Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Νανο τα φρεζυντερμ δεν τα εμπιστευομαι καθολου, ειχαν γιενι καταγγελιες οτι ενω γραφουν πως δεν εχουν παραμπενς τελικα ειχαν...

Της Weleda ειναι καλα, της λαβερα κλπ... εδω ειανι πανακριβα, αν θες να παργγειλεις exv βαλει ενα λινκ στη λιστα.

τα weleda δεν μου αρεσουν οπως μυριζουν... τα λαβερα θα τα δω γιατι δεν τα ξερω καθολου

σχετικα με τα parabens... κι αλλα εχουν και δεν το γραφουν. απο μανουλες παντως για τα frezyderm εχω ακουσει καλα λογια

ZOrwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Νομιζω οτι στην περιπτωση σου θα ηταν τελειο ενα μει ται που μοιραζει το βαρος στους 2 ωμους... δυστυχω δεν εχω καθολου εμπειρια με θηλασμο και babywearing , μηπως εχεις εσυ ζουζουνελ να μας πεις εντυπωσεις?

Είχα παρει ένα ρινγκ σλίγκ (το εχω ακομα δλδ) αλλά δε με βόλεψε, μάλλον δεν το φόραγα καλά, δεν ξερω... τα έχω βλέπετε κι εγώ πλούσια τα "προσόντα" και κάτι δεν μου πήγαινε καλά... Τωρα που θα σταματήσω τη δουλειά λεω να πάω σε μια από τις συναντήσεις που κανονίζει η Στελλα (του babywearing) μπας και καταλάβω. Θελω να δοκιμάσω κι ενα μει ται, δεν ξερω τι θα με βολευε περισσότερο...

κωνκων ειναι πράγματι ενα θεμα ο θηλασμός όταν εχεις ήδη ενα παιδί που θα αποζητά κι αυτό την προσοχή σου. Εγώ είπα της πεθεράς μου να κάτσει μαζί μας μεχρι να σαραντήσω, θα είναι και η ξαδέλφη μου που κραταει τον μικρό τωρα που πηγαίνω ακόμα στη δουλειά και πάλι το σκέφτομαι, γιατι όταν είμαι σπίτι ο μικρος θελει να ειναι μαζί μου, οχι απλά μαζί μου, δίπλα μου... επάνω μου να καθεται, αν ειναι δυνατον (ε, τον εχω και λίγο χαϊδεμένο, το παραδέχομαι :$) Μια φίλη μου παντως μου ελεγε ότι θηλαζε το δευτερο παιδάκι της στον καναπε, κι εκεί επαιζε και με το μεγάλο παιδάκι της (απλωναν τα παιχνίδια του στο τραπεζάκι). Τις πρωτες μερες θα ειναι τα δύσκολα πιστεύω, στις αρχές θα εχουμε τους μαραθωνιους θηλασμούς. Αργότερα, όταν το μπεμπακι μεγαλώσει λίγο και μάθει το "κολπο", σε 5-10 λεπτά ολοκληρώνει το γεύμα του.

stellunak αυτό είναι το άγχος μου, μη τυχόν και πέσω, αφού αν με παρακολουθεί κανείς να περπατάω, θα γελάει μαζί μου! περαστικούλια!

dJzIp2.png Fysmp3.png

galat μου το εργκομπειμπι είναι κάποια μάρκα φανταζομαι ε? Τον θηλασμό σε σλινγκ το έχω δει ζωντανα απο μια φιλη μου που ηταν εξω κ επρεπε να θηλασει και μου έλεγε οτι δυσανασχετει το μωρο εκεί μεσα και δεν θηλαζει.

Το μει ται τί είναι?

Θα χρειαζομαι μάλλον και κατι για εξω... Γιατι και πάλι να εχω το μωρο στο καροτσι και τον Κωνσταντίνο ελευθερο δεν γίνετε....

zouzounel μου οι μαραθωνιοι θηλασμοι μπορεί να κρατησουν κοντα στις 40 μερες ή μιλάμε για κανα 3μηνο?

zouzounel μου οι μαραθωνιοι θηλασμοι μπορεί να κρατησουν κοντα στις 40 μερες ή μιλάμε για κανα 3μηνο?

εξαρτάται από το μωρό

δεν είναι απαραίτητο να σου συμβει...

μπορεί όμως να συμβεί και να κρατήσει καιρό, δε θελω να σε απογοητεύσω, μην προκαταβάλλεσαι.

Ο μικρός μου τον πρωτο καιρό θηλαζε σχεδόν δυο ώρες καθε φορά... κοιμόταν κανα δυο ωρες και παλι απ' την αρχή (και δεν παραπονιέμαι, και πάλι τυχερή ήμουν!) Στο εξάμηνο φτάσαμε να θηλάζουμε επί 3 τεταρτα καθε φορά... ΑΛΛΑ μολις κοψαμε τις ψευδοθηλές (εκει στο εξάμηνο περίπου) τελειωναμε στα 10 λεπτά, αφού δεν το πίστευα! Θελω να πω, εμάς μάλλον μας καθυστερούσαν οι ψευδοθηλες (ρούφαγε-ρούφαγε ο καυμενος και το μισό γάλα χυνόταν εξω). 'Αλλα μπεμπάκια δε χρειάζονται τόσο χρόνο.

dJzIp2.png Fysmp3.png

γεια σας κοριτσακια ........γυρισαμε επιτελους..

λοιπον η ροη στα αγγεια πολυ καλη...το μπεμπακι μου 1428 γρ...και ο πλακουντας 2 προς 3...εχουμε ακομα ολιγαμνιο,αλλα αφου μπορει να κινειτε ο μουργος ,ολα οκ...καναμε και την ενεση της κορτιζονης να ετοιμαστουν τα πνευμονακια για καθε ενδεχομενο...ετσι οπως ειδε τα αποτελεσματα ο γιατρος ειπε οτι κατα 90% θα καταφερουμε να κλεισουμε και τον 8ο...πηγα και ειδα και το δωματιο στο μιαιευτηριο,ειμαι μεταξυ τρικλινο και τετρακλινο,δεν εχουν μεγαλη διαφορα ουτε στην τιμη ,ουτε σαν δωματιο....θα ξαναπαμε παλι στον ντοκ 7/7 και απο το μεθεπομενο ραντεβου θα κανουμε καθε φορα και nst ....

στο ικα τελικα περασα επιτροπη και μου ειπαν οτι θα μου στειλουν την αποφαση..τωρα θα δουμε τι θα γινει,και να δω ολη η φασαρια για τι ποσο γινεται...

εμεις σημερα φαγαμε fish sticks με σαλατουλα

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκι μια χαρα ειναι το μπεμπακι. Κατσε κι εσύ λίγο ξαπλα, μπας και βολευτεί και κάτσει λίγο ακόμα εκεί μεσα! Καλη ξεκούραση.

Σε καμιά ωρίτσα θα παμε κι εμείς στον γιατρό μας να δούμε πώς πάμε. Θα επιστρέψω αργότερα με νεα!

dJzIp2.png Fysmp3.png

καλησπέρα κοριτσάρες!!!!!! Αφού έφαγα πόση ώρα να σας διαβάσω με πήρε και ο ύπνος και τώρα που ξύπνησα είπα να πω ένα γεια!!! Χαπάκι πολύ καλά είναι ο μπεμπούλης , ηρεμία, ξεκούραση και όλες θα μπούμε με το καλό στον ένατο. Ο γιατρός μου λέει ότι είναι καλό αυτό το γκρουπ θέραπι που κάνουμε. Ζουζουνέλ εμένα δε μου έχουν πει τίποτα για τρίπλεξ, θα τον ρωτήσω την επόμενη, αλλά ίσως δε χρειάζεται επειδή δε κάνω ινσουλίνη.

Σήμερα ήρθε και ο αντρούλης μου, θα βολτάρουμε παρέα και τη Δευτέρα θα πάμε να ψωνίσουμε τα πράγματα της μικρής μας. Λέω να κλείσω και έναν υπέρηχο 4D κάπου που να μου τον δίνουν σε DVD να της τον κρατήσω στα ενθύμια της εγκυμοσύνης.

Αυτά από εμένα πάω στο πάρκο του Τρίτση για περπάτημα. Άσχετο αλλά όποιες μπορείτε να πάτε, να το κάνετε, είναι πάρα πολύ ωραία.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Στου Τριτση???πλακα κανεις!εκει μενω, στην ευθεια απο το καρφουρ!!!να κανονισουμε μια συναντηση οσεςν ειμαστε κοντα!!

Λοιπον, μολις γυρισα απο τον ντοκ...η μικρή μου ειναι 2100γρ..και πολυ ζωηρη θα ελεγα...

Κοριτσάκι μια χαρα ειναι το μπεμπακι. Κατσε κι εσύ λίγο ξαπλα, μπας και βολευτεί και κάτσει λίγο ακόμα εκεί μεσα! Καλη ξεκούραση.

Σε καμιά ωρίτσα θα παμε κι εμείς στον γιατρό μας να δούμε πώς πάμε. Θα επιστρέψω αργότερα με νεα!

ναι ,θα κατσω λιγο φρονημα,θα ξεκουραζομαι παραπανω για να παρει καμποσα γρ το νινακι μου....

αντε ελα να μας πεις κι εσυ τα νεα σας...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

SOS οι πιο έμπειρες! Χρησιμοποιει κάποια Αρκάδι για τα ρουχαλάκια του μωρού; Πώς το χρησιμοποιούμε αυτό στο πλυντηριο; Ή μήπως έχετε κάποια εναλλακτική προταση για απορρυπαντικο;;;:confused:

UslQp3.png

UOZVp3.png

εγω χρησιμοποιω το προδερμ σε σκονη (αυτο βρηκα στο σουπερ)..μια χαρα το βρισκω..για οδηγιες πλυσιματος με το αρκαδι μπες στο google και πατα αρκαδι, και θα σου βγαλει το σαιτ του..νομιζω το διαλυεις σε ζεστο νερο και μετα το βαζεις στη θηκη του πλυντηριου αλλα δε κοβω κ το χερι μου!!!

παντως με αρκαδι μου ειπε η μαμα μου οτι επλενε η μανα της τα ρουχα οταν εικεινη ηταν μωρο (πριν 47 χρονια!!!!!!!!!!!!!)

Στου Τριτση???πλακα κανεις!εκει μενω, στην ευθεια απο το καρφουρ!!!να κανονισουμε μια συναντηση οσεςν ειμαστε κοντα!!

Λοιπον, μολις γυρισα απο τον ντοκ...η μικρή μου ειναι 2100γρ..και πολυ ζωηρη θα ελεγα...

πολυ ευχαριστως, εγω παω καθημερινα τα απογευματα για περπάτημα.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...