Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

galat ευχαριστω για τη ενημερωση...εγω ευτυχως εχω μερες να το νοιωσω αυτο το βαρος ή καποιο πονακι...ευτυχως

nikijo περιμενεις το καροτσι ε???

κι εγω μιλησα με τον κουνιαδο μου και ειπε θα κανονισουμε να κατεβουμε να παμε να παρουμε και εμεις το δικο μας...βεβαια εγω νοιωθω ασχημα γιατι θελω το per perego και ειναι λιγο πιο ακριβο απο την τιμη που του ειχα πει...του ειπα βεβαια να ξεκινησουν οι εκπτωσεις ,μπας και το βρουμε σε καλυτερη τιμη...

να ρωτησω κατι εσεις που εχετε και αλλα παιδακια και εχετε αγορασει πραγματακια απο το mothercare...ξερετε αν μπορει να ψωνισει και να πληρωσει με καρτα με ατοκες δοσεις???και ξερετε εκπτωσεις κανουν σε ολα???οσο για τις αγορες απο το ιντερνετ μου ειπε οτι προτιμαει να ψωνισει απο εδω αν καταφερει να το παρει με δοσεις

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια ο μπεμπης κλωτσαει ελαχιστα,αλλα νοιωθω οτι συνεχεια αλλαζει θεση..μια δεξια μια αριστερα...μια πιεζει ψηλα στην κοιλια με το ποδι,μια τουρλωνει ποπουδακι...

ετσι θα γινεται απο δω και περα?

76IGp3.png

Χαπακι πολυ κριμα δεν ειναι να το παρει διπλασια τιμη? Προσπαθησε να του αλλαξεις γνωμη, πηρα πριν κανα μηνα το πεγκ περεγκο στον αδερφο μου 180 ευρω μολις... εδω ειχε 410...ισως για αυτο το ποσο να μην χρειαζεται να βαλει δοσεις... πολυ κριμα αφου εχει τη διαθεση να κανει το δωρο τα χρηματα του να πανε ετσι... δεν ξερω εγω στεναχωριεμαι πολυ με αυτα, και με το ποσο κοροιδα μας πιανουν...

Ξεχασα να σας πω, για τα μπανια ο γιατρος μου μου δινει το ελευθερο, απλα να πηγαινω απογευμα, οχι εκθεση στη ζεστη δηλαδη.

Γενικως μου ειπε οτι σε πολλη ζεστη/καυσωνα δεν κουναμε απο το σπτι ειναι το αντιστοιχο με το χιονι οταν το στρωσει που δεν πας πουθενα, οι εγκυες ειναι στην ιδια κατηγορια με μωρα/ηλικιωμενους, μενουμε σπιτι και πολυ καλη ενυδατωση το καλοκαιρι γενικα...

Επειδη ο οργανισμος φορτιζεται με μια επιπλεον κυκλοφορια αιματος, θελει προσοχη γιατι στην ζεστη μπορει να πεσει η πιεση , να λιποθυμησεις κλπ πολυ πιο ευκολα απο οτι γενικως.

Νερακι κοινως και μεσα στο αιρ κοντισιον οσο μπορειτε!

Χαπακι ετσι θα γινεται, ναι..., μα πως καταλαβαινετε οτι ειναι πωπος και οχι κεφαλι, η πως καταλαβαινετε ποδαρακι και οχι αγκωνια πχ ρε κοριτσια??? εγω δεν μπορω...

Αν και οπως ειχα ψιλιαστει ο μπεμπης γυρισε προς τα κατω...

Καληνυχτουδια σας!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλημερα!

Χάθηκα λιγάκι αυτες τις μερες! Ελπιζω να είστε καλά!

Οταν έχω εδω τη μανουλα μου προσπαθω να τη χαρω οσο πιο πολύ μπορώ!

Είχαμε και εναν λάθος συναγερμό το Σάββατο και τρέχαμε ΙΑΣΩ:rolleyes:. Νόμιζα οτι μου σπασαν τα νερα. Αφου περασε αρκετη ώρα και είχα και πονάκια πήρα τον δοκτορ τηλ. και μου είπε να πάω ιασω να το τσεκάρουν μην είναι καμια ρήξη ημένα. Τελικά ήταν απο κολπικά υγρά και ιδρωτα:oops:. Κάναμε και εναν υπερηχο να δω το νινί για να ηρεμήσω και όλα καλά! Εχει φτάσει στα 1.623 γρ.:D και είναι ακόμα βολεμένη πλαγίως. Ουφ πάει και αυτο...τρελλαθηκαμε!

Μια φιλεναδα μου μου εφερε μια μεγαλη σακουλα γεματη ρουχαλάκια για κοριτσάκι. Τί τέλεια ρουχαλάκια που έχουν τα κορίτσια! Τρελλάθηκα με τα φορεματάκια! Σιγά σιγά να πάρω κανα προδερμ γιατι έχουν μαζευτεί αρκετά τωρα και πρεπει να πλυθουν!

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια!!!εγω δουλεια πηζω...

ναι πολυ ζεστ ευτυχως εχω αρκουδισιον εδω αλλιως δεν αντεχεται

galat τελικα μιλησα με τον κουνιαδο και ειπε θα μου δωσει τα λεφτα να το παρουμε απο το ιντερνετ...τη γνωμη εχετε για τα καροτσια της chicco???

και εχει ψωνισει καμια απο bimbomarket????

κων κωνακι μου τι επαθες ...ετρεχες ε???

galat οσο για το αν ειναι το ποδαρακι ή το αγκωνακι ή το ποπουδακι...το υποθετω βαση την τελευταια σταση που ειχε ο μπεμπης(ειχε γυρισει με το κεφαλι...)γι'αυτο λεω ποπουδακι...δεν ξεχωριζονται

76IGp3.png

παρουμε απο το ιντερνετ...τη γνωμη εχετε για τα καροτσια της chicco??

Καλησπερίζω τις κοιλίτσες.

Χαπακι πολύ καλά και τα chicco.

Εγώ σου προτείνω αυτά τα δυο μοντέλα.

Trio for me

Trio-For-Me.jpg

Trio livinglove

livinglove.jpg

Το πρώτο το έχει πάρει η πεθερά της αδερφής μου σαν δεύτερο καρότσι για την ανίψια μου και είναι τέλειο.

Το δεύτερο είναι σχεδόν το ίδιο άλλα πιο καινούριο μοντέλο.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Ζέστη ζέστη από το πρωί άλλο πράγμα! Ευτυχώς μέσα στο σπίτι την βγάζω με το air condition. Έκανα το μπροστινό μπαλκόνι μας πριν τον χτυπήσει ο ήλιος του μεσημεριού και έλιωσα και κατακουράστηκα αλλά δεν μπορούσα και να μην το κάνω.

Με γεια τα ψώνια σας, πήρατε φόρα βλέπω :-D Πλησιάζει ο καιρός! Σε 3 μέρες μπαίνω επισήμως με την ΠΗΤ στον 8ο!!!! Πρέπει να ανασκουμποθώ και εγώ γιατί δεν έχω κάνει τίποτα αφού έχω επαναπαυθεί που τα έχω από την Έλλη μου αλλά δεν τα έβγαλα ακόμα να τα φρεσκάρω. Μόνο την πάντα έπλυνα για να την στρώσω όταν γεννήσω. Επίσης πρέπει να κάνω χώρο στην ντουλάπα και να ετοιμάζω και την δικιά μου βαλίτσα σιγά σιγά. Πολύ χαλαρή με κόβω :mrgreen:

Ευχαριστώ πολύ όλες σας για τα περαστικά. Καλέ μιλάμε όμως για πολύ χαζό πέσιμο...........την στιγμή της πτώσης την είδε ο άντρας μου, έκανε λέει κάτι σαν σπαγκάτο προς τα πίσω και έπεσε !!! Ούτε έτρεχε ούτε έκανε καμιά χαζομάρα για να πέσει. Αύριο το πρωί θα την πάμε σε ιδιώτη νευρολόγο να την δεί και το απόγευμα μάλον στην δικιά μας παιδίατρο και να τελειώνουμε και να ησυχάσουμε από όλα.

Η αλήθεια είναι ότι είμουν πολύ ψύχραιμη γενικά. Μόνο όταν την πηγαίναμε στο νοσοκομείο τρέχοντας η καημενούλα ήθελε από την ζαλάδα της να κοιμηθεί και εγώ έκανα τον καραγκιόζη για να μην την αφήσω (δεν πρέπει) εκεί πήγαιναν να με πιάσουν τα κλάματα αλλά συγκρατήθηκα. Γενικώς όμως όπως φαντάζεστε στην κατάσταση μας ήταν πολύ ζόρι, αγωνία, κούραση, ξενύχτι. Όλοι μου έλεγαν να πάω σπίτι και θα την βλέπουν αυτοί αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσω το κοριτσάκι μου έτσι μόνο του, χειρότερα θα είμουν. Η μάνα πάντα βρίσκει το κουράγιο και τις αντοχές σε όλες τις ταλαιπωρίες και τελευταία κοιτάει τον ευατό της, θα το δείτε και εσείς (εύχομαι όχι σε τέτοιες άσχημες καταστάσεις).

M4B1p3.pngQIghp3.png

Γεια σας κούκλες! Λιώσιμο σήμερα, θα γίνω εργασιομανής λόγω ερ κοντίσιον:-Ρ

Γενικως μου ειπε οτι σε πολλη ζεστη/καυσωνα δεν κουναμε απο το σπτι ειναι το αντιστοιχο με το χιονι οταν το στρωσει που δεν πας πουθενα, οι εγκυες ειναι στην ιδια κατηγορια με μωρα/ηλικιωμενους, μενουμε σπιτι και πολυ καλη ενυδατωση το καλοκαιρι γενικα...

Επειδη ο οργανισμος φορτιζεται με μια επιπλεον κυκλοφορια αιματος, θελει προσοχη γιατι στην ζεστη μπορει να πεσει η πιεση , να λιποθυμησεις κλπ πολυ πιο ευκολα απο οτι γενικως.

Νερακι κοινως και μεσα στο αιρ κοντισιον οσο μπορειτε!

Να κι ένα τιπ για δροσιά που τσίμπησα σήμερα από τη γιόγκα: όταν ζεσταίνεστε πολύ, κλείστε το αριστερό ρουθούνι και αναπνεύστε για λίγο μόνο από το δεξί -δροσίζει, λέει, το σώμα! Δεν το δοκίμασα ακόμα γιατί εδώ μέσα έχει πολικές θερμοκρασίες, αλλά το βράδυ στο σπίτι...

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Να κι ένα τιπ για δροσιά που τσίμπησα σήμερα από τη γιόγκα: όταν ζεσταίνεστε πολύ, κλείστε το αριστερό ρουθούνι και αναπνεύστε για λίγο μόνο από το δεξί -δροσίζει, λέει, το σώμα! Δεν το δοκίμασα ακόμα γιατί εδώ μέσα έχει πολικές θερμοκρασίες, αλλά το βράδυ στο σπίτι...

χαχαχα θα το δοκιμάσω μόλις ξεμπουκώσει η μύτη μου, ενδιαφέρον ακούγεται, λέτε να πιάνει???

M4B1p3.pngQIghp3.png

Διαφημίσεις

hello γκαστρουλες!!!:)

Αθηνα ουτε κ εγω καταλαβαινω τι ειναι τι ....απλα το παιζω εξυπνη κ λεω ααα,να το ποδι !!!!!!:)

Αυριο θα ξαναπαμε για βουτιες!!!!!ξερετε....μεχρι το γονατο...χαχαχαχα!!!!!(εεε...μπορει κ να μπω ολοκληρη-εχει καυσωνα).

Μπουμπου οντως οι μαναδες εχουν τρελες αντοχες....οχι μονο στα ασχημα αλλα κ στα καθημερινα....

Κ εγω πρεπει να αρχισω σιγασιγα πλυσιματα κτλ....

Κωνκωνακι ουφ ρε κοπελια.....το διαβαζα κ λες κ ημουν εγω....πωπω....αντε τωρα χαλαρα...:)

Στελλααα.....αρχισα τις μονορουφηξιες απο δεξι ρουθουνι......χαχαχαχα!!!!!:):):)

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

Α, πολυ ωραια....με αγχωσε πρωι πρωι η παθολογος μου, τωρα μιλατε και εσεις για βαλιτσες και για μπουγαδες, τρεχατε ποδαρακια μου.

Παω που λετε τω πρωι να δωσω αιμα για την εξεταση του θυροειδη μου, με βλεπει η γιατρος, τι κανεις μου λεει καλα;;

σε πιο μηνα εισαι τωρα;

σε τέσσερις μερες μπαινω στον 8ο, της λεω

ααααααααααα, απο δω και περα ανα πασα στιγμη να περιμενεις, μου λεει

σιγα καλε, λεω εγω

ναι ναι ποτε δεν ξερεις, μου λεει

Τωρα που με αγχωσατε ολοι, αυριο λεω να παω να παραγγειλω το καροτσι, την κουνια και να αρχισω τις μπουγαδες.

Αμα δεν τα πλυνω στο χερι και τα βαλω στο πλυντηριο, πειραζει;;;

rFQep1.pngcS9Bp1.png

καλησπερα.....τι κανετε κοιλουμπες μου....εμεις εδω βραζουμε....καλο αυτο με το ρουθουνια αλλα εγω δυστυχως δεν μπορω να το κανω...γιατι ειναι τοσο ξερα τα ρουθουνια μου και δεν μπορω να ανασανω...

ολυμπια κι εγω στο πλυντηριο θα τα πλυνω,δεν ειχα σκοπο να τα πλυνω στο χερι,απλα σε τι θερμοκρασια δεν ξερω,νομιζω τα περισσοτερα ειναι μεχρι 40 βαθμους και μετα στεγνωτηριο....εεε μετα βεβαια σκεφτομαι πως θα τα σιδερωσω...θα τα φυλαξετε μεσα σε σεντονι για να μην σκονιστουν μεχρι να γεννησετε???πλακα πλακα μετε τις 6 βδομαδες αρχιζουμε να περιμενουμε εεε????

πιο απορρυπαντικο θα παρετε εγω λεω για προδερμ...το εχετε δοκιμασει εσεις οι παλιες μανουλες..τι γνωμη εχετε???

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...