Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Η Φαιναρέτη είναι μια μη κερδοσκοπική εταιρία, βρίσκεται πάνω στην πλατεία της Ν.Σμύρνης (στην πολυκατοικία πάνω από τα EVEREST) και προσφέρει μια σειρά μαθημάτων-ομαδικών συναντήσεων για τον τοκετό, την λοχεία,το θηλασμό και τη φροντίδα του μωρού, καθώς και στήριξη στη λοχεία,αν χρειαστείς. Είναι δωρεάν. Έχουν ιστοσελίδα (www.fainareti.gr) αλλά εδώ και καιρό είναι υπό κατασκευή. Θα βρεις όμως εκεί τα τηλέφωνα για να επικοινωνήσεις μαζί τους.

Χίλια ευχαριστώ! όταν μπω στο μήνα μου θα μένω νεα σμύρνη, οπότε είναι καλή λύση. Έμεινες ευχαριστημένη από την πρώτη συνάντηση, έτσι δεν είναι?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χίλια ευχαριστώ! όταν μπω στο μήνα μου θα μένω νεα σμύρνη, οπότε είναι καλή λύση. Έμεινες ευχαριστημένη από την πρώτη συνάντηση, έτσι δεν είναι?

xa...ki esy geitonissa????να κανονισουμε συναντηση.......

πως εισαι???

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

χαπάκι μια χαρά... να ξεκουράζεσαι και να προσεχεις..

εγώ εχω πελαγώσει με τις αγορές... (ακόμα δεν έχω κάνει τίποτα) αααα

ξέχασα να σας πω...

με πήγε μία φίλη μου τις προάλλες στο στοκ της πεταλούδας όπου έχει φορμάκια helios με έκπτωση από -30% και -50% αξίζει νομίζω... έχει κ άλλα ρούχα εκτός τα μπεμπέ... Είναι δίπλα στο ΙΚΕΑ αν θέλετε μπορώ να σας πω ακριβώς διεύθυνση...

από εκεί λοιπόν πήρα 4 φορμάκια για το μπέμπη μου κ λέω το σάββατο να πάω στο Λητώ να ρίξω μια ματιά για τα υπόλοιπα πράγματα κ αν είναι να τα παραγγείλω μετά από το ιντερνετ... έχω όμως πελαγώσει

nikijo σου ήρθε το stokke? Έχω φάει κ εγώ τρελό κόλλημα κ να δω πως θα το ξεπεράσω...

αυτά κοριτσάρες... φιλάκια στις κοιλούμπες σας

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

SOS οι πιο έμπειρες! Χρησιμοποιει κάποια Αρκάδι για τα ρουχαλάκια του μωρού; Πώς το χρησιμοποιούμε αυτό στο πλυντηριο; Ή μήπως έχετε κάποια εναλλακτική προταση για απορρυπαντικο;;;:confused:

Κούκλα εγώ το μεταχειρίζομαι εδώ και καιρό, μιας και καθάρησα με αυτό ότι ρούχα, παιχνίδια, καρότσι, μπανιερό και λοιπά πράγματα που μου έδωσε η ξαδέρφη μου απο το δικό της γιό.. στο κρύο νερό δεν το έχω δοκιμάσει αλλά στο ζεστό που το έβαλα μόνο του στο πλυντήριο αλλά και στο χέρι μια χαρά βγήκαν τα ρουχαλάκια..βέβαια μπορεί να μην σου αρέσει η μυρωδιά που αφήνει αλλά επειδή δεν ξέρω αν θα μοιάσει ο μικρος σε όλα το μπαμπά του με τις αλεργίες προσέχω για να μην την πατήσω!!

EwCip3.png

Διαφημίσεις

galat μου το εργκομπειμπι είναι κάποια μάρκα φανταζομαι ε? Τον θηλασμό σε σλινγκ το έχω δει ζωντανα απο μια φιλη μου που ηταν εξω κ επρεπε να θηλασει και μου έλεγε οτι δυσανασχετει το μωρο εκεί μεσα και δεν θηλαζει.

Το μει ται τί είναι?

Θα χρειαζομαι μάλλον και κατι για εξω... Γιατι και πάλι να εχω το μωρο στο καροτσι και τον Κωνσταντίνο ελευθερο δεν γίνετε....

zouzounel μου οι μαραθωνιοι θηλασμοι μπορεί να κρατησουν κοντα στις 40 μερες ή μιλάμε για κανα 3μηνο?

Κωνκωνακι το εργκο θα σε βολεψει απιστευτα αφου ουσιαστικα ειναι σαν ορθοπεδικη ζωνη γυρω απο τη μεση, θα σου κανει και καλο στη μεση σου...

τον βρισκεις εδω

http://www.ecofamily.gr/index.php?target=categories&category_id=235

http://www.ecofamily.gr/index.php?target=products&product_id=29873

και το καλο ειανι οτι ειανι της ιδιας φιλοσοφιας με το Babywearing δηλαδη εχει τη σωστη ανατομικα σταση το παιδακι, τα γονατα πιο ψηλα απο τον ποπό και οχι να κρεμονται τα ποδια...Οσες εχετε αγορακια ειδικα, οι μαρσιποι που κυκλοφορουν ειναι ακαταλληλοι γιατι ολο το βαρος του παιδιου πεφτει στην γεννητικη περιοχη...

Sto εξωτερικο ιδια τιμη εχει, συμφερει μονο απο αμερικη αν ειχες καποιον που θα ερθει πχ καλοκαιρι να στο εφερνε...

Εσενα ειδικα πιστευω θα σε βολεψει απιστευτα, αλλα αν κανουμε καμια συναντηση μπορω να σου φερω τον δικο μου να δεις πριν παραγγειλεις...

Ομως αυτον στην αρχη δεν μπορεις να το χρησιμοποιησεις, εχεις ενα ενθετο λεει (μπουρδα μου φαινεται και μια κουβερτουλα την ιδια δουλεια κανει) αν θες για νεογεννητα, αλλα Αυγουστο μην αποκλειεται. Πιστευω οτι θα ζεσταινεται... αν και αυτος βαμβακερος ειναι ειανι χοντρο το υφασμα ομως.

Ζουζουνελ κι εγω πιστευω οτι δεν θα το καταφερω το σλινγκ...για αυτο εξαλλου ειπα να το φτιαξει η θεια μου να μην δωσω πολλα χρηματα....

Για τους μαραθωνιους θηλασμους... εγω δεν θυμαμαι την κορη μου να κανει... απλα θυμαμαι τις πρωτες σαραντα μερες να θηλαζει λιγο και συχνα.

Επισης γυρω στους 3 μηνες παλι για μια περιοδο θηλαζε πολυ, γενικως περνουν αλματα αναπτυξης απο οτι ειχε πει και ο παιδιατρος και αλλοτε τρωνε πολυ και συχνα αλλοτε λιγοτερο...

Νανο, η uγεια του δερματος ειναι πολυ σημαντικοτερη απο τη μυρωδια,,,,φιλικα στο λεω μην κοιτας και πολυ τετοια, εξαλλου η μωρουδιλα εινα τελεια δεν θα σε νοιαζει αυτο... εμενα παντως μου αρεσει οπως μυριζουν ειναι σαν βοτανα...

Τα ακομα καλυτερα και πιο τελεια σε αγνοτητα, μυρωδια, (σου ερχεται να το φας) υφη, αφρο κλπ ειναι τα california baby Αλλα δεν σας τα προτεινα γιατι ειναι αρκετα ακριβα... εμενα με εφοδιαζει ενας ξαδρφος μου απο Αμερικη οποτε παει... μπορειτε να τα παραγγειλτε απο ευρωπη αλλα ειναι τσιμπημενα...

exei kai στο αμαζον ...

http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Daps&field-keywords=california+baby&x=0&y=0

Επισης μπορειτε ακομα καλυτερα να χρησιμοποιησετε αγνο σαπουνι απο ελαιολαδο κατα προτιμηση βιολογικο. Το καλυτερο. ΑΠλα θελει πολυ προσοχη να μπει στα ματακια γιατι τσουζει, δεν ειναι σαν τα αφρολουτρα με συνθεη "οχι δακρυα" Δεν ειναι σαν τα αλλο σαπουνια και δεν ξηραινει το δερμα.

Γενικα σε ενα γεματο μπανακι με νερο ριχνουμε 3-4 σταγονες ισα για το αρωμα στην αρχη δεν θελει αφρολουτρα και ιστοριες....κοιταζω κατι βιντεο με την Ειρηνη νεογεννητο και λεω μα καλα τι καναμε, καθοταν εν μεσω αφρων σαν την Κλεοπατρα:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Χαπακι μπραβο τελεια πολυ χαρηκα με τα νεα σου μην ανησυχεις θα σε κρατησουμε Αυγουστομανουλα!

Σεντονι τελος.

eNeap2.pngTSzHp3.png

α ξεχασα κωνκωνακι το μει ται ειναι σαν μαρσιπος περισσοτερο, κατανεμει το βαρος στους 2 ωμους...

δες εδω...http://www.babywearing.gr/Slings/mei%20tai.htm

αλλα το εργκο μου φαινεται πολυ πιο ευκολοχρηστο ουτε δεσιματα ουτε τιποτα, ασε που ριχνει το βαρος και στη λεκανη-γοφους και δεν σε κοβει καθολου...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Αθηνά είσαι φοβερή, τον έργκο μπέιμπι τον έχω ερωτευτεί. Κι επειδή θα ΄ρθει μια θεία μου από αμερική το καλοκαίρι λέω να της τον παραγγείλω -δεν είναι τεράστια η διαφορά, αλλά ό,τι γλιτώσει κανείς καλό είναι. Να σε ρωτήσω, εκτός απ' αυτόν και τα Καλιφόρνια μπέιμπι (αλήθεια, τι παίρνεις από εκεί; έχει τόσα πολλά που μπερδέυτηκα) υπάρχει κάτι άλλο που αξίζει να πάρει κανείς από Αμερική;

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Ναι,πολύ! Φαίνονται καταρτισμένες και ειναι πολύ ευγενικές κι εξυπηρετικές. Κι άλλη γειτόνισσα λοιπόν..εγω μένω Π.Φάληρο. Να βρεθούμε να κάνουμε κοντρες με τις κοιλιές...:tongue:

UslQp3.png

UOZVp3.png

εγω χρησιμοποιω το προδερμ σε σκονη (αυτο βρηκα στο σουπερ)..μια χαρα το βρισκω..για οδηγιες πλυσιματος με το αρκαδι μπες στο google και πατα αρκαδι, και θα σου βγαλει το σαιτ του..νομιζω το διαλυεις σε ζεστο νερο και μετα το βαζεις στη θηκη του πλυντηριου αλλα δε κοβω κ το χερι μου!!!

παντως με αρκαδι μου ειπε η μαμα μου οτι επλενε η μανα της τα ρουχα οταν εικεινη ηταν μωρο (πριν 47 χρονια!!!!!!!!!!!!!)

geonutr, kι εγώ τη συμβουλή της μαμάς μου άκουσα και το πήρα...τώρα τί θα βγεί θα δείξει! Ευχαριστώ για το tip!

Tour _babay ευχαριστώ!

UslQp3.png

UOZVp3.png

Διαφημίσεις

SOS οι πιο έμπειρες! Χρησιμοποιει κάποια Αρκάδι για τα ρουχαλάκια του μωρού; Πώς το χρησιμοποιούμε αυτό στο πλυντηριο; Ή μήπως έχετε κάποια εναλλακτική προταση για απορρυπαντικο;;;:confused:

Το αρκάδι το διαλύεις σε ζεστό νερό και το βάζεις στον κάδο του πλυντηρίου απ' ευθείας.

Μη βάζετε αρκάδι στη θηκη του απορρυπαντικού, με τον καιρό θα γίνουν χάλια οι σωληνώσεις. Το επαθε ξαδέλφη μου και της είπε ο τεχνικός που ήρθε να επισκευάσει το πλυντήριο να μη χρησιμοποιεί αρκάδι.

dJzIp2.png Fysmp3.png

Ζουζουνέλ εμένα δε μου έχουν πει τίποτα για τρίπλεξ, θα τον ρωτήσω την επόμενη, αλλά ίσως δε χρειάζεται επειδή δε κάνω ινσουλίνη.

Ντιμ μην αγχώνεσαι, όπως σου είχε πει και ο γιατρός του ικα εχεις προδιαβήτη κυησης, όχι διαβήτη. Αν οι τιμές σου είναι καλές, δεν εχεις λόγο ανησυχίας. Η εμβρυοκαρδιολόγος μου ειπε να ελέγχω την γλυκοζυλιωμενη αιμοσφαιρίνη, αυτή πρεπει να είναι γύρω στο 5 (αν ειναι και κατω από 5, ακόμα καλύτερα). Εγώ στις εξετάσεις που εκανα προχθές εχω 5,2 οπότε είμαστε πολύ καλά.

Πάντως εγώ από μόνη μου πήγα και εκανα το τρίπλεξ, δε μου το είπε ούτε ο γυναικολόγος ούτε ο ενδοκρινολόγος και τσαντίστηκα οταν η εμβρυοκαρδιολογος μου ειπε τι πρόβλημα μπορεί να δημιουργήσει το σάκχαρο στην καρδούλα του εμβρύου ενω στην πρωτη μου εγκυμοσύνη εγώ ζούσα στον κόσμο μου!

Τεσπα όλα καλά...

dJzIp2.png Fysmp3.png

Καλημερα!

galat μου ευχαριστω για τις πληροφοριες. Θα το ψαξω για αγορα μετα τη γέννα γιατι μαζευονται πολλά εξοδα μέχρι τοτε.

zouzounel μου τις ψευδοθηλες γιατι τις έβαζες? Είχες καποιο προβλημα? Μακαρι να τα καταφερω αυτη τη φορα με τη μπεμπουλα και τον θηλασμό.

happiness μια χαρα είναι το μπεμπάκι σου. Υπομονη, ξαπλες και ξεκουραση και όλα θα πάνε καλα!

DimRous πριν 3-4 βδομαδες πηγαμε για να ταϊσουμε τις πάπιες και μας βγηκε πολύ ακριβη η βόλτα μας. Επεσαν τα κλειδια του αυτοκινητου στη βρωμερη λιμνουλα και τα κλειδια του σπιτιου ηταν μεσα στο αυτοκινητο... Πληρωσαμε ταξι για να φυγουμε, πληρωσαμε κλειδαρά να μας ανοιξει το σπίτι και πάλι ταξι να πάμε να πάρουμε το αυτοκινητο. Δεν ξερω αν θα ξαναπαμε:mrgreen:. Πάντως είναι πολύ ωραια και σχετικά κοντα μας.

geonutr θρεφταρι η μπεμπουλα σου μπραβο!

tettamar εγω χρησιμοποιω το υγρο απορυπαντικο προδερμ και μαλακτικο. Δεν εχω πλυνει στο χέρι, τα βαζω ολα στο πλυντηριο. Εχω δοκιμασει το αρκαδι με πρασινο σαπουνι αλλά δεν διαλυοταν καλα και δεν μου τα καθαριζε τα ρουχαλακια στους 40 βαθμους.

nikolina μου για πες λεπτομερεις για το στοκ. Το ικεα δεν λες αυτο στο αεροδρομειο, το άλλο ετσι?

zouzounel μου τις ψευδοθηλες γιατι τις έβαζες? Είχες καποιο προβλημα? Μακαρι να τα καταφερω αυτη τη φορα με τη μπεμπουλα και τον θηλασμό.

Έχω θηλές επίπεδες και εισέρχουσες, δεν έπιανε καλά ο μικρός στην αρχή. Μετά με βόλεψαν κι εμενα ομολογώ και φοβόμουν μήπως δεν τρώει καλά χωρίς αυτές. Με το που τις κόψαμε όμως, ήμασταν μια χαρά, μειώσαμε το χρόνο θηλασμού, δε λερωναμε ενα σωρό πανάκια, τελος στις αποστειρώσεις των θηλων... ησυχάσαμε μιλάμε!

Ξεχασα να γραψω τα νεα μας από τον γιατρό εχθες.

Η μπεμπα εφτασε τα 2 κιλά, στα φυσιολογικά για την ηλικία της κύησης μου ειπε ο γιατρός, αλλα μου φαίνεται μεγάλη... εχει φτάσει άλλο μπεμπάκι τα 2 κιλά?

Κατά τα άλλα μια χαρά μας είδε, ο αιματοκρίτης μου στο 32.8 ειναι καλός (αν και συνέχεια ξεχνάω τα χάπια σιδήρου), κατι συγκεκριμένο για τις συσπάσεις και τους πόνους που εχω καθε μερα δε μου είπε, απλά ξεκούραση... Καλά κρασά, άντε να ξεκουραστείς με ένα μωρό στο σπίτι...

dJzIp2.png Fysmp3.png

κατι συγκεκριμένο για τις συσπάσεις και τους πόνους που εχω καθε μερα δε μου είπε, απλά ξεκούραση... Καλά κρασά, άντε να ξεκουραστείς με ένα μωρό στο σπίτι...

Και αν αυτο το μωρο είναι ενα ταλιμπανακι....αστα φιλεναδα!:D Τεσπα...ξεκουραση!

Κ εγω αιματοκριτη εχω παλι 32 αφου εκανα 2 βδομαδες θεραπεια με σιδηρο 3 φορες τη μερα. Δε θα το αντεξω να μου πει ο δοκτορ να συνεχίσω με 3πλη δοση σιδηρου.

Στα 2 κιλα μια χαρα είναι το μπεμπακι σου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...