Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σου maroylita! καλως όρισες!

όταν λες πολύδυμης, τι εννοείς?? δίδυμης? τρίδυμης?

με το καλό, τα μωρά σου λοιπόν, να έχεις μια πολύ καλή εγκυμοσύνη, και εμείς θα είμαστε εδώ να κάνουμε παρέα!! :P:p:p

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΤΡΙΔΥΜΗΣ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΙΝΤΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ??ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ 12ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ..ΧΑΛΙΑ..

Θανούλης 10/3/2005

Σμαράγδα 19/8/2007

adhWm7.png CPy1m7.png

ΕΧΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ..

Το πρώτο μου... και είναι λίγο περίεργα ομολογουμένως... χα΄ρηκα πολύ όμως μς την εγκυμοσύνη μου... το Νοέμβριο παντρεύτηκα και μετά από 2εβδομάδες έμαθα ότι είμαι έγκυος...!!! Ομολογουμένως ανυπομονώ, και ο Αύγουστος μου φαίνεται πολύ μακρυά...

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

καλως ηρθες μαρια κ με το καλο τα μωρακια...κι εμενα θα ξεπερασεις

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

Διαφημίσεις

ΑΥΤΟ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ 2ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ..ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ 3ΘΑΥΜΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΟΒΟΛΗΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ..ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΗΛΩΣΕ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΓΙΑ 3ΜΗΝΕΣ ΑΚΟΜΑ..

Θανούλης 10/3/2005

Σμαράγδα 19/8/2007

adhWm7.png CPy1m7.png

καλη ξαπλα...ολα θα πανε καλα...η ξαδελφη μου εκανε τριδυμα με εξωσωματικη κ ενα χρονο αργοτερα αλλο ενα με φυσιολογικη συλληψη...κι εμενα μου εχουν συστησει ξεκουραση λογω του οτι ειναι η 4η στη σειρα εγκυμοσυνη κ εχω κ αποκολληση κλπ κλπ...δυστυχως,δεν εχουμε βοηθεια,κι ετσι η ξαπλα ειναι πολυτελεια...προσπαθω να μη σηκωνω τα παιδια...

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

THEOLVAS ΕΥΤΥΧΩς ΕΧΩ ΤΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑ..ΒΡΕ ΕΣΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ Η 4ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ..ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ..ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΣΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ

Θανούλης 10/3/2005

Σμαράγδα 19/8/2007

adhWm7.png CPy1m7.png

εισαι τυχερη που την εχεις κοντα.εμενα η μητερα μου μενει στη σαμο,χηρεψε προσφατα κ ειναι σε μια πολυυυ δυσκολη φαση της ζωης της,οποτε μαλλον χρειαζεται βοηθεια απο μενα...

εχω τον αντρα μου ομως,που κανει σχεδον τα παντα.τα δυο μεγαλα πηγαινουν παιδικο,οποτε εχω χρονο να ξεκουραζομαι.οι δουλειες μενουν λιγο πισω,αλλα δεν πειραζει...

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

Καλως ηρθες Μαρία με το καλό τα τριδυμακια σου...και μενα μια θεια μου γεννησε τριδυμα και ηταν τον περισσοτερο καιρο ξαπλα...υπομονη! Ειμαστε ωραια παρεα εδω μην ανησυχεις καθολου!!!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Καλέ τι βλέπω;;;:P

Έχουμε και τρίδυμα στην παρέα μας;;

Καλώς ήρθες Μαρία και με το καλό τα τριδυμακια!!!:wink:

Σας θαυμάζω εσάς που έχετε πολλά παιδάκια, θέλει πολύ δύναμη, υπομονή και κουράγιο να μεγαλώσεις τόσα πολλά παιδία.

Εγώ με τίποτα δεν θα τα κατάφερνα.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

γεια σας κοιλουμπες!!!!!οπως λεει κ η νικολινα!!!!!!:) :) :)

καλως τα τριδυμακια!!!!:)

λοιπον πηγα στο ντοκτορ σημερα...φτασαμε τα 95 γρ. !!!!ολα καλα κ οι εξετασεις αιματος ζουπερ!!!!!!το υψος δεν καταλαβα...(απο ολα αυτα ποιο ειναι;;; BPD HC AC FL).

τρισ21 1/9304 τρισ18 1/21384 τρισ 13 1/67432 ....παει κ αυτο!!!!!:)

Για δειτε την απορια μου ομως...

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=56288

κ περιμενω αποψεις!!!!!!

φιλιααααααα!!!!!!!:):):)

Επεξεργάστηκαν by nikijo

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

Καλημέρα εγκυούλες!

Χάθηκα πάλι αλλά τρέχω και δεν φτάνω. Εκλεισε το σχολείο του μικρού εδω και μια βδομάδα λόγω απεργίας και ακόμα δεν ξέρουν πότε θα ανοίξει. Μια έχω άδεια εγώ, μια ο καλός μου και ο μικρός στο σπίτι έχει φρικάρει. Βοήθεια δεν έχουμε απο γονείς και συγγενείς και έτσι τρέχουμε μόνοι μας.

Σήμερα πάω στον doctor να δούμε και το νινί μας, να μου πεί και τα της αυχενικής απο κοντά.

nikijo για την papp-a μου είχε πει ο γιατρός οτι παίζει ρόλο η ηλικία και μια ορμόνη που δεν συγκράτησα πια είναι. Αν θυμηθώ θα τον ρωτήσω σήμερα.

καλημερα κι απο εμενα...μα πως καθεστε τοσο αργα???εμενα τα ματια μου κλεινουν με το που κοιμουνται τα παιδια.....

nikijo,θα στα γραψω κ εκει...ολα παιζουν ρολο στον υπολογισμο των πιθανοτητων της αυχενικης.κ το καπνισμα κ η ηλικια,κ τα φαρμακα,τουλαχιστο ετσι μου ειπε ο δικος μου γιατρος...αλλα επειδη τα ποσοστα σου ειναι πολυυυ μεγαλα,δεν θα ειναι πολυ μεγαλη η διαφορα,γιαυτο κ μαλλον το θεωρησε αναξιο λογου...μην ανησυχεις καλη μου...εχεις πολυ καλα ποσοστα....εμενα τα δικα μου ουτε τα μισα δεν ειναι....

κωνκων,κουραγιο με το μικρουλη...κι εμενα μου τη δινει οταν το σχολειο της βενετιας (δημοσιο) κανει απεργια καθε τρεις κ λιγο...αν δουλευα δηλ τι θα γινοταν????

το προγραμμα μας σημερα εχει ως εξης...θα παμε λαικη (πολυυυ γελιο,εχω διπλο καροτσι,φορτωνω το γιωργακη,οι αλλοι δυο καθονται εναλλαξ,αλλα ψωνιζουμε φρουτα κ λαχανικα για ολη τη βδομαδα,κ περναει ενα διωρο δημιουργικα),μετα θα φτιαξουμε μπιφτεκια με λαχανικα,θα μαζεψουμε την κουζινα (ενδιαμεσα θα πεσει κ ξυλο -μεταξυ τους- καναδυο φορεςγια το βετεξ κ ποιος θα καθαρισει καλυτερα),θα φαμε κ υυυπνο (ελπιζω να μου κανουν το χατηρι κ οι τρεις ταυτοχρονα)...το απογευμα δε φοβαμαι,θα ειναι κι ο μπαμπας κ θα παμε σε κανενα παιδοτοπο κ σουπερ μαρκετ...

καλημερα κ παλι...

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

Ax Λία είσαι θεα λεμε πως τα κουμανταρεις και τα τρια... εγω με τη μια και τωραμπορω να παω εξω για καμια δουλεια, παλια γκρινιαζε αν ηταν πολυ ωρα στο καροτσι...

Κι εμεις σουπερμαρκετ σημερα, μετα θα βρεθουμε με καποιους συγγενεις...

Ρε κοριτσια εχει αυτη την αφρικανικη σκονη? το σαραβαλακι μου ειναι μες τη μπιχλα...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...