Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα,τρεχω με τους παιδικους,μου κανουν μεγαααλο θεμα με το δημητρη,δεν τον δεχονται κ μας στελνουν σε ειδικο,πραγμα που δεν θελω με τιποτα,επειδη ολοι (γιατροι κ θεραπευτες) μου λεν οτι το δυναμικο του παιδιου ειναι για κανονικο σχολειο.

εχω μπλεξει σ ενα κυκκεωνα καταγγελιων κλπ κι ελπιζω οτι με τη βοηθεια του συνηγορου του πολιτη θα τα καταφερω.κατα τ αλλα ειμαι καλουτσικα,δεν εχω βρει χρονο να κανω την καμπυλη,ουτε εχω κλεισει για ντοππλερ κ να δουμε τι θα κανω......

τελος παντων,αν εξαιρεσω τους εμετους (που φυσικα συνεχιζονται) κ τη ζεστη, κ φυσικα τα νευρα μου που εχουν χτυπησει κοκκινο,ολα τα αλλα καλα....

ελπιζω να ξαμπερδεψω συντομα,μου λειψατε ολες....

δεν εχω προλαβω να σας διαβασω,αλλα ελπιζω να ειστε ολες καλα...

φιλια

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

αχ λιακι γιατι σε ταλαιπωρουν ετσι,δεν ντρεπονται λιγακι...

ελπιζω να σε βοηθησουν απο το συνηγορο....και ηρεμησε με τα νευρα γιατι το ζουζουνι σου θα βγει νευρικο ....και μετα θα λες ηρεμησε λιγο παιδι μου,κι εκεινο θα σου απανταει πηρα απο τη μαμα μου

76IGp3.png

αχ λιακι γιατι σε ταλαιπωρουν ετσι,δεν ντρεπονται λιγακι...

ελπιζω να σε βοηθησουν απο το συνηγορο....και ηρεμησε με τα νευρα γιατι το ζουζουνι σου θα βγει νευρικο ....και μετα θα λες ηρεμησε λιγο παιδι μου,κι εκεινο θα σου απανταει πηρα απο τη μαμα μου

ασε,μη το συζητας...εχθες σηκωσα πιεση 18 απο τα νευρα μου...κι ετρεχα μεσα στη νυχτα.....

ευτυχως ολα καλα τελικα...

μα δεν θα μ αφησουν να ηρεμισω ποτε???????????

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ασε,μη το συζητας...εχθες σηκωσα πιεση 18 απο τα νευρα μου...κι ετρεχα μεσα στη νυχτα.....

ευτυχως ολα καλα τελικα...

μα δεν θα μ αφησουν να ηρεμισω ποτε???????????

κανε κοπελα ενα ευχελαιο μπας και ηρεμησετε...δεν παλευεται η κατασταση

76IGp3.png

Διαφημίσεις

κανε κοπελα ενα ευχελαιο μπας και ηρεμησετε...δεν παλευεται η κατασταση

εγω εχω πει οτι στο επομενο σπιτι,θα μετατρεψω ενα δωματιο σε ιερο,οπου θα ερχεται ιερεας να λειτουργει καθε κυριακη...ο αντρας μου νομιζε οτι του εκανα πλακα...

δε βλεπω ομως αλλο τροπο...

μιλαμε για πολλη κακια,οποιος ειναι αυτος (μαλλον αυτη ειναι) που μας γλωσσοτρωει καθε μερα.....

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

εγω εχω πει οτι στο επομενο σπιτι,θα μετατρεψω ενα δωματιο σε ιερο,οπου θα ερχεται ιερεας να λειτουργει καθε κυριακη...ο αντρας μου νομιζε οτι του εκανα πλακα...

δε βλεπω ομως αλλο τροπο...

μιλαμε για πολλη κακια,οποιος ειναι αυτος (μαλλον αυτη ειναι) που μας γλωσσοτρωει καθε μερα.....

υπομονη μια δυσκολη περιοδος ειναι θα περασει

76IGp3.png

Γεια σας κοιλούμπες... Τι κανετε?

Λιάκι μου κουράγιο... τι να πω... ήμαρτον δεν σου φτάνουν όλα, έχεις κ τους διάφορους μπιπ να σε ταλαιπωρούν... Κουράγιο κοριτσάκι κ να μην τους περάσει. Ό,τι είναι το καλύτερο για τον Δημήτρη σου.

μπου μπου χαίρομαι που η μικρή σου είναι καλά. Αφού σου λένε να μην κάνεις κάτι παραπάνω... μην τρελαίνεσαι, δεν μπορεί κάτι θα ξέρουν..

Φιλάκια σε όλες τις κοιλούμπες...

Υ.Γ. την Κυριακή λέει είναι η γιορτή του Πατέρα... Το λέω πληροφοροριακά :P

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Καλησπέρα κοιλίτσες.

Έκλεισα ραντεβού για να δω τους χώρους του νοσοκομείου, στις 6 Ιουλίου.

εγω παλι δεν εχω ακουσει τιποτα, τι κουφα?

χαζομάρες, ότι δεν παίρνει το μωρό αρκετό οξυγόνο γιατί δεν κάνει καλή κυκλοφορία το αίμα μου.

Λια μου επειδή εδώ είναι διαφορετικά τα πράγματα σε αυτές τις περιπτώσεις, για ποιο λόγο δεν θέλεις να πάει ο Δημήτρης σε ειδικό παιδικό σταθμό;

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Διαφημίσεις

Ολυμπια μου ενας λογος σιγουρα ειναι οτι ειανι ιδιωτικος!!!!! Εμ βεβαια Ελλαδιστν! Απο ο,τι καταλαβα η Λια θελει να παει σε κανονικο που ειναι δημόσιος!

Κοριτσια για να μην αποδιδουν τα κλιματιστικα στους 19 και σοτυς 16, χρειαζοντια φρεον.

Ετσι ηταν και στο παλιο μου σπιτι.... παρτε καποιον τεχνικο οσο ειναι νωρις να συμπληρωσει...

eNeap2.pngTSzHp3.png

ΤΟ ΠΗΡΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!

:-D:-D:-D:p:p:p:p:-D:-D:-D:-D:-D

κοριτσια ειναι παρα πολυ ομορφο το καροτσακι μου.....:-D

απο Δευτερα(που μπαινω 8ο) λεω να αρχισω σιγα σιγα το πλυσιμο...:P

κ.....εσω ετοιμη για τον μπουρμπουληθρα!!!!!:cool:

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

Γειά σας κορίτσια! Για το θέμα του καροτσιου που συζητάτε θέλω να σας πω πως εγώ πριν δυο χρόνια πήρα το peg perego on track γύρω στα 500 ευρώ και τα τρια κομμάτια και έιμαι πολύ ευχαριστημενη. Γιατι να δίνει ένα σωρό λεφτά όταν έχεις επιλογές; Το πουλούσαν στα ΚΟΥΚΟΥ και προχθες που πήγα το είχαν 449.

Χθες πήγα στο γιατρό και μου είπε πως αν όλα συνεχίσουν να πηγαίνουν καλά στις 17 Αυγούστου θα καλωσορίσουμε το μωράκι μας. Ο μικρός μου έχει φτάσει τα 2.052 δηλαδή μου είπε ανάπτυξη 2 εβδομάδες μεγαλύτερη της κύησης. Ο πρώτος γεννήθηκε 4010 οπότε και αυτός λέει κάπου εκεί θα φτάσει.

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

Ολυμπια μου ενας λογος σιγουρα ειναι οτι ειανι ιδιωτικος!!!!! Εμ βεβαια Ελλαδιστν! Απο ο,τι καταλαβα η Λια θελει να παει σε κανονικο που ειναι δημόσιος!

Πλάκα μου κάνεις, δεν μιλάς σοβαρά.

Δηλ. αν θελει να παει σε ειδικο, υπαρχουν μονο ιδιωτικό και πρεπει να ξηλωθείς;;

Νικη καλοτάξιδο, με το κάλο να το γεμίσεις με τον μπέμπη.

Το δικό μας καρότσι θα είναι έτοιμο μετά την γέννα... χεχεχεχε

rFQep1.pngcS9Bp1.png

ναι δυστυχως...φανταζομαι οτι αν υπαρχει δημοσιος ειδικος 1) θα ειναι στου δι@ολου τη μανα

2) η δουλεια που θα γινεται θα ειναι αμφιβολου αποτελεσματος...

Αλλα αφου το παιδι συμφωνα με γιατρους και ολα εχει το ΟΚ δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται,....να τους βγαλεις στα καναλια ειναι...οι γελοιοι δεν ξερουν που παν τα τεσσερα...αι σιχτιρ συγχιστηκα τωρα...

Καλυτερα δεν ειναι να ειναι σε κανονικο , τον βοηθαει περισσοτερο πιστευω, απο ο,τι σε ειδικο, χωρις να ξερω, φανταζομαι οτια να η προοδος απο τα αλλα παιδακια ειναι σημαντικα πισω, ισως τον κραταει πισω...δεν ξερω τι δουλεια γινετια...τεσπα καλη τυχη βρε Λια μου μπραβο σου που το κυνηγας εισαι πολυ δυναμικη...

Νικη καλοριζικο!!!

Ευουλα 10 μερες πριν σε βαζει,ε... καλα ειναι εμενα, μου ελεγε 16 μερες πριν!!!!!!! φυσικα αρνηθηκα...

κι εγω του ειπα δεν παιζει τοσο νωρις, θελεις ντε και σωνει καισαρικη? κοντα στην ΠΗΤ να τις παρει τις μερες του...μου ειπα ενταξει θα το δουεμ τοτε... για να δουμε...το πολυ πολυ να μην παω στο ραντεβου, ειμαι τρελη εγω!!!χαχαχαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...