Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Τι προβιοτικά παίρνει αν επιτρέπεται ; Εμάς πάντως σε 4 γιατρούς που πήγαμε πρόσφατα, κανείς δε μας είπε πως επηρεάζει στη διαδικασία. Το θέμα είναι πως πρέπει να φύγει το μικρόβιο και για τον ίδιο γιατί μακροπρόθεσμα κάνει θέμα στον προστάτη.

Θα σας τα πει ο ανδρολόγος λογικά.  Και εμένα ο άντρας μου με μικρόβιο, πέρα από τις αντιβιώσεις, έπαιρνε. 
      Εγώ δεν πιστεύω ότι ένα σπερμα με μικρόβιο είναι το ίδιο με ένα σπερμα χωρίς μικρόβιο. Εμάς μόνο αυτό βρέθηκε να ενοχοποιεί το κακό σπερμα. 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλωσήρθες peggouinaki και καλησπέρα σε όλες τις κοιλίτσες!

Σας γράφω στα γρήγορα για ένα γεια, μετά από δύο απαίσιες μέρες: μια συνάδελφός μου έπαθε εγκεφαλικό, 31 ετών, ακόμα δεν μπορώ να το χωνέψω, και χθες στο γυρισμό από το γραφείο έφαγα μια τούμπα στο δρόμο που θα τη θυμάμαι για καιρό. Ευτυχώς έπεσα στα τέσσερα και η κοιλιά δεν ακούμπησε πουθενά, αλλά τράβηξα φοβερή αγωνία μέχρι να σιγουρευτώ ότι δεν έχω χτυπήσει αλλού εκτός από χέρια και πόδια και ν' ακούσω την μπουμπού να κλωτσάει. Δε συζητάω για πληγές, είναι να με κλαινε οι ρέγκες (συρθηκα σε όοοοολο το πεζοδρόμιο της μεσογείων), αλλά το βασικό είναι ότι το μωρό είναι καλά. Δε συζητάω επίσης για την τσαντίλα μου με τους τρελούς που αφήνουν σίδερα να προεξέχουν ανάμεσα στις πλάκες του πεζοδρομίου, αρκετά έχω ταραχτεί από χθες. Σας αφήνω, πάω να πασαλειφτώ ξανά με μπεταντίν, να προσέχετε πού πατάτε, πλιζ, δεν παλεύεται αυτός ο πανικός...

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Ελπίζω να μην πειράζει που πρόσθεσα και το όνομά μου (αριθμός 33) στη λίστα, ε?

καλως ηλθες κ με το καλο.....

στελλα,ελπιζω να εισαι καλυτερα...εχω πεσει κι εγω πολλες φορες στις εγκυμοσυνες μου,περισυ μαλιστα ειχα δει κ αιμα,αλλα οκ.αν ακους το μωρακι,ολα καλα...

εγω να δεις βρισιμο που ριχνω καθε μερα για τους δρομους,πεζοδρομια,παρκαρισμενα κλπκλπ

αργοτερα να δεις με το καροτσι κ το μωρο τι εχεις να ριξεις..

κριμα για τη συναδελφο...προσπαθησε να μη το σκεφτεσαι...

οσο για το μπεταντιν,ο γιατρος μου το αποφευγει γιατι επηρεαζει το θυροειδη...δεν κανεις καμια ερωτηση??(εγω που ανοιξα την κυστη,μου ειπε να ξεπλενομαι με οξυζενε...)

περαστικα

galat,το εχω ακουσει κι εγω οτι αν εχουν μεσα λοξυγγα,εχουν κι εξω...

ο δικος μου παντως εχει δωσει ρεσιταλ αυτη τη στιγμη...

μολις κοιμηθηκαν κ οι τρεις...ηταν δυσκολη μερα σημερα,κυριως λογω του δικου μου ψυχοπλακωματος,αλλα περασε.....

αυριο λεω να παω να κανω την καμπυλη (βεβαια το λεω εδω κ μια βδομαδα,αλλα.....)

κ να δω τι θα κανω με το ντοππλερ...

την κοιλια δεν την εχω μετρησει ακομα,αλλα δεν εχει ξεπερασει το στηθος,πραγμα που σημαινει οτι ειναι κατω απο 120 σιγουρα...τα κιλα που εχω παρει παιζουν αναμεσα στα 5κ6,οποτε μαλλον ειμαι καλα...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

Στελιτσα ωχ! τωρα το ειδα...βαζε καλυτερα οξυζενε, οντως...

Ενταξει μην ανησυχεις, ολα καλα θα ειναι με τη ζουζου...

Μελιτα ολα καλα να πανε στη νυφη σου! Ειναι καποια απο τις κοπελες στη λιστα μας?

Οπως και να εχει τις ευχες μας να πανε ολα καλα!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοιλουμπες μου....τι κανετε???

στελλιτσα το μεγαλο μου αγχος ειναι αυτο σε ολη την εγκυμοσυνη μη φαω καμια τουμπα

αφου το μπεμπακι σου ειναι καλα μην αγχωνεσαι κοριτσακι μου...οσο για τις πληγες,υπομονη θα περασουν...και μην ξεχνατε μενουμε στην Ελλαδα μας....

κι εγω τελευταια παρατηρω στην κοιλια ρυθμικες μικρες κινησεις και νομιζω ειναι λοξυγγας,το εχω παρατηρησει 1-2 φορες

σημερα παμε για το doppler ελπιζω να ειναι ολα καλα,και μετα θα παω να δωσω ενα κατσ στο ικα με καλεσανε για την ενσταση που εκανα για την αμνιο...αντε να δω τι θα παρουμε απο εκει

76IGp3.png

Καλημέρα κούκλες απο ενα συννεφιασμένο νησί του βορρά.. Όλος περιέργος σήμερα ξύπνησα νωρίς!! Δεν την παλέυω πλέον, κουράζομαι με το παραμικρό και κοιμάμαι όπου βρω.. Ως άπειρη μάνα ακόμα δεν έχω παρει χαμπάρι πότε έχει λόξυγγα αλλά ούτε τι είναι αυτό που πιάνω κάθε φορά που αλλάζει πλευρό ή μετακινήτε απο πλευρό σε πλευρό..όλα μου μοιάζουν ίδια!!! Τι να πώ ελπίζω στο δεύτερο να μπορώ να τα ξεχωρίσω!!!

EwCip3.png

θα σου πω πως το καταλαβαινω εγω...η δεσποινις μου ειναι απο τον 7ο μηνα με το κεφαλι προς τα κατω.καθε φορά που βλεπω ενα μεγαλο εξογκωμα που ψηλα στην κοιλια μου ξερω οτι ειναι ο ποπος της(ειναι μεγαλο εξογκωμα, σκληρο και αν το ζουληξεις δεν φευγει οπως με τα ποδαρακια!!).Μια μερα επιειδη ηθελα να σιγουρευτω οτι επιανα τα ποδαρακια στο πλαι, πηγα κ σταθηκα στον καθρεφτη και αρχισα να παιζω με την κοιλια μου για να δω τι θα κανει, αν θα κουνηθει..και ω του θαυματος, βλεπω 2 ποδαρακια να μετακινουνται...σαν δυο μπουνιτσες που πηγαινοερχοντουσαν.. (χαλια περιγραφη ,το ξερω... :rolleyes: )

πολλη αναμονη ρε παιδι μου,δε σεβονται ουτε την κοιλια,ουτε το γιωργακη που κουβαλαω μαζι μου αναγκαστικα,τπτ...

περιμενε τη σειρα σου κυρα μου.....κ τι εγινε που εισαι εγκυος??τι εγινε που το μωρο εχει κατακαει στο καροτσι κ νυσταζει???κανουν κ παρατηρηση να το κανω να "σκασει"...τι μανα ειμαι εγω που δεν μπορω να φιμωσω το παιδι μου....

τα νευρα μου τσαταλια.........

τι μ@κ@κιες είναι αυτές που σου λένε!

έχεις ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ προτεραιότητα, τουλάχιστον σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες

αν καθεσαι και κανεις την καλή, θα σε πατήσουν κι από πάνω... ξέρεις πόσες φορές ενώ έχω κάθε καλή διάθεση να περιμένω, μπαίνουν άλλοι και μου παίρνουν τη σειρά? Ε, όχι έχουμε και όρια...

Πουθενά δε θα περιμένεις! Κατ' ευθείαν στο ταμειο/γκισε... και όποιος ενοχλείτα... ξυδάκι!

Αντε φτιάχτηκα πρωί πρωί!

dJzIp2.png Fysmp3.png

Geia sas koritsia,

telika h nifi mou poy htan na gennisei 2 augoustou mpike simera sto nosokomeio giati exane ygra kai mporei na gennisei stis 35 evdomades. Kali sinexeia se oles sas.

κι εγω ευχομαι στην κοπελα ολα να πανε καλα...+++++++++++θετικη ενεργεια

35 εβδ ειναι πολυ καλα...μακαρι να φτασω κι εγω ως εκει....

κοριτσακια καλημερα κι απο μενα...

εχω απιστευτη βαρεμαρα...

ζουζουνελ,το ξερω,εχεις δικιο,αλλα δεν μπορω τους ψιθυρους του στυλ "κι εγω ειμαι γερος","κιας εισαι κ παπας",μου αναβουν τα λαμπακια κι εχω γινει πολυ ευεξαπτη κ φοβαμαι οτι θα βρισω ασχημα κ μετα θα εχω τυψεις (γιατι ειμαι κ χαζη.....)

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

Διαφημίσεις

θα σου πω πως το καταλαβαινω εγω...η δεσποινις μου ειναι απο τον 7ο μηνα με το κεφαλι προς τα κατω.καθε φορά που βλεπω ενα μεγαλο εξογκωμα που ψηλα στην κοιλια μου ξερω οτι ειναι ο ποπος της(ειναι μεγαλο εξογκωμα, σκληρο και αν το ζουληξεις δεν φευγει οπως με τα ποδαρακια!!).Μια μερα επιειδη ηθελα να σιγουρευτω οτι επιανα τα ποδαρακια στο πλαι, πηγα κ σταθηκα στον καθρεφτη και αρχισα να παιζω με την κοιλια μου για να δω τι θα κανει, αν θα κουνηθει..και ω του θαυματος, βλεπω 2 ποδαρακια να μετακινουνται...σαν δυο μπουνιτσες που πηγαινοερχοντουσαν.. (χαλια περιγραφη ,το ξερω... :rolleyes: )

Κούκλα και εμένα ο δικός μου λίγο πριν μπούμε στον 7 γύρησε!! Αν είναι όπως μου τα λές ο δικός μου τρελένετε να του χαιδέυω το ποπό του!!!!!:shock::shock::shock: τι να πώ!!! έχω τρελαθεί στο γέλιο!!!! τα χέρια μπορεί να μην τα βλέπω αλλά τα νοιώθω και ξέρω που βρίσκοντα αλλά τα πόδια μόνο σε κανένα τέντωμα τα καταλαβαίνω γιατί μόνο αν τεντωθώ και εγώ γλιτώνω το πόνο στα πλευρά!!

Να σαι καλά πάντως, τόσο γέλιο είχα καιρό να ρίξω...:tongue::tongue::tongue::tongue:

EwCip3.png

zouzounel εσύ καλά τα λές για το θέμα της σειράς αλλά πουθενά πλέον δεν συμβαίνει.. Μέχρι στιγμής μόνο σε ενα σουβλατζίδικο μου παραχώρησαν τη σειρά και έμεινα να τους κοιτάζω σαν ούφο!!

EwCip3.png

Δε συμβαίνει γιατι το αφήνουμε να μη συμβαινει.

Θελει θαρρος και θρασος, ούτε εγω τα είχα, αλλά δε μπορώ να κάνω και τον βλάκα.

Πλεον ακόμα και στο σουπερμαρκετ δεν περιμενω ουρά, και ας λενε ότι θέλουν. Δεν απαντάω, απλά γυρίζω προς το μερος αυτού που μου μιλάει, έτσι ωστε να φαίνεται η κοιλιά προφίλ, τον κοιτάω, και συνεχίζω τη δουλειά μου.

Αν εχω και τον μικρό μαζί, δεν ακούω τίποτα... βουρ στο ψητο!

dJzIp2.png Fysmp3.png

zouzounel εσύ καλά τα λές για το θέμα της σειράς αλλά πουθενά πλέον δεν συμβαίνει.. Μέχρι στιγμής μόνο σε ενα σουβλατζίδικο μου παραχώρησαν τη σειρά και έμεινα να τους κοιτάζω σαν ούφο!!

τυχερη!!!!!!εμενα μονο μια κοπελα με κοιλια μεγαλυτερη απο τη δικια μου,που κρατουσε στα χερια μαλιστα κι ενα μπεμπη λιγο μεγακυτερο απο το γιωργακη μου...τουλαχιστο εγω τον ειχα στο καριτσι...

ενας στη λαικη,ενω με βλεπει ως εξης..καροτσι με γιωργακη τιγκα στο ζαρζαβατικο,δεξια ο δημητρης,αριστερα βενετια εγω με κοιλουμπα να προσπαθω να κρατησω κ τους δυο (ο ενας ηθελε να διαλεξει ντοματες κι η αλλη βερικοκα) μη τους χασω στο πληθος,κ ο κ@λ@γερος να λεει "μαζεψε τα σκασμενα σου μωρη χοντρελλω"....

αυτο που με πειραξε ηταν το οτι ο δημητρης συγκρατησε τη λεξη κ ρωταει συνεχεια "γιατι ειπε σκασμενα μαμα???"

κ τι θα γινοταν αν τον εβριζα κ συγκρατουσε κ τις δικες μου λεξεις,που δεν θα ηταν κ τοσο ευγενικες???????

τελος παντων...

μετρησα την κοιλια....μαλλον παιρνω το βραβειο...124!!!!!!επαθα ενα ψιλοσοκ,γιατι αυτο σημαινει οτι κ το στηθος ειναι μεγαλυτερο απο 120 που νομιζα...ευτυχως τα κιλα ειναι σταθερα,γιατι θα μ επιανε κι αλλο ψυχοπλακωμα....

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

Δε συμβαίνει γιατι το αφήνουμε να μη συμβαινει.

Θελει θαρρος και θρασος, ούτε εγω τα είχα, αλλά δε μπορώ να κάνω και τον βλάκα.

Πλεον ακόμα και στο σουπερμαρκετ δεν περιμενω ουρά, και ας λενε ότι θέλουν. Δεν απαντάω, απλά γυρίζω προς το μερος αυτού που μου μιλάει, έτσι ωστε να φαίνεται η κοιλιά προφίλ, τον κοιτάω, και συνεχίζω τη δουλειά μου.

Αν εχω και τον μικρό μαζί, δεν ακούω τίποτα... βουρ στο ψητο!

καλημερα αγαπες ομορφες χαχαχαχα μου αρεσεισ ζουζουνελ ετσι θελει θρασος αφου ειναι γαιδουρια με γαιδουρια πρεπει να συμπεριφερεσαι και εσυ εγω κοριτσια τουλαχιστον σε τραπεζα και ταχυδρομιο με φοναξαν απο τον κισε να παο μπροστα ξυνισαν βαιβαια αυτοι που περιμεναν αλλα δεν ειπαν τιποτα και αν παρατηρησετε οι γυναικεσ ξυνιζουν ρε συ πιο πολυ απαπα τι ειμαστε !!!!!!!!!!!!

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...