Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εχθές το πρωί πήγαμε την μικρή στον Νευρολόγο. Την εξέτασε τα αντανακλαστικά και είδε γενικά την συμπεριφορά της και την βρήκε ok. Μας είπε ότι δεν χρειάζεται να ψάξουμε με παραπάνω εξετάσει εφόσον δεν υπάρχουν ενδείξεις. Μίλησα και με έναν γνωστό Παιδοχειρούγρο και μου είπε τα ίδια. Δεν μπορούμε λέει να κάνουμε τέτοιες εξετάσεις μόνο με υποψείες.

Το βλέπω και εγώ το παιδί ότι τώρα είναι καλά αλλά χωρίς παραπάνω εξετάσεις δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για το μέλον. ermm.png Είμαι καθησυχασμένη εν μέρη (γιατί η παιδίατρος μου τα είπε πιο τραγικά dizzy.png ) αλλά εύχομαι να μην είναι τίποτα και προς το παρόν θα τους ακούσω και δεν θα το ψάξω άλλο. Σας ευχαριστώ και πάλι όλες για το ενδιαφέρον σας kissing.pngkissing.pngkissing.png

M4B1p3.pngQIghp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μπου μπου χαίρομαι που όλα πάνε καλά.

Όσο για τον αιματοκρίτη και γενικά για όλα τα στοιχεία του οργανισμού το έμβρυο δεν έχει κανένα πρόβλημα ότι χρειάζεται θα το πάρει, εμείς θα έχουμε πρόβλημα αν δεν πάρουμε τα συμπληρώματα. Όσο για τις ζαλάδες ο καθένας έχει τις δικές του αντοχές. Εγώ για παράδειγμα τώρα έχω 33 αιματοκρίτη και η πίεση στα καλύτερα της είναι 10 η μεγάλη με 7 τη μικρή. Ε με αυτές τις τιμές εγώ σέρνομαι γιατί ξεκίνησα με 42 αιματοκρίτη και η πρωινή πίεση μου ήταν πιο πάνω και κάποια άλλη κοπέλα να έχει αυτές τις τιμές και να πετάει

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Καλε 17!!!! Εγω δεν το βαζω ποτε κατω απο 26.... Υπομονη !!!!

Χμ, δεν έχει διαφορά. Οι βαθμοί του θερμοστάτη έχουν απλώς την έννοια ότι όταν το δωμάτιο φτάσει σ' αυτούς τους βαθμούς, το κλιματιστικό θα σταματήσει να δουλεύει μέχρι να ξανανέβει η θερμοκρασία.

Κατά τα άλλα, η ισχύς του είναι ίδια, δεν πρόκειται δηλαδή να δουλέψει πιο σκληρά για τους 17...

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Ναι βρε, εννοουσα οτι κρυωνω αν το βαλω κατω απο 26! χαχαχαχα γενικα δεν το αντεχω ευκολα το κλιματιστικο, ιδιως του αυτοκινητου με πειραζει...

Ενα φιλος μου κοιμαται με ανοιχτο το κλιματιστικο σοτυς 22 ολο το βραδυ...η δεν φιλη μου σκεπαζεται μεχρι τα αυτια διπλα του...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

μπου μπου μου χαιρομαι που η μικρή είναι καλά και δεν χρειάζονται οι υπολοιπες εξετάσεις! Αντε περαστικά και σιδερένια!

happiness δηλαδη την ώρα που έχω πιεί ήδη τον καφέ μου τότε κοιμήθηκες? Και τι ώρα ξύπνησες? Πω πω κομμάτια θα είσαι...

Ολυμπία μου αν δεν ζαλιζεσαι τοτε είσαι μια χαρα. Οσο για το εμβρυο πιστευω θα είναι μια χαρα. Οτι είναι να παρουν θα το πάρουν.

geonutr ποσα κιλά εχεις πάρει? Μηπως γι'αυτο ποναει η μεση σου? Οσο για τον αιματοκριτη εγω ξεκίνησα με 41 και τωρα έχω 32 και ζαλίζομαι πάρα πολύ. Οπως λεει και η DimRous ο κάθε οργανισμός έχει άλλες αντοχες.

stellunak δεν το καταλαβα αυτο που είπες για τους βαθμους....:confused: Εγω το βαζω στους 26 ίσα ίσα να δροσίζει τον χώρο, αν το βάλω στους 21 παγωνω.

ξεκινησα 56,5 και τωρα ειμαι 64,7..η μεση μου ομως με ποναγε και στο πρωτο τριμηνο, μετα με επιανε που κ που και τις τελευταιες μερες παλι πολυ ποναει..μαλλον εχω παρει απο τη μαμα μου γιατι εκεινη οταν με γενναγε μου ειπε οτι δεν πονουσε κατω παρα μονο η μεση της...παντως αυτος ο πονος ηταν και ο λογος που ψιλιαστηκα την εγκυμοσυνη!!!!!

Ναι βρε, εννοουσα οτι κρυωνω αν το βαλω κατω απο 26! χαχαχαχα γενικα δεν το αντεχω ευκολα το κλιματιστικο, ιδιως του αυτοκινητου με πειραζει...

Ενα φιλος μου κοιμαται με ανοιχτο το κλιματιστικο σοτυς 22 ολο το βραδυ...η δεν φιλη μου σκεπαζεται μεχρι τα αυτια διπλα του...

Χαχα, σαν το φίλο σου κι εγώ:) Αλλά αφήνω ανοιχτή την πόρτα, να μη γίνεται ο αέρας χάλια...

107fc7d98c.png

Διαφημίσεις

stellunak δεν το καταλαβα αυτο που είπες για τους βαθμους....:confused: Εγω το βαζω στους 26 ίσα ίσα να δροσίζει τον χώρο, αν το βάλω στους 21 παγωνω.

Είσαι τυχερή και πιάνει γρήγορα το κλιματιστικό σου, οπότε φτάνει γρήγορα στους βαθμούς του... Εγώ στο σαλόνι, και στους 19 να το βάλω, εξακολουθώ να ιδρώνω...

107fc7d98c.png

κοριτσια λεμε να παμε για κανα μπανακι με τον αντρα μου σημερις...μηπως εχετε καμμια ιδεα προς τα που να παμε?Για Αττικη μιλαμε...καποια καθαρη παραλια?(υπαρχει?)..κοιταγα προς Σουνιο μερια αλλα θα θελουμε ποση ωρα για να φτασουμε :roll:

Ωραια σχετικα για Αθην παντα ειναι η πουντα ζεσα. Ειναι ολο ευθεια απο αττικη οδο, περνας το Λαυριο μεσα απο την πολη και μετα απο πολυ λιγο εχει μια ταμπελα που λεει πουντα ζεσα και στριβεις αριστερα. Εχει και σκιες, ειανι με αμμο και οχι πολυ κρυα. Ο,τι πρεπει!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Είσαι τυχερή και πιάνει γρήγορα το κλιματιστικό σου, οπότε φτάνει γρήγορα στους βαθμούς του... Εγώ στο σαλόνι, και στους 19 να το βάλω, εξακολουθώ να ιδρώνω...

κι εγω το εχω στο σαλονι και το δουλευω στους 16,αλλα δεν επαρκει ειναι μικρο και λιωνω μεσα στο δωματιο

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...