Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ax ki egv τη μπουγαδα σκεφτομουν, καλα δεν την κανω ακομα, αλλα στην κορη μου τα ειχα του κουτιου, μιλαμε ειχα στρωσει κατι παλια σεντονακια σε καθε συρταρι να μην ακουμπανε τα ρουχα! παρανοια!!!! φυσικα δεν προκειται νακανω τετοια, τωρα και για το προδερμ το σκεφτομια, γιατι ενας φιλος μου χημικος ειπε οτι ειναι το ιδιο με τα κοινα... αλλα παντως καθαριζει δεν μπορω να πω!

Το αρκαδι με ελαιολαδο επισης σκεφτομαι γιατι μου εχει ξεμεινει απο απλαι ενα κουτι, αλλα και για αυτο καπου ακουσα ασχημα λογια, θα μας πει και η λια πως ακριβως το χρησιμοποιει στο πληντυηριο...

Αυτο που ειναι βασικο ειναι το μαλακτικο γιατι απομακρυνει τα υπολειματα του απορυπαντικου.

Πολυ σωστο αυτο με την πλυση Ολυμπια, ολο λεω να το κανω και το ξεχναω, θα το κανω πριν μια στους 90 εστω και αδειο! ισως ριξω και σοδα, και θα γινει λαμπικο!

Επισης κι εγω στους 40 πλενω, οι λεκεδες απο κακακια δεν βγαινουν στους 30... και απλα βαζω παντα και εξτρα ξεβγαλμα

Εχω κι ενα οικολογικο-βιολογικο απορρυπντικο υγρο πληντηριου σιγουρα για πρωτη πλυση αυτο θα βαλω και οταν δεν ειναι λερωμενα... ειναι αρκετα καλο και πιστοποιημνεο, απο ενα βιολογικαδικο το ειχα παρει αλλα νομιζω το εχουν και στα καρφουρ.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Πριν μια ώρα γύρισαμε από την παιδίατρο και η μικρή έχει ωττίτιδα.....όταν τους έλεγα εγώ στο νοσοκομείο να της δώσουν κάτι για τα φλέματα-βήχα και μύξες με γράφανε..........να τα τώρα πάλι με αντιβίωση angry.pngangry.pngangry.pngangry.png Αύριο το πρωί θα πάμε στον νευρολόγο και η παιδίατρος συνέστησε να την δεί και παιδοχειρούργος. Επίσης θα πρέπει λέει να γίνει εγκεφαλογράφημα και μαγνητική. Σας έπρηξα το ξέρω αλλά έχω σκάσει τώρα sick.png

Και εγώ της Έλλης μου όλα στο πληντήριο τα έπλενα με προδέρμ το υγρό (την σκόνη δεν μου την λιώνει καλά το πλυντήριο και αφήνει υπολλείματα) και αργότερα έβγαλε ένα παιδικό και η persil επίσης υγρό και μου άρεσε.

κων κων να μας πεις αύριο τα νεάκια σας!

happiness έτσι που το διαβάζω πολύ καλό μου φαίνεται το πακέτο και αυτά που έχει και η τιμή τους. Άντε καλή αγορά!

M4B1p3.pngQIghp3.png

Πριν μια ώρα γύρισαμε από την παιδίατρο και η μικρή έχει ωττίτιδα.....όταν τους έλεγα εγώ στο νοσοκομείο να της δώσουν κάτι για τα φλέματα-βήχα και μύξες με γράφανε..........να τα τώρα πάλι με αντιβίωση angry.pngangry.pngangry.pngangry.png Αύριο το πρωί θα πάμε στον νευρολόγο και η παιδίατρος συνέστησε να την δεί και παιδοχειρούργος. Επίσης θα πρέπει λέει να γίνει εγκεφαλογράφημα και μαγνητική. Σας έπρηξα το ξέρω αλλά έχω σκάσει τώρα sick.png

μπου μπου μου τί έπαθε το κοριτσάκι σου και κάνει τόσες εξετάσεις? Χτύπημα στο κεφάλι? Περαστικά και για την ωτιτιδα...τί να πώ κακώς δεν σε ακουσαν οι γιατροι... τις περισσοτερες φορες οι γονεις είναι οι καλυτεροι γιατροι για το παιδί τους.

Με το υγρο προδερμ και το μαλακτικο δεν είχα πρόβλημα, τα καθάριζε όλα και δεν ερέθιζε το δερμα του μωρού. Οταν δοκιμασα το persil (για πιο οικονομικό) έβγαλε ο μικρός σπυράκια μικρα και ξαναπηρα το προδερμ.

μπου μπου μου τώρα διάβασα για το πεσιμο της μικρης στο σουπερ μαρκετ:shock:. Δεν θέλω ούτε να φανταστω τη τρομαρα που θα πηρατε. Πω πω τρελλαθηκα τωρα...

Τη μαγνητική πώς θα την κάνουν αφου πρέπει να είσαι ακίνητος?

Περαστικά σας κοπελα μου.

Διαφημίσεις

ναι κων κων μου χτύπημα στο κεφάλι έγραψα και πιο πάνω λεπτομέρειες, εν ολίγις γλύστρησε και έφυγε προς τα πίσω και χτύπησε σε πλακάκια πίσω το κεφαλάκι της και είχε και λυποθυμικό επεισόδιο και όταν συνήλθε υπνηλία. Μας κάνανε προληπτικά εισαγωγή στο εφημερεύον νοσοκομείο που πήγαμε με μόνη εξέταση μια ακτινογραφία κ γενικές εξετάσεις αίματος. 24ώρες αργότερα υπογράψαμε και την βγάλαμε και κινούμαστε τώρα με ιδιωτικούς γιατρούς γιατί από το νοσοκομείο άστα.....

M4B1p3.pngQIghp3.png

μπου μπου μου τώρα διάβασα για το πεσιμο της μικρης στο σουπερ μαρκετ:shock:. Δεν θέλω ούτε να φανταστω τη τρομαρα που θα πηρατε. Πω πω τρελλαθηκα τωρα...

Τη μαγνητική πώς θα την κάνουν αφου πρέπει να είσαι ακίνητος?

Περαστικά σας κοπελα μου.

Το πως θα γίνει δεν ξέρω το θέμα είναι ότι έπρεπε να της την κάνουν στο νοσοκομείο και άν έβγαινε καθαρή μπορεί να αποφεύγαμε και την εισαγωγή και την ταλαιπωρία και την αγωνία. Τώρα πάμε σε ιδιώτες γιατρούς και ούτε ξέρω αν θα μας την γράψουν την εξέταση και πόσο συμμετοχή έχει το ταμείο μας (είναι ακριβή εξέταση και μάλον για αυτό δεν μας την έκαναν στο νοσοκομείο γκρρρ).

M4B1p3.pngQIghp3.png

Εσύ πως πας με τον πονοκέφαλο? Είσαι καλύτερα?

Ναι ευτυχώς μου πέρασε. Ηταν εδω η μανουλα μου μερικες μερες και ηρέμησα παρα πολύ. Αποφευγω το air-condition όσο μπορω.

Ρώτα και σε καμια κλινικη να σας κάνουν όλες τις εξετάσεις. Αν πάς σε άλλο δημόσιο νοσοκομειο μήπως είναι καλύτερα?

Σας καλυνυχτω κοριτσάκια, μόλις ήρθε και ο καλός μου!

Θα δω τι θα μου πει αύριο ο νευρολόγος και τι θα συστήσει και αναλόγως θα ψάξω και θα πράξω γιατί δεν έχω ιδέα πως λειτουργεί το σύστημα. Μετά στο Ιπποκράτειο έχω γνωστό παιδοχειρούργο και μάλον θα την πάω να την δει και αυτός , αν χρειαστεί κάτι όλο και κάποια άκρη θα έχει αυτός δεν μπορεί.:roll:

Καληνύχτα και όνειρα γλυκά!!!

M4B1p3.pngQIghp3.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα κουκλίτσες!!!! Τώρα μπήκα και σας διάβασα. Περαστικά στη μικρούλα σου μπου μπου. Για τα μαλακτικά δεν ξέρω τι σας έχουν πει οι παιδίατροι, αλλά εμένα ο αλλεργιολόγος μου έχει απαγορέψει να τα χρησιμοποιώ γιατι το μαλακτικό δεν ξεβγάζεται απο το ρούχο, είναι κάτι χημικό που σιγά σιγά κάνει το ρούχο ακατάλληλο για χρήση. Οπότε κάτι που δεν κάνει να βάζω έγω δεν θα το βάλω σίγουρα στα ρούχα του μωρού. Επίσης γενικά σαν βασικός κανόνας υγιεινής πρέπει μια φορά το μήνα να βάζουμε ένα πλυντήριο στους μέγιστους βαθμούς του πλυντηρίου για να σκοτώνται τα βακτήρια που αναπτύσσονται στις σωληνώσεις.

Στέλλα θέλω και εγώ γιόγκα!!!!!!!! Να τεντώσω λίγο το κορμάκι μου, να χαρώ τα ανοίγματα της εγκυμοσύνης. Μήπως ξέρεις αν μπορούμε να κάνουμε ρέικι τώρα;; ρώτησα τον γιατρό και μου είπε οτι δεν γνωρίζει τι είναι αυτό για να μου το επιτρεψει ή να μου το απαγορεύσει.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Καλώς την! Έχω διαβάσει ότι το ρέικι είναι σέιφ και στην εγκυμοσύνη, αλλά για σιγουριά θα ρωτήσω την παρασκευή τη μαία που μου κάνει γιόγκα, που ασχολείται και με ρέικι, και θα σου πω. Πού μένεις τώρα που θα σαι Αθήνα; Έχω γυρίσει όλα τα κέντρα προγεννητικής γιόγκα νομίζω (εντάξει, τα μισά), ίσως να υπάρχει κάποιο και κοντά σου για τεντωματάκι. Εμένα μου κάνει φοβερό καλό!

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Καλημερα κοριτσάκια!

Ηπια το καφεδακι μου με την ησυχία μου και σε λιγο ξεκινάω να ετοιμάσω τον μικρό για σχολείο.

Λιωσαμε πάλι αποψε! Να κάνω κ ενα μπανάκι και πάω για doppler!

μπου μπου μου ευχομαι να πάνε όλα καλα σήμερα στον νευρολογο και οι εξετασεις της μικρης να είναι πολύ καλες. Αφου έχεις άκρη στο Ιπποκρατειο δεν μπορεί να γίνει μια εισαγωγη να γίνουν όλες οι εξετάσεις? Δημόσιο δεν είναι?

stellunak μου γιόγκα ε? Super σε βρίσκω;)! Θα ήθελα κ εγω κάτι τέτοιο. Μενω στη Μεταμορφωση, γνωρίζεις κάτι προς τα εδώ?

Ακόμα ησυχία στο καφέ μας?

Γυρισαμε απο τη κλινικη και η εξέταση ήταν πολύ καλή. Η μπουμπου μας είναι στα 1.600 γρ. και έχει πάρει θεση προς τα κάτω:D.

Τελείωσα και με τα φαγητά μας και τωρα ξεκουραση.

Ολη μερα ψεκαζομαι με ενα σπρεϊ με νεράκι....:rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...