Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!! Είμαι στην 14η εβδομάδα και από χθες το βράδυ βλέπω λίγα καφέ υγρά στο εσώρουχο μου! Είναι φυσιολογικό; Έστειλα και στο γιατρό να μου πει..

Μίλα με τον γιατρό σου πρώτα, αν και συνήθως αυτό γίνεται όταν είσαι στις μέρες περιόδου μερικές γυναίκες βγάζουν λίγα καφέ καθ όλη την διάρκεια εγκυμοσύνης. Πάρε ένα τηλ τον γιατρό σου για να είσαι σίγουρη, υποθέσεις κάνουμε εδώ μέσα με βάση αυτά που ακούμε η μία από την άλλη...

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα!

Μπαίνω στα γρηγορα...έχω άρρωστο τον μικρό μου:(. Εχει έντονο βηχα τα βραδια μόνο αλλά η παιδίατρος μας είπε οτι είναι ίωση. Εδω και καμια 10αρια μερες κυκλοφορει βηχας-πυρετος-διάρροιες. Ευτυχως δεν έχουμε πυρετο και διάρροια.

Εγω καλα είμαι αλλά τα ποδια μου και τα χερια μου είναι παρα πολύ πρισμένα. Τα ποδια μου μέχρι τους αστραγάλους, χάλια. Εβγαλα και τη βερα μου, φανταστειται την φορουσα στο αριστερό χερι αλλά ουτε εκεί δεν μου κάνει. Δεν νομίζω να είναι κατακρατηση υγρων γιατι κάθε 2ωρο πάω για πιπι μου, αφου κατεβάζω και ποσα λίτρα νερό...

γεια σας κοιλουμπες μου!!!!!!

κων κωνακι μου εγω την βερα την εχω βγαλει απο τον 5ο μηνα...εσυ εισαι καλη εγω μπορει να παω και καθε 15 λεπτα...στην καλυτερη περιπτωση καθε μιση ωρα....

περαστικα στον μικρουλη σου

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαρι χαπαινα, μια παρατηρηση που μολις εκανα... ποσα μηνυματα εχεις γραφει καλε???????????????????????????????? απο το 2007 εγω γραφω και ουτε καν σε συναγωνιζομαι χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Καληνυχτα κοριτσια, πολλη ζεστη, υπολογιστης κλεινει, παω να ζουζουνισω λιγο με τον καλο μου.....

μιλαω και με αλλα κοριτσακια που ηξερα πριν μπω στην παρεα μας...γι'αυτο εχω τοσα πολλα

76IGp3.png

bibicos εμεις ειχαμε παει για μπανακι...το ευχαριστηθηκα!!!

οσο για το θηλασμο θελω κι εγω να θηλασω παρα πολυ...και πιστευω θα τα καταφερω,εχω διαβασει βεβαια οτι καλο ειναι να αδειαει το ενα στηθος και να το βαζεις λιγο στο αλλο και στο επομενο θηλασμα ξεκινας απο το αντιθετο στηθος .....

ααα και η μαμα μου θηλασε τον αδερφο μου 5 μηνες και ο αδερφος μου δεν αρρωσταινε ποτε ,ποτε ομως ....

να ξερεις οτι στη αρχη θα ειναι δυσκολο...και θελει υπομονη...ομως μετα βρισκεις το ρυθμο σου και σκεψου πας καπου ουτε θερμους ,ουτε μπουκαλια...τιποτα

76IGp3.png

galat σε ευχαριστω πολυ για την ενημερωση για τον θηλασμο και πραγματικα η βοηθεια σου μιας και εχεις θηλασει θα μου ηταν πολυτιμη...Θελω να θηλασω και να φανταστεις οταν πηγαμε με την αδερφη μου να παρουμε οτι χρειαζομαστε για το μωρο μου λεει παρε και προληπτικα μηπως δεν καταφερεις να θηλασεις 3 μπουκαλια και της ειπα οχι δεν θα παρω...Θα το παλεψω στην αρχη σαν να μην υπαρχει ξενο γαλα...σαν να μην υπαρχουν μπουκαλια και αποστειρωτες αλλα την λεω την αμαρτια μου αμα δω οτι δεν την παλευω και οτι φλερταρω με την καταθλιψη θα το αφισω....

μα καλα γιατι εχεις συνδυασει την καταθλιψη με το θηλασμο? :roll:

Σχετικα με αυτα που σας εγραψα χτες βραδυ για τον θηλασμο να σας πω και τι αλλο μου ειπαν...Η μια κοπελα θηλασε αποκλειστικα το κοριτσακι της για 6 μηνες και τωρα εχει και ενα αγορακια αλλα δεν εχει πολυ γαλα και του δινει και ξενο και μου ειπε οτι σε αυτην τουλαχιστον η μικρη της ειναι συνεχεια αρρωστη...Και οντως το καημενο το χειμωνα ειδικα ειχε ταλαιπωρηθει παααρα πολυ...Και το λεω αυτο γιατι της ειπα θελω πολυ να θηλασω για να αποφυγω και τις αρρωστιες και μου λεει ναι καλα ειδαμε και εγω που θηλαζα 6 μηνες και η μικρη ολο αρρωστη ειναι...:shock: Ε εκει δεν ηξερα τι να της απαντησω με επιασε απογοητευση και απλως αλλαξα την κουβεντα...:( Θελω πολυ ρε γμτ να σκεφτομαι θετικα αλλα οταν μου λενε κατι τετοια η ψυχολογια μου πεφτει στα πατωματα....

Οσο θηλαζει το μωρο προστατευεται...ειναι σαν ζωντανο φαρμακο...οσο το πινεις εισαι προστατευμενος, αν σταματησεις, οχι. δεν σημαινει οτι επειδη το θηλασε 6 μηνες μετα καθαρισε διαβιου!!! Οι ανοσοσφαιρινες, μαλιστα αυξανοντα και μετα το πρωτο ετος του παιδιου που πολλοι θεωρουν οτι το γαλα δεν προσφερει τιποτα.... 1 ετος ειναι ο ελαχιστος χρονος που πρεπει να θηλασει, ο Παγκοσμιος οργανισμος προτεινει τα 2 ετη,σαν ελαχιστο(απο εκει και περα αν θελει κι αλλο εννοειται) οπου το ανοσοποιητικο αρχιζει να ωριμαζει...

Επσιης δεν ειπε κανεις οτι το παιδι που θηλαζει δεν θα αρρωστησει ΠΟΤΕ. απλα θα το περασει πολυυυυυυυυυυ πιο ελαφρα, πολυ πιο συντομα χωρις να χρειαστει συνηθως αντιβιωσεις κλπκλπ...

Ενα θα σας πω, οταν συναχωνομουν επαιρνα γαλα που αντλουσα και εβαζα σαν πλυση στη μυτη μου με συριγγα, σε 2 μερες ημουν περδικι...

Α και να πω γιατι πραγματικα γραφεις πραγματα που πρεπει να ξεκαθαριστουν, καθως ειναι πολυ πολυπλοκα για νεες μητερες...Δεν υπαρχει δεν ειχε πολυ γαλα, η δεν ειχε γαλα...απο τη στιγμη που εδινε και συμπληρωμα εννοειται οτι το γαλα δεν επαρκουσε....οταν μειωνεται η ποσοτητα που καταναλωνει το μωρο σε μητρικο μειωνεται αντιστοιχα και η προσφορα.

Ο λογος ηταν αυτος και οχι το αντιθετο, δηλ ΕΠΕΙΔΗ εδινε ξενο δεν ειχε.

Μην ακους, μην ακους, μην ακους.

Να ρωτησω και κατι αλλο γιατι εχω μπερδευτει και προσπαθω να τα ξεμπερδεψω μεσα στο μυαλο μου...Το μωρο πρεπει σε καθε θηλασμο να το βαζουμε και στα δυο στηθη????Υποχρεωτικα και στα 2???! Δηλαδη αυτο που λενε 10 λεπτα στο ενα ας πουμε και 10 λεπτα στο αλλο???:roll:

Αααα και επισης να παρω προληπτικα λετε καμμια κρεμουλα για τις θηλες???

Αυτη ειναι η νουμερο ενα οδηγια αποθηλασμου!

Εκατομυρια χρονια οι ανθρωποι αλλα και ολα τα θηλαστικα που θρεφουν τα μικρα τους δεν ειχαν ρολογια,,,,δεν ειχαν καν ανακαλυφθει....

Θηλαζεις οση ωρα θελει το παιδι, οποτε θελει, ακομα και 23 ωρες το 24ωρο να θελει ζιζι το δινεις ανεμποδιστα τουλαχιστον τις πρωτες 40 μερες...

Η ερωτηση τωρα αν θηλαζουμε απο τα 2 η απο το ενα... κανονικα ειναι καθε θηλασμος απο ενα στηθος, ωστε να σιγουρευτουμε οτι παιρνει και το πιο "παχυ" γαλα και οχι μονο το πιο αραιο που ειναι στην αρχη για να ξεδιψαει το μωρο... αν δωσεις πχ 10 λεπτα μονο σε ενα παιδι που τρωει αργα πιθανοτατα να παρει το πιο ελαφρυ γαλα και να μην βαζει βαρος. Αν καποιο αλλο αδειαζει το στηθος σε 3 λεπτα δεν θα υπηρχε θεμα.

Στις αρχες ομως καλο ειναι να δινουμε και τα 2 στηθη ωστε να διεγειρεται η παραγωγη... Τι κανουμε. Θηλαζουμε απο το ενα οσο θελει το μωρο. Αν το αφησει προσφερουμε το αλλο. Αν δεν φαει εχει καλως , αν φαει (τρωει λιγοτερο συνηθως) αρχιζουμε τον επομενο θηλασμο απο το στηθος που εφαγε τελευαταια και μετα δινουμε το αλλο κοκ....

Αν ολα αυτα τα πειτε η τα ρωτησετε στον παιδιατρο το πιθανοτερο ειναι να σας κοιταζει σαν ουφο.... οσο κανετε ομως τα σωστα βηματα και το παιδι παιρνει βαρος κανονικα δεν θα εχει να πει κουβεντα...:-D

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλησπερα...

πατε για μπανακι κ το λετε ετσι ξερα σ εμας τις στερημενες...........

δε με λυπασαι καθολου.........μπραβο χαπινες.....

κ για αντιποινα,εφαγα ενα τεραααααααστιο παγωτο σοκολατα με αμυγδαλο κ σιποπι καραμελα...

εμεις γυρισαμε πριν καμια ωρα απο τον παιδοτοπο,κουραστηκα,αλλα το ιδιο κ τα παιδια...

σχετικα καλα ηταν,επαιξαν πολυ (μπηκαν κ τη σχετικη τιμωρια για λιγο βεβαια) κ ολα καλα...

μπιμπικο,μια απο τα ιδια κι εγω με το ραψιμο....οσο για την κοιλια,καποτε ο αντρας μου ειχε παει τρεχοντας στη μαμα του (που ειχε ερθει να μας δει κι εμενε στο σπιτι μας) φωναζοντας..."ο φρεντυ κρουγκερ ειναι στην κοιλια της λιας......."

αθηνα,ποια η γνωμη σου για το μαξιλαρι θηλασμου????κ για τη ζουζουνελ η ερωτηση,η οποια αλλη ξερει...μου ειπαν οτι θα με βολεψει με το μεγεθοπς του στηθους μου.....

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

Διαφημίσεις

Α! ξεχασα, καλα σου ειπε η αδερφη σου για τα μπιμπερο, καλο ειναι να υπαρχουν 2-3 μπουκαλια, μπορειν α θελεις να αντλησεις να αφησεις ενα γευμα πχ στο μωρο, η οντως να χρειαστει (σπανιο) να δωσεις ξενο... καλυτερα να εχεις και ναμην το σρησιμοποιεις παρα να πτρεχεις τελευταια στιγμη...

Παντως σωστα τα σκεφτεσαι, σαν να μην υπαρχουν...πραγματικα παλι δεν υπηρχε αυτη η εναλλακτικη...πως μεγαλωναν τα παιδια τοτε?

eNeap2.pngTSzHp3.png

Λια θεωρειται βολικο, ειχα ενα οχι πολυ καλης ποιοτητας και δεν με βολεψε... μια χαρα βολευομουνα και με μαξιλαρια διαφορα που εβαζα κατω απο τους αγκωνες και στην πλατη μου... ειδικα καποιοα σκληρα του καναπε ειναι τελεια.

Επισης η βολικοτερη σταση για μενα ηταν ξαπλα με τη μικρη στο διπλο.

Δεν το θεωρω απαραιτητο. Ισα ισα επειδη εχεις μεγαλο στηθος μια χαρα το στηθος θα πηγαινει στο μωρο χαχαχαχαχα!!!! εννοω οτι δεν χρειαζεται να το κρατας τοσο ψηλα οσο αλλες με μικροτερο....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Λια θεωρειται βολικο, ειχα ενα οχι πολυ καλης ποιοτητας και δεν με βολεψε... μια χαρα βολευομουνα και με μαξιλαρια διαφορα που εβαζα κατω απο τους αγκωνες και στην πλατη μου... ειδικα καποιοα σκληρα του καναπε ειναι τελεια.

Επισης η βολικοτερη σταση για μενα ηταν ξαπλα με τη μικρη στο διπλο.

Δεν το θεωρω απαραιτητο. Ισα ισα επειδη εχεις μεγαλο στηθος μια χαρα το στηθος θα πηγαινει στο μωρο χαχαχαχαχα!!!! εννοω οτι δεν χρειαζεται να το κρατας τοσο ψηλα οσο αλλες με μικροτερο....

μου εχει πει κι αλλη μια φιλη που θηλασε το δευτερο μεχρι που εμεινε εγκυος στο τριτο (κ γενναει ενα μηνα μετα απο μας παρεπιπτοντως) οτι τη βολευε οκλαδον,αλλα το μικρο διαστημα που θηλασα το δημητρη,πιανοταν η πλατη μου κ ο αυχενας σε οτι θεση κι αν προσπαθουσα.επισης επρεπε να κραταω το στηθος ( το οποιο εχει κ μεγαααλο βαρος) γιατι εκλεινε τη μυτη του μωρου κ υπηρχε κινδυνος να πνιγει,αυτο τουλαχιστον μου ειχαν πει οι μαιες στο ελενα που ειχα παρακολουθησει κατι σεμιναρια πριν γεννησω το δημητρη.γι αυτο κ αναζητω τη λυση στην αντληση..

επισης τη συμβουλο θηλασμου,ποτε ειναι καλο να την παρω????

εγω για μαξιλαρι ζητησα απο το φορουμ να αγορασω μεταχειρισμενο,μπας κ βολευτω στο θηλασμο,κι ολες μου ειπαν οτι μονο στον υπνο βολευει...(οποτε μαλλον θα πηγαιναν χαμενα τα χρηματα αν αγοραζα καινουριο)

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

Καλησπέρα κοιλίτσες.

Από που να αρχίσω.... λοιπόν, νομίζω ότι είδα τον μπέμπη στον ύπνο μου αλλά δεν θυμάμαι πως ήταν.:roll:

Επίσης ακούω κλάματα μωρού, ξυπνάω και ψάχνω να βρω το μωρό...χαχαχα

Λέτε να τα χάνω;;;;

Κορίτσια πιστεύω ότι πρήζεστε από την ζέστη.

Εγώ ευτυχώς δεν έχω πρηστεί και χθες που το συζητούσα με τον σύζυγο, δεν έχω πάρει -λέει- κιλά, μόνο κοιλιά έχω κάνει.

Έχουμε μεγάλο θέμα στο σπίτι με το μαξιλάρι του θηλασμού.

Ο γιος μου το έχει ερωτευτεί, που τον χάνεις που τον βρίσκεις, αγκαλιά με το μαξιλάρι...χαχαχα

Αποφασίσαμε να παραγγείλουμε άλλο ένα γιατί μετά θα μαλώνουμε ποιος θα το πρωτοπάρει.

Πήρα και απορρυπαντικά, από αύριο ξεκινάω πλυσίματα.

Εγώ λόγο καιρού εδώ (αυτή την στιγμή εσείς έχετε 30 και εμείς 15, με καταλαβαίνετε)

έχω πάρει μόνο μακρυμανικα ρουχαλάκια (βαμβακερά).

Θα περιμένω να δω πως θα πάει και στο τέλος αν χρειαστεί θα πάρω κανένα καλοκαιρινό.

Θα εχει εκπτώσεις και το πανάκριβο για την έξοδο από το νοσοκομείο δεν θα είναι και τόσο πανάκριβο...χεχεχε

rFQep1.pngcS9Bp1.png

μου εχει πει κι αλλη μια φιλη που θηλασε το δευτερο μεχρι που εμεινε εγκυος στο τριτο (κ γενναει ενα μηνα μετα απο μας παρεπιπτοντως) οτι τη βολευε οκλαδον,αλλα το μικρο διαστημα που θηλασα το δημητρη,πιανοταν η πλατη μου κ ο αυχενας σε οτι θεση κι αν προσπαθουσα.επισης επρεπε να κραταω το στηθος ( το οποιο εχει κ μεγαααλο βαρος) γιατι εκλεινε τη μυτη του μωρου κ υπηρχε κινδυνος να πνιγει,αυτο τουλαχιστον μου ειχαν πει οι μαιες στο ελενα που ειχα παρακολουθησει κατι σεμιναρια πριν γεννησω το δημητρη.γι αυτο κ αναζητω τη λυση στην αντληση..

επισης τη συμβουλο θηλασμου,ποτε ειναι καλο να την παρω????

εγω για μαξιλαρι ζητησα απο το φορουμ να αγορασω μεταχειρισμενο,μπας κ βολευτω στο θηλασμο,κι ολες μου ειπαν οτι μονο στον υπνο βολευει...(οποτε μαλλον θα πηγαιναν χαμενα τα χρηματα αν αγοραζα καινουριο)

Λια μου μην αναζητας λυση στην αντληση, απλα δεν παιζει στο εχω ξαναπει, φανταζου ενα μωρο να κλαιει αλλα τρια να χοροπηδανε, εσυ με το βζ στο θηλαστρο και μετ αποστειρωσεις κλπκλπκπλ

Για το μεγαλο στηθος μπορεις να βαζεις απο κατα πετσετουλα τυλιγμενη ρολο ωστε να το υποστηριζει. Δεν εχω το βιβλιο μου εδω να διαβασω τι κολπα και στασεις προτεινει, θα στα πω εν καιρω.

Τη συμβουλο θα ελεγα να κανεις μια επικοινωνια μαζι της λιγο πριν γεννησεις να τη ρωτησεις ποτε θα ητνα καλο να σε δει, αλλα πιστευω καλυτερα οταν πας σπιτι σου με το μωρο να δει τον θηλασμο και να βοηθησει επι τοπου...ισως και να μην την χρειαστεις ποιος ξερει! Αλλα παρε ενα τηλ να δεις και ποιες θα ειναι διαθεσιμες τον Αυγουστο...ισως διοργανωνουν και σεμιναρια και να πηγαινες σε κανενα....

Ολυμπια με γεια τα χειμωνιατικα εμεις εχουμε βγαλει τη μπεμπελη μιλαμε πρεπει να το χτουπησουμε το 40αρι οπου να ναι...

Καλα μονο εγω δεν θα αγορασω το πανακριβο ρουχο για την εξοδο??? Ουτε που με απασχολει ενα φορμακι θα φοραει και σουπερ!:-D:-D:-D

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

ουτ εγω θ αγορασω...ειχα αγορασει ενα τζιν κ πουκαμισο νο 0 πανακριβα,αλλα το μετανιωσα κ τα αλλαξα με αντιστοιχα για το δημητρη,ωστε να τα βαλουν ολοι........

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

Merika xrhsima link sta agglika για το θηλασμο και ειδικα για την αρχη

http://www.kellymom.com/bf/start/index.html

http://www.kellymom.com/bf/criticism.html

http://www.kellymom.com/bf/concerns/index.html

http://www.kellymom.com/bf/concerns/mom/bfhelp-mother.html

Λια ξερεις αγγλικα?

Να 3 που βρηκα για μεγαλο στηθος, αν οχι θα σου πω τα βασικα οταν βρω χρονο

http://www.llli.org/llleaderweb/LV/LVMayJun89p35.html

http://www.breastfeeding-basics.com/html/Large_Breasted_Tips.shtml

http://www.plus-size-pregnancy.org/NursingWhenWellEndowedFAQ.html

Φιλια

eNeap2.pngTSzHp3.png

Και εγώ έχω αγχωθεί πολύ με το θέμα του θηλασμού. Αθηνά μου πολύ καλές οι πληροφορίες σου μήπως κάνεις και επισκέψεις κατοίκον;:D

Στο πρώτο μου παιδάκι ασχετη καθώς ήμουν και πιστεύοντας πως όλα θα έρθουν φυσιολογικά στο νοσοκομείο μου ειπαν δεν έχεις ακόμα γάλα. Μετα από 2 μέρες ξύπνησα και πονούσα τρελά και πανικοβλήθηκα. Ηρθαν κάτι γυναίκες μαίες νοσοκόμες δε ξέρω τι ήταν με κοιτάει η μια με κοιτάει η άλλη κάνουμε μια ψιλοπροσπάθεια με το μωράκι μου να θέλει σα τρελό να πιάσει (και μάλιστα μια φορά το ένιωσα πως τράβηξε) και μου λένε ''δεν υπάρχει περίπτωση να θηλάσεις οι θηλές σου είναι μεγάλες και επίπεδες. Θέλεις χάπι ή θα πας να αγοράσεις θήλαστρο;''

Ετρεξε ο καλός μου να αγοράσει το θήλαστρο και το γάλα μέρα με τη μέρα μειωνόταν και δως του κλάματα από μενα και να τα νεύρα και η κούραση γιατί δεν είχα μόνο την αντληση αλλά και τις αποστειρώσεις και τα συμπληρώματα και το μωράκι μου να κλαίει και εγώ να νιώθω άχρηστη.

Αυτή τη φορά όμως θέλω όλα να τα αλλάξω. Θέμα με τη δουλειά δεν έχω αφού θα γυρίσω τον επόμενο Σεπτέμβρη. Το μόνο που με προβληματίζει είναι πως θα αντιμετωπίσω αυτές στο νοσοκομείο αφού ακόμα δε ξέρω πως τελικά θα το κάνω και αν θα έχω γάλα από την αρχή αφού θα γεννησω με καισαρική 10 μέρες πριν την ημερομηνία μου.

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

Merika xrhsima link sta agglika για το θηλασμο και ειδικα για την αρχη

http://www.kellymom.com/bf/start/index.html

http://www.kellymom.com/bf/criticism.html

http://www.kellymom.com/bf/concerns/index.html

http://www.kellymom.com/bf/concerns/mom/bfhelp-mother.html

Λια ξερεις αγγλικα?

Να 3 που βρηκα για μεγαλο στηθος, αν οχι θα σου πω τα βασικα οταν βρω χρονο

http://www.llli.org/llleaderweb/LV/LVMayJun89p35.html

http://www.breastfeeding-basics.com/html/Large_Breasted_Tips.shtml

http://www.plus-size-pregnancy.org/NursingWhenWellEndowedFAQ.html

Φιλια

ευχαριστω...ξερω αγγλικα κ μια ιδεα απο γερμανικα την εχω επισης.....

ευη,στο μαιευτηριο να κανεις οτι θα κανω κι εγω...να τις γραψεις ολες κ να βαζεις το μωρο στο στηθος.νομιζω οτι μολις γινει η αποκολληση του πλακουντα,ξεκιναει η διαδικασια παραγωγης.ετσι οτι κ να σου λενε ειναι μυθος νομιζω...ξερω κοπελες που εχουν γεννησει αρκετα προωρα,κι ομως εδιναν γαλα που αντλουσαν στα μωρακια τους

μαζι θα τα καταφερουμε...

εχουμε κ την αθηνα,κ τη ζουζουνελ (αληθεια,εχω μερες να τη διαβασω η μου φαινεται????)

που εχουν την εμπειρια της πραξης για ηθικη υποστηριξη (κ θα ξεπληρωνουμε με ταπ-ταπ στην πλατη οταν χρειαζεται........)

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...