Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ναι,ο ουρανος ειναι πορτοκαλι...κ σκοτεινος...

δεν ειναι δυσκολο,εχουν μαθει απο μικρα...εξ αλλου ξερουν οτι αν δεν καθησουν καλα,δεν θα πανε παιδοτοπο,η θα εξαφανιστει καποιο παιχνιδι,η ολα,αναλογα ποσο κακα παιδια θα ειναι...

εμενα η βενετια εχει σταματησει να καθεται στο καροτσι απο 18 μηνων.μονο αν δει το δημητρη να καθεται θελει κι αυτη,αλλα με το "εναλλαξ" εχουμε βολευτει.το μονο που θελω ειναι να μαθει η βενετια να μπαινοβγαινει μονη της,για να μη τη σηκωνω...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα σε όλες σας, καλό ΣΚ να έχουμε!

Όλες είχατε μέχρι τώρα καλά αποτελέσματα! Πολύ χάρηκα! Ποια έμεινε τώρα?

MAROULITA29 καλώς ήρθες και εσύ στην εγκυοπαρέα μας! Να ξεκουράζεσαι και να κρατήσεις και τα τρία μωράκια σου γερά στην αγκαλιά σου!

Από ψώνια έχω πάρει μόνο ένα ζευγάρι σπορτέξ την Έλλη μου από τα sprider stores με 30% έκπτωση. Θέλω βέβαια να της πάρω και άλλα πραγματάκια και για μένα θέλω ένα τζιν εγκυμοσύνης και μερικά μπλουζάκια και ένα άνετο ζευγάρι σπορτέξ ..... και αν το σκεφτώ και άλλο η λίστα θα μεγαλώσει....:lol:

Και εμείς το έχουμε καταργήσει το καροτσάκι μας, τώρα θέλει να περπατάει! Εχθές είχε πάρα πολύ καλό καιρό και κατεβήκαμε βόλτα στην παραλία και είπιαμε και το καφεδάκι μας με μια φίλη με τα του γιού της που είναι πιο μικρούλης και έριξε και τον υπνάκο του στο καρότσι του. Όσο για τον γυρισμό μας η μικρή φώναζε συνέχεια μπαμπά μπαμπά και ήρθε και μας πήρε με το αμάξι! :-P Περιττό να σας πω ότι και το μεσημέρι και το βράδυ έριξε κάτι ύπνους με ευκολία!

Εμείς για σήμερα προς το παρόν στο σπίτι και το απόγευμα θα πάμε σε πάρτυ γεννεθλίων!

Φιλιά σε όλες!

M4B1p3.pngQIghp3.png

κοριτσια,κανονιζουμε καμια συναντηση σε κανα παιδοτοπο,να παιξουν τα πιτσιρικια???οσες δεν εχουν,να ερθουν να μπουν σιγα σιγα στο νοημα...

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

Εγώ για συνάντηση είμαι μέσα μόνο να μη δουλευω!

Λοιπόν το νινάκι μας είναι μια χαρά και μεγαλώνει. Είναι 116 γραμμάρια! Η αυχενική ήταν πολύ καλή 1:13953.

Σε 2 βδομάδες θα κάνω το Αλφα τεστ στο ΙΑΣΩ. Είναι κάτι σαν την αυχενική και αυτό, έλεγχος συνδρόμου down και βλαβων νωτιαίου σωλήνα. Υπέρηχος στο κεφάλι του εμβρύου και εξέταση αίματος. Στην αίματος ελέγχουν πάλι την ηλικία, την μέτρηση του υπέρηχου και τις τιμές απο 3 ορμόνες (AFP, uE3, β-hCG).

nikijo για την papp-a παίζουν ρόλο όλα. Η μέτρηση του υπερήχου και στην αίματος η ορμόνη β-hCG (χοριακή) και η papp-a, αλλά και η ηλικία, το βάρος, αρ. τοκετών, καπνίστρια ή όχι, πώς έγινε η σύλληψη, μέχρι και ο φυλετικός τύπος. Αυτά μου είπε ο doctor και όταν είχα πάει για την αυχενική τα συμπλήρωσα όλα αυτά σε έντυπο.

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΑΚΑΤΩΣΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΖΑΛΑΔΕΣ ΜΕΤΡΗΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΗ..ΟΠΟΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΞΑΠΛΑ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ..ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΓΙΑ ΣΚ ΣΤΗ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΩ ΚΑΠΩΣ..ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΟΥΛΑ..

Θανούλης 10/3/2005

Σμαράγδα 19/8/2007

adhWm7.png CPy1m7.png

ΕΧΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ..

Διαφημίσεις

...εισαι στη δυσκολη φαση,γι αυτο...κι εγω 8-10 εβδομαδα γονατισα....ξαπλα,αφου δεν εχεις τα μικρα,κ φρυγανιες....

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

986ce2239ec0e18bacdf1a5qs5.jpgΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!! :P

Τι κάνετε, Πως Περάσατε το ΣΚ σας?

κωνκων μια χαρά το μωράκι και τα ποσοστά σας :P το φύλο σας το είπε?? Για πες μας το ΑΛΦΑ τεστ βγάζει και αυτό ποσοστά? Το έχω ακουστά σαν όνομα αλλά δεν το έκανα ούτε στην πρώτη μου εγκυμοσύνη.

theolvas τι καλά μια συναντησούλα, δυστυχώς είμαστε μακρυά....

Τι έχει το πρόγραμμα σας για σήμερα?

M4B1p3.pngQIghp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι απο εμενα!!!!!

Το ξερω οτι εξαφανιστηκα αλλα δεν εχω πολυ χρονο να γραφω,αν κ μπαινω κ σας διαβαζω!!!!!Παρασκευη ξεκιναω κ δουλεια...εχω να παω απ τον Νομεβριο του 08....παω να ξσκουριασω λιγο!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Εδώ και τρεις μέρες με έχει πιάσει (μάλον αλλεργικό πρέπει να είναι αν και ποτέ δεν είχα τέτοια προβλήματα) το εξής: Υγραίνονται τα μάτια μου, φτερνίζομαι συνέχεια κατά ρυπάς, και με φαγουρίζει ο ουρανίσκος μου(είναι πολύ εκνευριστικό :mad: ) και τα αυτιά μου :confused::confused: Λίγο που το έψαξα στο ιντερνετ αυτά τα συμπτώματα τα έχει σαν αλλεργική ρινήτιδα....σας έχει τύχει? Και πως περνάει αυτό το πράγμα?

M4B1p3.pngQIghp3.png

κωνκων μια χαρά το μωράκι και τα ποσοστά σας :P το φύλο σας το είπε?? Για πες μας το ΑΛΦΑ τεστ βγάζει και αυτό ποσοστά? Το έχω ακουστά σαν όνομα αλλά δεν το έκανα ούτε στην πρώτη μου εγκυμοσύνη.

μπου μπου μου είναι σαν την αυχενική απλά εξετάζουν περισσότερο το κεφάλι. Το είχα κάνει και στο πρώτο. Οι περισσότεροι γιατροί δεν την βάζουν αυτή την εξέταση, απλά ο δικός μου το ψαχνει απο παντού και κάνει πολλές εξετάσεις. Να φανταστείς πάω στο ιατρείο του 2 φορές το μήνα.

Καλημέρα κι απο εμενα!!!!!

Το ξερω οτι εξαφανιστηκα αλλα δεν εχω πολυ χρονο να γραφω,αν κ μπαινω κ σας διαβαζω!!!!!Παρασκευη ξεκιναω κ δουλεια...εχω να παω απ τον Νομεβριο του 08....παω να ξσκουριασω λιγο!!!!!

Τώρα που έμεινες έγκυος θα πάς? Εκτός αν είναι δική σας δουλειά και είσαι πιο χαλαρή! Πάντως η αλήθεια είναι οτι ξεσκάς λιγάκι με τη δουλειά, αλλάζεις παραστάσεις.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...