Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Τι προβιοτικά παίρνει αν επιτρέπεται ; Εμάς πάντως σε 4 γιατρούς που πήγαμε πρόσφατα, κανείς δε μας είπε πως επηρεάζει στη διαδικασία. Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγει το μικρόβιο και για τον ίδιο γιατί μακροπρόθεσμα κάνει θέμα στον προστάτη.

Θα σας τα πει ο ανδρολόγος λογικά.  Και εμένα ο άντρας μου με μικρόβιο, πέρα από τις αντιβιώσεις, έπαιρνε. 
      Εγώ δεν πιστεύω ότι ένα σπερμα με μικρόβιο είναι το ίδιο με ένα σπερμα χωρίς μικρόβιο. Εμάς μόνο αυτό βρέθηκε να ενοχοποιεί το κακό σπερμα. 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

τυχερη!!!!!!εμενα μονο μια κοπελα με κοιλια μεγαλυτερη απο τη δικια μου,που κρατουσε στα χερια μαλιστα κι ενα μπεμπη λιγο μεγακυτερο απο το γιωργακη μου...τουλαχιστο εγω τον ειχα στο καριτσι...

ενας στη λαικη,ενω με βλεπει ως εξης..καροτσι με γιωργακη τιγκα στο ζαρζαβατικο,δεξια ο δημητρης,αριστερα βενετια εγω με κοιλουμπα να προσπαθω να κρατησω κ τους δυο (ο ενας ηθελε να διαλεξει ντοματες κι η αλλη βερικοκα) μη τους χασω στο πληθος,κ ο κ@λ@γερος να λεει "μαζεψε τα σκασμενα σου μωρη χοντρελλω"....

αυτο που με πειραξε ηταν το οτι ο δημητρης συγκρατησε τη λεξη κ ρωταει συνεχεια "γιατι ειπε σκασμενα μαμα???"

κ τι θα γινοταν αν τον εβριζα κ συγκρατουσε κ τις δικες μου λεξεις,που δεν θα ηταν κ τοσο ευγενικες???????

τελος παντων...

μετρησα την κοιλια....μαλλον παιρνω το βραβειο...124!!!!!!επαθα ενα ψιλοσοκ,γιατι αυτο σημαινει οτι κ το στηθος ειναι μεγαλυτερο απο 120 που νομιζα...ευτυχως τα κιλα ειναι σταθερα,γιατι θα μ επιανε κι αλλο ψυχοπλακωμα....

επρεπε να του ψυθηρισεισ στο αυτι να παει να ................... αι σιχτιρ πια σκατογερασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

επρεπε να του ψυθηρισεισ στο αυτι να παει να ................... αι σιχτιρ πια σκατογερασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αυτα δεν ψιθυριζονται καλη μου.....

τυχερος ηταν...

κ οι τριγυρω κοιταζαν με χαρα (περιμεναν να δουν καυγα)

λυπηθηκα το καρπουζι,αλλιως θα γελουσαμε......

στηντραπεζα με φωναζουν κι εμενα,αφου εχω κατσει κανα μισαωρο ορθια (γιατι ποιος θα σηκωθει??????),οταν αρχιζει να φωναζει το μωρο......

δεν μου ειπατε,κερδιζω το βραβειο της μεγαλυτερης κοιλουμπας,η θα με παει καμμια κοντρα??????

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

Αντε καλέ, μη συγχίζεσαι.

Ας του 'δινες μια με το καρότσι στους καλους, ταχα μου ταχα μου οτι δεν τον είδες, του στυλ "αχ καλε σας πατησα, συγνωμη"... έτσι θελουν αυτοι, δεν αξίζει να ανοίγεις το στοματάκι σου.

dJzIp2.png Fysmp3.png

αυτα δεν ψιθυριζονται καλη μου.....

τυχερος ηταν...

κ οι τριγυρω κοιταζαν με χαρα (περιμεναν να δουν καυγα)

λυπηθηκα το καρπουζι,αλλιως θα γελουσαμε......

στηντραπεζα με φωναζουν κι εμενα,αφου εχω κατσει κανα μισαωρο ορθια (γιατι ποιος θα σηκωθει??????),οταν αρχιζει να φωναζει το μωρο......

δεν μου ειπατε,κερδιζω το βραβειο της μεγαλυτερης κοιλουμπας,η θα με παει καμμια κοντρα??????

χαχαχαχα εγω δεν την μετρησα φοβαμαι τα αποτελεσματα αλλα μεχρι στιγμης μαλλον τισ τρως χεχεχεχε

ttc72e7.aspx

Αντε καλέ, μη συγχίζεσαι.

Ας του 'δινες μια με το καρότσι στους καλους, ταχα μου ταχα μου οτι δεν τον είδες, του στυλ "αχ καλε σας πατησα, συγνωμη"... έτσι θελουν αυτοι, δεν αξίζει να ανοίγεις το στοματάκι σου.

αυτο δεν το ειχα σκεφτει.....ευχαριστω για την ιδεα...ξερω τη φατσα...κ λαικη θα συνεχισω να πηγαινω καθε σαββατο....μαλλον θ αρχισει βεντετα........

μαιρουλαναι....μπορει να εχω παρει τα λιγοτερα κιλα (η με φαγατε κι εκει????)

αλλα απο κοιλια.......μαλλον κερδιζω το χρυσο....(κ μαζι μ αυτο κ 100 κιλα σοκολατας για να παρω κανα κιλο.......)ευτυχως η περιμετρος της περιφερειας δεν εχει αλλαξει...

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

Διαφημίσεις

αυτο δεν το ειχα σκεφτει.....ευχαριστω για την ιδεα...ξερω τη φατσα...κ λαικη θα συνεχισω να πηγαινω καθε σαββατο....μαλλον θ αρχισει βεντετα........

μαιρουλαναι....μπορει να εχω παρει τα λιγοτερα κιλα (η με φαγατε κι εκει????)

αλλα απο κοιλια.......μαλλον κερδιζω το χρυσο....(κ μαζι μ αυτο κ 100 κιλα σοκολατας για να παρω κανα κιλο.......)ευτυχως η περιμετρος της περιφερειας δεν εχει αλλαξει...

μπα στα κιλα ειμαι προτοπορα θα το εξομολογηθω αλλα αχχχχχχχχχχχχχχ 15 η μουλαρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ttc72e7.aspx

για το συνολο μιλαω...τα δικα μου ειναι 95-96!!!!!!ευτυχως ειμαι 1,74,αλλιως θα την ειχα βαμμενη!!!!στο δημητρη μου εφτασα 107!!!!!!!!!!!

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

για το συνολο μιλαω...τα δικα μου ειναι 95-96!!!!!!ευτυχως ειμαι 1,74,αλλιως θα την ειχα βαμμενη!!!!στο δημητρη μου εφτασα 107!!!!!!!!!!!

ουαααααααααααααααααααααααα χτυπα κιαλλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 92 και υψος 1.63 με πονεσε πολυ αυτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αλλα η βλαμμενη ειχα παχυνει οταν ξεκινησα την εγκυμοσυνη και πως χανοντε μου λεσ???????????????????

ttc72e7.aspx

Ξέχασα να πω... ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ!

Πήγα εχθές για τριπλεξ καρδιάς της μπέμπας,μια χαρά είναι όλα, θα ξανακάνω τέλος Ιουλίου προληπτικά και μόνο, η γιατρός με καθησύχασε ότι δεν περιμένει ευρήματα, αλλά ετσι λέει είναι το πρωτόκολο στις εγκύους με διαβήτη κύησης.

Πάντως γέλασα ποοολύ! Η μικρή δε σταμάτησε να κουνάει χεράκια, ποδαράκια, άνοιγε το στόμα και έβαζε το χεράκι της μεσα και κάποια στιγμή μας έβγαλε και γλώσσα! Τρελλάθηκα μιλάμε, η γιατρός εγραφε κιόλας στον υπολογιστή τις σκηνές και μετά τις ξανάβαζε να τις δούμε, γέλαγα κι εγώ, γελαγε κι εκείνη!

Ελπίζω όταν βγει να είναι πιο ήρεμη απ' ό,τι ειναι στην κοιλιά, γιατί αλλοίμονό μας, έχει να πεσει τρεξιμο...!!!

dJzIp2.png Fysmp3.png

Πήγα εχθές για τριπλεξ καρδιάς της μπέμπας,μια χαρά είναι όλα, θα ξανακάνω τέλος Ιουλίου προληπτικά και μόνο, η γιατρός με καθησύχασε ότι δεν περιμένει ευρήματα, αλλά ετσι λέει είναι το πρωτόκολο στις εγκύους με διαβήτη κύησης.

Πάντως γέλασα ποοολύ! Η μικρή δε σταμάτησε να κουνάει χεράκια, ποδαράκια, άνοιγε το στόμα και έβαζε το χεράκι της μεσα και κάποια στιγμή μας έβγαλε και γλώσσα! Τρελλάθηκα μιλάμε, η γιατρός εγραφε κιόλας στον υπολογιστή τις σκηνές και μετά τις ξανάβαζε να τις δούμε, γέλαγα κι εγώ, γελαγε κι εκείνη!

Ελπίζω όταν βγει να είναι πιο ήρεμη απ' ό,τι ειναι στην κοιλιά, γιατί αλλοίμονό μας, έχει να πεσει τρεξιμο...!!!

μπραβο!!!!!φυσικα κ θα ειναι ολα καλα...

με το καλο να σου βγαζει κ γλωσσα απο κοντα.....

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

Διαφημίσεις

χεχεχε τι γλυκα αρχισε απο τωρα ε? γυναικα παιδι μου τι περιμενεισ?

ερωτηση το τριπλεξ ειναι αυτο που σου βαζουν μια ζωνη και οταν ακουσ το μωρο πατας το κουμπακι?

ttc72e7.aspx

τι κάνετε?

theolvas μου καλά... είναι απαράδεκτοι... άκου εκεί... Τις ντομάτες στα μουτρα του...

Όσο για τα κιλά που λέτε... εγώ νομίζω σας περνάω... είχα ήδη φτάσει τα 19 πριν 20 μέρες... Είπατε τίποτα???? :roll:

Από χθες είμαι σε άδεια... κ από σήμερα έχω κ internet στο σπίτι :D άρα θα τα λέμε συχνά πλέον κ με την ησυχία μου... τι καλά...

Ελπίζω να είστε όλες καλά...

Φιλάκια

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

χεχεχε τι γλυκα αρχισε απο τωρα ε? γυναικα παιδι μου τι περιμενεισ?

ερωτηση το τριπλεξ ειναι αυτο που σου βαζουν μια ζωνη και οταν ακουσ το μωρο πατας το κουμπακι?

οχι,αυτο ειναι το nst η καρδιοτοκογραφημα...

το τριπλεξ ειναι εξειδικευμενο υπερηχογραφημα που μελεταει την καρδια του εμβρυου..

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

οχι,αυτο ειναι το nst η καρδιοτοκογραφημα...

το τριπλεξ ειναι εξειδικευμενο υπερηχογραφημα που μελεταει την καρδια του εμβρυου..

ααα μαλιστα ευχαριστω αγαπη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τα κανουμε και τα δυο ολεσ?

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...