Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Όλα καλά με το ενδομήτριο! Οι μετρήσεις ήταν γύρω στο 9! Θα αφήσουμε μάλλον ακόμα μια μέρα, ώστε να κάνουμε την ετ τη Δευτέρα. Περιμένω τηλέφωνο του γιατρού για οδηγίες..!

Μπράβο κορίτσι μου !! Με το καλό εύχομαι !!!

4 ώρες πρίν, lili87 είπε:

Καλησπερα! @Alex@ σε ποιο εμβρυολογικό πηγες;

@MK2012 συγγνώμη που ρωτάω απλά επειδή δεν έχω καταλάβει, τί τιμή fsh και τί τιμή ΑΜΗ εχεις; 

Εγώ προσπαθώ για το δεύτερο παιδάκι μου και σήμερα μου βγήκε η τιμή ΑΜΗ 0,07 και έπαθα ένα σοκ! Κατάλαβα ότι δεν έχω πλέον ελπίδες.. εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας και να πετύχετε σύντομα τον στόχο σας!

Καλησπέρα κορίτσι μου. Η ΑΜΗ μου πριν ένα χρόνο ήταν 0,4 μετρημένη σε ng. Τώρα περιμένω απαντήσεις από τη νέα εξέταση να δούμε πόσο έπεσε (γιατί να ανέβηκε αποκλείεται). 
      FSH επίσης μετρημένη πριν ένα χρόνο ήταν 8,5 αλλά μπορεί να ήταν ελαφρώς ψευδής μέτρηση γιατί ήταν κ τα οιστρογόνα μου υψηλά κ να είναι 2-3 μονάδες παραπάνω. Το αν έχεις ελπίδες ή όχι θα στο πει ο γιατρός, προτείνω να μη προβαίνεις σε συμπεράσματα μόνη σου. Πολλοί γιατροί προσπαθούν κ με πάρα πολύ χαμηλές ΑΜΗ απλά θέλει πάρα πολλή προσπάθεια κ επιμονή να βρεις το ένα το καλό.  
      Καταλαβαίνω το σοκ σου, κάνε ένα βήμα πίσω και κάνε μια κουβέντα με τον γιατρό.

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα σε όλες τις κοιλίτσες & τα φυστίκια!!!

μια ώρα σας διάβαζα!!! μου λείψατε βρε!! πέρασα το ΣΚ στο χωριό του αντρούλη και χθες επέστρεψα.

Μου φέρανε τα φυστικίσια τα έπιπλα...!!!! γιουχουυυυυ!!!! θα ανεβάσω φοτο σύντομα.

Το βιβλίο της Πατσούρου έχει γ΄νει κάτι σαν Ευαγγέλιο τελευταία, ειδικά από τότε που τελείωσα διάβασμα και εξετάσεις.... Αλλά και πάλι θεωρώ καλύτερο να εμπιστευθείτε το ένστικτό σας και να επικοινωνείτε με το φυστικι σας... και εν ανάγκη εξορίστε όλους τους "καλοπροαίρετους" συμβουλάτορες....

Πολλά φιλιά σε όλες!!

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα....

δεν ηξερα οτι εκαναν μαθηματα ανωδυνου στο ικα,που μπορω να μαθω αν κανουν κι εδω????

Καλημέρα κούκλα, λογικά αν ρωτήσεις στο ΙΚΑ της περιοχής σου (Κέντρο προστασίας μάνας και παιδιού λέγετε εδώ).. Ούτε και εγώ ήξερα τίποτα απο το foroum του parents μου το είπαν και έτραξα να προλάβω θέση!! Βέβαια δεν ξέρω αν θα κάνω όλα τα μαθήματα γιατί καθυστέρησα και μένω κάπως μακρία απο τη Καβάλα αλλά ότι ξέρει κανείς χρήσιμο είναι!!!

EwCip3.png

Καλημερα εγκυούλες!

Πως τα πατε? Ευτυχώς δρόσισε λιγάκι.

Το βιβλιο της Πατσουρου ηθελα να το παρω κ εγω αλλά και τα 30 ευρω θα πρεπει να τα κοψω απο κάπου:confused:.

Τρωω πολλές κλωτσιες και φοβαμαι.... Τις περισσοτερες φορες εκεί που χτυπάει πονάω αρκετά. Μηπως βιάζεται πολύ για να βγεί? Φοβάμαι μη μου σπάσουν τα νερά νωρίτερα, επειδη κ στην 1η εγκυμοσύνη γέννησα στις 36 εβδομαδες. Ελπίζω να προλαβω κλεισω τον 8ο μήνα.

καλημερα!

χτες μιλησα με τη γιατρο και μειωσαμε τη δοσολογια για το βραδυ! επομενος στοχος: 1/7 που εχουμε το ραντεβου μας. doppler θα μου πει τοτε αν θα κανω.

κων κων για τον πονο στις κλωτσιες το ειχα αναφερει στη γιατρο και μου ειπε οτι λογω σωματοτυπου (ελλειψη λιπους στη κοιλια) τις νιωθω πιο εντονες. οποτε λογικα το ζουζουνελι σου χτυπαει καποιο οργανο και γι αυτο πονας...

ZOrwp3.png

καλημερα κοιλιτσες !!!!!!!!!!!!!!!!!! χαιρομαι που ειστε καλα! αχχχχχχχχχ τι ωραια που δροσισε σημερα μακαρι να παει ετσι ολη μερα ! εγω εχω ραντεβου την αλλη τριτη και με εχει φαει η αγωνια το επιθυμισα τον μπεμπουλη μου! εχω καιρο να τον δω! αλλα παρηγοριεμαι γιατι σε λιγο θα τον βλεπω ολη μερα χεχεχε τι καλα παντοσ ρε κοριτσια περασε γρηγορα ο καιροσ ε?

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

κωνκων και εγώ έβγαλα στο σφυρί τα λογοτεχνικά βιβλία μου για να μπορέσω να αγοράσω το βιβλίο αυτό μαζί με μερικά άλλα πράγματα που χρειάζομαι αυτή τη περίοδο αλλά ειλικρινά δεν το μετανοιώνω, αξίζει..

Πάντως κλοτσιές δεν τρώω πολλές αλλά στα τεντώματα και στην αλλαγή θέσης έχω θέμα αλλά θα βρώ τρόπο να το ξεπεράσω και αυτό.. δεν έμεινε αρκετός καιρός και το άγχος μεγαλώνει για την γέννα!!!

EwCip3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!

nano μια χαρά πας, λίγο λίγο περνάνε οι μέρες, συνέχισε τις ξάπλες!

Για μας σήμερα είναι μερα εξετάσεων. Εκανα αιματος το πρωί και το μεσημέρι θα παω στο Ωνάσειο για τρίπλεξ στην καρδιά της μπεμπούλας (το παρακολουθούμε λόγω σακχάρου). Και αύριο στον γυναικολόγο.

Και υπομονή μέχρι τέλος της εβδομάδας που παίρνω την άδειά μου, γιούχου!!!

Και το τικέράκι μου άλλαξε μήνα! Μπηκαμε κι εμείς επισήμως στον 8ο! Ουαου, πράγματι περνάει ο καιρός!

dJzIp2.png Fysmp3.png

καλημερα

χαιρομαι που ειστε ολες καλα...

εγω εχω ριξει ΤΟ τρεξιμο με διαφορα χαρτια κ μου εχουν σπασει τα νευρα...

πολλη αναμονη ρε παιδι μου,δε σεβονται ουτε την κοιλια,ουτε το γιωργακη που κουβαλαω μαζι μου αναγκαστικα,τπτ...

περιμενε τη σειρα σου κυρα μου.....κ τι εγινε που εισαι εγκυος??τι εγινε που το μωρο εχει κατακαει στο καροτσι κ νυσταζει???κανουν κ παρατηρηση να το κανω να "σκασει"...τι μανα ειμαι εγω που δεν μπορω να φιμωσω το παιδι μου....

τα νευρα μου τσαταλια.........

κ σαν να μην εφταναν αυτα,διαβαζω χθες κι αυτο http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=64444 κ μου αναβουν τα λαμπακια........κριμα που δεν ειχα παει κι εγω...

ολα τα νευρα της εγκυμοσυνης εκει θα εβγαιναν.....

κατα τ αλλα η αγαπημενη μου φιλη ειναι εγκυος,ενω ηταν ετοιμη για εξωσωματικη,κι αυτο ηταν κ το μοναδικο καλο νεο των ημερων.....

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

γεια σας κοιλουμπες μου...απ'οτι διαβαζω εισαστε μια χαρα...εκτος απο τη λια που κοντευει να παθει νευρικο κλονισμο...κι εμεις μια χαρα περιμενω να ερθει η αυριανη μερα να παμε για το doppler να δω και τι θα μου πει και αυτος για τον πλακουντα

λιακι μου συγχαρητηρια για τη φιλη σου ευχομαι να της πανε ολα καλα

νανο μου...ερωτηση ποναει η ενεση κορτιζονης που σου κανουνε για τα πνευμονακια??? και εγω θα την κανω αυριο ή την πεμπτη

ζουζουνελ καλα αποτελεσματα στις εξετασεις σου!!!

ιντι καλοριζικα τα επιπλακια με το καλο να τα εγκαινιασει το ζουζουνι σου!!

τουρ ευχαριστω την πεμπτη θα παω να μου γραψουν την αδεια και θα ρωτησω αν κανουνε κι εδω

κων κωνακι σε εχει τρελλανει στην κλωτσια το ζουζουνι σου

μαιρουλα κι εμενα μ'αρεσει που δροσισε γιατι ειχα ψηθει τοσες μερες

ελπιζω να μην ξεχασα καμια...κι αν ξεχασα να με συγχωρεσει ειναι λογω εγκυμοσυνης

76IGp3.png

Διαφημίσεις

happiness μου την εκαναν στον πισινο. νιωθεις το τσιμπιμα και ενα καψιμο για λιγο αλλα μετα περναει. δεν ξερω αν παιζει ρολο αλλα εμενα ηταν διπλες και οι 2 δοσεις...

κι εμενα στον πισινο ειπε θα μου την κανει και εμενα νομιζω διπλη θα ειναι...θα σου πω οταν την κανω...μονο που το σκεφτομαι ....

76IGp3.png

κι εμενα στον πισινο ειπε θα μου την κανει και εμενα νομιζω διπλη θα ειναι...θα σου πω οταν την κανω...μονο που το σκεφτομαι ....

σκεψου οτι ειναι για καλο........

απο βδομαδα θα ξερω αν θα ποναω κι εγω παρεα σας....

οχι οτι εχω νευρα....(απλα θα εδερνα ευχαριστως καποιους συγκεκριμενα)

απλα σπαζομαι με την αντιμετωπιση καποιων "μορφωμενων" σε καποιες ομαδες ατομων,οπως τα αμεα,που αντι να τα στηριξουν κ να τα βοηθησουν,κανουν εμας τους γονεις τους να νιωθουμε οτι κανουμε σφαλμα που δεν τα εχουμε πεταξει στον γκρεμο...

μου τη δινει κ με χαλαει.....

τελος παντων

νανο μου,τελος καλο,ολα καλα...ξεκουραση κθετικη ενεργεια απο μας οπως παντα...

κ σ εσενα χαπινες,εννοειται......

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

σκεψου οτι ειναι για καλο........

απο βδομαδα θα ξερω αν θα ποναω κι εγω παρεα σας....

οχι οτι εχω νευρα....(απλα θα εδερνα ευχαριστως καποιους συγκεκριμενα)

απλα σπαζομαι με την αντιμετωπιση καποιων "μορφωμενων" σε καποιες ομαδες ατομων,οπως τα αμεα,που αντι να τα στηριξουν κ να τα βοηθησουν,κανουν εμας τους γονεις τους να νιωθουμε οτι κανουμε σφαλμα που δεν τα εχουμε πεταξει στον γκρεμο...

μου τη δινει κ με χαλαει.....

τελος παντων

νανο μου,τελος καλο,ολα καλα...ξεκουραση κθετικη ενεργεια απο μας οπως παντα...

κ σ εσενα χαπινες,εννοειται......

αν θελεις να δειρεις να ερθω να βοηθησω,να ξεσπασω κι εγω λιγακι που δεν εχω σε ποιον να ξεσπασω...θετικα σκεφτομαι,αλλα τοσα ενεσακια μαζεμενα 1η φορα κανω στη ζωη μου....

76IGp3.png

Λιακι μου ειναι γαιδουρια ολοι τους....

Κι εμενα μια φιλη μου που προσπαθουσε αρκετο καιρο για το δευτερο παιδακι, και ειχε καποιες ατυχιες και προβληματα ειναι εγκυος!!!! περιμενει τωρα να κανει τον υπερηχο να δει οτι ολα καλα να σιγουρευτει...ελπιζω να πανε ολα καλα...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...