Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ολυμπια μου ενας λογος σιγουρα ειναι οτι ειανι ιδιωτικος!!!!! Εμ βεβαια Ελλαδιστν! Απο ο,τι καταλαβα η Λια θελει να παει σε κανονικο που ειναι δημόσιος!

Κοριτσια για να μην αποδιδουν τα κλιματιστικα στους 19 και σοτυς 16, χρειαζοντια φρεον.

Ετσι ηταν και στο παλιο μου σπιτι.... παρτε καποιον τεχνικο οσο ειναι νωρις να συμπληρωσει...

εμας κοριτσακι μου δεν χρειαζεται φρεον,γιατι το βαλαμε προσφατα...απλα ειναι λιγο μικρο για το χωρο....

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πλάκα μου κάνεις, δεν μιλάς σοβαρά.

Δηλ. αν θελει να παει σε ειδικο, υπαρχουν μονο ιδιωτικό και πρεπει να ξηλωθείς;;

Νικη καλοτάξιδο, με το κάλο να το γεμίσεις με τον μπέμπη.

Το δικό μας καρότσι θα είναι έτοιμο μετά την γέννα... χεχεχεχε

οχι,υπαρχουν κ δημοσιοι,οι οποιοι υπολειτουργουν (δηλ η καθαριστρια κραταει τα παιδια,επειδη δεν υπαρχει δασκαλα κλπ)κ δεν προσφερουν τιποτα παρα μονο παρκινγκ(για τις μαμαδες που θελουν απλα νε "ξεφορτωθουν"το παιδι τους για λιγες ωρες.επισης βρισκονται πολυ μακρυα.δηλ θα πρεπει να βρισκεται για 2 η περισσοτερες ωρες στο σχολικο)

επισης ολοι οι ειδικοι που παρεακολουθουν το δημητρη επιμενουν οτι θα πρεπει να παρακολουθησει κανονικο σχολειο κι οχι ειδικο,διοτι το θεμα του δημητρη ειναι η κοινωνικοποιηση.νοητικα,ειναι μονο 6 μηνες πισω απο την ηλικια του.ετσι ολοι λενε να δοκιμασουμε πρωτα στο κανονικο σχολειο...

θ ανοιξω σχετικο θεμα μολις βρω το χρονο...

ολυμπιαμου,εισαι πολυ τυχερη που δε χρειαζεται να ζησεις ολη αυτη την ιστορια.....

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

ΤΟ ΠΗΡΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!

:-D:-D:-D:p:p:p:p:-D:-D:-D:-D:-D

κοριτσια ειναι παρα πολυ ομορφο το καροτσακι μου.....:-D

απο Δευτερα(που μπαινω 8ο) λεω να αρχισω σιγα σιγα το πλυσιμο...:P

κ.....εσω ετοιμη για τον μπουρμπουληθρα!!!!!:cool:

καλοριζικο...με το καλο να το χρησιμοποιησει το μωρακι σου...εγω το πλυσιμο λεω να το ξεκινησω μολις σταματησω απο τη δουλεια...για να εχω και χρονο να τα σιδερωσω αμεσως μην τα αφηνω στην λεκανη...

76IGp3.png

οχι,υπαρχουν κ δημοσιοι,οι οποιοι υπολειτουργουν (δηλ η καθαριστρια κραταει τα παιδια,επειδη δεν υπαρχει δασκαλα κλπ)κ δεν προσφερουν τιποτα παρα μονο παρκινγκ(για τις μαμαδες που θελουν απλα νε "ξεφορτωθουν"το παιδι τους για λιγες ωρες.επισης βρισκονται πολυ μακρυα.δηλ θα πρεπει να βρισκεται για 2 η περισσοτερες ωρες στο σχολικο)

επισης ολοι οι ειδικοι που παρεακολουθουν το δημητρη επιμενουν οτι θα πρεπει να παρακολουθησει κανονικο σχολειο κι οχι ειδικο,διοτι το θεμα του δημητρη ειναι η κοινωνικοποιηση.νοητικα,ειναι μονο 6 μηνες πισω απο την ηλικια του.ετσι ολοι λενε να δοκιμασουμε πρωτα στο κανονικο σχολειο...

θ ανοιξω σχετικο θεμα μολις βρω το χρονο...

ολυμπιαμου,εισαι πολυ τυχερη που δε χρειαζεται να ζησεις ολη αυτη την ιστορια.....

δεν μπορω να καταλαβω τι κολλημα εχουν...το συστημα εδω ειναι τοσο χαλια ....και δεν καταλαβαινω γιατι δεν τον δεχονται αφου εχεις το οκ απο γιατρους ποιοι ειναι αυτοι που κρινουν και αποφασιζουν

76IGp3.png

Λια μου άμα σου πω την δική μου ιστορία με τον Μιχάλη και πόσο διαφορετικά αντιμετωπίζουν τέτοιες καταστάσεις εδώ στην Γερμανία, θα σου πέσουν τα μαλλιά, δεν μπορείς να φανταστείς για τη οργάνωση μιλάμε.

Μάλλον πρέπει να ανταλλάξουμε τηλέφωνα, έχω πολλά να σου πω.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Διαφημίσεις

Λια μου άμα σου πω την δική μου ιστορία με τον Μιχάλη και πόσο διαφορετικά αντιμετωπίζουν τέτοιες καταστάσεις εδώ στην Γερμανία, θα σου πέσουν τα μαλλιά, δεν μπορείς να φανταστείς για τη οργάνωση μιλάμε.

μην συγκρινεις την ελλαδα με το εξωτερικο...καμια φορα ντρεπομαι για το συστημα που επικρατει εδω...μονο πως θα κλεβουν λεφτα ξερουν τιποτα αλλο

76IGp3.png

Ήλπιζα ότι σε τέτοια θέματα είναι πιο ανθρώπινα τα πράγματα, άλλα κάνω λάθος.

Τες πα ας αλλάξουμε θέμα....αποφάσισα να πάρω υφάσματα και να ράψω σε μια καλή μοδίστρα που έχω σεντονακια γιατί αυτά που πουλάνε στα μαγαζιά δεν μου αρέσουν καθόλου και έχουν όλα παπλωματοθηκη.

Τι να την κάνω δεν θέλω πάπλωμα.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

...καπου εχω πετυχει μηνυματα σου στο παρεντς παλιοτερα...σιγουρα ειναι καλυτερα εκει...δεν φανταζεσαι ποσες φορες εχω σκεφτει να μετακομισω εκει.....(ξερω κ τη γλωσσα,δεν θα ειναι κ πολυ δυσκολο...)θα σου στειλω στοιχεια αυριο γιατι ξεκινησαν τα μπανια(στην μπανιερα)....

χαπινες,να σκεφτεις οτι το πορισμα αυτο (οτι ο δημητρης πρεπει να παει σε ειδικο σχολειο) το εβγαλε μια γυναικα που την υπολοιπη χρονια ειναι καθαριστρια,κ μονο τωρα με τις αιτησεις εκτελει χρεη γραμματεος,κι ομως,απο αυτη εξαρταται...

galat,kalhspera κατ αρχας...καλα κανεις με την πητ,κι εγω μαζι σου.......

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

Ήλπιζα ότι σε τέτοια θέματα είναι πιο ανθρώπινα τα πράγματα, άλλα κάνω λάθος.

Τες πα ας αλλάξουμε θέμα....αποφάσισα να πάρω υφάσματα και να ράψω σε μια καλή μοδίστρα που έχω σεντονακια γιατί αυτά που πουλάνε στα μαγαζιά δεν μου αρέσουν καθόλου και έχουν όλα παπλωματοθηκη.

Τι να την κάνω δεν θέλω πάπλωμα.

κι εμενα η γιαγια μου θα μου φτιαξει τρια σεντονακια αλλα θα παρω και 2 σετ

76IGp3.png

Λιακι και μετα σου λενε μην νευριαζεις...που ξερει αυτη απο αυτα ειναι ειδικη,τι ειναι εκπαιδευτικος...γιατι δεν πηγες να βρεις το δασκαλο(α) να μιλησεις μαζι της...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

κι εμενα η γιαγια μου θα μου φτιαξει τρια σεντονακια αλλα θα παρω και 2 σετ

Εντελώς τυχαία ανακάλυψα ότι έχω κρατήσει δυο τρία σετακια του Μιχάλη και κάτι κουβερτούλες.

Απορώ πως δεν τα έδωσα;;

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Εντελώς τυχαία ανακάλυψα ότι έχω κρατήσει δυο τρία σετακια του Μιχάλη και κάτι κουβερτούλες.

Απορώ πως δεν τα έδωσα;;

τοτε δεν χρειαζεσαι πολλα ακομα....καλο αυτο

76IGp3.png

oyte mesa sto myalo soy na hmoyn mesa epesa kai sta 3....

Λια βουρ για Γερμανιααααααααα κι εγω το θελω παρα πολυ αλλα περιεργως οχι ο συζυξ που εχησε εκει 20 χρονια....:roll::roll::roll::roll:

eNeap2.pngTSzHp3.png

Λια βουρ για Γερμανιααααααααα κι εγω το θελω παρα πολυ αλλα περιεργως οχι ο συζυξ που εχησε εκει 20 χρονια....:roll::roll::roll::roll:

Αυτοί οι άντρες, ήμαρτον πια....και ο δικος μου ονειρεύεται να γυρίσει πίσω.

Τι να κάνουμε εκεί χριστιανέ μου, του λέω, μια χαρά είμαστε εδώ.

Το κορυφαίο δεν σας το είπα...πήγε και αγόρασε σπίτι, είναι σίγουρος ότι κάποτε θα γυρίσουμε πίσω.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...