Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Kate89 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!! Είμαι στην 14η εβδομάδα και από χθες το βράδυ βλέπω λίγα καφέ υγρά στο εσώρουχο μου! Είναι φυσιολογικό; Έστειλα και στο γιατρό να μου πει..

Συνήθως δεν είναι τίποτα αλλά φυσιολογικό σε αυτή την εβδομάδα πάλι δεν είναι γι'αυτό πρέπει να σε δει με υπέρηχο να ελέγξετε τράχηλο κτλ . 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοριτσια σας ειπα σημερα δεν δουλευω,δεν ανοιξαμε για καποιο λογο,οποτε απολαμβανω τον καναπε μου...:D:D:D:D:D:D:D

μπραβο τυχερουλα μου! αραξε στην δροσουλα σου και μην πασ πουθενα! χεχεχε

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μου εχει πει κι αλλη μια φιλη που θηλασε το δευτερο μεχρι που εμεινε εγκυος στο τριτο (κ γενναει ενα μηνα μετα απο μας παρεπιπτοντως) οτι τη βολευε οκλαδον,αλλα το μικρο διαστημα που θηλασα το δημητρη,πιανοταν η πλατη μου κ ο αυχενας σε οτι θεση κι αν προσπαθουσα.επισης επρεπε να κραταω το στηθος ( το οποιο εχει κ μεγαααλο βαρος) γιατι εκλεινε τη μυτη του μωρου κ υπηρχε κινδυνος να πνιγει,αυτο τουλαχιστον μου ειχαν πει οι μαιες στο ελενα που ειχα παρακολουθησει κατι σεμιναρια πριν γεννησω το δημητρη.γι αυτο κ αναζητω τη λυση στην αντληση..

επισης τη συμβουλο θηλασμου,ποτε ειναι καλο να την παρω????

εγω για μαξιλαρι ζητησα απο το φορουμ να αγορασω μεταχειρισμενο,μπας κ βολευτω στο θηλασμο,κι ολες μου ειπαν οτι μονο στον υπνο βολευει...(οποτε μαλλον θα πηγαιναν χαμενα τα χρηματα αν αγοραζα καινουριο)

Κι εγώ οκλαδον θηλαζα τους πρωτους μήνες. Αργότερα βολεύτηκα περισσότερο να θηλαζω τον μικρό ξαπλωμένη. Το στήθος θα χρειάζεται να το κρατάς έτσι κι αλλιώς, είτε με θηλαστρο είτε ταϊζεις το μωρό απ' ευθείας, δλδ σίγουρα το ένα χέρι σου δε θα είναι ελεύθερο, γιατί όμως σε πειράζει αυτό? Αν εχεις άγχος για τον θηλασμό, μπορείς από τωρα να επικοινωνήσεις με σύμβουλο, να σου δώσει οδηγίες, να μην έχεις ανάγκη τις μαίες στο μαιευτήριο και να είσαι σίγουρη ότι δε θα ακολουθήσεις τις χαζομάρες που λένε μερικές.

Μαξιλάρι θηλασμού μπορείς να παρεις δωρεάν από ένα κατάστημα που δίνει στις εγκυούλες, κάπου είχα ξαναβαλει το λινκ παλαιότερα, θα το βρω και θα το ξαναποστάρω. Εγώ έδωσα 65 ευρώ και πήρα ένα αντιαλλεργικό, με dinkel, με καλυμα για να πλένεται κλπ κλπ ήταν πολύ καλό, αλλά πολύ βαρύ και τελικά βολεύτηκα μια χαρά με ένα σκληρό μαξιλάρι ύπνου και ένα μικρό του καναπέ που έβαζα ανάμεσα στα πόδια μου, όταν καθομουν οκλαδόν.

dJzIp2.png Fysmp3.png

polles πολεεσ καλημερεσ στισ ομορφες!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τι κανετε κοιλιτσεσ μου? εγω εχτεσ το βραδυ γυρισα απο πορο περασα τελεια! αλλα λιγο ρε γαμωτο!!!!!!!!!!!!!!! κλαψ τωρα εγω αντε κανα σκ στο διλεσι μαζι με τον αντρουλι μου! τι νεακια εχετε καλε δεν τα πολυδιαβασα ευχομαι ολα να πηγαινουν τελεια! η κοιλια μου εχει γινει τεραστιων διαστασεων και ο μπεμπουλησ το εχει ριξει στον χορο χαχαχαχαχαχα

Εμείς πήγαμε Μαυροβούνι και -παρ΄ότι ελεγα και ξαναλεγα πόσο φοβαμαι να μπω στη θαλασσα για μικρόβια κλπ- τελικά την έκανα τη βουτιά μου, με τον μικρό αγκαλιά, έκανε το πρωτο του μπάνιο ο ζουζουνάκος μου και ξετρελλάθηκε, δε μπορούσα να αντισταθώ!

Μη μιλάτε για διαστάσεις... Μετρήθηκα προχθές... 114 εκατοστά, μάλλον σας ρίχνω, σε όλες!

dJzIp2.png Fysmp3.png

Εμεις με καισαρικη παιρνουμε κ αντιβιωση....τι γινεται με το θηλασμο ;;;;

no problem!

οι αντιβιώσεις που δίνουν είναι συνηθως συμβατές με τον θηλασμό.

όσο νωρίτερα θηλάσεις το μωρό, τόσο καλύτερα.

εγω με καισαρική γέννησα, μάλιστα το μωρό το είδα μια μερα μετά, γιατί λόγω σακχάρου τον πήραν στην ΜΕΝΝ για παρακολούθηση την πρώτη μερα. Δεύτερη μερα λοιπον ξεκινήσαμε θηλασμό και όλα πήγαν καλά. Το γάλα παράγεται κανονικά με την αποκόλληση του πλακούντα, είτε γεννήσεις φυσιολογικά, είτε με καισαρική.

dJzIp2.png Fysmp3.png

καλησπερα...αχ αυτο με το θηλασμο κι εμενα με αγχωνει..ειδικα αυτο που ειπατε με το μιαιευτηριο...αλλα μετα που θα ερθω σπιτι σιγουρα θα βαλω τα δυνατα μου και θελω να τα καταφερω...galat πως καταλαβαινεις οτι εχει αδειασει το στηθος και βαζεις το μωρακι απο το αλλο,το αφηνει μονο του???

Το στήθος δε γεμίζει γάλα, όπως πχ η ουροδόχος κύστη γεμίζει με ούρα.

Το γάλα παράγεται την ώρα που το μωρό θηλάζει. Γι αυτό εξάλλου μπορούν να θηλάζουν όλες οι γυναίκες, ανεξαρτήτου μεγέθους στήθους (αλλιώς -θεωρητικά- αυτές που έχουν μικρό στηθος δε θα μπορούσαν). Απλά ενα μεγάλο στηθος εχει μεγαλύτερες αντοχές στο πρήξιμο.

Συνεπώς το στήθος δε "γεμίζει", ούτε "αδειάζει". Απλά πρεπει να βαζεις το μωρό στο ένα στηθος σε καθε γεύμα, ωστε να παίρνει και το πιο παχύ γάλα, που παράγεται κατά τη διάρκεια του θηλασμού. Οταν το μωρό δείξει οτι δυσανασχετεί, το σηκώνεις να ρευτεί και το βαζεις στο άλλο στήθος. Αν θελει να πιάσει, καλώς... αν όχι, παλι καλώς...

dJzIp2.png Fysmp3.png

Διαφημίσεις

Δυστυχώς δεν έχω χρόνο να σας διαβάσω... Ελπίζω σύντομα να έχω internet σπίτι... γιατί από αύριο είμαι σε άδεια :D

Ελπίζω να είστε όλες καλά...

Φιλάκια σε όλα τα μαγουλάκια κ τις κοιλίτσες...

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Εμείς πήγαμε Μαυροβούνι και -παρ΄ότι ελεγα και ξαναλεγα πόσο φοβαμαι να μπω στη θαλασσα για μικρόβια κλπ- τελικά την έκανα τη βουτιά μου, με τον μικρό αγκαλιά, έκανε το πρωτο του μπάνιο ο ζουζουνάκος μου και ξετρελλάθηκε, δε μπορούσα να αντισταθώ!

Μη μιλάτε για διαστάσεις... Μετρήθηκα προχθές... 114 εκατοστά, μάλλον σας ρίχνω, σε όλες!

αχαχαχαχα εγω δεν τολμισα ακομα να μετρησω! το μπανακι ωραιο? ευχαριστηθηκε το πουλάκι μου? εγω δεν εκανα δεν με αφηνει ο ντοκτορ! κλαψ!

ttc72e7.aspx

καλημερα κοιλουμπες μου τι κανετε???

τουρ εδωσες ρεσιταλ...να συμπληρωσω αλλη μια ατακα που τη λεει μια γειτονισσα μου και μου εχει δωσει στα νευρα:μα γιατι δεν πας να γεννησεις σε δημοσιο???

εντομεταξυ της εχω εξηγησει τους λογους για τους οποιους δεν θελει να καταλαβει αφου θελει να μου σπαει τα νευρα

κοριτσια να κανω μια χαζη ερωτηση...γιατι χρειαζομαστε τα εσωρουχα μιας χρησης στο μιαιευτηριο????εγω πηρα καινουρια και θα παρω μαζι μου και μερικα απο αυτα που εχω ...

τα θες γιατι λερωνεσαι παρα πολυ απο τα λογχεια....ειναι σαν να εχεις περιοδο με πολυ μεγαλη ροη ομως...καλυτερα τα καινουργια να μην τα χρησιμοποιησεις

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλημερα κοριτσακια! εμενα η κοιλουμπα μου μικρυνε: 93 εκ. ειναι γιατι η μικρη εχει κατεβει... :roll:

συνεχιζω να ειμαι ξαπλα και προσπαθω μεσω τηλεφωνου να κλεισω καποιες εκκρεμοτητες... :?:???::?

σημερα μπηκα στην 30η εβδομαδα. ο πρωτος στοχος επιτευχθηκε! σημερα το απογευμα θα μιλησω με τη γιατρο για να δουμε πως θα συνεχισουμε με τα φαρμακα και να θεσουμε τον επομενο στοχο... ευτυχως ελπιδα υπαρχει ακομα...

ZOrwp3.png

Διαφημίσεις

μαιρουλα σου αρεσε στον πορο εεε???

γιατι δεν σε αφηνει ο γιατρος να κανεις μπανακια,εμενα μου ειπε οσα πιο πολλα μπορω

ζουζουνελ σε ειχα χασει....

κοριτσια ξερετε να ανταλλαξουμε και τηλ για να μπορουμε να ειδοποιησουμε η μια την αλλη οταν γεννησουμε

76IGp3.png

καλημέρα κοριτσάρες!!! Η κόρη μου είναι παιδί της φασαρίας, της πήρα κάτι κουδουνίστρες και με το που τις κουνάω αρχίζει το χορό. Tour baby πες τα, πες τα, ο κόσμος μου φαίνεται γενικά ψάχνει κάτι να πει έτσι απλά για να το πει. Εμένα που μου τα έχει κόψει ο γιατρός τα αναψυχτικά, γλυκά κτλ. μου λένε οτι είμαι υπερβολική, οτι έλα τώρα εγώ ξέρω τη τάδε που είχε ζάχαρο και έτωγε γλυκά και οτι άλλο ζαβό θες. Ασε για αυτά τα κιλά, γιατι δεν έχεις πάρει κιλά;;; Κάνει κακό στο μωρο, πως θα θηλάσεις αν δεν έχεις παραπάνω βάρος;;; Το γεγονός οτι τα παραπάνω κιλά τα είχα πριν την εγκυμοσύνη δε τους λέει τίποτα. Εγω ακολουθώ τη συμβουλή της γιαγια μου, οταν κάποιος σου λέει ζαβά τράβα τα μαλλια πίσω απο τα αυτια ώστε ότι μπαίνει να βγαίνει ανενόχλητο. Χαπινες εσένα σου λέει γιατι δε γεννάς σε δημόσιο και εμένα γιατι δε γεννάω Αθήνα σε ιδιωτικό. Και ποιος ήταν λέτε ο τελευταίος λόγος που άκουσα ωστε να γενήσω Αθήνα;; Οτι πως θα έρθουν να με δούν στη Ζάκυνθο!! Ακούτε να πληρώσω 4000 ευρώ, να ταλαιπωρηθώ εγώ και το μωρό με 5 ώρες ταξίδι επιστροφής, χωρίς να υπάρχει λόγος υγείας, μόνο και μόνο για να έρθουν αυτοί να με δούν στο μαιευτήριο και να βγάλουν την υποχρέωση. είναι τρελοί όλοι τους!!!

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Καλημέρα σε όλες και καλή εβδομάδα!

Τρελό άγχος μ' έχει πιάσει τον τελευταίο καιρό με όλα...τοκετό, φροντίδα μωρού, θηλασμό...κι είπα να δραστηριοποιηθώ για να μου περάσει κάπως...

Πήρα τηλ. στη Φαιναρέτη στην Ν.Σμύρνη κι έκλεισα ραντεβού για ενημερωση, διαβάζω ο,τι μπορώ κι όπου μπορώ, θέλω να μιλήσω τώρα και με μια σύμβουλο θηλασμού γιατί με αγχώνει αυτό το θέμα πολύ. Γνωρίζει κάποια από σας να μου συστήσει κάποια;

Κατα τ' άλλα...η μπουμπού το' χει ρίξει στους χορούς, σε λίγο αρχίζω μπουγάδες και επιτέλους στις 30 ερχονται τα επιπλάκια μας! Πάω για doppler την επόμενη Τρίτη και λέμε να το συνδυάσουμε και με ενα 4D, να δούμε τη μπουμπού μας και ν' ανέβουμε λίγο!!!

Φιλάκια πολλά!!!!!

Νano79 τώρα πρόσεξα το μήνυμα σου! Όλα μα όλα εύχομαι να πάνε καλά, να σκέφτεσαι θετικά! Περιμένουμε καλά νέα!

UslQp3.png

UOZVp3.png

αχαχαχαχα εγω δεν τολμισα ακομα να μετρησω! το μπανακι ωραιο? ευχαριστηθηκε το πουλάκι μου? εγω δεν εκανα δεν με αφηνει ο ντοκτορ! κλαψ!

ήταν αρκετά ζεστή και από κόσμο καθόλου. εξάλλου είναι τοσα χλμ παραλία, που όσο κόσμο και να εχει, δε φαίνεται. και είναι ανοιχτή, δεν είναι είναι κλειστός κόλπος... καλά φαίνεται να μας πήγε το μπανιο..

καλά, ο μικρός ενθουσιάστηκε! στην αρχή είχε ανοιξει τα ματια ορθάνοικτα και με κραταγε απ' το χερι σφιχτά (πριν μπουμε μεσα, όταν ήμασταν ακόμα στην παραλία και βρεχοντουσαν τα ποδαράκια του μόνο). μετά τον πήρε ο μπαμπάς και τον εβαλε μεσα σιγά-σιγά, αφού συνηθισε δε σταματησε να κακαρίζει απ' τα γέλια! ε, δεν κρατήθηκα, μπήκα κι εγώ μεσα και αρχισαμε τα παιχνίδια! ξετρελλαθηκε με τη θαλασσα, κι εγώ με εκεινον! :)

dJzIp2.png Fysmp3.png

τα θες γιατι λερωνεσαι παρα πολυ απο τα λογχεια....ειναι σαν να εχεις περιοδο με πολυ μεγαλη ροη ομως...καλυτερα τα καινουργια να μην τα χρησιμοποιησεις

μα για αυτο το λογο τα πηρα....μπορει να παρω και μιας χρησης ,θελω να παω και στο μιαιευτηριο να δω τι παρεχει...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...