Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σας κοριτσακια μου,τι κανουν οι κοιλουμπες σας???

λοιπον εμεις πηγαμε στο γιατρο,ο μπεμπης μας εφτασε περιπου τα 1340 γρ...ο πλακουντας απ'οτι ειπε ο γιατρος ειναι grade 2 προς 3,οποτε απο βδομαδα θα κανουμε ενεσουλες κορτιζονης να ετοιμασουμε το μικρουλη γιατι μπορει να χρειαστει να τον βγαλουμε νωριτερα αν δουμε οτι σταματαει να παιρνει βαρος....παντως ο γιατρος ειπε θα το αφησουμε οσο περισσοτερο γινεται...

οσο για μενα πηρα μονο 1,5 κιλο αυτο το μηνα...οποτε ειμαι +11,5...ααα και μου ειπε οτι μπορω ενα παγωτακι ποτε ποτε...

πηγαμε και πηραμε και τα υπολοιπα πραγματακια του μπεμπη...και τα δικα μου για τη βαλιτσα(νυχτικακια εσωρουχακια)...τωρα μενει μονο η κουνια και το καροτσι....

αυτα τα νεα μας...ααα,την αλλη βδομαδα θα παμε για να ντοπλερ..θα με παρουν τηλ να μου πουν ποτε εχω ραντεβου

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χαπακι καλα ειπε ο γιατρος να το αφησετε οσο μπορειτε να επιμεινεις να παρει τις μερες του, και αυτο με την ωριμανση του πλακουντα ειναι πολυυυυ σχετικο... κι εμενα στη πρωτη εγκυμοσυνη τη μια το εβλεπε grade1 σε μια εβδομαδα σε αλλο υπερηχο ητνα 3, μετα απο μια εβδμαδα 0... ο,τι να ναι.....

Ρε κοριτσια εχουν πρηστει παααααααρα πολυ τα ποδια μου σε σημειο παραμορφωσης...και οι αστραγαλοι.... μιλαμε εχω αρχισει να ανησυχω...

Πιεση δεν εχω...10 μεγαλη 6 μικρη...

Τι διαολο...

eNeap2.pngTSzHp3.png

εως ενα βαθμο ειναι απο την κατακρατηση υγρων, λογω ζεστης κλπ αλλα ετσι πραγματικα δεν ξερω.... ενταξει βεβαια ειμαι και ολη μερα ορθια δεν με παιρνει να ξαπλωσω με τα ποδια ψηλα....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Κοριτσάκια, νομίζω ότι το πρήξιμο είναι ανησυχητικό αν αρχίσει ν' ανεβαίνει προς τα πάνω. κατά τα άλλα, με τόση ζέστη, τι να κάνουν και τα ποδαράκια τα καημένα...

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα κούκλες. Ένα κολπάκι για τα πρησμένα πόδια είναι να βάζεται ένα μαξιλάρι κάθετα πίσω απο τα γόνατα και να ξαπλώνεται, πρέπει η κλείδα στη λεκάνη να μη κάνει πολύ γωνία για να γίνεται καλή κυκλοφορία του αίματος. Εγώ σήμερα θα τη βγάλω χλίδα, έκλεισα σινεμά golden class, μη ταλαιπωρούμαι τόση ώρα στη καρέκλα και το απόγευμα πάω να ψάξω ρουχαλάκι για την έξοδό μας απο το νοσοκομείο.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

χαπακι καλα ειπε ο γιατρος να το αφησετε οσο μπορειτε να επιμεινεις να παρει τις μερες του, και αυτο με την ωριμανση του πλακουντα ειναι πολυυυυ σχετικο... κι εμενα στη πρωτη εγκυμοσυνη τη μια το εβλεπε grade1 σε μια εβδομαδα σε αλλο υπερηχο ητνα 3, μετα απο μια εβδμαδα 0... ο,τι να ναι.....

Ρε κοριτσια εχουν πρηστει παααααααρα πολυ τα ποδια μου σε σημειο παραμορφωσης...και οι αστραγαλοι.... μιλαμε εχω αρχισει να ανησυχω...

Πιεση δεν εχω...10 μεγαλη 6 μικρη...

Τι διαολο...

καλα την αλλη βδομαδα θα παμε να κανουμε το ντοπλερ οποτε εκει νομιζω σου λενε ακριβως ποσο ειναι η ωριμανση του πλακουντα....

να προσπαθεις να εχεις τα ποδια ψηλα οταν καθεσαι,ωστε να ξεκουραζονται...μηπως τρως πολυ αλατι???

κι εμενα η πιεση ειναι 10 και 8.....

76IGp3.png

Καλησπέρα!

Σήμερα μπήκα στον 8ο!!!! :-D :-D

Άντε και κοντεύουμε!!!!!

Σηκώθηκα και εγώ με πονάκια σήμερα κορίτσια, λίγο κάτω από την κοιλίτσα σαν και εσάς αλλά και αριστερά από την μέση με πονάει πάρα πολύ. Ούτε ξαπλωμένη δεν περνάει :?

Αφήστε που κάθε μέρα νιώθω και πιο βαριά.........δεν είμαι για πολλά πολλά. Έχω βγάλει από το πρωί ένα κοτόπουλο από την κατάψυξη και ακόμα το παιδεύω , δεν το έκανα τίποτα, ήθελα να το βάλω στον φούρνο αλλά μόνο που σκέφτομαι την ζέστη που θα βγάλει το αφήνω. Πείτε καμιά άλλη ιδέα?

Εσείς ξεκινήσατε και τις μπουγάδες σας, τι καλά εγώ ακόμα τίποτα, στην σκέψη έχω μείνει.

happiness μην αγχώνεσαι , όλα καλά θα πάνε και να δεις που το μπεμπάκι σου θα βγει στην ώρα του!

Όσο για το πρήξιμο και εμένα τα πόδια μου μια από τα ίδια, μέχρι και οι παντόφλες μου άρχισαν να με στενεύουν :mad:

M4B1p3.pngQIghp3.png

geonutr εννοειται το σιδερο μαζί με το κλιματιστικο στο φουλ. Εγω επειδή τα εχω όλα απο το 1ο παιδάκι γίνετε ενας χαμος απο πετσετες-σεντονια...

Πω πω αγχωθηκα τωρα! Βάζω πλυντηριο σχεδον καθε μερα, τωρα που θα γίνουμε 4 στην οικογένεια ποσα θα βάζουμε?

χαχαχαχα!!!!!! μη ρωτας καλυτερα.........

καλημερα,χαιρομαι που ειστε ολες καλα..

χαπινες,ο δικος μου πλακουντας στο δημητρη ηταν grade 3 απο τις αρχες του 7 κ γεννησα 39+ τελικα,απλα ηταν λιγο μικρουλης,2850...ολα θα πανε καλα...

κ σ εσενα νανο,κουραγιο......

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

Καλησπέρα!

Σήμερα μπήκα στον 8ο!!!! :-D :-D

Άντε και κοντεύουμε!!!!!

Σηκώθηκα και εγώ με πονάκια σήμερα κορίτσια, λίγο κάτω από την κοιλίτσα σαν και εσάς αλλά και αριστερά από την μέση με πονάει πάρα πολύ. Ούτε ξαπλωμένη δεν περνάει :?

Αφήστε που κάθε μέρα νιώθω και πιο βαριά.........δεν είμαι για πολλά πολλά. Έχω βγάλει από το πρωί ένα κοτόπουλο από την κατάψυξη και ακόμα το παιδεύω , δεν το έκανα τίποτα, ήθελα να το βάλω στον φούρνο αλλά μόνο που σκέφτομαι την ζέστη που θα βγάλει το αφήνω. Πείτε καμιά άλλη ιδέα?

Εσείς ξεκινήσατε και τις μπουγάδες σας, τι καλά εγώ ακόμα τίποτα, στην σκέψη έχω μείνει.

happiness μην αγχώνεσαι , όλα καλά θα πάνε και να δεις που το μπεμπάκι σου θα βγει στην ώρα του!

Όσο για το πρήξιμο και εμένα τα πόδια μου μια από τα ίδια, μέχρι και οι παντόφλες μου άρχισαν να με στενεύουν :mad:

κι εγω χθες ειχα βγαλει κοτοπουλακι και το εβρασα και εφτιαξα μια υπεροχη μακαρονοσαλατα,γιατι δεν μπορουσα να σκεφτω να κανω κατι αλλο

δεν αγχωνομαι,καθολου δεν αγχωθηκα...το μονο που ειπα του γιατρου ηταν πες μου τι προοπτικες υπαρχουν να ετοιμαζομαι και ψυχολογικα,αν και νομιζω οτι θα γεννησω φυσιολογικα(ισως επειδη αυτο θελω)..παντως ο γιατρος μου ειπε οσο παιρνει βαρος ο μικρος δεν υπαρχει θεμα να βιαστουμε

76IGp3.png

Διαφημίσεις

χαχαχαχα!!!!!! μη ρωτας καλυτερα.........

καλημερα,χαιρομαι που ειστε ολες καλα..

χαπινες,ο δικος μου πλακουντας στο δημητρη ηταν grade 3 απο τις αρχες του 7 κ γεννησα 39+ τελικα,απλα ηταν λιγο μικρουλης,2850...ολα θα πανε καλα...

κ σ εσενα νανο,κουραγιο......

κι εμενα ο μπεμπουλης μου θα βγει μικρουλης,αλλα δεν με πειραζει αυτο,θα τα παρει μαζεμενα μετα....

76IGp3.png

Η άσχετη ξαναχτυπά: τι ακριβώς σημαίνει το grade του πλακούντα;

ειναι ο βαθμος ωριμανσης του πλακουντα...εχει 4 βαθμους...ξεκιναει απο 0 και φτανει μεχρι 3...οταν ειναι στο 3 εχει ολοκληρωσει την ωριμανση του και υπαρχει περιπτωση να σταματησει να παιρνει το μωρακι γραμμαρια...αν γινει νωρις αυτο εχουμε προωρη γηρανση του πλακουντα

76IGp3.png

Ααα, μάλιστα, εγώ και το φασόλι μου σας ευχαριστούμε πολύ:) Σας διαβάζω, κοριτάκια, αλλά προσπαθώ να τελειώσω ένα κομμάτι για τα βιολογικά τρόφιμα και δεν μπορώ να συγκεντρωθώωωωω! Φιλιά σε όλες και καλό κουράγιο με τα πρηξίματα και τη ζέστη...

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Ααα, μάλιστα, εγώ και το φασόλι μου σας ευχαριστούμε πολύ:) Σας διαβάζω, κοριτάκια, αλλά προσπαθώ να τελειώσω ένα κομμάτι για τα βιολογικά τρόφιμα και δεν μπορώ να συγκεντρωθώωωωω! Φιλιά σε όλες και καλό κουράγιο με τα πρηξίματα και τη ζέστη...

μας ευχαριστειτε για την ενημερωση???

ελα να συγκεντρωθεις τωρα να τελειωνεις να πας σπιτακι σου να χαλαρωσεις

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...