Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

κι εμενα ο μπεμπουλης μου θα βγει μικρουλης,αλλα δεν με πειραζει αυτο,θα τα παρει μαζεμενα μετα....

ναι,τα παιρνουν μαζεμενα μετα....μην ανησυχεις για τιποτα......

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι,τα παιρνουν μαζεμενα μετα....μην ανησυχεις για τιποτα......

να σου πω το μονο που με αγχωνει λιγο ειναι να μην χρειαστει να μπουμε θερμοκιτιδα,μονο αυτο...

ο γιατρος παντως πιστευει οτι σιγουρα θα παρει αλλο 1 κιλο μεχρι το τελος του 8ου

76IGp3.png

να σου πω το μονο που με αγχωνει λιγο ειναι να μην χρειαστει να μπουμε θερμοκιτιδα,μονο αυτο...

ο γιατρος παντως πιστευει οτι σιγουρα θα παρει αλλο 1 κιλο μεχρι το τελος του 8ου

κι εγω το μονο αγχος που εχω ειναι αυτο....

δεν θα μπει ομως ουτε ο δικος μου,ουτε ο δικος σου,ουτε καμμιας αλλης.....

στελλιτσα,κουραγιο με τα βιολογικα.......

οσο για την πιεση μου.....9 κ 7,5

απο κιλα ακομα τπτ,αλλα απο νευρα,εχω για ολες.........

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

κι εγω το μονο αγχος που εχω ειναι αυτο....

δεν θα μπει ομως ουτε ο δικος μου,ουτε ο δικος σου,ουτε καμμιας αλλης.....

στελλιτσα,κουραγιο με τα βιολογικα.......

οσο για την πιεση μου.....9 κ 7,5

απο κιλα ακομα τπτ,αλλα απο νευρα,εχω για ολες.........

κι εγω αυτο ευχομαι....

ναι εσυ εχεις τα νευρα για ολες μας,αλλα σου ειπα πρεπει να ηρεμησεις γιατι το μωρακι σου θα βγει νευρικο...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

εσυ που εισαι παλια μανουλα,τις ετικετες απο τα ρουχαλακια τις κοβεις???

οχι,για τους εξης λογους...

1.ειναι αβολο οταν ψαχνεις για το 2ο παιδι,γιατι δε θυμασαι νουμερο

2.οσες φορες εκοψα ετικετα(η απο ρουχα που μου ειχαν δωσει) ηταν μεγαλυτερη ενοχληση για το παιδι η κομμενη ετικετα γιατι γρατζουναει...ασε που οι περισσοτερες μαρκες τωρα πια τις βαζουν στο πλαι,για να μην ενοχλουν...

χαχαχα,αυτο το "παλια" μου αρεσε.........

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

2.οσες φορες εκοψα ετικετα(η απο ρουχα που μου ειχαν δωσει) ηταν μεγαλυτερη ενοχληση για το παιδι η κομμενη ετικετα γιατι γρατζουναει...ασε που οι περισσοτερες μαρκες τωρα πια τις βαζουν στο πλαι,για να μην ενοχλουν...

εεε,με τοσα παιδακια εχεις την μεγαλυτερη εμπειρια....γι'αυτο εγραψα παλια...οκ να ξερω αλλα εχω παρει μερικα απο τζαμπο και εχει 2 ετικετες και η μια ειναι πολυ μεγαλη και φοβαμαι πως θα τον ενοχλει τον μικρουλη

76IGp3.png

κμηπως τρως πολυ αλατι???

κι εμενα η πιεση ειναι 10 και 8.....

Καθολου σχεδον, οτι υπαρχει κρυμενο... πρεπει να αυξησω τα υγρα που πινω μου φαινεται και να ξεκουρασω λιγο τα ποδια...ολο ορθια ειμαι, η καθιστη...

κι εγω αυτο ευχομαι....

ναι εσυ εχεις τα νευρα για ολες μας,αλλα σου ειπα πρεπει να ηρεμησεις γιατι το μωρακι σου θα βγει νευρικο...

Αυτο απλα δεν παιζει χαχαχαχαχαχα εγωωω να δεις νευρα στην κορη μου, ενα θα σου πω ειχα και γαμο και σπιτι που χτιζοταν, με τι κοσμο εχω βριστει δεν περιγραφεται και γενικως ειχα πολλα νευρα... η μπουμπου ητνα το πιο γελαστο και καθολου κλαψιαρικο μωρο εβερ! χαχαχχαχα μιλαμε ξεληγωνοταν και κακαριζε απο 2-3 μηνων!

αχαχαχαχαχαχα μα ακριβως το ιδιο!!! η μανα μου ειχε μανι να τις κοβει και στο τσακ την προλαβαινα... ξερεις τι ωραια και γρηγορα τα ταξινομησα τωρα τα ρουχα για τον μπεμπη??? και τσαντιζομαι φοβερα αν καποια εχει ξεθωριασει χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Ουφ παει να δροσισει, αλλα εχει και μια ζεστη μεσα στο σπιτι μια ακουφοβραση... κατι...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Χμ, καλό πόιντ αυτό με τις ετικέτες, εγώ θα τις έβγαζα και με τα δόντια αν χρειαζόταν, κι αν μου μοιάσει η μπέμπα θα πλαντάζει στο κλάμα μόλις την ακουμπάνε. Θα κάτσω να σκεφτώ εναλλακτική... Πάντως το H&M έχει κάνει την καλύτερη δουλειά σε κάτι μπλούζες που πήρα: έχει τυπώσει την ετικέτα στο πίσω μέρος του γιακά και ούτε χαρτί ούτε ζημιά... Θα εισηγηθώ στις ενώσεις καταναλωτών να επιβληθεί το μέτρο:)

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Διαφημίσεις

κι εγω τις δικες μου τις βγαζω συνηθως...παντως στα παιδικα συνηθως ειναι υφασματινες και δεν ενοχλουν... δεν ειναι σαν τις δικες μας...

Και στο μπερσκα και στο ζαρα τελευταια εχει αυτο το κολπο....να εισηγηθεις!!! να εισηγηθεις μαζι σου!!! χαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Μαρι χαπαινα, μια παρατηρηση που μολις εκανα... ποσα μηνυματα εχεις γραφει καλε???????????????????????????????? απο το 2007 εγω γραφω και ουτε καν σε συναγωνιζομαι χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Καληνυχτα κοριτσια, πολλη ζεστη, υπολογιστης κλεινει, παω να ζουζουνισω λιγο με τον καλο μου.....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλημερα!

Μπαίνω στα γρηγορα...έχω άρρωστο τον μικρό μου:(. Εχει έντονο βηχα τα βραδια μόνο αλλά η παιδίατρος μας είπε οτι είναι ίωση. Εδω και καμια 10αρια μερες κυκλοφορει βηχας-πυρετος-διάρροιες. Ευτυχως δεν έχουμε πυρετο και διάρροια.

Εγω καλα είμαι αλλά τα ποδια μου και τα χερια μου είναι παρα πολύ πρισμένα. Τα ποδια μου μέχρι τους αστραγάλους, χάλια. Εβγαλα και τη βερα μου, φανταστειται την φορουσα στο αριστερό χερι αλλά ουτε εκεί δεν μου κάνει. Δεν νομίζω να είναι κατακρατηση υγρων γιατι κάθε 2ωρο πάω για πιπι μου, αφου κατεβάζω και ποσα λίτρα νερό...

Καλησπέρα κοριτσάκια τι κανετε???

Ζεστη ζεστη ζεστη!!!Δεν αντεχω αλλο με την ζεστη...Ειδικα το βραδυ υποφερω....

Τρεις μερες τωρα κοιμαμαι με τον ανεμιστηρα ανοιχτο και παλι λουτσα ειμαι ολο το βραδυ!!!Επαθα και εξωτερικη ωτιτιδα απο τον ιδρωτα το βραδυ και τον ανεμιστηρα...Δεν εχω παρει κανενα φαρμακο μεχρι τωρα αλλα το αυτι μου ποναει και δεν ακουω και καλα...Κανενα γιατροσοφι ξερετε βρε κοριτσια???

κων κων περαστικα στο μικρακι σου...ευχομαι γρηγορα να ειναι καλυτερα

μπου μπου διαβασα και σας την ταλαιπωρια σας...τελος καλο ομως ολα καλα...περαστικα και αγυριστα να ειναι...

Κοριτσια αγχωθηκα να φτιαξω την βαλιτσα για το μαιευτηριο...Την εφτιαξα λοιπον και τωρα καθομαι και την κοιταω....:roll: Περιεργο μου φαινεται παντως....

Πηγαμε και εμεις γιατρο και ολα καλα...Ο μικρος οκ εχει παρει θεση...Τελικα η καμπυλη ηταν καλη δεν εχω κανει σακχαρο κυησης και ευτυχως ο μικρος εκει που περιμενα να μου πει ο γιατρος ειναι 3 κιλα ειμαστε 2580!!!!Μεγαλος ειναι και παλι αλλα οχι οπως την αλλη φορα...Ελπιζω να συνεχισει ετσι!!!!

Καποια κοπελα ρωτησε για τα καροτσια τα MacLaren αλλα δεν θυμαμαι ποια :roll:...Εμεις πηραμε το texno xt και οχι το xlr διοτι το ενα με το αλλο εχει 100 ευρω διαφορα...Βεβαια το xlr ειναι ποιο μεγαλο-(φαρδυ βασικα) εχει ποδοσακο και εχει και ενα ειδικο μαλακο στρωματακι...Απλα εγω δεν ηθελα να ειναι ποιο μεγαλο για να χωραει στο πορτ παγκαζ του αμαξιου ποδοσακος δεν με ενδιεφερε και επισης το πιο φαρδυ δεν με ενοιαζε γιατι τα σκατουλια μετα τα 2 και κατι ,αν κρινω απο της αδερφης μου βεβαια δεν θελουν να μπαινουν στο καροτσι...Οποτε κοιτατε τις αναγκες σας και αναλογως κρινεται...Παντως και τα δυο καροτσια ειναι σκυλια να ξερετε...Εμενα της αδερφης μου που το εχει δωσει βεβαια αλλιως θα το επερνα εγω εχει μεγαλωσει 3 παιδια μεχρι τωρα και ακομα ειναι σουπερ το καροτσι!!!

Να κανω μια χαζη ερωτηση???Το καροτσι και το καθισματακι αυτοκινητου πρεπει να τα πλεινω???Αφου τα πηρα καινουργια :roll:....

Επισης βρε κοριτσια ολο με αγχωνουν με το θεμα του θηλασμου με οσες μιλαω...Μου λενε οτι ειναι πολυ δυσκολα οτι θα ειναι συνεχεια κολλημενο επανω μου οτι θα θελει συνεχει ζιζι και οτι δεν θα μπορω να κανω τιποτα...Οτι θα ξυπναει συνεχεια το βραδυ για ζιζι και πολλα τετοια...Αχ παναγια μου αγχωθηκα...Απο την μια θελω πολυ να θηλασω γιατι ειναι οτι καλυτερο για το παιδι αλλα απο την αλλη αν ειναι να παθω καταθλιψη απο ολα αυτα και να μην μπορω να χαρω το μωρακι μου τι να πω....:roll: Τα σκεφτεται και καμμια αλλη αυτα η εγω ειμαι η μονη ζουρλη????

Σλινγκ κοριτσια θα παρετε???

Σας επρηξα με τις ερωτησεις ε???Ειμαι πολυλογου τι να κανω :mrgreen:

Καταθλιψη δεν προκειται να παθεις, και αν θελεις να θηλασεις ολα γινονται....δεν ειναι απαραιτητο να ζηταει συνεχεια, ουτε να χασεις τις εξοδους σου , ουτε τον υπνο σου...

Ξερω παιδια που κοιμουνται σερι που θηλαζουν και αλλα που ξυπνανε ανα μισαωρο για μπουκαλι...για σκεψου ποσο επιπροσθετη κουραση ειναι με τη τσιμπλα στο ματι να βραζεις νερο και να φτιαχνεις γαλα...

Ασε που δεν υπαρχει καλυτερος τροπος απο τον θηλασμο για να χαρεις οπως λες το μωρακι σου...

Η κορη μου θηλασε 2 χρονια, ουδεμια προσκολληση εχει πανω μου ειναι πολυυ περισσοτερο ανεξαρτητη απο μικρη ηλικια απο αλλα παιδακι που ξερω και αποθηλασε σε 4 μερες χωρις προβλημα... Κοιμαται μονη της στο δωματιο της, ενω ολοι λεγανε "τι????" την κοιμιζεις στο κερβατι σου???? 7 χρονων θα φεγει" και τα γνωστα....

Και γενικα μην το σκεφτγεσαι τοσο, ξεκινα και βλεπεις...αν δεις οτι δεν θες να θηλασεις , οτι σε στεναχωρει κλπκλπ σταματας, ομως μην προκαταβαλεσαι απο τωρα...και ειδικα απο ατομα που δεν εχουν θηλασει...

ΑΝ θες πραγματικα να θηλασεις, και ενταξει καποια θυσια ως προς τη κουραση να την κανεις μιας και δεν μπορει αλλος να το ταισει, πρεπει να μαθεις να κλεινεις τα αυτια σου στους γυρω ολο τετοιες βλακειες λενε και χειροτερες.

Τα παιδακια που θηλαζουν και ειναι πανω απο 6 μηνες, οντως εχουν μια ταση να ξυπνανε για θηλαμσο περισσοτερο το βραδυ...αλλα κι αυτο ειναι πως το κανονιζει κανεις, πχ εγω εκανα co-sleeping με την κορη μου και ουτε που καταλαβαινα ποτε και ποσες φορες ξυπνουσε, κοιμομασταν μια χαρα... πιο πολυ με κουραζε να σηκωνονμαι να τη θηλασω και να την ξαναβαζω στην κοπυνια της...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...