Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Τι προβιοτικά παίρνει αν επιτρέπεται ; Εμάς πάντως σε 4 γιατρούς που πήγαμε πρόσφατα, κανείς δε μας είπε πως επηρεάζει στη διαδικασία. Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγει το μικρόβιο και για τον ίδιο γιατί μακροπρόθεσμα κάνει θέμα στον προστάτη.

Θα σας τα πει ο ανδρολόγος λογικά.  Και εμένα ο άντρας μου με μικρόβιο, πέρα από τις αντιβιώσεις, έπαιρνε. 
      Εγώ δεν πιστεύω ότι ένα σπερμα με μικρόβιο είναι το ίδιο με ένα σπερμα χωρίς μικρόβιο. Εμάς μόνο αυτό βρέθηκε να ενοχοποιεί το κακό σπερμα. 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσια κι εγω 1.60 ειμαι και ο συζυξ 1.70 και λεει εμαν κοντη συνεχεια χαχαχαχαχα

1.60 λοιπον και κιλα? κρατειθειτε............77 παρακαλω....

75 ημουν οταν γεννησα την κορη μου!!!!!!

Το αρχικο μου βαρος προ τεκνοπιησης ητο 60 κιλα....

τεσπα θα τα χασουμε που θα παει!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

σ αυτο ελπιζω........

καλημερα τετταμαρ.....long time no see....

χαιρομαι που εισαι καλα....

Λία μου, κάτι οι δουλειές κάτι η διαθεση που δεν ήταν τόσο super..χάθηκα. Μια χαρά είμαστε, επανήλθα, θα τα λέμε! Σ' ευχαριστώ!

UslQp3.png

UOZVp3.png

Καλά έχω χαζέψει...για αλλου πήγαινε αυτό...

Καλημέρα κοριτσια! Τί κάνουν οι κοιλίτσες και το περιεχόμενό τους;;;

Εγώ ξεκινησα μαθηματα στην Φαιναρέτη στην Ν.Σμύρνη, μια φορά έχω πάει ως τώρα. Εχω σχηματίσει πολύ καλή άποψη και για την υπεύθυνη μαία και για την οργάνωση γενικά.

Μη λέτε για κιλά μη λέτε για κιλά...έχω πάρει 15. Άλλά αποφάσισα να μην αγχώνομαι τώρα...μετά την γέννα θα δω. ΟΥΦ πια!

Tettamar μου εξηγείς λίγο τι μαθήματα είναι αυτά στη Φαιναρέτη?Ανώδυνου τοκετού? Πόσο κοστίζουν και ποια είναι η διεύθυνση στη ν.σμύρνη γιατί ίσως με βολέψει κι εμένα να πάω εκει? σ'ευχαριστώ!!!

Διαφημίσεις

καλησπέρα εγκυουλες.

Και πάλι στα γρηγορα μπαινω, είχαν απεργια οι δασκαλες μας πάλι και είχα τον μικρό σπίτι. Με έβγαλε off απο τις βολτες που κάναμε.

Τελικα αυριο θα εχω κ εγω το βιβλίο της Πατσουρου (πω πω πολλα λεφτα....)

Να ρωτησω κ κατι άλλο. Κατα πόσο θα μπορω να θηλάσω ενώ θα έχω και το 1ο μου παιδάκι στο σπίτι χωρίς βοήθεια? Αν ο θηλασμος κρατάει απο μισή εως μία ωρα, ποιός θα κυνηγάει τον Κωνσταντίνο οεο? Πανικοβλήθηκα τώρα...:shock:

Ολυμπία μου μια χαρα ο μπέμπης σου.

stellunak μου περαστικά σου. Φανταζομαι τρομαρα που θα πηρες...

nikolina78 καλη άδεια τώρα!

Λία μου οταν είμαι με την κοιλια στο στομα κ δεν μου δίνουν σειρα και λενε τα χαζά τους, τους ρίχνω μια περιποιημένη βρισιά και βγάζουν το σκασμό. Τα πήρα πάλι....:evil:

Tettamar μου εξηγείς λίγο τι μαθήματα είναι αυτά στη Φαιναρέτη?Ανώδυνου τοκετού? Πόσο κοστίζουν και ποια είναι η διεύθυνση στη ν.σμύρνη γιατί ίσως με βολέψει κι εμένα να πάω εκει? σ'ευχαριστώ!!!

Η Φαιναρέτη είναι μια μη κερδοσκοπική εταιρία, βρίσκεται πάνω στην πλατεία της Ν.Σμύρνης (στην πολυκατοικία πάνω από τα EVEREST) και προσφέρει μια σειρά μαθημάτων-ομαδικών συναντήσεων για τον τοκετό, την λοχεία,το θηλασμό και τη φροντίδα του μωρού, καθώς και στήριξη στη λοχεία,αν χρειαστείς. Είναι δωρεάν. Έχουν ιστοσελίδα (www.fainareti.gr) αλλά εδώ και καιρό είναι υπό κατασκευή. Θα βρεις όμως εκεί τα τηλέφωνα για να επικοινωνήσεις μαζί τους.

UslQp3.png

UOZVp3.png

Κωνκωνάκι, η μαία μου που είχε το ίδιο θέμα, μου έλεγε πώς έπαιρνε και το πρώτο παιδάκι στο κρεβάτι και, όση ώρα θήλαζε το μωρό, έπαιζαν μαζί και έφτιαχναν παζλ. Μου είπε ότι την είχε βολέψει πολύ η στάση ξαπλωμένη στο πλάι, αλλά κι αυτή που κρατάς το μωρό με τα ποδαράκια πίσω από το χέρι σου (προς την πλάτη), που σου αφήνει ελεύθερο το άλλο χέρι...

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Κωνκωνάκι, η μαία μου που είχε το ίδιο θέμα, μου έλεγε πώς έπαιρνε και το πρώτο παιδάκι στο κρεβάτι και, όση ώρα θήλαζε το μωρό, έπαιζαν μαζί και έφτιαχναν παζλ. Μου είπε ότι την είχε βολέψει πολύ η στάση ξαπλωμένη στο πλάι, αλλά κι αυτή που κρατάς το μωρό με τα ποδαράκια πίσω από το χέρι σου (προς την πλάτη), που σου αφήνει ελεύθερο το άλλο χέρι...

Σαν ιδέα πολύ καλη....αλλα οταν έχεις να κάνεις με ενα παιδί που δεν καθεται ποτε στο ιδιο μερος πάνω απο 5 λεπτα? Εκει που τον βλέπω κ παιζει σε 1 λεπτο έχει ανεβει πάνω στη τραπεζαρία ή στο επιπλο της τηλεορασης....

Επισης μπορεις να φορας το μωρο με καποιο πχ σλινγκ(δεν το εχω κανει, δεν εχω θηλασει δεν ξερω τι γινεται αλλα θεωρητικα γινεται) και να παιζεις ποδοσφαιρο με τον Κωνσταντινο! χιχι

Κι εγω δνε ξερω πως θα γινει, αλλα φανταζομαι οτι θα παιζει μονη της αναγκαστικα λιγη ωρα...καταλαβαινουν τα μικρα μας.... γανταζομαι γιατι ειναι πολυυυυ ζωηρη οπως λες δεν την προλαβαινω συνεχεια κανει εξτριμ αναβασεις....

Νανο τα φρεζυντερμ δεν τα εμπιστευομαι καθολου, ειχαν γιενι καταγγελιες οτι ενω γραφουν πως δεν εχουν παραμπενς τελικα ειχαν...

Της Weleda ειναι καλα, της λαβερα κλπ... εδω ειανι πανακριβα, αν θες να παργγειλεις exv βαλει ενα λινκ στη λιστα.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

galat μου για το σλινγκ μου έχουν πει οτι δεν βολευει καθόλου στον θηλασμό. Θα σκάσει το μωρό εκεί μέσα.... Ασε που δεν σκοπευω να παρω σλινγκ γιατι με το προβλημα που έχω στη μεση μου δεν μπορω να σηκωνω τόσο βάρος. Είχα παρει μαρσιπο και το έβαλα μόνο μια φορα, ο μικρός ήταν μόλις 4 κιλά και τα είδα όλα...

Νομιζω οτι ειχες λαθος μαρσιπο... το ξερω αυτο που λες κι εγω προσπαθησα με εναν της κικο που μου ειχαν κανει δωρο και με κουρασε στο 5λεπτο, Αντιθετα με τον εργκομπειμπι εβαλα μεχρι και την κορη μου που ειναι 13 κιλα και πηγαινα ανετα... αυτος εκτος οτι μοιραζει το βαρος στους ωμους το κοιραζει και γυρω απο τη μεση και δεν καταλαβαινεις τιποτα.... αλλα δεν μπορεις να θηλασεις φανταζομαι και ουτως η αλλοως οντως ειναι αρκετα ζεστος και α τον χρησιμοποιησω στους 4-5 μηνες και μετα εγω...

Το σλινγκ ειναι απο βαμβακερο υφασμα δεν νομιζω οι σκαει το παιδι...

Νομιζω οτι στην περιπτωση σου θα ηταν τελειο ενα μει ται που μοιραζει το βαρος στους 2 ωμους... δυστυχω δεν εχω καθολου εμπειρια με θηλασμο και babywearing , μηπως εχεις εσυ ζουζουνελ να μας πεις εντυπωσεις?

eNeap2.pngTSzHp3.png

κι εμενα ο μαρσιπος της κικο καθολου δε με βολεψε κ τον εχω να καθεται...αμα τον θελει καμμια,ευχαριστως (το προβλημα μου ηταν το στηθος....)

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

Νομιζω οτι ειχες λαθος μαρσιπο... το ξερω αυτο που λες κι εγω προσπαθησα με εναν της κικο που μου ειχαν κανει δωρο και με κουρασε στο 5λεπτο, Αντιθετα με τον εργκομπειμπι εβαλα μεχρι και την κορη μου που ειναι 13 κιλα και πηγαινα ανετα... αυτος εκτος οτι μοιραζει το βαρος στους ωμους το κοιραζει και γυρω απο τη μεση και δεν καταλαβαινεις τιποτα.... αλλα δεν μπορεις να θηλασεις φανταζομαι και ουτως η αλλοως οντως ειναι αρκετα ζεστος και α τον χρησιμοποιησω στους 4-5 μηνες και μετα εγω...

Το σλινγκ ειναι απο βαμβακερο υφασμα δεν νομιζω οι σκαει το παιδι...

Νομιζω οτι στην περιπτωση σου θα ηταν τελειο ενα μει ται που μοιραζει το βαρος στους 2 ωμους... δυστυχω δεν εχω καθολου εμπειρια με θηλασμο και babywearing , μηπως εχεις εσυ ζουζουνελ να μας πεις εντυπωσεις?

απο που θα το βρούμε αθηνά μου το ergo babay? κοριτσάρες, επειδή έχω χαθεί κ ψάχνω μία ώρα τα links που έχετε ανεβάσει με τα ψώνια... μπορεί κάποια να μου υποδείξει κ πάλι που τα έχετε ανεβάσει??? σορρυ αλλά χάθηκα...

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

απο που θα το βρούμε αθηνά μου το ergo babay? κοριτσάρες, επειδή έχω χαθεί κ ψάχνω μία ώρα τα links που έχετε ανεβάσει με τα ψώνια... μπορεί κάποια να μου υποδείξει κ πάλι που τα έχετε ανεβάσει??? σορρυ αλλά χάθηκα...

στη σελιδα 12 ψαξε...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...