Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ενα απλο παραδειγμα θα σου πω...

Πχ η κορη μου κοιμοταν 9, και εκανε ενα πρωτο ξυπνημα 12...

9-12 μπορουσα να κανω οτι εκανα πριν απο τον υπνο που με ευχαριστουσε, πχ να κανω ενα μπανιο, να δω μια ταινεια, να διαβαζω ενα βιβλιο να χαλαρωσω γενικοτερα..

Στις 12 που ξυπνουσε ξαπλωνα μαζι της και κοιμομασταν αγκαλιτσα, ή ακουμπουσε τα ποδαρακια της η την πλατουλα της σε μενα και κοιμοταν δεν υπραχει πιο γλυκο συναισθημα...

Αν ηθελα καποια φορα να βγω, μια χαρα κοιμοταν με τη γιαγια της, τα παιδακια δεν ειναι χαζα, ξερει με τη μαμα θα κοιμηθει με γαλα, με τη γιαγια αλλιως...

Ουτως η αλλως αυτο γινεται και κατα τη διαρκεια της μερας, το μεσημερι η γιαγια την κοιμιζε, αλλιως θα αναγκαζομουν να μην δουλεψω?

Στις διακοπες πχ που ειναι επικαιρο ο θηλασμος ητνα το πιο ευκολο πραγμα, ουτε να κουβαλας αποστειρωτες, μπουκαλια ,σκονες, να ζητας απο εστιατορια να το ετοιμασεις , να μην μπορεις να το ηρεμησεις αν κλαει απο πεινα μεχρι να το ετοιμασεις κλπκλπκλπ

Εκλαιγε, τσουπ ζιζι και ετοιμο το γευμα σε χρονο dt.

Και να σου πω οτι εμενα η κορη μου κοιμοταν σερι 12 ωρες το βραδυ εως 6 μηνων, οπως και της ζουζους, μετα πιστευω οτι ξυπνουσε λ,λογω δοντιων και οχι θηλασμου. Απλα ητνα ενα μεσο ανακουφισης....

Ασε που δεν εχει αρρωστησει ποτε, ενταξει επειδη δεν πηγαινε και σταθμο αλλα για μενα ειναι πολυυυυυ μεγαλος κοπος που γλιτωσα γιατρους, πυρετους φαρμακα κλπκλπκλπ

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kωνκων περαστικα σας :)

...εβγαλα κ εγω τη βερα μου...νιωθω πρηξιμο κ στα ποδια αλλα ο γιατρος που με ειδε χθες ειπε οτι ειμαι οκ...το νινι εφτασε 1900γρ....ο πλακουντας ακομη grade 0,το ντοπλερ καλο ...αγχωθηκα γιατι δεν πολυκουνιεται αυτες τις μερες....ολα καλα βεβαια αλλα γιατι δεν με ταρακουναει;;;;

-εσας ειναι το ιδιο κινητικο με πριν;;;;;

μπιμπικο εγω λεω ενα αερισμα κ ισως ενα περασμα με νωπο πανακι να κανω το καροτσι....

Αθηναααα...δωσε μας κουραγιο γιατι κ εγω το σκεφτομαι το θεμα του αποκλειστικου θηλασμου...για τα σλινγκ που λεγαμε-τι κρικους πρεπει να παρω κ τι υφασμα;;;;

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

Καλησπέρα κούκλες. Τελικά το ρουχαλάκι το πανακρίβου δε το γλύτωσα. Τι ήθελα να πάω Αττικα; Πάντως αλλά ρούχα ρε κορίτσια, καμία σχέση το ντιζάιν τους. Ευτυχώς συγκρατήθηκα και πείρα μόνο ένα για να βγούμε από το νοσοκομείο, το οποίο είναι τόσο κουκλίστικο όλο το χαζεύω.

Αχ, με αυτό το θηλασμό, έχω ήδη σταματήσει να απαντάω στην ερώτηση αν θα θηλάσω, βαρέθηκα να ακούω βλακείες. Απαντώ ένα, δεν ξέρω θα δώ όταν θα γεννήσω, και με αφήνουν στην ησυχία μου. Ρινγκ σλίνκ πήρα από το αστεράκι, αν κάθετε η μικρή θα γίνει το τρίτο χέρι μου.

Αυτά απο εμένα, πάω να ετοιμαστώ να πάω στη κουμπάρα μου η οπόια είναι στον 4ο.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Γεια σας κοριτσάκια!

Έκανα σήμερα το σεμινάριο για το θηλασμό και το ευχαριστήθηκα πολύ, θέλω να πιστεύω ότι με σωστή καθοδήγηση θα είναι από τα πιο έυκολα πράγματα!

Από την άλλη, έχει φυράνει το μυαλό μου και δε θυμάμαι ποια είχε ρωτήσει για το ρέικι; Ντιμάκι εσύ; Ρώτησα τη δασκάλα μου και μου είπε ότι εκείνη κάνει κατά κόρον ρέικι σε εγκύους κι ότι δεν έχει κανένα κίνδυνο, απλώς ότι υπάρχουν ορισμένοι θεραπευτές που επιλέγουν να μην το κάνουν.

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

...εγω τη βερα μου εχω να τη βαλω 3 χρονια...ουτε στο μικρο δαχτυλακι δε χωραει,παρολο που δεν εχω παρει κιλα....

οσο για το θηλασμο,εγω εχω ολη την καλη διαθεση,για πολλους λογους κ κυριως για τον τελευταιο που αναφερει η αθηνα...το χειροτερο που μπορει να τυχει ειναι να αρρωστησει το μωρο κ να τρεχεις με γιατρους κ αντιβιωσεις απο μωρο...το εχω παθει εις τριπλουν κ δε λεει καθολου...

απο την αλλη,η βενετια μου,που θηλασε μονο 5 μερες,ξυπναει μια ζωη 2-3 φορες για γαλα...

οντως το χειροτερο ειναι να ξυπνας μες τα μαυρα μεσανυχτα κ να πρεπει να βρασεις,ν αποστειρωσεις κλπκλπκλπ

κωνκων,ελα να κανουμε παρεα με τ αρρωστακια μας......κι εμενα ολοι με μυξα κ βηχα ......περαστικα σας...

αυριο θα τα παω σ ενα παιδοτοπο,περπερινο λεγεται κ ειναι αναμεσα σε πατησια κ γαλατσι,αν εχω καταλαβει καλα...οποια ειναι κατα κει κι εχει ορεξη για καφεδακι,θα χαρω πολυ.....

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

Διαφημίσεις

Νικη μου, ουτε εμενα ειανι τοσο εντονες οι κινησεις, οσο περναει ο καιρος ακομα πιο ηπιες φανταζομαι θα ειναι...

Για τους κρίκους, μπορεις να παραγείλεις απο εδω www.slingrings.com kai yfasma dialegeiw απο καποιο καταστημα οποιο θες, δεν εχω εμπειρια, εγω θα παρω βαμβακερο, ποιοτητα σαν πουκαμισο-σεντονι....

διαστασεις 2,10 μακρος 0,75 πλατος...

Ομως μονο για ενα ζευγαρι κρικους, υφασματα να μου στειλεις κλπ νομιζω δεν συμφερει καλυτερα να το παρεις απο το αστερακι, που στελνει και δωρεαν σε ολη την ελλαδα...

αν παλι βρεθεις Αθηνα νο προμπ το κανονιζω!

Και για το θηλασμο, στη πορεια θα τα δουεμ ολα, γιατι κι εγω δυσκολευτηκα στο πρωτο και καταλαβαινω... παντως σιγουρα θα σας δινω κουραγιοα και θα θελω κι εγω κανα ταπ ταπ ταπ στη πλατη εστω διαδυκτυακο....

Λιακι τι ωρα θα πας στο παιδοτοπο? Ισως περασω γιατι ειναι κοντα στους γονεις μου....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Λιακι τι ωρα θα πας στο παιδοτοπο? Ισως περασω γιατι ειναι κοντα στους γονεις μου....

θα παμε κατα τις 10.30-11,αναλογα με την ωρα που θα καταφερω να εχω ετοιμα-κ ταισμενα- τα παιδια...θα μας παει ο αντρας μου κ θα μας αφησει για να δουλεψει,κ θα μας παρει μετα απο κανα τριωρο...τον παιδοτοπο τον εχει ενας γνωστος του απο τον περισσο,δεν εχω ξαναπαει,μονο απ εξω εχω περασει...θα χαρω πολυ να εχω παρεα,γιατι συνηθως οταν πηγαινω παιδοτοπο,τα παιδια ξεχνουν την υπαρξη μου κ ειτε μιλαω με το χυμο μου,ειτε υπερφορτωνω το λογαριασμο του κινητου μου......

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

Μμμμ κριμααααα ηθελα να δω τα ταλιμπανακια μωλε, εχουμε βαπτιση το πρωι....

Στέλλα, μια ερωτηση γρηγορη, η Αριστη ποσες μερες εχει αναμονη για ραντεβου περιπου? Θελω να παρω να κλεισω ενα ραντεβου να συζητησω καποια πραγματα μαζι της... μηπως προλαβαινω αυτη την εβδομαδα?(δυσκολο,ε?) Γιατι φευγουμε Σαββατο για 10 μερες.

Τι μερες εχει ιατρειο συνηθως? εχει καποια γραμματεα τα απογευματα? Ποτε να παρω τηλ δηλ να κλεισω ραντεβου, ωστε να μην την ενοχλησω?

eNeap2.pngTSzHp3.png

Dim πες τι πηρες;;;;;;;;;κ εγω δεν κρατιεμαι...:) κοντομανικο;;;;;

Αθηνουλα μου να βρω οδηγιες για ραψιμο κ θα το αναθεσω σε καποιον:)

-το αστερακι ειναι σελιδα;;;; αυτες ειναι στανταρ διαστασεις που εγραψες;;;οι κρικοι για κουρτινες δεν κανουν;;;(χαχα βλακεια ειπα;;;)

...κ πολλα ταπ ταπ ταπ απο μενα.....

Λιακι καλα να περασετε!!!!μακαρι να μπορουσαμε να βρεθουμε ολες!!!!!!φανταζεστε;;;;1,2,3,4,5,,6.....κοιλουμπες μαζι ;;;;;χαχαχα!!!!!:)

Στελλα ωραιαααα....θα αναμενουμε εις την οθονη μας για νεοτερα!!!!

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

δεν πειραζει...θα ξαναπαμε κ θα σου πω......κ σε οποια αλλη θελει φυσικα...

καλα θα ηταν να βρισκομασταν ολες μαζι οι κοιλουμπες...θα καναμε κ διαγωνισμους πχ ποια εχει πιο μεγαλη κοιλια,πιο πρησμενα ποδια κλπκλπκλπ.....

αααα,ξεχασα,κι εμενα ο μπιμπικος δεν πολυκουνιεται πλεον,αλλα οταν το κανει,κουνιεται ολη η κοιλια μαζι..στις προηγουμενες εγκυμοσυνες -κυριως στην πρωτη- πολυ συχνα ενοχλουσα το γιατρο νομιζοντας οτι κατι δεν παει καλα...τωρα συνιθισα...

παω για υπνο,δεν θα μπορω να παρω τα ποδια μου αυριο...

καλο βραδυ...

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

Διαφημίσεις

Νικάκι οχι δυστυχως δεν κανουν, καθολου βλακεια ολοι αυτο σκέφτονται!!!!

H ιστοσελίδα ειναι αυτη γενικα για το babywearing...

http://www.babywearing.gr/

λοιπον εεεεεεφατσεεεεεεεεει οι οδηγιες..... http://www.babywearing.gr/DIY/DIY_sling.htm

Κρικους θα παρω μεσαιους εγω....

Λιάκι καληνυχτα και ψηνομαι πολυ για μαζωξημε τις κοιλουμπιτσες αντε μολις γυρισω απο διακοπες να το κανονισουμε!!!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Στέλλα, μια ερωτηση γρηγορη, η Αριστη ποσες μερες εχει αναμονη για ραντεβου περιπου? Θελω να παρω να κλεισω ενα ραντεβου να συζητησω καποια πραγματα μαζι της... μηπως προλαβαινω αυτη την εβδομαδα?(δυσκολο,ε?) Γιατι φευγουμε Σαββατο για 10 μερες.

Τι μερες εχει ιατρειο συνηθως? εχει καποια γραμματεα τα απογευματα? Ποτε να παρω τηλ δηλ να κλεισω ραντεβου, ωστε να μην την ενοχλησω?

Καλώς την! Δοκίμασέ το, νομίζω δεν έχει πολύ κόσμο αυτό τον καιρό, κι αφού δε θα θες να κάνεις υπέρηχο (που κάνει μόνο 2 μέρες τη βδομάδα), έχεις πολλές πιθανότητες να σου κλείσει. Στο ιατρείο δεν τη βρίσκεις εύκολα, ή παίρνεις και αφήνεις μήνυμα στον τηλεφωνητή αν δεν είναι κάποιος εκεί (πες ότι είναι επείγον και λογικά θα σε πάρουν πίσω σύντομα) ή θα σου έλεγα πάρ' τη στο κινητό, γιατί δευτέρα μπορεί να ναι στο Μητέρα. Θα σου στείλω τα νούμερα με πμ.

Φιλιά σε όλες!

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Στελλιτσα ευχαριστω πολυ!!!

Νικη θα το ραψεις μονη σου? Γενικα δεν ειναι καθολου δυσκολο...καποιες κοπελες πουε χουν ραπτομηχανη και κατι ξερουν λενε οτι ειναι πολυ ευκολο να φτιαχτει...

Εγω σκεφτομαι οτι θα δυσκολευτω στη χρηση του! Αλλα βασιζομαι στα βιντεακια του youtube xaxaxaxaxa

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!!Καλέ που είστε όλες???Φαντάζομαι η κανετε τα μπανακια σας ή βολτάρετε!!!!Ότι και να κάνετε ελπίζω να περνάτε καλά!!!

Εγω μαγειρευω ενα απο τα αγαπημενα μου φαγητακια!!!Μοσχαρακι με μελιτζανες!!!!Μιαμ μιαμ μιαμ!!!!

Ρε παιδια αυτος ο καιρος δεν παλευεται!!!Εχτες δεν κουνιοταν φυλλο και καιγομασταν και σημερα εχει σηκωσει εναν αερα αλλο πραμα!!!Μου εριξε και 2 γλαστρες κατω στο μπαλκονι σημερα το πρωι και μου το εκανε χαλια και ας το ειχα πλεινει χτες το βραδυ...Γκρρρρρρ

Καλοριζικα τα καινουργια πραγματακια σε ολα τα μωρακια και καλοφορετα κοριτσια!!!!

Και εμενα ο μπιμπικος κουνιεται αλλα νομιζω οτι σιγα σιγα δεν εχει και τον ιδιο χωρο με πριν και καπως δυσκολευεται!!!Λια και εμενα το ιδιο με εσενα συμβαινει!!!Οταν κουνιεται κουνιεται και ολη η κοιλια μαζι!!!!Αφου μια μερα που ειμασταν με τον καλο μου ξαπλωμενη στο κρεβατι και βλεπαμε τηλεοραση ριχνει μια ο μικρος και ο καλος μου τρομαξε!!!!:tongue: Λες και γινετε σεισμος κανει η κοιλια μου!!!!

Σχετικα με το σλινγκ εγω δεν παιζει με την καμμια να μπορεσω να το ραψω....Μιλαμε ουτε καλτσα δεν καταφερνω να ραψω!!!!

galat σε ευχαριστω πολυ για την ενημερωση για τον θηλασμο και πραγματικα η βοηθεια σου μιας και εχεις θηλασει θα μου ηταν πολυτιμη...Θελω να θηλασω και να φανταστεις οταν πηγαμε με την αδερφη μου να παρουμε οτι χρειαζομαστε για το μωρο μου λεει παρε και προληπτικα μηπως δεν καταφερεις να θηλασεις 3 μπουκαλια και της ειπα οχι δεν θα παρω...Θα το παλεψω στην αρχη σαν να μην υπαρχει ξενο γαλα...σαν να μην υπαρχουν μπουκαλια και αποστειρωτες αλλα την λεω την αμαρτια μου αμα δω οτι δεν την παλευω και οτι φλερταρω με την καταθλιψη θα το αφισω....

Σχετικα με αυτα που σας εγραψα χτες βραδυ για τον θηλασμο να σας πω και τι αλλο μου ειπαν...Η μια κοπελα θηλασε αποκλειστικα το κοριτσακι της για 6 μηνες και τωρα εχει και ενα αγορακια αλλα δεν εχει πολυ γαλα και του δινει και ξενο και μου ειπε οτι σε αυτην τουλαχιστον η μικρη της ειναι συνεχεια αρρωστη...Και οντως το καημενο το χειμωνα ειδικα ειχε ταλαιπωρηθει παααρα πολυ...Και το λεω αυτο γιατι της ειπα θελω πολυ να θηλασω για να αποφυγω και τις αρρωστιες και μου λεει ναι καλα ειδαμε και εγω που θηλαζα 6 μηνες και η μικρη ολο αρρωστη ειναι...:shock: Ε εκει δεν ηξερα τι να της απαντησω με επιασε απογοητευση και απλως αλλαξα την κουβεντα...:( Θελω πολυ ρε γμτ να σκεφτομαι θετικα αλλα οταν μου λενε κατι τετοια η ψυχολογια μου πεφτει στα πατωματα....

Να ρωτησω και κατι αλλο γιατι εχω μπερδευτει και προσπαθω να τα ξεμπερδεψω μεσα στο μυαλο μου...Το μωρο πρεπει σε καθε θηλασμο να το βαζουμε και στα δυο στηθη????Υποχρεωτικα και στα 2???! Δηλαδη αυτο που λενε 10 λεπτα στο ενα ας πουμε και 10 λεπτα στο αλλο???:roll:

Αααα και επισης να παρω προληπτικα λετε καμμια κρεμουλα για τις θηλες???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...