Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Όλα καλά με το ενδομήτριο! Οι μετρήσεις ήταν γύρω στο 9! Θα αφήσουμε μάλλον ακόμα μια μέρα, ώστε να κάνουμε την ετ τη Δευτέρα. Περιμένω τηλέφωνο του γιατρού για οδηγίες..!

Μπράβο κορίτσι μου !! Με το καλό εύχομαι !!!

4 ώρες πρίν, lili87 είπε:

Καλησπερα! @Alex@ σε ποιο εμβρυολογικό πηγες;

@MK2012 συγγνώμη που ρωτάω απλά επειδή δεν έχω καταλάβει, τί τιμή fsh και τί τιμή ΑΜΗ εχεις; 

Εγώ προσπαθώ για το δεύτερο παιδάκι μου και σήμερα μου βγήκε η τιμή ΑΜΗ 0,07 και έπαθα ένα σοκ! Κατάλαβα ότι δεν έχω πλέον ελπίδες.. εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας και να πετύχετε σύντομα τον στόχο σας!

Καλησπέρα κορίτσι μου. Η ΑΜΗ μου πριν ένα χρόνο ήταν 0,4 μετρημένη σε ng. Τώρα περιμένω απαντήσεις από τη νέα εξέταση να δούμε πόσο έπεσε (γιατί να ανέβηκε αποκλείεται). 
      FSH επίσης μετρημένη πριν ένα χρόνο ήταν 8,5 αλλά μπορεί να ήταν ελαφρώς ψευδής μέτρηση γιατί ήταν κ τα οιστρογόνα μου υψηλά κ να είναι 2-3 μονάδες παραπάνω. Το αν έχεις ελπίδες ή όχι θα στο πει ο γιατρός, προτείνω να μη προβαίνεις σε συμπεράσματα μόνη σου. Πολλοί γιατροί προσπαθούν κ με πάρα πολύ χαμηλές ΑΜΗ απλά θέλει πάρα πολλή προσπάθεια κ επιμονή να βρεις το ένα το καλό.  
      Καταλαβαίνω το σοκ σου, κάνε ένα βήμα πίσω και κάνε μια κουβέντα με τον γιατρό.

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ααααα, ξεχασα...

Dim ο ενδοκρινολόγος μου είπε ότι η ζέστη επηρεάζει το σάχκαρο, το ρίχνει.

Γι' αυτό είχαμε χαμηλές τιμές την προηγουμενη εβδομάδα! :)

Να και κατι καλό με τις ζέστες...

dJzIp2.png Fysmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αααα και επισης να παρω προληπτικα λετε καμμια κρεμουλα για τις θηλες???

Τιποτα να μην παρεις, δε χρειάζεται.

Ουτε και μετά χρειάζεται. Οι κρέμες μαλακώνουν τις θηλές, ενω αυτό που ουσιαστικά θέλουμε είναι να σκληρήνουν, οπότε και δε θα πονάνε.

dJzIp2.png Fysmp3.png

καλημέρα κοριτσάρες!!! Η κόρη μου είναι παιδί της φασαρίας, της πήρα κάτι κουδουνίστρες και με το που τις κουνάω αρχίζει το χορό. Tour baby πες τα, πες τα, ο κόσμος μου φαίνεται γενικά ψάχνει κάτι να πει έτσι απλά για να το πει. Εμένα που μου τα έχει κόψει ο γιατρός τα αναψυχτικά, γλυκά κτλ. μου λένε οτι είμαι υπερβολική, οτι έλα τώρα εγώ ξέρω τη τάδε που είχε ζάχαρο και έτωγε γλυκά και οτι άλλο ζαβό θες. Ασε για αυτά τα κιλά, γιατι δεν έχεις πάρει κιλά;;; Κάνει κακό στο μωρο, πως θα θηλάσεις αν δεν έχεις παραπάνω βάρος;;; Το γεγονός οτι τα παραπάνω κιλά τα είχα πριν την εγκυμοσύνη δε τους λέει τίποτα. Εγω ακολουθώ τη συμβουλή της γιαγια μου, οταν κάποιος σου λέει ζαβά τράβα τα μαλλια πίσω απο τα αυτια ώστε ότι μπαίνει να βγαίνει ανενόχλητο. Χαπινες εσένα σου λέει γιατι δε γεννάς σε δημόσιο και εμένα γιατι δε γεννάω Αθήνα σε ιδιωτικό. Και ποιος ήταν λέτε ο τελευταίος λόγος που άκουσα ωστε να γενήσω Αθήνα;; Οτι πως θα έρθουν να με δούν στη Ζάκυνθο!! Ακούτε να πληρώσω 4000 ευρώ, να ταλαιπωρηθώ εγώ και το μωρό με 5 ώρες ταξίδι επιστροφής, χωρίς να υπάρχει λόγος υγείας, μόνο και μόνο για να έρθουν αυτοί να με δούν στο μαιευτήριο και να βγάλουν την υποχρέωση. είναι τρελοί όλοι τους!!!

τελικα ο καθενας ας πει κατι και ειναι και μαλ@@ια..τι να πω...καλα δεν μπορω να καταλαβω τι ζορι τραβανε...καλα το μεγαλο γελιο το εχει ο πατερας μου,εχει μεινει στους παλιους υπερηχους πριν 20 χρονια και τι γυριζει και μου λεει μηπως ο γιατρος μου δειχνει οτι θελει στον υπερηχο για να μου λεει τα δικα του και να μου κανει καισαρικη...ασε θα με τρελλανουν...

76IGp3.png

καλημερα κοριτσακια! εμενα η κοιλουμπα μου μικρυνε: 93 εκ. ειναι γιατι η μικρη εχει κατεβει... :roll:

συνεχιζω να ειμαι ξαπλα και προσπαθω μεσω τηλεφωνου να κλεισω καποιες εκκρεμοτητες... :?:???::?

σημερα μπηκα στην 30η εβδομαδα. ο πρωτος στοχος επιτευχθηκε! σημερα το απογευμα θα μιλησω με τη γιατρο για να δουμε πως θα συνεχισουμε με τα φαρμακα και να θεσουμε τον επομενο στοχο... ευτυχως ελπιδα υπαρχει ακομα...

αχ ευχομαι ολα να πανε καλα,πολυ βιαζεται το κοριτσακι σου...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

τα ταν,τα ταν .... μετρηθηκα κι εγω..100 στρογγυλα στρογγυλα η κοιλιτσα...μεγάλη ή μικρή???λετε να μην παρω κ εγω κρεμουλα για τις θηλες που έλεγα ε?

οσο για τον θηλασμο, εχθες ξεκινησα κ εριξα μια ματια στο parents για το θηλασμο, οτι προλαβα δηλαδη...αποριες (ξερω οτι υπαρχουν οι απαντησεις στο φορουμ αλλα για να τις συγκεντρωσω... σωθηκα! :rolleyes:)..

1η απορια:βρηκα 2 βιβλια της Πατσουρου(ετσι λεγεται??), με 2 διαφορετικα εξωφυλλα, ποιο πρεπει να παρω??

2η : που βρισκω τις συμβουλους, ποιες ειναι, ερχονται σπίτι ή παω εγω??πληρωνω κάτι????θελω αποκλειστικο θηλασμο και προς το παρον ισα που εχω παρει μυρωδια απο δω κ απο κει..

3η (και τελευταια-προς το παρον :-D) : παρακολουθησατε μαθηματα ανωδυνου τοκετου?εγω οχι και φοβαμαι μηπως παω σαν ουφο να γεννησω...

σορρυ φορ πολυλογια.. :-D

κι εγω δεν εχω παρακολουθησει μαθηματα ανωδυνου τοκετου...

θελω κι εγω αποκλειστικο θηλασμο,εγω βρηκα για εδω κρητη συμβουλο θηλασμου και μιλησαμε μεσω e-mail...μου ειπε αρκετα πραγματα....και με βοηθησε αρκετα,βεβαια θα τα ξαναδιαβασω γιατι θελω να πετυχω στο θηλασμο...

76IGp3.png

τα ταν,τα ταν .... μετρηθηκα κι εγω..100 στρογγυλα στρογγυλα η κοιλιτσα...μεγάλη ή μικρή???λετε να μην παρω κ εγω κρεμουλα για τις θηλες που έλεγα ε?

οσο για τον θηλασμο, εχθες ξεκινησα κ εριξα μια ματια στο parents για το θηλασμο, οτι προλαβα δηλαδη...αποριες (ξερω οτι υπαρχουν οι απαντησεις στο φορουμ αλλα για να τις συγκεντρωσω... σωθηκα! :rolleyes:)..

1η απορια:βρηκα 2 βιβλια της Πατσουρου(ετσι λεγεται??), με 2 διαφορετικα εξωφυλλα, ποιο πρεπει να παρω??

2η : που βρισκω τις συμβουλους, ποιες ειναι, ερχονται σπίτι ή παω εγω??πληρωνω κάτι????θελω αποκλειστικο θηλασμο και προς το παρον ισα που εχω παρει μυρωδια απο δω κ απο κει..

3η (και τελευταια-προς το παρον :-D) : παρακολουθησατε μαθηματα ανωδυνου τοκετου?εγω οχι και φοβαμαι μηπως παω σαν ουφο να γεννησω...

τις ίδιες ανησυχίες έχουμε...join the club...κι εγώ ψάχνομαι...θα ανταλλάξουμε πληροφορίες!

UslQp3.png

UOZVp3.png

Η Πατσούρου έχει δύο βιβλία ένα γενικά για το θηλασμό καιένα με λύσεις για πιθανά προβλήματα. Πάρε και τα δύο γιατι ποτέ δε ξέρεις τι πρόβλημα μπορεί να προκυψει, να ξέρεις τι να κάνεις. Όσο για τα μαθήματα ανόδυνου εξαρτάτε τη χαρακτήρα έχεις. Αν για παράδειγμα θες να ξέρεις τι σου συμβαίνει και να έχεις προετοιμαστεί να τα κάνεις, επίσης αν κάνεις επισκληρίδιο οι ανάσες που θα μάθεις είναι εύκολο να τις κάνεις και εκείνη τη στιγμή οπότε ο ανόδυνος δε θα σου φανεί και ιδιαίτερα χρήσιμος. Μόνο οι αναπνοές τις τελευταίας φάσης χρειάζονται εξάσκηση. βέβαια είναι γνώση για το τι συμβαίνει εκείνη τη στιγμή στο σώμα σου. Εγω τα έκανα και τα ευχαριστήθηκα.:D:D:D

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Το βιβλίο της Πατσούρου είναι το "Θηλασμός μια υπέροχη σχέση" και εχει δυο τόμους. Στον πρώτο τόμο αναφέρονται τα γενικά για τον θηλασμό και στον δεύτερο τόμο ειδικές περιπτώσεις (διδυμα, κάποια προβληματα κλπ κλπ). Τον πρωτο τομο τον θες οπωσδήποτε. Τον δεύτερο ίσως όχι, ίσως όμως να σε βοηθήσει. Αν τα οικονομικά σου το επιτρέπουν, θα σου προτεινα να πάρεις και τους δυο. Νομίζω κάπου 30 ευρώ κοστίζει ο κάθε τόμος.

Σύνδεσμος Θηλασμού: Info line 210-600 3249

Δες κι εδω: http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=22308

Αναφερει ονόματα και τηλεφωνα συμβούλων. Υπάρχουν οι leaders και οι πιστοποιημένοι σύμβουλοι γαλουχίας. Αν δεν κανω λάθος, οι leaders είναι εθελοντες και παρέχουν υπηρεσίες ανευ πληρωμής, οι πιστοποιημένοι συμβουλοι είναι επαγγελματίες και πληρώνονται σε κάθε επίσκεψη (ναι, ερχονται και στο σπίτι, αν χρειάζεται). Να διευκρινίζετε καθε φορά σε ποια ιδιότητα απευθυνεστε.

Μαθηματα ψυχοπροφυλακτικής εγώ παρακολούθησα στο ΙΚΑ της περιοχής μου. Μου φάνηκαν αρκετα χρήσιμα, 7 μαθηματα ήταν αν θυμαμαι καλά, τα πρωτα αναφεροντουσαν στην ανατομια του σωματος, τη συλληψη, τον τοκετό, κάναμε κάποιες ασκήσεις χαλάρωσης και διατάσεις (κατι σαν γιογκα). Μετά κάναμε αναπνοές για τις συσπάσεις και για την εξώθηση και κάποια μαθηματα αναφερόντουσαν στο πώς θα περιποιηθούμε το μωρό τις πρώτες μέρες, πώς θα το κρατάμε, πώς θα το κάνουμε μπανιο. Αναφερθηκαμε και στον θηλασμό, αλλά ήμουν ήδη ενημερωμένη από το φορουμ και ηξερα ήδη κάποια πραγματα (δεν ήταν και ολα σωστά, όσα μας είπαν εκει, τεσπα). Σε γενικές γραμμές μου φάνηκαν χρήσιμα, αν και εγώ γεννησα τελικά με καισαρική και δε χρειάστηκα τις αναπνοές. Σε λίγες μέρες πάντως λεω να ξαναπαω, να θυμηθώ τις ασκήσεις τουλάχιστον, ήταν πολύ ανακουφιστικές.

dJzIp2.png Fysmp3.png

Διαφημίσεις

ααααα, ξεχασα...

Dim ο ενδοκρινολόγος μου είπε ότι η ζέστη επηρεάζει το σάχκαρο, το ρίχνει.

Γι' αυτό είχαμε χαμηλές τιμές την προηγουμενη εβδομάδα! :)

Να και κατι καλό με τις ζέστες...

να ναι καλά ο καύσωνας, το τι παστέλι έφαγα το απόγευμα που έκανα υπογλυκαιμία δε λέγετε. Να κάνει όσες ζέστες θέλει μπορεί;;; Αν είναι να τρώω "ότι θέλω" και το ζάχαρο να μη ανεβαίνει πάνω απο 100 καύσωνας και πάλι καύσωνας.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

καλημερα κοιλουμπες μου τι κανετε???

τουρ εδωσες ρεσιταλ...να συμπληρωσω αλλη μια ατακα που τη λεει μια γειτονισσα μου και μου εχει δωσει στα νευρα:μα γιατι δεν πας να γεννησεις σε δημοσιο???

εντομεταξυ της εχω εξηγησει τους λογους για τους οποιους δεν θελει να καταλαβει αφου θελει να μου σπαει τα νευρα

κοριτσια να κανω μια χαζη ερωτηση...γιατι χρειαζομαστε τα εσωρουχα μιας χρησης στο μιαιευτηριο????εγω πηρα καινουρια και θα παρω μαζι μου και μερικα απο αυτα που εχω ...

Άσε κούκλα αυτό με το δημόσιο νοσοκομείο το πέρασα και εγώ!! Γιατί πας στη κλινική, τι έχει το νοσοκομείο που τόσα χρόνια πληρώνουμε και τη κλινική πάλι θα την χρυσοπληρώσεις?!?! Βέβαια εγώ ειμαι η παράξενη που φρικάρω με τη κατάσταση που επικρατεί και στα δύο νοσοκομεία της Καβάλας!!! Όσο για τα βρακάκια θα πάρω δικά μου και μέτα πέταμα για να έχω και την δικαιολογία για νέα σέξι βρακάκια ;););)

EwCip3.png

Μη μιλάτε για διαστάσεις... Μετρήθηκα προχθές... 114 εκατοστά, μάλλον σας ρίχνω, σε όλες!

Έκανα και εγώ το βήμα και μέτρησα την κοιλιά και μπορώ να πώ οτι τρόμαξα!!! 112!!! Πόσο ακόμα θα μεγαλώσει αλήθεια? 1740γραμμάρια μας τον είπε ο γιατρός και αν είναι διαπλασίασει το βάρος, η κοιλιά που θα φτάσει?!?! ΟΕΟ?!?!:shock::shock:

EwCip3.png

Το δεύτερο βιβλίο της Πατσούρου δεν ξέρω ακόμα αν θα το αγοράσω αλλά το πρώτο ούτε μυθηστόρημα να ήταν, σε 2 μέρες το τελείωσα.. βέβαια το ΣΚ θα πέσει το δεύτερο διάβασμα για να σημειώσω τα σημεία που με ενδιαφέρουν.. Τόσο διάβασμα και άγχος πάντως που έχω ρίξει τώρα στην εγκυμοσύνη ούτε στις πανελλαδικές δεν έριξα!!!

Απο εκεί και πέρα έκανα το πρώτο μου μάθημα ανώδυνου στο ΙΚΑ τη Παρασκεύη που μας πέρασε και μπορώ να πώ οτι οι εντυπώσεις είναι ανάμεικτες!! Βέβαια πέρα απο μια εισαγωγή στη κατάσταση και μια ανάσα για το τελευταίο στάδιο δεν κάναμε τίποτα άλλο... Τι να πώ οτι μου αρέσει πιο πολύ το video της Sheri Bayles και όποια δεν το έχει δει απλά χάνει!! Πολύ γέλιο και πολλές πληροφορίες χωρίς να μπουκώνεις..

EwCip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...