Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

μόλις τηλ. στο σύνδεσμο θηλασμού ελλάδος κ δεν έχουν λέει φυλλάδια... επίσης, έχω στείλει mail σε μία σύμβουλο αλλά δε μου απάντησε... μπορείτε να μου πειτε με ποια έχετε επικοινωνήσει εσείς, ώστε να της στείλω κ εγώ mail?

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εμεις σας ριχνουμε...12780 τον εβγαλε ο παιδιατρος μας με 88 εκ υψος...παρομοιως δεμενος με μπουτακια χωρις διπλες...(αυτες τις εχει η βενετια) απλα ολοι μου λενε οτι ειναι μεγαλος...

το mmr στο δημητρη δεν το εχω κανει,με τη συμφωνη γνωμη του γιατρου...

η βενετια το εκανε 23 μηνων

ο γιωργακης θα δουμε......

Ουαου είναι θηριάκι ο Γιωργάκης!

Εμείς ειμαστε σιγουρα πάνω από 80 εκ, αλλά δεν ξερω ακριβώς πόσο. Παντως το κοβω να μας ρίχνετε και στο ύψος.

Στον Δημήτρη δεν έκανες ούτε την πρωτη δόση του mmr? Είχατε ήδη ανακαλύψει το πρόβλημα? Το μόνο που έχω ακούσει είναι για τα παιδάκια που παρουσιάζουν αυτισμό μετά την πρωτη δόση, ότι δεν κάνουν τη δευτερη. Η μικρή αντέδρασε καλά? Λενε ότι μπορεί να σου παρουσιάσει αντιδράσεις στο εμβόλιο ακόμα και μετά από ένα μήνα...

Το εχω αγχος αυτό το εμβόλιο... γιατί να μη μπορούμε να κάνουμε χωριστά για την κάθε ασθενεια?

dJzIp2.png Fysmp3.png

μόλις τηλ. στο σύνδεσμο θηλασμού ελλάδος κ δεν έχουν λέει φυλλάδια... επίσης, έχω στείλει mail σε μία σύμβουλο αλλά δε μου απάντησε... μπορείτε να μου πειτε με ποια έχετε επικοινωνήσει εσείς, ώστε να της στείλω κ εγώ mail?

τι καλέ? τους τελειωσαν τα φυλλάδια??? δε θα εκδώσουν άλλα?

τεσπα, ούτε εγώ τα εχω, εγώ θηλασα αποκλειστικά με τη βοηθεια των κοριτσιών από το φόρουμ

dJzIp2.png Fysmp3.png

Διαφημίσεις

Ουαου είναι θηριάκι ο Γιωργάκης!

Εμείς ειμαστε σιγουρα πάνω από 80 εκ, αλλά δεν ξερω ακριβώς πόσο. Παντως το κοβω να μας ρίχνετε και στο ύψος.

Στον Δημήτρη δεν έκανες ούτε την πρωτη δόση του mmr? Είχατε ήδη ανακαλύψει το πρόβλημα? Το μόνο που έχω ακούσει είναι για τα παιδάκια που παρουσιάζουν αυτισμό μετά την πρωτη δόση, ότι δεν κάνουν τη δευτερη. Η μικρή αντέδρασε καλά? Λενε ότι μπορεί να σου παρουσιάσει αντιδράσεις στο εμβόλιο ακόμα και μετά από ένα μήνα...

Το εχω αγχος αυτό το εμβόλιο... γιατί να μη μπορούμε να κάνουμε χωριστά για την κάθε ασθενεια?

ο δημητρης φαινοταν "οτι κατι δεν παει καλα" απο τους 10 μηνες επειδη δε γυριζε στο ακουσμα του ονοματος του,οπως πρεπει να γινεται στα παιδακια αυτης της ηλικιας.καναμε ακοογραμμα που απεκλεισε βαρηκοια κ συναφη,ειχαμε κ υπερκινητικοτητα κ ο παιδιατρος συστησε να περιμενουμε.στους 18 μηνες πηραμε διαγνωση στο "περιπου" κ αποφασισαμε να μην το κανουμε μεχρι νεωτερας...τελικα δεν το καναμε ποτε,ευτυχως,γιατι δεν θελω ουτε να σκεφτω τι θα παθαινε το παιδι μου εαν εκανε εστω την πρωτη δοση..μαλλον θα ηταν δυσκολα τα πραγματα...σ αυτο σταθηκαμε τυχεροι...

η βενετια εκανε μετα απο 12 μερες πυρετο 40 για 3 μερες αν θυμαμαι καλα,ειχε πολλα νευρα (ειχαν συμπεσει κ οι τραπεζιτες) κ αλλεργικη αντιδραση (κοκκινισε κ πρηστικε πολυ) στην περιοχη της ενεσης...την αλλεργικη αντιδραση την περιμεναμε γιατι γενικα εχει ευαισθησια στο δερμα...τα περιμενα πολυ χειροτερα κ ημουν πολυ ασχημα για καιρο απο αγχος μηπως κ....

γενικα το εμβολιο επηρεαζει μονο παιδακια που εχουν προδιαθεση για αυτισμο που προερχεται απο αδυναμια μεταβολισμου των βαρεων μεταλλων.αυτη η μορφη φαινεται απο οταν το παιδι ειναι μικρο...

καλα κανεις κ φυλαγεσαι παντως..οσο αργοτερα,τοσο καλυτερα...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

κι εγω,τα εχω ολα μαζεμενα στην αποθηκη!!!!!!!

αφού εχθές που πήγε ο άντρας μου στο σούπερ μάρκετ του είπα να μου πάρει προδέρμ υγρό μπας και βάλω κανένα πλυντήριο και μου είπε ότι δεν είχε! Τυχαίο??? :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

M4B1p3.pngQIghp3.png

αφού εχθές που πήγε ο άντρας μου στο σούπερ μάρκετ του είπα να μου πάρει προδέρμ υγρό μπας και βάλω κανένα πλυντήριο και μου είπε ότι δεν είχε! Τυχαίο??? :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

εγω καθε μερα το αναβαλλω οπως κ την καμπυλη σακχαρου......

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

πάλι δεν την έκανες?

αχ αχ!

πάντως μη βιάζεστε με το πλύσιμο και το σιδέρωμα. ειναι νωρίς ακόμα, αν τα σιδερώσουμε από τωρα, δε θα είναι αποστειρωμενα όταν θα γεννήσουμε και θα πρεπει να τα ξαναπλένουμε/ξανασιδερώνουμε. εγώ ό,τι εχω πάρει για τη μπέμπα το εχω πλύνει, ειναι στη ντουλάπα του μικρού και τέλος Ιουλίου θα τα ξαναπλύνω και θα τα σιδερώσω.

dJzIp2.png Fysmp3.png

ναι είχαν τελειώσει τα φυλλάδια, μετά το καλοκαίρι λέει...

κοριτσάκια δεν πειράζει δεν αγχωνόμαστε (εσείς τουλάχιστον έχετε εγώ δεν έχω τίποτα, εκτός αυτά τα 4 φορμάκια που πήρα από το στοκ)

Τελικά δεν μπορώ να το ανεβάσω το αρχείο... Ελπίζω να καταλάβατε που είναι από την περιγραφή...

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

Αθηνά είσαι φοβερή, τον έργκο μπέιμπι τον έχω ερωτευτεί. Κι επειδή θα ΄ρθει μια θεία μου από αμερική το καλοκαίρι λέω να της τον παραγγείλω -δεν είναι τεράστια η διαφορά, αλλά ό,τι γλιτώσει κανείς καλό είναι. Να σε ρωτήσω, εκτός απ' αυτόν και τα Καλιφόρνια μπέιμπι (αλήθεια, τι παίρνεις από εκεί; έχει τόσα πολλά που μπερδέυτηκα) υπάρχει κάτι άλλο που αξίζει να πάρει κανείς από Αμερική;

μμμ μπα κι εγω αυτα τα 2 παιρνω...

λοιπον δοκιμασμενα και τελεια ειναι το calming body wash and shampoo kai to antistoixo conditioner(den το χρειαζεσαι εσυ ακομα)

Επισης αντιηλιακο!

Ολα τα ποριοντα αυτα εχουν τον χαμηλοτερο δεικτη επικινδυνοτητας αν ψαξεις σε δερμαοτολογικα σαιτ, ακομα χαμηλοτερο κι απο βελεντα!

Το εργκο να πεις οπωσδηποτε να στο φερει, γλιτωνεις γυρω στα 20 ευρω, γιατι οχι!

Α και αν φερει το αφρολουτρο να το παρεις σε μια συσκευασια σνα μπετονακι ειναι με ντισπενσερ και βολευει...αν εχει χωρο παρε κανα 2-3...

Τα βρισκει ευκολα στα ρικυς(αλυσιδα καταστηματων) και γενικα παντου, εκτος κι αν ψαξεις εσυ τις καλυτερες τιμες και τα στειλεις σπιτι της...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλησπέρα κοιλαρες, τώρα πλέον...χαχαχα

Και εγώ κάνω πολλές ταρζανιες, πριν λίγο έφερα μόνη μου ένα καρπούζι γύρω στα έξι κιλά από την μια και από την άλλη μεριά είχα φράουλες και κεράσια.

Για το MMR έχω αντίθετη άποψη.

Το θεωρώ πολύ σημαντικό εμβόλιο, γιατί και η τρεις ασθένειες είναι πολύ επικίνδυνες άμα τις κολλήσει το παιδί.

Εμείς κάναμε το Priorix και δεν έπαθε τίποτα, κανένα σύμπτωμα.

Επίσης πέρσι το καλοκαίρι κώλυσε ερυθρά και δεν το πήραμε χαμπάρι.

Μας έκανε ενα βραδυ πολυ λιγο πυρετο και μετα απο τρεις μερες κοκκίνισαν τα μαγουλα, τα μπουτια και τα μπρατσα του.

Αυτό ήταν, φαντάζεστε να μην είχε κάνει το εμβόλιο;;

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Ευχαριστώ για τις συμβουλές για το Αρκάδι, τελικά το διέλυσα σε ζεστό νερό και το έβαλα στον κάδο όχι στη θήκη. Μου πρότειναν επίσης όταν πλένω με Αρκάδι για προστασία του πλυντηρίου να βάζω σόδα στη θήκη του απορρυπαντικου και άσπρο ξύδι στη θήκη του μαλακτικού. Πτυχίο χημείας πρέπει να έχει κανείς για να βγάλει άκρη με τις μωρομπουγάδες;:roll:

Φιλάκια σε όλες, βλέπω γυρω μου τις απλώστρες κι έχει ροζίσει ο τόπος...μ'αρέσει!

UslQp3.png

UOZVp3.png

Για το MMR έχω αντίθετη άποψη.

Το θεωρώ πολύ σημαντικό εμβόλιο, γιατί και η τρεις ασθένειες είναι πολύ επικίνδυνες άμα τις κολλήσει το παιδί.

Εμείς κάναμε το Priorix και δεν έπαθε τίποτα, κανένα σύμπτωμα.

Επίσης πέρσι το καλοκαίρι κώλυσε ερυθρά και δεν το πήραμε χαμπάρι.

Μας έκανε ενα βραδυ πολυ λιγο πυρετο και μετα απο τρεις μερες κοκκίνισαν τα μαγουλα, τα μπουτια και τα μπρατσα του.

Αυτό ήταν, φαντάζεστε να μην είχε κάνει το εμβόλιο;;

Συμφωνώ ότι ειναι πολύ σημαντικό σαν εμβόλιο. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί να μην έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε ένα εμβολιο για κάθε ασθενεια χωριστά, γιατί ντε και καλά τριπλό? Το MMR το φοβάμαι για αυτά που έχουν ακουστεί και το συνδέουν με τον αυτισμό. Ξερω ότι δεν εχει αποδειχθεί ότι είναι 100% υπεύθυνο το εμβόλιο για την εμφάνιση του αυτισμού, όμως ξερω επίσης ότι δεν εχει αποδειχθεί ότι ειναι 100% ασφαλές. Θα το κάνουμε, απλά προτιμώ να περάσουμε την επικίνδυνη ηλικία των 14-15-16 μηνών.

dJzIp2.png Fysmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...