Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εδώ και τρεις μέρες με έχει πιάσει (μάλον αλλεργικό πρέπει να είναι αν και ποτέ δεν είχα τέτοια προβλήματα) το εξής: Υγραίνονται τα μάτια μου, φτερνίζομαι συνέχεια κατά ρυπάς, και με φαγουρίζει ο ουρανίσκος μου(είναι πολύ εκνευριστικό :mad: ) και τα αυτιά μου :confused::confused: Λίγο που το έψαξα στο ιντερνετ αυτά τα συμπτώματα τα έχει σαν αλλεργική ρινήτιδα....σας έχει τύχει? Και πως περνάει αυτό το πράγμα?

δεν μου εχει τυχει ποτε.........αλλα δεν παιρνει καλυτερα το γιατρο σου

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Οχι δεν ειναι δικη μου δουλεια.Ειμαι νοσηλευτρια αλλα θελω να παω να αλλαξω λιγο παραστασεις κ μηπως μπορεσω να διεκδικησω και την κανονικη αδεια του 2010.Θα ξεκινησω κ αν δω οτι κουραζομαι θα σταματησω.Απλα κ με τον ιατρο που το συζητησα μου ειπε οτι εφ οσον ειμαι καλα να παω,απλα να προσεχω.Εχω ηδη ενημερωσει οτι ειμαι εγκυος σε διδυμα κ με προσεχουν οι συναδελφοι μου!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημέρα εγκυουλες!!!;)

Μπου μπου μου αλλεργία είναι αυτό που έχεις, να το πεις στον γιατρό γιατί μπορεί να χρειαστεί να πάρεις κάτι, δεν νομίζω να περάσει από μόνο του.

Σήμερα έκλεισα και εγώ το επόμενο μου ραντεβού για τις 10 Μαρτιου.

Χθες που λέτε (μην γελάσετε) φτερνίστηκα δυο φορές απανωτές και δυνατά,

μάλλον ενοχλήθηκε το σποράκι, ένιωσα από μέσα ελαφριά χτυπηματάκια και είδα την κοιλιά μου πάνω αριστερά να κουνιέται.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Καλημέρες σε όλες τις κοιλούμπες...

Maroulita29 με το καλό.. τρίδυμα ε? καλά λέει η theolvas ότι την πέρασες... :D

nikijo μπράβο... 95 γρμ.ε? πωπω...θηρίο... :P

κωνκων κουράγιο καλή μου με το μικρό σου

Giota καλή αρχή αλλά με το μαλακό..

μπου μπου περαστικούλια... εύχομαι να περάσει γρήγορα κ να μη σε ταλαιπωρήσει άλλο.

Αυτό το Αλφα τεστ θα το κάνουμε όλες?

Και εγώ κοριτσάκια δουλειά είμαι κ βαριέμαι, ευτυχώς που έχουμε το αυγοστοπαρεάκι μας... :-P

Αν κανονίσετε συνάντηση κ μπορώ θα χαρώ να έρθω... (λέω αν μπορώ γιατί τρέχω με τα του σπιτιού κ του γάμου...)

Φιλάκια σε όλες τις μανούλες, στα παιδάκια σας κ στις κοιλίτσες σας...

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια και κοιλιτσες..εγω σημερα ειμαι καλυτερα ηρθανε και τα ταλιμπανακια πριν λιγο..εγω την πεμπτη εχω γιατρο για την καθιερωμενη επισκεψη..καθε 7-10μερες πρεπει να πηγαινω..ανυπομονω να περασει κανενας μηνας να ειμαι και εγω πιο χαλαρη..πολυ αγχος βρε κοριτσια και για μενα κι ολας εις τριπλουν..

Θανούλης 10/3/2005

Σμαράγδα 19/8/2007

adhWm7.png CPy1m7.png

ΕΧΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ..

Κοριτσακια καλησπερα.Σας ευχαριστω πραγματικα ολες πολυ για το ενδιαφερον σας για τα πμ σας και για την υποστηριξη σας....Δυστυχως δεν εχω καθολου καλα νεα...Το αντρακι μου εχει "ραγισμενη" καρδουλα και την Πεμπτη θα μπω στο Ιασω για διακοπη κυησης......:(:(:(

Δεν μπορω να σας περιγραψω τι νιωθω γιατι πραγματικα δεν ξερω τι ειναι αυτο που νιωθω........Μακαρι να ειμαι η τελευταια που το περναει αυτο και να μην τυχει σε καμμια αλλη κοπελα......

Ευχομαι ολοψυχα σε ολες τις κοπελες καλη συνεχεια και με το καλο να κρατησετε ολες στις αγκαλιτσες σας γερα μωρακια....

Σας φιλω ολες......

Αχ βρε Λουκουμακι... κουραγιο κουκλιτσα μου και ας αναπαυτει τον αγγελουδι σου....να σκεφτεσαι οτι κι αυτο θα ταλαιπωριοταν πολυ και δοξα το θεο θα εχεις ευκαιρια να κανεις κι αλλα παιδακι...

Σου ευχομαι οτι καλυτερο απο εδω και περα και καλη δυναμη!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

ax loukoumaki mou kouragio kopela mou einai dyskolo to xero exo kanei kai ego diakopi kyisis kai to gennisa ki olas giati imoun 5.5minon...sou stelno mia megali agkalia..:-(

Θανούλης 10/3/2005

Σμαράγδα 19/8/2007

adhWm7.png CPy1m7.png

ΕΧΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ..

οτι κ να πω ειναι λιγο λουκουμακι,απο χθες μπαινω κ βγαινω κ δεν ξερω τι να πω...εχω φτασει κι εγω κοντα σε διακοπη κ ξερω τον πονο..ειμαι στη διαθεση σου για οτιδηποτε θελησεις.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

Αχ λουκουμακι μου λυπαμαι πολύ:-(!

Ειλικρινά λυπάμαι, δεν ξέρω τι άλλο θα μπορούσα να πω για να σου απαλύνω τον πόνο. Εχω βάλει τα κλάματα.... Κρίμα... Κουράγιο κοριτσάκι μου, καλή δύναμη, ευχομαι απο και περα να πάνε ολα καλά!

γιωτα,χρονια πολλα για τον τασουλη...νομιζα οτι ηταν τον αλλο μηνα (οτι εχουμε δυο μηνες διαφορα).να τον χαιρεσαι κ να τον καμαρωσεις οπως επιθυμεις (κ με το καλο κ τα αλλα δυο...) με υγεια.....

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...