Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα ομορφες κοιλιτσεσ !!!!!!!!!!!!!!! τι μου κανετε σημερα? ζουζουνελ μου νομιζω καλα ειναι τα κιλα του μπεμπακιου σου στελνω ενα λινγκ που λεει για την καθε εβδομαδα στην εβδομαδεσ μασ νομιζω τοσο πρεπει να ναι

http://www.mamadesonline.gr/portal/index.php?option=com_content&view=article&id=84:3rd&catid=25:egkimosini&Itemid=54

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ωραίο το σαιτ μαιρουλα, ευχαριστώ!

Βρήκα και αυτό το λινκ http://www.mamadesonline.gr/portal/index.php?option=com_content&view=article&id=134&Itemid=89 που δινει απ ευθειας υψος/βαρος ανάλογα την εβδομάδα κύησης. Είμαστε λίγο ανεπτυγμένες, αλλά μαλλον ετσι παει αυτό (κατά μάνα, κατά κόρη! :) )

Αχ σημερα το πρωί πήγα τον μικρό μου για εμβόλιο. Ηταν να κάνουμε το μαντού της φυματίωσης και το MMR. Ειπα της γιατρού ότι το MMR δε θελω να το κανουμε ακόμα (δε μου εφερε αντιρρηση, περιέργως), αλλά το μαντού δεν το κάνουν λεει Πέμπτη, γιατί θελει παρακολούθηση μετά από 48 ώρες, οπότε θα ξαναπάω τη Δευτέρα... Οχι τίποτε άλλο, αλλα πηγα στο ικα με τον μικρό κοιμισμένο, αγκαλιά, περιμενα 20 λεπτά όρθια να ερθει η σειρά μου και τελικά ξυπνησε ο καϋμενούλης απ τα κλάματα άλλων μπεμπεκιων... Και μετά γυρνα σπίτι, περπατα την ανηφορα και ανεβα τα σκαλιά με το μικρό (12,5 κιλά) αγκαλιά... Η κοιλιά μου ειναι πετρα παλι πρωί-πρωι...

Να και η ξεκουραση που λεγαμε κωνκων! :Ρ

dJzIp2.png Fysmp3.png

Καλημέρα καλό μου παρεάκι!

Μια χαρά όλα τα μπεμπάκια απ' ότι διαβάζω :) Μπράβο μπράβο!

Μόνο οι μανούλες έχουμε βγεί λιγάκι off εεε??? Αχ πολύ κούραση νιώθω, έχω συνέχεια μια υπνηλία :? και η μικρή μου έχει όρεξη όλο για παιχνίδια και τελευταίες μέρες έχει κλειστεί και μέσα.

Στον γιατρό θα πάω την άλλη εβδομάδα, θα πάρω το βράδυ να κλείσω ραντεβού. Πόσο να έφτασε άραγε?

Από ετοιμασίες ακόμα τίποτα δεν έκανα, όλα στο μυαλό μου μόνο τα έχω........αλλά τηλεπαθητικά οι δουλιές δεν γίνονται :tongue::tongue::tongue:

M4B1p3.pngQIghp3.png

Ωραίο το σαιτ μαιρουλα, ευχαριστώ!

Βρήκα και αυτό το λινκ http://www.mamadesonline.gr/portal/index.php?option=com_content&view=article&id=134&Itemid=89 που δινει απ ευθειας υψος/βαρος ανάλογα την εβδομάδα κύησης. Είμαστε λίγο ανεπτυγμένες, αλλά μαλλον ετσι παει αυτό (κατά μάνα, κατά κόρη! :) )

Αχ σημερα το πρωί πήγα τον μικρό μου για εμβόλιο. Ηταν να κάνουμε το μαντού της φυματίωσης και το MMR. Ειπα της γιατρού ότι το MMR δε θελω να το κανουμε ακόμα (δε μου εφερε αντιρρηση, περιέργως), αλλά το μαντού δεν το κάνουν λεει Πέμπτη, γιατί θελει παρακολούθηση μετά από 48 ώρες, οπότε θα ξαναπάω τη Δευτέρα... Οχι τίποτε άλλο, αλλα πηγα στο ικα με τον μικρό κοιμισμένο, αγκαλιά, περιμενα 20 λεπτά όρθια να ερθει η σειρά μου και τελικά ξυπνησε ο καϋμενούλης απ τα κλάματα άλλων μπεμπεκιων... Και μετά γυρνα σπίτι, περπατα την ανηφορα και ανεβα τα σκαλιά με το μικρό (12,5 κιλά) αγκαλιά... Η κοιλιά μου ειναι πετρα παλι πρωί-πρωι...

Να και η ξεκουραση που λεγαμε κωνκων! :Ρ

κι ελεγα οτι μονο εγω κανω τον ταρζαν.......

πολυ καλα κανατε που δεν κανατε το mmr...αστο να γινει πρωτα ο μικρος 18 μηνων κ βλεπεις...μπορει μεχρι τοτε να το εχουν καταργησει κιολας..κι εγω το καθυστερω οσο γινεται...κ μπραβο στον παιδιατρο!!12,5????μπραβο!!!!!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

Διαφημίσεις

Από ετοιμασίες ακόμα τίποτα δεν έκανα, όλα στο μυαλό μου μόνο τα έχω........αλλά τηλεπαθητικά οι δουλιές δεν γίνονται :tongue::tongue::tongue:

κι εγω,τα εχω ολα μαζεμενα στην αποθηκη!!!!!!!

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

Είστε όλες καλά? Οι κοιλίτσες σας?

Εγώ μόλις επέστρεψα από το κομμωτήριο... Χρειαζόμουν ένα κούρεμα επειγόντως...

Κωνκωνάκι το στοκ της Πεταλούδας είναι στην οδό Προόδου 4, Αιγάλεω, και είναι το ακριβώς επόμενο στενό από το ΙΚΕΑ στον Κηφισσό. Μπαίνοντας δηλ. στο στενό μετά το ΙΚΕΑ είναι στο δεξί χέρι. Αν θέλεις να σου στείλω κ φωτό του χάρτη με π.μ.

Φιλάκια πολλά σε όλες...

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Είστε όλες καλά? Οι κοιλίτσες σας?

Εγώ μόλις επέστρεψα από το κομμωτήριο... Χρειαζόμουν ένα κούρεμα επειγόντως...

Κωνκωνάκι το στοκ της Πεταλούδας είναι στην οδό Προόδου 4, Αιγάλεω, και είναι το ακριβώς επόμενο στενό από το ΙΚΕΑ στον Κηφισσό. Μπαίνοντας δηλ. στο στενό μετά το ΙΚΕΑ είναι στο δεξί χέρι. Αν θέλεις να σου στείλω κ φωτό του χάρτη με π.μ.

Φιλάκια πολλά σε όλες...

το θελω κι εγω,please....(το χαρτη εννοω)

επισης θελω κι εγω κουρεμα...

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

Καλημέρα απο το βροχερο βορρά.. Μας έχει μουχλιάσει σήμερα απο το πρωί και δεν λέει να σταματήσει..το μόνο καλό είνα οτι με τη δροσιά καθάρησα στο σπίτι και τα μπαλκόνια και ξεχώρησα επιτέλους τα ρούχα του μικρού ανάλογα με τα κιλά, βέβαια τώρα η κοιλιά χορέυει τανγκό αλλά έχει πολύ γέλιο!!!

Ένα κούρεμα και εγώ θα το ήθελα αλλά αν αντί για κούρεμα είχε μασάζ θα καθόμουν άνετα και όλη τη μέρα...

EwCip3.png

κοριτσια θέλω την βοήθειά σας,

κατ΄αρχήν καλημέρα σε όλες τις μανούλες (για να μην ξεχνάμε και τους τρόπους μας)!!!!

έχω αγχωθεί λίγο με το θέμα του θηλασμού. Και επειδή ούτε η αδερφή μου, ούτε καμμία φίλη μου έχουν θηλάσει, θα ήθελα να διαβάσω κανένα βιβλίο για το θέμα αυτό.

Θυμάμαι σε κάποια φάση στο παρελθόν το είχατε συζητήσει και είχατε πει για ενα βιβλίο που είναι πολύ καλό. Αν το θυμάται καμμιά από εσάς μπορεί να μου γράψει τον τίτλο να πάω να το αγοράσω?

Επίσης έχω τις εξής απορίες? πως θα καταλάβω αν χρειάζεται να βάλω τίποτε αλοιφές πριν ή κατά την διάρκεια του θηλασμού? και....

από φίλες έχω ακούσει πως την πρώτη μέρα που γύρισαν στο σπίτι από την κλινική το μωρό του κοιμήθηκε πολλές ώρες συνεχόμενα, χωρίς να ξυπνήσει για φαγητό. Σε αυτήν την περίπτωση τι κάνουμε? Θα πρέπει οπωσδήποτε να βγάλω το γάλα με θήλαστρο ή δεν έχει σημασία? Για θήλαστρο? Νομίζετε πως πρέπει να αγοράσω από την αρχή? και αν ναι ποιο προτίνετε εσείς οι παλιές?

Σας βομβάρδισα με πολλές ερωτήσεις? Συνηδειτοποιώ πως σε λίγες μέρες μπαίνω στον 9ο και αγχώθηκα. Νόμιζα πως δεν ερχόταν ποτέ αυτή η στιγμή!!!!

αντε με το καλό όλες μας να γεννήσουμε!!!

dev223prs__.png

Διαφημίσεις

κι ελεγα οτι μονο εγω κανω τον ταρζαν.......

πολυ καλα κανατε που δεν κανατε το mmr...αστο να γινει πρωτα ο μικρος 18 μηνων κ βλεπεις...μπορει μεχρι τοτε να το εχουν καταργησει κιολας..κι εγω το καθυστερω οσο γινεται...κ μπραβο στον παιδιατρο!!12,5????μπραβο!!!!!

E ναι, φύλαγε τα ρούχα σου που λενε... όταν παει 20 μηνων θα δούμε για το mmr...

Δεν είναι χοντρουλης ο μικρός μου, αλλά εχει μπουτάκια, ειναι δεμενο παιδάκι, ειναι πολλά τα 12.5 κιλά? Ο δικός σου ο Γιωργάκης πόσο είναι?

dJzIp2.png Fysmp3.png

κατ΄αρχήν καλημέρα σε όλες τις μανούλες (για να μην ξεχνάμε και τους τρόπους μας)!!!!

έχω αγχωθεί λίγο με το θέμα του θηλασμού. Και επειδή ούτε η αδερφή μου, ούτε καμμία φίλη μου έχουν θηλάσει, θα ήθελα να διαβάσω κανένα βιβλίο για το θέμα αυτό.

Θυμάμαι σε κάποια φάση στο παρελθόν το είχατε συζητήσει και είχατε πει για ενα βιβλίο που είναι πολύ καλό. Αν το θυμάται καμμιά από εσάς μπορεί να μου γράψει τον τίτλο να πάω να το αγοράσω?

Επίσης έχω τις εξής απορίες? πως θα καταλάβω αν χρειάζεται να βάλω τίποτε αλοιφές πριν ή κατά την διάρκεια του θηλασμού? και....

από φίλες έχω ακούσει πως την πρώτη μέρα που γύρισαν στο σπίτι από την κλινική το μωρό του κοιμήθηκε πολλές ώρες συνεχόμενα, χωρίς να ξυπνήσει για φαγητό. Σε αυτήν την περίπτωση τι κάνουμε? Θα πρέπει οπωσδήποτε να βγάλω το γάλα με θήλαστρο ή δεν έχει σημασία? Για θήλαστρο? Νομίζετε πως πρέπει να αγοράσω από την αρχή? και αν ναι ποιο προτίνετε εσείς οι παλιές?

Σας βομβάρδισα με πολλές ερωτήσεις? Συνηδειτοποιώ πως σε λίγες μέρες μπαίνω στον 9ο και αγχώθηκα. Νόμιζα πως δεν ερχόταν ποτέ αυτή η στιγμή!!!!

Θηλασμος μια υπεροχη σχέση, της Αννας Πατσούρου 2 τομοι

και για τις υπόλοιπες απορίες μπορεις να ανατρέξεις στο http://parents.org.gr/forum/forumdisplay.php?f=114

:D:D

EwCip3.png

"Θηλασμός μια υπέροχη σχέση" λεγεται το βιβλίο, της Άννας Πατσούρου.

Ειναι δυο τομοι, ο πρωτος αναφερεται γενικά στο θηλασμό (και αυτό σίγουρα θα χρειαστείς) και ο δεύτερος τόμος αναφέρει κάποιες ειδικές περιπτώσεις (διδυμα, προβληματισμούς κλπ).

Αλοιφες στο στηθος δε χρειάζεται να βαζεις, αυτές στην πλειοψηφία τους μαλακώνουν τις θηλές, ενώ το ζητούμενο είναι να σκληρήνουν για να μην πονάνε. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι μετά από καθε θηλασμό να βγάζεις μερικές σταγόνες γάλα και να τις αλοιφεις στις θηλές. Δε χρειάζεται πλύσιμο μετά από κάθε θηλασμό, μια φορά την ημερα θα κανεις μπανιο με το αφρόλουτρό σου (ή οποτε νιωθεις οτι θες, τωρα ειναι και καλοκαίρι) και θα αφήνεις το στήθος οσο μπορείς να αερίζεται, χωρίς σουτιέν και ρουχα.

Το νεογέννητο δεν πρεπει να μενει νηστικό πάνω από 3 ωρες τη μερα και 4 ωρες το βράδυ, τουλάχιστον μεχρι να σαραντήσει. Το να κοιμάται δεν ειναι δειγμα "ήσυχου" μωρού... μπορεί να έχει πεσει σε ληθαργο λόγω ικτερου ή απο υπογλυκαιμία. Θα το ξυπνάς τον πρωτο καιρό.

Μεχρι να σαραντήσεις καλύτερα να μη χρησιμοποιήσεις θηλαστρο. Σ' αυτό το διάστημα εδραιώνεται η γαλουχία, ο μόνος σωστός τρόπος είναι να βαζεις το μωρό στο στήθος, όποτε και για όσο ζητάει, χωρίς ρολόγια, χωρίς ωράρια... μπορεί να ακουστει τρομακτικό, αλλα ειναι φυσιολογικό ενα νεογέννητο να θηλάζει ακόμα και 23 ωρες το 24ωρο. Αν χρειαστείς θηλαστρο (πχ αν χρειαστει να επιστρέψεις νωρις στη δουλειά σου) θα νοικιάσεις νοσοκομειακό, όλα τα άλλα μπορεί να κάνουν κακό στην παραγωγή σου. Επίσης θα σου προτεινα ποτε μα ποτέ να μην παρεις χειροκίνητο, μπορεί να πληγώσεις το στήθος σου.

Ριξε μια ματιά στις προηγούμενες σελίδες, εχουμε συζητήσει αρκετά για τον θηλασμό.

Επισης τωρα που έχεις καιρό διάβασε όσο μπορείς την ενότητα του θηλασμού στο φόρουμ, θα μαθεις πολλά και από εκει. Και ό,τι απορίες έχεις, τα κορίτσια εκει θα σε βοηθήσουν, είναι και η Αγλαϊα που είναι σύμβουλος θηλασμόυ. Υπαρχει και ο Συνδεσμος Θηλασμού που μπορείς να απευθυνθείς να σου στείλουν φυλλάδια. Α, επίσης μακριά από μαίες και παιδιατρους, οι συμβουλές τους τις περισσότερες φορές είναι συμβουλές αποθηλασμού. Αν χρειαστείς εξειδικευμένη βοήθεια, να απευθυνθείς σε σύμβουλο θηλασμού.

Αυτά σε γενικές γραμμές. Με το καλό το μπεμπάκι, αν θες να θηλασεις, θα θηλάσεις! :)

dJzIp2.png Fysmp3.png

κοριτσάρες.. δεν ξέρω πως να ανεβάσω το αρχείο... για βοηθήστε... αλλιώς αν έχετε mail να σας το στείλω με mail

Κατερίνα... με το καλό να υποδεχθείς το μωράκι σου... Για το θηλασμό που ρωτάς, υπάρχει το Βιβλίο της Πατσούρου "θηλασμός, μία υπέροχη σχέση" τόμος Α (υπάρχει κ ο τόμος Β' για ειδικές περιπτώσεις, προβλήματα θηλασμού, δίδυμα κλπ)... Επίσης, στο parents.gr θα μπορείς να βρεις κ θέματα για το θηλασμό...

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

E ναι, φύλαγε τα ρούχα σου που λενε... όταν παει 20 μηνων θα δούμε για το mmr...

Δεν είναι χοντρουλης ο μικρός μου, αλλά εχει μπουτάκια, ειναι δεμενο παιδάκι, ειναι πολλά τα 12.5 κιλά? Ο δικός σου ο Γιωργάκης πόσο είναι?

εμεις σας ριχνουμε...12780 τον εβγαλε ο παιδιατρος μας με 88 εκ υψος...παρομοιως δεμενος με μπουτακια χωρις διπλες...(αυτες τις εχει η βενετια) απλα ολοι μου λενε οτι ειναι μεγαλος...

το mmr στο δημητρη δεν το εχω κανει,με τη συμφωνη γνωμη του γιατρου...

η βενετια το εκανε 23 μηνων

ο γιωργακης θα δουμε......

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...