαρα ερυθρα και παρωτιτιδα εχω περασει μικρη χωρις προβλημα...

κι εγω της το εκανα 19-20 μηνων και μετανιωσα την ωρα και τηστιγμη...μετ απο 10 μερες οπως και στη Βενετια ανεβασε 40 πυρετο για 7 μερες παρακαλω... ειανι η μια και μονη φορα που εχει αρρωστησει και μαλιστα ετσι...

40 ακατεβατα για 6 μερες ειχα τρελαθει... ητνα και καλοκαρι και ευτυχως που θηλαζα ακομα και ειχα εναν τροπο να καθισει ξαπλωμενη και ακινητη οσο την τυλιγα με βρεγμανες πετσετες για να πεσει ο πυρετος...(εννοειται αντιπυρετικα επαιρνε στο φουλα αλλα στο διωρο ξανανεβαινει)

Μετα ειχε τρελα νευρα και υπερενταση, η οποια νομιζω δεν εχει φυγει εντελως εως σημερα....

Στον μικρο αποκλειεται να το κανω πριν την ηλικια των 4 ...

Επισης να πω οτι κι εμενα την τριτη μερα γενισε εξανθημα παντου, και ητνα ακριβως οπως η Ιλαρα, ο γιατρος ειπε οτι νοσησε κανονικα....

Τι βιαιο στα καλα καθουμενα να αναγκαζεσαι να παθεις Ιλαρα ,ε?

Απο κανενα αλλο εμβολι δεν ειχε ποτε περενεργειςε η πυρετο... αυτο το ΜΜΡ μαυρη σελιδα , με ποναει παρα πολυ...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καταρχας Καλησπέρα σε ολες τις κοιλιτσες!!!Σας διαβασα ολες μονορουφι!!!!Και ξεκιναω λοιπον!!!!

μα καλα γιατι εχεις συνδυασει την καταθλιψη με το θηλασμο? :roll:

Διοτι καλη μου galat με οσες κοπελες εχω μιλησει μου τα εχουν παρουσιασει μαυρα εως καταμαυρα...Τι να πω μπορει να επεσα και σε ειδικες περιπτωσεις...Οτι το μωρο ηθελε καθε μιση ωρα ζιζι η μια,οτι το αλλο μωρο δεν χορταινε και ολο εκλαιγε η αλλη,οτι το μωρο ηθελε ζιζι ακομα και για νανι και ειχε ξεμεσιαστει-ξεχεριαστει η αλλη και οτι γενικως τον βρηκαν πολυ δυσκολο τον θηλασμο και οταν εδωσαν μπουκαλι ηρεμησαν...Τι να πω....Προσπαθω να τα ξεχασω ολα αυτα :roll: Θα το παλεψουμε μαζι με τον μπιμπικο και οπου μας βγαλει!!!

Μην ακους, μην ακους, μην ακους.

Δεν ακουω δεν ακουω δεν ακουω :mrgreen:

bibicos εμεις ειχαμε παει για μπανακι...το ευχαριστηθηκα!!!

Εγω καλη μου χαπυ δεν το ρισκαρω να παω στη θαλασσα για μπανιο και να φωναξουν το λιμενικο οτι ξεβραστηκε φαλαινα στη θαλασσα :mrgreen:

Και στην μπανιερα μου καλο ειναι το μπανακι...

Απλά αυτές τις μέρες έχω πολλές καούρες και δεν ξέρω τι φταίει. Ο σίδηρος (μου αύξησε τη δόση), το φαγητό που τρώω, ή κάτι άλλο???

Καλως ηρθες peggouinaki!!!Καουρες εχω και εγω τρελες..Να τωρα που γραφω παλι καιγομαι...Λυσσαξα η μουλαρα και ηθελα να φαω κρητικο ντακο με τοματα και φετα...Με πεθανε!!!Επισης εχω αυξηση και εγω τον σιδερο σε 2 χαπια ομως λες να φταιει αυτο???

Λια με τρως με την κοιλια για εναν ποντο!!!123 εγω!!!!!Γαμωτο ειχα και εγω το πρωτειο σε κατι και παλι δευτερη και καταιδρωμενη ερχομαι :tongue:Πραγματικα ομως σκαω πολυ! στην κυριολεξια!!Εσεις βρε κοριτσια???

Επισης πολυ μουλαρι ο τυπος στην λαικη!!!!Την αλλη φορα που θα πας να του πεις...να σου ξεραθουν ολοι οι μαιντανοι μπουρτσοβλαχε και να μην κανεις σεφτε για ενα μηνα!!!!

πάντως μη βιάζεστε με το πλύσιμο και το σιδέρωμα. ειναι νωρίς ακόμα, αν τα σιδερώσουμε από τωρα, δε θα είναι αποστειρωμενα όταν θα γεννήσουμε και θα πρεπει να τα ξαναπλένουμε/ξανασιδερώνουμε. εγώ ό,τι εχω πάρει για τη μπέμπα το εχω πλύνει, ειναι στη ντουλάπα του μικρού και τέλος Ιουλίου θα τα ξαναπλύνω και θα τα σιδερώσω.

Oοοο μοντιε!!!Σοβαρα μιλας???:shock: Εγω τα εχω πλεινει εδω και ενα μηνα και τα εχω ετοιμα σε συρταριερα τα μισα και τα αλλα μισα κρεμασμενα στην ντουλαπα!!!

Αν υποψιαστω οτι πρεπει να τα ξαναπλεινω και να τα ξανασιδερωσω...Θα πεθαααααααανω.....:confused:

Τον δευτερο τομο της Πατσουρου τον εχω παρει και εγω αλλα νομιζω οτι προς το παρον δεν με ενδιαφερει και πολυ...Αν δεν θελετε να δωσετε παραπανω λεφτα με τον πρωτο τομο μια χαρα θα βολευτειτε...

Στο βιβλιο της Πατσουρου γραφει μεσα να μην χρησιμοποιουμε επιθεματα στηθους!!!!Τσαμπα τα αγορασα βρε κοριτσια???:rolleyes:

Βρε κοριτσια περναει ο καιρος και ωχ ωχ ωχ πως αγχωνομαι!!!!:confused::confused::confused: Γενναω και πρωτη γμτ μου!!!!

Κρεβατώθηκα μέχρι ανωτέρας διαταγής του γιατρού. Λίγο αίμα στη τουαλέτα, κάτι συσπάσεις ευτυχώς όχι συχνά, στο κρεβάτι και σήκωμα μόνο για τουαλέτα, μέχρι αύριο που θα πάω για καλλιέργεια ούρων μήπως έχω ουρολοίμωξη. Τι πανικός με πιάνει ρε κορίτσια αν δω αίμα;; δε με συνεφέρνουν από το κλάμα. Άσχετο αλλά σωτήριες οι ανάσες του ανώδυνου στις συσπάσεις.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

Κρεβατώθηκα μέχρι ανωτέρας διαταγής του γιατρού. Λίγο αίμα στη τουαλέτα, κάτι συσπάσεις ευτυχώς όχι συχνά, στο κρεβάτι και σήκωμα μόνο για τουαλέτα, μέχρι αύριο που θα πάω για καλλιέργεια ούρων μήπως έχω ουρολοίμωξη. Τι πανικός με πιάνει ρε κορίτσια αν δω αίμα;; δε με συνεφέρνουν από το κλάμα. Άσχετο αλλά σωτήριες οι ανάσες του ανώδυνου στις συσπάσεις.

Ωχ ... κουράγιο DimRous και μην φοβάσαι... Όλα καλά θα είναι, απλά κουράστηκες... μην το παρακάνεις... με το μαλακό...

Θετική ενέργεια από όλες...

EP8Ip2.png

Κουραγιο κοριτσακι μου και ολα θα πανε μια χαρα!!!!Απολαυσε την ξαπλα τωρα γιατι σε λιγο καιρο μας περιμενει πολυ τρεξιμο....Λογικο να τρομαζεις με το αιμα...Φοβασαι για το μωρακι σου....Οοοοολα καλα θα πανε ομως θα το δεις...Περιμενουμε νεα σου....

Βρε κοριτσια να ρωτησω και κατι αλλο....Εχω κανει εγγραφη στην libero babylino & pampers και μου εχουν στειλει μονο μια φορα κουπονια η libero 3 συγκεκριμενα και μια φορα η babylino άλλα 3!!!Η pampers τιποτα....Και εχω κανει την εγγραφη απο τον Δεκεμβρη...Εσας σας εχουν στειλει οσες εχετε εγγραφη η εμενα μονο ξεχασανε????

Επίσης εχω παρει 3 συσκευασιες libero το νουμερο 2 για κιλα 3-6...Εσεις ποιο νουμερο θα παρετε για αρχη???

Με τις υφασματινες αληθεια εκανε καμμια κοπελιτσα την αποπειρα να παραγγειλει???

Κουραγιο κοριτσακι μου και ολα θα πανε μια χαρα!!!!Απολαυσε την ξαπλα τωρα γιατι σε λιγο καιρο μας περιμενει πολυ τρεξιμο....Λογικο να τρομαζεις με το αιμα...Φοβασαι για το μωρακι σου....Οοοοολα καλα θα πανε ομως θα το δεις...Περιμενουμε νεα σου....

Βρε κοριτσια να ρωτησω και κατι αλλο....Εχω κανει εγγραφη στην libero babylino & pampers και μου εχουν στειλει μονο μια φορα κουπονια η libero 3 συγκεκριμενα και μια φορα η babylino άλλα 3!!!Η pampers τιποτα....Και εχω κανει την εγγραφη απο τον Δεκεμβρη...Εσας σας εχουν στειλει οσες εχετε εγγραφη η εμενα μονο ξεχασανε????

Επίσης εχω παρει 3 συσκευασιες libero το νουμερο 2 για κιλα 3-6...Εσεις ποιο νουμερο θα παρετε για αρχη???

Με τις υφασματινες αληθεια εκανε καμμια κοπελιτσα την αποπειρα να παραγγειλει???

Ευχαριστώ πολύ για τη συμπαράσταση. Σχετικά με τις υφασμάτινες πάνες, εγώ θα τις πάρω. Στην αρχή θα πάρω 5 να διαπιστώσω τα όσα μου λένε. Βασικά είμαι ανάμεσα σε δύο μάρκες την wonderoos όπου έχω στείλει mail με απορίες, όταν μου απαντήσουν θα σας πω, και στις popolini για τις οποίες πήρα χθες όλες τις πληροφορίες από ένα κατάστημα που τις πουλά και οργανώνει και ενημερωτικές συναντήσεις. Αν θέλει κάποια κοπέλα πληροφορίες εδώ είμαι.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Εμένα μόνο η babylino μου έστειλε κουπόνια... Και σκέφτομαι κ εγώ να πάρω το ίδιο νούμερο... Η pampers ούτε σε μένα έχει στείλει κάτι... Όπως ούτε έχω πάρει το δεύτερο πακέτο της direct care.

EP8Ip2.png

Ντιμάκι, περαστικά!

Με τις πάνες εγώ το ψάχνω ακόμα, βασικά προσπαθώ να πάρω φίντμπακ από μαμάδες που τις έχουν δοκιμάσει. Για τις μάρκες που λες έχω ακούσει κι εγώ καλά, αλλά επίσης παίζουν πολύ οι Imse και οι Bum Genious. Όταν έχω κάτι νεότερο θα σας πω...

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...