Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα...μπουμπου τι κριμα τωρα βρηκε να συμβει κι αυτο.... ταλαιπωρια...ολα θα πανε καλα ομως! Περαστικα και για την ωτιτιδα....

Ντιμ, δεν το ηξερα αυτο για το μαλακτικο, το αντιθετο μαλιστα μου ειχε πει ο χημικος, οτι το μαλακωτικο(οπως λεγεται στην ορολογια τους) απομακρυνει τα υπολειματα του απορρυπαντικου...

Μαλλον θα παρω τιποτα soap nuts να τελειωνουμε, αλλα λεκεδες δεν βγαζουν να ξερετε...Ισως πρεπει να ψαξουμε και τις μαγνητικες μπαλες κλπκλπκλπ

Ουφ...

Αυτο που θυμηθηκα ειναι οτι πρεπει να πλυνω και το καροτσι, ενα φρεσκαρισμα θα το θελει, το καρεκλακι αυτοκινητου το μικρο, το ρηλαξ, το πορτ μπεμπε, το παρκοκρεβατο κλπκλ πκλπ χμουι χμουι χμουι....καλα μετα τις 7 Ιουλιου που επιστρεφω...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλήμερα κοιλίτσες.

Μπουμπου μου καλά αποτελέσματα να έχετε και παλι περαστικά.

Τη μαγνητική πώς θα την κάνουν αφου πρέπει να είσαι ακίνητος?

Εμένα ο γιος μου που έκανε μαγνητική, του έκαναν ολική νάρκωση.

Σε τόσο μικρά παιδάκια δεν νομίζω να γίνεται αλλιώς, κάνει πάρα πολύ φασαρία το μηχάνημα και φοβούνται, άσε που πρέπει να είσαι ακίνητος.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

μπου μπου περαστικά στη μικρή σου... Πολυ στενοχωρήθηκα.. Ελπίζω να πάνε όλα καλά κ να μην έχει τίποτα... Στέλνουμε όλες την θετική μας ενέργεια.

κωνκωνάκι μεγάλωσε το μπεμπάκι σου ε?

Στελλίτσα διαβάζω για γιόγκα... Τι καλά... μπράβο.. αχ μου φαίνεται στην επόμενη εγκυμοσύνη (αν έρθει) θα πρέπει να ψαχτώ κ εγώ παραπάνω...

Εμένα βρε κοριτσάρες ο μπέμπης είναι πολύ χαμηλά κ νιώθω συνέχεια ένα βάρος κάτω... Οπότε δεν μπορώ να κάνω κ πολλά, ειδικά τώρα που είμαι ακόμα στην δουλειά. Τα σκ που είμαι σπίτι είναι καλύτερα τα πράγματα... Αλλά κοντος ψαλμός... Την Δευτέρα είναι η τελευταία μέρα :D

Φιλάκια σε όλες τις κοιλούμπες κ τα μωράκια σας (μέσα κ έξω)

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Γεια σας μαμάδες,κοιλίτσες και μωράκια!

Έχω πολύ καιρό να μπω...κάτι κάποιες δουλειες που ειχαν μαζευτεί,κάτι η ζέστη, κάτι η διάθεση...

μπου μπου εύχομαι γρήγορα περαστικά στο κοριτσάκι σου,να μην είναι τίποτα σοβαρό!

Είδα τη μπουμπού μου χθες...είναι 1.500 γρ, με κεφαλάκι κάτω.

Τώρα θα κλείσω ραντεβού για doppler.

Φιλάκια!!!

UslQp3.png

UOZVp3.png

καλησπερα στις κοιλιτσες!

μετα τη περιπετεια μας γυρισα σπιτι σημερα και λεω να σας γραψω τα νεα μου

τη δευτερα το μεσημερι πηγα στη κλινικη γιατι το μισο yutopar ανα 3ωρο δεν εκανε τιποτα. ο πονος δυναμωνε και οι συσπασεις ηταν πολυ συχνες. μπηκα στον καρδιοτοκογραφο και οι συσπασεις ηταν ανα 5 λεπτα και μετριας εντασης. λιγο ακομα να το αφηναμε και θα μπαιναμε σε διαδικασια τοκετου (και εγω στον κοσμο μου...)

μου εκαναν εισαγωγη και πηρα yutopar ενδοφλεβιο. το βραδυ στον καρδιοτοκογραφο οι συσπασεις εγιναν ανα 20λεπτο (πολυ γρηγορη βελτιωση συμφωνα με τη γιατρο). τη τριτη ειχα 1 συσπαση ανα ωρα και μικροτερης εντασης, πραγμα σχετικα φυσιολογικο. τον ορο μου τον μειωσαν τη τριτη το μεσημερι στο μισο και σημερα το πρωι τον σταματησαν και αρχισα παλι τα χαπια. ο σημερινος καρδιοτοκογραφος στο 40λεπτο που τον αφησαμε δεν ειχε συσπαση αλλα εγω ενιωσα μια στις 7, στις 9.30 και απο τοτε καμια...

μου εκαναν και ενεσεις κορτιζονης (2 διπλες δοσεις) προληπτικα αλλα τον προωρο τοκετο δεν θα τον γλιτωσουμε... η μικρη εχει κατεβει αρκετα και νιωθω οτι η κοιλια μου εχει ξεφουσκωσει καπως. πονακια εχω ακομα αλλα ευτυχως δεν συνοδευονται παντα απο συσπαση. μου ειπε η γιατρος μεχρι τη κυριακη (τη δευτερα μπαινω στην 30η εβδομαδα) να σηκωνομαι μονο για τουαλετα και μετα θα δουμε τι θα κανουμε. πρεπει να προσπαθησουμε να μπουμε τουλαχιστον στον 8ο (3/7 μπαινω). τα πνευμονακια της μικρης με τις ενεσεις φτανουν περιπου στο επιπεδο του 8ου μηνα και κατι οποτε δεν θα εχουμε θεμα αναπνευστικης υποστηριξης.βεβαια μου ειπε οτι εχουν υπαρξει περιπτωσεις χειροτερες απο τη δικη μου (θεωρει οτι η μητρα αντεδρασε στο φαρμακο πολυ γρηγορα και αυτο ειναι καλο) και τελικα τα μωρακια εκλεισαν την 40η εβδομαδα και γεννηθηκαν με προκληση.

τωρα ειμαι ξαπλα

φιλια πολλα σε ολες σας!

ZOrwp3.png

Διαφημίσεις

νανο μου νομιζω η ζουζουνα σου βιαζεται να βγει...αληθεια πως νοιωθεις τις συσπασεις..σαν πονους περιοδου..???

ξαπλα κοριτσακι ...ξαπλα...να μεγαλωσει λιγο ακομα η μικρουλα σου

76IGp3.png

καλησπέρα κοριτσάρες!!!

Νανο υπομονή, ηραμία, κρεβάτι και όλα θα πάνε καλά.

Εγώ για άλλη μια φορά διαπιστώνω ότι ο οργανισμός μου είναι ανάποδος. Από όταν ήρθα Αθήνα το ζάχαρο έχει πέσει κατακόρυφα, να φανταστείτε ότι στη μεσημεριανή μέτρηση σήμερα το ζάχαρο ήταν 80 και είχα φάει του σκασμού, το δε απόγευμα κάνω κάτι υπογλυκαιμίες άλλο πράγμα χθες μια ώρα μετά από παγωτό 82 το ζάχαρο. Τι να πω η κόρη μου μάλλον γουστάρει καυσαέριο και ζέστη. Πήρα και το γιατρό και μου είπε όσο έχω τόσο χαμηλές μετρήσεις να τρώω. Εεε μετά από τόση πίνα λέω να μη του χαλάσω το χατίρι.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Dim κι εγώ το ίδιο, σημερα μετα το πρωινό μέτρησα 65, πήγαινα φουλ για υπογλυκαιμία, πλακώθηκα στους χυμούς για να συνέλθω. Φαίνεται το νεφος και η ζέστη της Αθήνας κάνουν καλό στο ζάχαρο δεν εξηγείται αλλιώς, κι εγώ εχω γενικά χαμηλές μετρήσεις αυτές τις μέρες...

Nano κάτσε ξάπλα όσο μπορείς. Προσπάθησε να μην αγχώνεσαι. Η μπουμπού είναι βιαστική όπως φαίνεται. ευχομαι όλα να σας πάνε καλά, θελει λίγο προσοχή, αν και αφού εκανες και την κορτιζόνη οι πνεύμονες ωριμαζουν, δεν έχεις να φοβάσαι κατι. Απλά καλό θα ήταν να μεινει η μικρή όσο το δυνατον παραπάνω στο προστατευμένο περιβάλλον.

μπουμπου περαστικά στη μικρούλα. Μήπως να πηγαίνατε πρωτα στον δικό σας γιατρό, να σας πει κι αυτός τι εξετάσεις να κάνετε? Κριμα ειναι να παρει νάρκωση και φαρμακο για να κάνει μαγνητική η μικρή αν πραγματικά δεν είναι απαραίτητη. Το εγκεφαλογράφημα εντάξει, δεν είναι και τίποτα... αλλά η μαγνητική...Τωρα πως ειναι η μικρούλα, σου έχει εμφανίσει τίποτα περίεργο?

happiness είμαι εθισμένη πελάτισσα του bimbomarket :) κάνε αγορές άφοβα! τα περισσότερα πράγματα για τον μικρό μου από εκει τα είχα πάρει, συμπεριλαμβανομενου και του καροτσιού μας (το τριο της peg perego P3 switch), ήρθαν όλα με UPS άθικτα, μεσα σε μια βδομαδα από την παραγγελία.

nikolina78 κι εγώ νιώθω βαρος χαμηλά, ωρες ωρες δυσκολεύομαι ακόμα και στο περπάτημα... ουφ πια αυτή η δουλειά μας εχει φαει, αντε να τελειώνουμε να ηρεμήσουμε

Κορίτσια τελικά σημερα παρέλαβα τα σουτιέν θηλασμού από το nursingbra και είναι καταπληκτικά! πιο ωραία και απ' ό,τι τα έβλεπα στο σάιτ! Τελικά το ταχυδρομείο έφταιγε για την καθυστέρηση, πήγα στο τμήμα διανομών και μίλησα με τον προιστάμενο, πηγε ο ίδιος και έψαξε τα δεματα για να βρει το δικό μου, χαμός γινόταν εκει μεσα. Μου λείπει ακόμα ενα πακετο, μια παραγγελία που είχα κανει από το newlook με κατι φορεματάκια εγκυμοσύνης, να δείτε θα παραλάβω αφού θα έχω γεννήσει, αθάνατα ταχυδρομεία!!!

dJzIp2.png Fysmp3.png

Το αρκαδι με ελαιολαδο επισης σκεφτομαι γιατι μου εχει ξεμεινει απο απλαι ενα κουτι, αλλα και για αυτο καπου ακουσα ασχημα λογια, θα μας πει και η λια πως ακριβως το χρησιμοποιει στο πληντυηριο...

Στις αρχές που είχα τον μικρο νεογέννητο χρησιμοποιούσα αρκάδι. Δεν πρέπει να το βαζεις στη θηκη του πλυντηρίου όπως βαζεις τις σκόνες. Εγώ χρησιμοποιούσα ενα καπάκι (από αυτά που εχουν τα υγρά απορρυπαντικά πλυντηρίων, που μπαίνουν απ' ευθείας στον καδο), εβαζα ζεστό νερό και διάλυα το αρκάδι εκεί και αυτό όπως ήταν το εβαζα στο πλυντήριο. Είναι πολύ κολλώδες το αρκαδι και δεν κανει καλό στο πλυντήριο. Δε θα ελεγα ότι είδα κατι ιδιαίτερο, το ίδιο μου φάνηκε και το προδέρμ, πλεον αυτο χρησιμοποιώ.

dJzIp2.png Fysmp3.png

Καλησπέρα κοιλίτσες.

Νανο μου ξάπλα και ξεκούραση από δω και πέρα.

Πήρα σήμερα τα αποτελέσματα από την γενική αίματος.

Ο θηροειδης κατεβηκε και αλλο (TSH 0,54) και μικραίνει η δόση του χαπιού από δω και πέρα.

Επίσης και ο αιματοκρίτης έχει πιάσει πάτο "31 παρακαλώ" φταιω εγω γιατι δεν επαιρνα τον σιδηρο καθε μερα.

Τώρα θα παίρνω διπλη δοση.

Τι πρόβλημα δημιουργείται αν είναι πολύ χαμηλός ο αιματοκρίτης;

Αποφάσισα να κάνω μια επίσκεψη στο νοσοκομείο που θα γεννήσω, για να δω τους χώρους και τους γιατρούς.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Διαφημίσεις

σας ευχαριστω κοριτσακια μου! να ειστε καλα!

νανο μου νομιζω η ζουζουνα σου βιαζεται να βγει...αληθεια πως νοιωθεις τις συσπασεις..σαν πονους περιοδου..???

ξαπλα κοριτσακι ...ξαπλα...να μεγαλωσει λιγο ακομα η μικρουλα σου

οτι βιαζεται... βιαζεται... ειχα πονους περιοδου και ταυτοχρονα πετρωνε η κοιλια και με ποναγε και το πετρωμα. οταν ειχα ανα 5 λεπτα ποναγα περισσοτερο και απο ενα σημειο και μετα με ποναγε και η μεση... η γιατρος ειπε οτι δεν θα εχουμε σοβαρο προβλημα αν βγει τωρα αλλα οσο περισσοτερο μεινει μεσα, τοσο το καλυτερο γιατι θα μειωθει ο χρονος σε θερμοκοιτιδα.

παντως κοριτσια παρα τη ξαπλα νιωθω τρελη κουραση.... εχω και το χαπι ανα 3ωρο και κοιμαμαι με δοσεις...κανω πρακτικη για αργοτερα...

ZOrwp3.png

Αχ νανο μου ξαπλα και υπομονη...ονωτς απο εδω και περα ειναι αρκετα ασφαλες να γεννηθει, αλλα οσο περνανε οι μερες οι πιθανοτητε αυξανονται υπερ του μωρου, οσο μεινει περισσοτερο μεσα τοσο το καλυτερο.

Χαπακι , οπως λεει και η ζουζου το μπιμπο ειναι καλο!. Ψαξε και το τριο του περεγκο μπορει να ερχεται παλι στην ιδια τιμη... Θα ελεγα και τα κικο να τα εβλεπες απο κοντα, και μια συμβουλη να τους ζητατε να το κλεινουν και να το δοκιμαζετε στο πορτ μπαγκαζ! Πολυυ σημαντικο!!!! αν δεν χωραει ειναι προβλημα....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλησπέρα σε όλες.

nano περαστικά σου... το ίδιο πρόβλημα είχει και η νύφη μου... περίμενε να πάρει λίγες μέρες από τον 9ο και μετά γέννησε. όλα θα πάνε καλά! Think positive!!!

Από αύριο αρχίζει η επιχείρηση "μπουγάδα" καλό κουράγιο και στις συμπάσχουσες!!!

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Α! Ολυμπια, ξεχασα να σχολιασω κι εγω 31,3 αιματοκριτη εχω... κι εγω επισης δεν παιρνω το συμπηλωρα το ξεχναω τελειως...ομως περιεργως στη πρωτη εγκυμοσυνη που το επαιρνα ανελλειπως και μαλιστα ειχα αυξησει και τη δοση πιο χαμηλο ειχα!!! 30!!!

Απο εδω και περα σταθεροποιειται και ισως ανεβει κιολας... ειχε φτασει 32-33 πριν γεννησω θυμαμαι....

Οποτε μην ανησυχεις ιδιαιτερα, προβλημα δεν δημιουργειται, αν πεσει κι αλλο ισως νιωθεις περισσοτερο κουραση...

Βασικοτερο απο το συμπληρωμα ειναι η προσληψη σιδηρου απο την τροφη... κανα μοσχαρι παραπανω(κι εμενα δεν μου αρεσει μπουχου) και αυγουλακια... πρασινα λαχανικα ξηροι καρποι κλπ....

Πολυ καλο κανουν οι ξηροι καρποι και για τα ω3 λιπαρα τους... ακομα καλυτερα ειναι βεβαια απο ψαρι, αλλα λογω βαρεωςν μεταλλων το αποφευγω, επαιρνα παλι καποιο σκευασμα θα ρωτησω τη διαιτολογο μου που το συστηνει στις εγκυες αν μπορω να παρω το συγκεκριμενο... κανει και τα μωρα εξυπνοτερα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...