Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Τι προβιοτικά παίρνει αν επιτρέπεται ; Εμάς πάντως σε 4 γιατρούς που πήγαμε πρόσφατα, κανείς δε μας είπε πως επηρεάζει στη διαδικασία. Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγει το μικρόβιο και για τον ίδιο γιατί μακροπρόθεσμα κάνει θέμα στον προστάτη.

Έπαιρνε τα bifolac,μας τα είχε δώσει ο φαρμακοποιός για καλά.

Κ σε εμάς ο ανδρολογος είχε πει δεν επηρεάζει τη διαδικασία αλλά οι κλινικές έχουν μείνει στα παλιά δεδομένα κ ζητάνε καθαρές εξετάσεις, ίσως βέβαια και οι κλινικές να βρίσκουν περισσότερο κατάλληλο σπέρμα άρα κ περισσότερες πιθανότητες γονιμοποιησης. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

τι κάνετε?

theolvas μου καλά... είναι απαράδεκτοι... άκου εκεί... Τις ντομάτες στα μουτρα του...

Όσο για τα κιλά που λέτε... εγώ νομίζω σας περνάω... είχα ήδη φτάσει τα 19 πριν 20 μέρες... Είπατε τίποτα???? :roll:

Από χθες είμαι σε άδεια... κ από σήμερα έχω κ internet στο σπίτι :D άρα θα τα λέμε συχνά πλέον κ με την ησυχία μου... τι καλά...

Ελπίζω να είστε όλες καλά...

Φιλάκια

...καλημερα...

καλη αδεια σου ευχομαι κ με γεια το ιντερνετ......

δεν ειναι πολλα 19 κιλα για πρωτο παιδι...εγω ειχα παρει πανω απο 30!!!!!!!

οποτε μην ανησυχεις....

ουτ εσυ μαιρουλα...

θα τα χασουμε παρεα μετα.....

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ααα μαλιστα ευχαριστω αγαπη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τα κανουμε και τα δυο ολεσ?

οχι...μονο το nst κανουμε ολες (εγω στο 3ο εκανα μονο τη μερα που γεννησα...)

το αλλο το κανουμε αν κρινει ο γιατρος...αν υπαρχει διαβητης κυησης,αν βρουν μικρο προβληματακι στην καρδουλα σε προηγουμενο υπερηχο,αν υπαρχει ανεπαρκεια πλακουντα...

galat,εμεις θα φαμε σημερα τραχανα γιατι το μοσχαρι που ειχα προγραμματισει,ξεχασε να βγει απο την καταψυξη......θα βαλω κ ντοματουλα.....

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ααα μαλιστα ευχαριστω αγαπη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τα κανουμε και τα δυο ολεσ?

οχι το τρίπλεξ δεν ειναι στις υποχρεωτικές προγεννητικές εξετάσεις, το κάνεις μόνο αν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος (εγω πχ εχω το σακχαρο)... και αν το ξερει ο γιατρός σου, γιατί εγώ στην πρωτη εγκυμοσύνη δεν εκανα καθολου, ούτε καν αναφέρθηκε κατι για τριπλεξ... και ομως η εμβρυοκαρδιολογος μου είπε ότι ειναι απαραιτητη εξεταση αν εχεις σακχαρο... τα πήρα λίγο με τον γιατρό μου, αλλα τεσπα... μάλλον πρεπει να ψαχνόμαστε και λίγο από μόνες μας μου φαίνεται...

dJzIp2.png Fysmp3.png

Σήμερα εμείς έχουμε φασολάκια φρέσκα με τζατζίκι και χωριάτικη σαλάτα.. Πάντως στα κιλά νομίζω με λύπη μου σας ανακοινώνω οτι κερδίζω..:(:(:( 102 με 103 κιλά και 1,78 ύψος!!! Δεν θα δικαιολογηθώ γιατί έγινε γαίδουρα και μουλάρα πριν την εγκυμοσύνη που την ξεκίνησα με 97 κιλά αλλά ελπίζω μετά να μπώ σε πρόγραμμα που θα με επαναφέρει στον αγαπημένο μου αριθμό των 75 κιλών!!! Ούφ, πάω να κάνω το τζατζίκι μου γιατί σε λίγο επιστρέφει και η αγάπη απο τη δουλειά!! Τα λέμε αύριο κούκλες.. καλη σας μέρα!!

EwCip3.png

Διαφημίσεις

Σήμερα εμείς έχουμε φασολάκια φρέσκα με τζατζίκι και χωριάτικη σαλάτα.. Πάντως στα κιλά νομίζω με λύπη μου σας ανακοινώνω οτι κερδίζω..:(:(:( 102 με 103 κιλά και 1,78 ύψος!!! Δεν θα δικαιολογηθώ γιατί έγινε γαίδουρα και μουλάρα πριν την εγκυμοσύνη που την ξεκίνησα με 97 κιλά αλλά ελπίζω μετά να μπώ σε πρόγραμμα που θα με επαναφέρει στον αγαπημένο μου αριθμό των 75 κιλών!!! Ούφ, πάω να κάνω το τζατζίκι μου γιατί σε λίγο επιστρέφει και η αγάπη απο τη δουλειά!! Τα λέμε αύριο κούκλες.. καλη σας μέρα!!

μπαααα! δεν κερδιζεις...6 κιλα δεν ειναι πολλα...

κ εχουμε το ιδιο αγαπημενο 75......

αληθεια,στελλα,πως εισαι?????

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

Καλησπέρα, κούκλες!

Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές, είμαι καλύτερα σήμερα και από πόνο και από νεύρα, σταμάτησα και το μπεταντίν (καλά που μου το είπατε, δεν το είχα σκεφτεί καθόλου, πήρα ό,τι μου έβαλαν στο φαρμακείο), έφτιαξα τα μαλλιά μου κοτσιδάκια κι έτσι είμαι σαν κανονικό πεντάχρονο:-Ρ Απλώς ρε γμτ όσο περνάει ο καιρός, κάτι με τα νοσοκομεία κάτι με τα πεσίματα, γίνομαι φοβερά μη-μου-άπτου και δε μ' αρέσει, δεν ήμουν έτσι εγώ. Λέτε ότι πηγαίνει πακέτο με τη μητρότητα;;;

Κατά τα άλλα, η μπουμπού μου κλοτσάει ευτυχώς πολύ (μάλλον για να με καθησυχάσει!). Οι εξετάσεις μου βγήκαν, μαζί με την κολπική καλλιέργεια, κι ευτυχώς είναι όλες καλές, οπότε γλίτωσα τη θεραπεία της κολπίτιδας. Επόμενο ραντεβού έχω στις 13/7 και το περιμένω από τώρα πώς και πώς!

Όσο για φαγητό, είχα φτιάξει μια τάρτα κρεμμύδι από χθες και θα φάμε την άλλη μισή:) Για αύριο θα σκεφτώ...

Σας φιλώ, καλή συνέχεια σε όλες!

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Ευχαριστώ,πήγα χθες στην Φαιναρέτη πρωτη φορά για ομαδική συνάντηση και έχω τις καλύτερες εντυπώσεις. Ξε-αγχώθηκα αρκετά...

Καλά έχω χαζέψει...για αλλου πήγαινε αυτό...

Καλημέρα κοριτσια! Τί κάνουν οι κοιλίτσες και το περιεχόμενό τους;;;

Εγώ ξεκινησα μαθηματα στην Φαιναρέτη στην Ν.Σμύρνη, μια φορά έχω πάει ως τώρα. Εχω σχηματίσει πολύ καλή άποψη και για την υπεύθυνη μαία και για την οργάνωση γενικά.

Μη λέτε για κιλά μη λέτε για κιλά...έχω πάρει 15. Άλλά αποφάσισα να μην αγχώνομαι τώρα...μετά την γέννα θα δω. ΟΥΦ πια!

UslQp3.png

UOZVp3.png

Καλησπέρα κοιλίτσες.

Πωπω σας έπιασε πολυλογία...χαχαχα

Μόλις γύρισα και εγώ από γυναικολόγο.

Όλα καλά, έχει γυρίσει πάλι με το κεφάλι κάτω (συμπέρασμα: αυτό που πετάγεται μονίμως κάτω από το δεξί μου πλευρό είναι ποπος)

Υγρά δεν χάνουμε...χεχεχε

Τράχηλος super.

Καλά στον καρδιοτοκογραφο έχω μπει τόσες φορές που έχω μάθει πια και τον χειρίζομαι.

Μόλις την κάνει ο μπέμπης και χάσει τους χτύπους του, ψάχνω μόνη μου και τον βρίσκω.

Η κοιλιά μου έφτασε 106cm και τα κιλά μου 73 με 1,76 ύψος.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Διαφημίσεις

Η κοιλιά μου έφτασε 106cm και τα κιλά μου 73 με 1,76 ύψος.

...τυχερη....

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

Εσύ μην ανησυχείς, με το τρέξιμο που ρίχνεις θα τα χάσεις πολύ γρήγορα τα κίλα, μετά την γέννα!!!!!

σ αυτο ελπιζω........

καλημερα τετταμαρ.....long time no see....

χαιρομαι που εισαι καλα....

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

Ποπο, τι ψηλές που είστε όλες! Εμένα σα να μη μου έφτανε το 1,62, έχω τον άντρα που θέλει να βγάλει και μπασκετμπολίστρια:wink:

Ομοιοπαθείς...εγώ 1,66 εκείνος 1,76, πως να βγει το κοριτσάκι μου Julia Roberts και άνω;;;; Πώωωωως;;;;

Καλά για το 1,66 μου και τα συν 15 κιλά στα 64 που ήμουν πριν την εγκυμοσύνη δεν αναφέρομαι, όχι δεν αναφέρομαι...

UslQp3.png

UOZVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...