Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Μπράβο κορίτσι μου !! Με το καλό εύχομαι !!!

Καλησπέρα κορίτσι μου. Η ΑΜΗ μου πριν ένα χρόνο ήταν 0,4 μετρημένη σε ng. Τώρα περιμένω απαντήσεις από τη νέα εξέταση να δούμε πόσο έπεσε (γιατί να ανέβηκε αποκλείεται). 
      FSH επίσης μετρημένη πριν ένα χρόνο ήταν 8,5 αλλά μπορεί να ήταν ελαφρώς ψευδής μέτρηση γιατί ήταν κ τα οιστρογόνα μου υψηλά κ να είναι 2-3 μονάδες παραπάνω. Το αν έχεις ελπίδες ή όχι θα στο πει ο γιατρός, προτείνω να μη προβαίνεις σε συμπεράσματα μόνη σου. Πολλοί γιατροί προσπαθούν κ με πάρα πολύ χαμηλές ΑΜΗ απλά θέλει πάρα πολλή προσπάθεια κ επιμονή να βρεις το ένα το καλό.  
      Καταλαβαίνω το σοκ σου, κάνε ένα βήμα πίσω και κάνε μια κουβέντα με τον γιατρό.

Κορίτσι μου, είναι πολλές κοπέλες εδώ που δε τους είχε δείξει στην 7η ημέρα παρά μόνο στη χοριακη. Και εγώ είχα πάρει μια κούτα τεστ και τρελαινόμουν. 2 μέρες έμειναν για τη χοριακη λογικά αν σήμερα είναι 9η. Κάνε λίγη υπομονή ❤️

Κορίτσι μου, είναι πολλές κοπέλες εδώ που δε τους είχε δείξει στην 7η ημέρα παρά μόνο στη χοριακη. Και εγώ είχα πάρει μια κούτα τεστ και τρελαινόμουν. 2 μέρες έμειναν για τη χοριακη λογικά αν σήμερα είναι 9η. Κάνε λίγη υπομονή ❤️

σκεφτομαι πως αν τωρα δεν ανιχνευεται σημαινει οτι ακομα κ θετικο να ηταν στην 9η μερα θα ηταν μαξ 20 . που σημαινει κ παλι γκριζα ζωνη. ο γιατρος θελει 11η ωστε θεωρητικα αν ειναι απο 100 κ πανω να μην μπαινω σε διαδικασια επαναληπτικης. τωρα με τετοια κρυαδα που πηρα θα παω μια και καλη 9η να τελειωνουμε. 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αχ μακάρι. Οταν συζητάω και λέω πόσο πολύ το θέλω μου λένε έλα μωρέ και η τάδε που δε θήλασε τι έπαθε μη σκας κιόλας.

Α πήγα και εγώ για μπανάκι στη θάλασσα. Κορίτσια ήταν τέλεια δροσερά και το κυριότερο δεν ένιωθα το βάρος μου και μπορούσα να πάρω το παιδάκι μου αγκαλίτσα που το είχαμε και οι δυο τόσο πολύ ανάγκη. Με κρατούσε τόσο σφιχτά και είχε ξαπλώσει το κεφαλάκι του στον ώμο μου για αρκετή ώρα.

Τώρα μόλις τον πήρε η μαμα μου και θα πάω με τον αντρα μου για ένα καφέ τα δυο μας. Θα τα πούμε αργότερα!

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ μακάρι. Οταν συζητάω και λέω πόσο πολύ το θέλω μου λένε έλα μωρέ και η τάδε που δε θήλασε τι έπαθε μη σκας κιόλας.

Α πήγα και εγώ για μπανάκι στη θάλασσα. Κορίτσια ήταν τέλεια δροσερά και το κυριότερο δεν ένιωθα το βάρος μου και μπορούσα να πάρω το παιδάκι μου αγκαλίτσα που το είχαμε και οι δυο τόσο πολύ ανάγκη. Με κρατούσε τόσο σφιχτά και είχε ξαπλώσει το κεφαλάκι του στον ώμο μου για αρκετή ώρα.

Τώρα μόλις τον πήρε η μαμα μου και θα πάω με τον αντρα μου για ένα καφέ τα δυο μας. Θα τα πούμε αργότερα!

ζηλεψα!!!!!!! εσκασα!!!!!!!!

κ μπανιο,κ καφε...........κ χωρις παιδια........

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

Και εγώ έχω αγχωθεί πολύ με το θέμα του θηλασμού. Αθηνά μου πολύ καλές οι πληροφορίες σου μήπως κάνεις και επισκέψεις κατοίκον;:D

Ευχαριστως χιχιχιχι αλλα τοτε θα εχω και το δικο μου γαλακτοτσιμπουρο!!!

Στο πρώτο μου παιδάκι ασχετη καθώς ήμουν και πιστεύοντας πως όλα θα έρθουν φυσιολογικά στο νοσοκομείο μου ειπαν δεν έχεις ακόμα γάλα. Μετα από 2 μέρες ξύπνησα και πονούσα τρελά και πανικοβλήθηκα. Ηρθαν κάτι γυναίκες μαίες νοσοκόμες δε ξέρω τι ήταν με κοιτάει η μια με κοιτάει η άλλη κάνουμε μια ψιλοπροσπάθεια με το μωράκι μου να θέλει σα τρελό να πιάσει (και μάλιστα μια φορά το ένιωσα πως τράβηξε) και μου λένε ''δεν υπάρχει περίπτωση να θηλάσεις οι θηλές σου είναι μεγάλες και επίπεδες. Θέλεις χάπι ή θα πας να αγοράσεις θήλαστρο;''

Αχ θεε μου τι μπαζο κυκλοφορει.... τις πρωτες 2-3μερες εχουμε το πυαρ, το πρωτογαλα...αλλα ακομα και γαλα να ερθει, δεν ειναι ορατο παραγεται επιτοπου το τρωει το μωρο και γεια σας...

Μην τις αφησετε να σας πατησουνε τις θηλες/στηθος γι ανα διαπιστωσουν την υπαρξη του γαλακτος....

Επισης οι επιπεδες/μεγαλες ουτε καν οι εισεχουσες θηλες με τον σωστο χειρισμο δεν αποτελουν εμποδιο... Ειδικα οι επιπεδες μετα απο λιγες μερες θηλασμο να δεις τι εξεχουσες που θα ειναι! :-D:-D Καθε μωρακι -μητερα εχουν σχεδιαστει ο ενας για οτν αλλο...

Το μόνο που με προβληματίζει είναι πως θα αντιμετωπίσω αυτές στο νοσοκομείο αφού ακόμα δε ξέρω πως τελικά θα το κάνω και αν θα έχω γάλα από την αρχή αφού θα γεννησω με καισαρική 10 μέρες πριν την ημερομηνία μου.

Στην καισαρικη οντως το γαλα ερχεται ενα 24ωρο συνηθως αργοτερα, αλλα πρωτογαλα εχεις απο την πρωτη στιγμη!!! Ειναι το μονο που χρειαζεται το μωρο... Γενικως μην αγχωνεστε και πολυ στο μαιευτηριο, οτνα πας σπιτι σου με την ηρεμια σου ολα διορθωνονται!!!

Aυτο και μονο αρκει για να το πετυχεις...αληθεια στο λεω και συγκινουμαι που στο γραφω...ειχα οοοολο το πακετο να αποτυχω... αντληση συμπληρωμα πληγωμενες θηλες, ασχετες μαιες, ευτυχως βεβαια φοβερη υποστηριξη απο τον αντρα μου και τους γονεις μου, ασχτο παιδιατρο κλπκλπκλπ

Κι ομως πεισμωσα τοσο πολυ, νομιζω οτι ο θηλασμος ειναι το μονο πραγμα που καταφερα στο ακεραιο και περα της μετριοτητας στη ζωη μου...

Επισης αυτο με την ταδε που δεν θηλασε πολυ μου τη δινει...ο καθεςνα προσπαθει να κανει οτι πιστυειε καλυτερο.

Αν θελω να θηλασω θα το κανω. Αν οχι επισης. Κι αυτο απολυτως σεβαστο...

Αλλα δεν θα κανω σε καμια περιπτωση οτι κανει η ταδε...

Και προς Θεου αν αποφασισετε να μην θηλασετε μην παρετε το χαπι....ειανι οτι χειροτερο απο παρενεργειες...υπαρχουν τροποιο να κοπει το γαλα, θα συμβουλευτειτε τα καταλληλα ατομα...

eNeap2.pngTSzHp3.png

ευη,στο μαιευτηριο να κανεις οτι θα κανω κι εγω...να τις γραψεις ολες κ να βαζεις το μωρο στο στηθος.νομιζω οτι μολις γινει η αποκολληση του πλακουντα,ξεκιναει η διαδικασια παραγωγης.ετσι οτι κ να σου λενε ειναι μυθος νομιζω...ξερω κοπελες που εχουν γεννησει αρκετα προωρα,κι ομως εδιναν γαλα που αντλουσαν στα μωρακια τους

μαζι θα τα καταφερουμε...

Πολυ σωστα τα λες Λια... και αν κανετε rooming-in ειναι ακομα πιο ευκολα τα πραγματα...εγω στο Ιασω ερχοντουσαν να το απρουν και ελεγα οτι τωρα μολις αρχισε να τρωει, ενω ειχαν περασει πχ 40 λεπτα....

eNeap2.pngTSzHp3.png

ΑΘΗΝΑ....υποκλινομαι !!!!!!:)

...κ ειδικα για το γαλακτοτσιμπουρο.....χαχαχαχχα...ολα τα λεφτααααα!!!!!!!:):):)

Εμεις με καισαρικη παιρνουμε κ αντιβιωση....τι γινεται με το θηλασμο ;;;;

ααα...κ το σλινγκ μαλλον απο αστερακι :) κ εγω εννοουσα οτι στη χρηση του θα δυσκολευτω:):):)

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοιλιτσες ομορφες...μαλλον κοιμηθηκατε ολες...βρε κοριτσια, τωρα που αναφερατε για θηλασμο, θελω να αγορασω σουτιεν θηλασμου αλλα απ'οτι βλεπω ειναι πανακριβα...ξερετε που μπορω να βρω πιο οικονομικα??δοκιμασα ενα στα Mothercare, εκπληκτικο, αλλα 30ευρω..

επισης, θα παρετε εσωρουχα μιας χρησης??δεν ξερω τι να κανω..:confused:

καλησπερα...αχ αυτο με το θηλασμο κι εμενα με αγχωνει..ειδικα αυτο που ειπατε με το μιαιευτηριο...αλλα μετα που θα ερθω σπιτι σιγουρα θα βαλω τα δυνατα μου και θελω να τα καταφερω...galat πως καταλαβαινεις οτι εχει αδειασει το στηθος και βαζεις το μωρακι απο το αλλο,το αφηνει μονο του???

geonutr εγω πηρα κανονικα εσωρουχα 5τεμ...λετε να παρω και μιας χρησης???

εγω το σουτιεν θηλασμου το αγορασα 12 ? αλλα απο μαγαζι με εσωρουχα ,αλλα μενω κρητη για αθηνα δεν ξερω που μπορεις να βρεις τοσο οικονομικο

76IGp3.png

ΑΘΗΝΑ....υποκλινομαι !!!!!!:)

...κ ειδικα για το γαλακτοτσιμπουρο.....χαχαχαχχα...ολα τα λεφτααααα!!!!!!!:):):)

Εμεις με καισαρικη παιρνουμε κ αντιβιωση....τι γινεται με το θηλασμο ;;;;

ααα...κ το σλινγκ μαλλον απο αστερακι :) κ εγω εννοουσα οτι στη χρηση του θα δυσκολευτω:):):)

χαχαχα δεν ειναι φοβερο? ο αντρουλης μου το εβγαλε το παρατσουκλι...

Η αντιβιωση που δινουν ειναι συμβατη με το θηλασμο νομιζω... δεν θυμαμαι και ποια πηρα, θα ρωτησω μια φιλη μου γιατρο που θηλαζει ποια συστηνει και θα σας το πω να προτεινουμε στον γιατρο.

καλησπερα κοιλιτσες ομορφες...μαλλον κοιμηθηκατε ολες...βρε κοριτσια, τωρα που αναφερατε για θηλασμο, θελω να αγορασω σουτιεν θηλασμου αλλα απ'οτι βλεπω ειναι πανακριβα...ξερετε που μπορω να βρω πιο οικονομικα??δοκιμασα ενα στα Mothercare, εκπληκτικο, αλλα 30ευρω..

επισης, θα παρετε εσωρουχα μιας χρησης??δεν ξερω τι να κανω..:confused:

Οπως ειπε και το χαπακι, στα μαγαζια με εσωρουχα γενικα, εχει πολυ πιο φθηνα... νομιζω κιολας και η triumph εχει που εχουν τα περισσοτερα μαγαζια...περιμενετε και τις εκπτωσεις.

Εσωρουχα μιας χρησης μουειχαν δωσει στο μαιευτηριο (ιδιωτικο) αυτα που ειναι σαν δυχτακι... πιστευω καλο ειναι να παρετε, εκτος αν εχετε παλια βρακια πολλα που θελετε ναπεταξετε μετα κι αυτο το ιδιο ειναι.

καλησπερα...αχ αυτο με το θηλασμο κι εμενα με αγχωνει..ειδικα αυτο που ειπατε με το μιαιευτηριο...αλλα μετα που θα ερθω σπιτι σιγουρα θα βαλω τα δυνατα μου και θελω να τα καταφερω...galat πως καταλαβαινεις οτι εχει αδειασει το στηθος και βαζεις το μωρακι απο το αλλο,το αφηνει μονο του???

geonutr εγω πηρα κανονικα εσωρουχα 5τεμ...λετε να παρω και μιας χρησης???

εγω το σουτιεν θηλασμου το αγορασα 12 ? αλλα απο μαγαζι με εσωρουχα ,αλλα μενω κρητη για αθηνα δεν ξερω που μπορεις να βρεις τοσο οικονομικο

Στην αρχη δεν το καταλαβαινεις αργοτερα ναι... δεν το νιωθεις τοσο βαρυ...συνηθως το αφηνουν μονα τους. Αν εχει περασει πχ κανα μισαωρο και βλεπεις οτι απλα πιπιλαει(και αυτο ειναι δυσκολο να το ξεχωρισεις στην αρχη αλλα ολα μετα φαινονται ευκολα) και δεν το αφηνει μονο του μπορεις να το βγαλεις και να το βαλεις στο αλλο...

galat αλλη μια ερωτηση,εσυ που εχεις θηλασει αρκετο καιρο...οταν εισαι εξω τι κανεις,πως θηλαζεις???

Εγω εξψ δεν πολυθηλαζα ντρεπομουν στις αρχες... αργοτερα ομως...αααααανετα....

Λοιπον αν ντρεπεσαι τοσο πολυ μπορεις πχ να πας στο αυτοκινητο η καπου πιο απομερα.

μπορεις να φορας μια ζακετα δεμενη στη μεση ωστε οταν σηκωνεις τη μπλουζα σου να ειναι καλυμενη η μεση-κοιλια

Μπορεις να εχει ενα σεντονακι απο πανω να καλυπτεις το στηθος.

Μπορεις να χρησιμοποιησεις το σλινγκ(καλυπτεσαι με την ουρα του)

κλπ

Σουτιεν θηλασμου να εχετε τουλαχιστον 2 γιατι υπαρχουν διαρροες καμια φορα...

Κατι αλλο ηθελα να γραψω αλλα ξεχναω....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλημέρα και απο έδω μετά απο αρκετό καιρό αλλά δεν αντέχω θα σκάσω!! Τους βαρέθηκα όλους μα όλους.. Έχει μια βδομάδα που τρέχω με το πορτοφόλι ανοιχτό και αγοράζω όσα θα χρειαστούμε αυτο το καλοκαίρι για μας και το μωρό..δεν προλαβαίνω να πάρω ανάσα απο τη ζέστη και το άγχος και έχω και το καθένα/μια να μου λέει το μακρύ και το κοντό του και να πρέπει να γελάω σαν το βλαμένο για να μην τον/την δαγκώσω.. Τις κορυφαίες ατάκες τις άκουσα μαζεμένες το ΣΚ που πέρασε..:evil::evil::evil:

1. Δεν τρώμε για να χωρτάσουμε αλλά για να συντηρηθούμε!! (Γιούχου πεινάω σαν το λύκο )

2. Όχι καφέδες, γλυκά, αλμυρά, λιπαρά, αναψυκτικά (να σταματήσω και να αναπνέω?)

2. Πολλά κιλά έβαλες, γιατι έτσι? (Το οτι είμαι έγκυος απλά το προσπέρασε)

3. Που είναι η κοιλιά σου κάλέ, γέννησες? (οχι την άφησα στο σπίτι να ξεκουραστεί και αυτη λίγο, πέρα δώθε στα μαγαζιά τη ζάλισα τη κοιλίτσα)

Και άλλα πολλά που με φουντώνουν ακόμα περισσότερο όταν τα σκέφτομαι..ΟΥΦ δεν πάει άλλο θα πιάσω τα βουνά ή τις έρημες παραλίες να μη βλέπω κόσμο.. :twisted::twisted::twisted:

Κατά τα άλλα πέρα απο τα νέυρα μου που χτυπάνε κόκκινα σε άσχετες στιγμές καλά είμαστε.. 2 μήνες έμειναν το περισσότερο και ο μικρός λογικά θα βγεί γύρω στα 3500!!! Ξεκινήσαμε και το διάβασμα για το θηλασμό απο το βιβλίο της Πατσούρου και προβλέπω με όσα ακούω οτι θα το κάνω κρεμαστό στο λαιμό μου!!! ΟΥΦ πάλι ζέστη έχει σήμερα!!!

EwCip3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!! χαχαχαχαχ τουρ εισαι φοβερη....μπριδ ιν μπριδ αουτ!

Το βιβλιο καλα εκανες που θα το αγορασεις...αξιζει,.... εγω το διαβαζα ανελλιπως και τωρα παλι θελω να το ξαναρχισω να τα φρεσκαρω...

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλημερα κοιλουμπες μου τι κανετε???

τουρ εδωσες ρεσιταλ...να συμπληρωσω αλλη μια ατακα που τη λεει μια γειτονισσα μου και μου εχει δωσει στα νευρα:μα γιατι δεν πας να γεννησεις σε δημοσιο???

εντομεταξυ της εχω εξηγησει τους λογους για τους οποιους δεν θελει να καταλαβει αφου θελει να μου σπαει τα νευρα

κοριτσια να κανω μια χαζη ερωτηση...γιατι χρειαζομαστε τα εσωρουχα μιας χρησης στο μιαιευτηριο????εγω πηρα καινουρια και θα παρω μαζι μου και μερικα απο αυτα που εχω ...

76IGp3.png

polles πολεεσ καλημερεσ στισ ομορφες!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τι κανετε κοιλιτσεσ μου? εγω εχτεσ το βραδυ γυρισα απο πορο περασα τελεια! αλλα λιγο ρε γαμωτο!!!!!!!!!!!!!!! κλαψ τωρα εγω αντε κανα σκ στο διλεσι μαζι με τον αντρουλι μου! τι νεακια εχετε καλε δεν τα πολυδιαβασα ευχομαι ολα να πηγαινουν τελεια! η κοιλια μου εχει γινει τεραστιων διαστασεων και ο μπεμπουλησ το εχει ριξει στον χορο χαχαχαχαχαχα

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...