Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

nikolina μου και μενα δεν κλωτσαει συνεχεια,αλλα νοιωθω πως κινειτε μεσα,αλλαζει θεσεις..οσο περναει ο καιρος δεν θα εχουν χωρο για πολλα τεντωματα...

Καλά λες χαπάκι... πολύ άγχος ρε παιδί μου... πωπω δεν το περίμενα... (κ όπως λένε όλοι... που είσαι ακόμα... τώρα αρχίζουν τα καλά)

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλησπέρα κοριτσάκια!

Κι εγώ μια απ' τα ίδια, είχα τρέξιμο αυτές τις μερες, δεν προλάβαινα να μπω...

Εν συντομία:

Για τη λίστα, κρατήστε μια επιφυλαξη για το nursingbra-shop, εχω παραγγείλει εδώ και καιρό σουτιεν και δε μου έχουν έρθει ακόμα. Σημερα διαβασα ενα άρθρο για τα ταχυδρομεία και τις καθυστερήσεις, οπότε θελω να πιστεύω ότι κάπου εκει εχει κολλήσει το πακετο μου, εχει καθυστερήσει και άλλη μια παραγγελία από άλλο αγγλικό σαιτ (το newlook), οπότε το απόγευμα λέω να παω να ρίξω μια ματια (και να βαλω μια φωνη, αν χρειάζεται!)

Για την προίκα, να σας πω την εμπειρία μου, εμάς η πάντα και η κουνουπιέρα μας φάνηκαν πολύυυυ χρήσιμες, ακόμα τις χρησιμοποιουμε. Παπλωματάκι βαλαμε φετος το χειμώνα, ειχα παρει σετ προίκας, αλλά τελικά νομίζω ότι είναι πεταμένα λεφτά, πιο καλά να εστιάσετε στην ποιότητα, παρά στην εμφάνιση.

Nano ελπίζω να είσαι καλύτερα σήμερα... Και η δικιά μου η μπεμπα όλη μερα στριφογυρίζει, δε με αφήνει σε ησυχία, δε μπορώ να κάτσω, ούτε να κοιμηθώ, παιρνω αγκαλιά τον μικρο μου και κάνει σβούρες! Τι να πω, ελπίζω σε αυτό που λένε, ότι τα μωράκια που ειναι ανησυχα στην κοιλιά, ειναι πολύ ήσυχα όταν βγουν! Για να δούμε! (αν και στον γιο μου αυτό δεν ισχυε, ήσυχος ήταν-ήσυχος ειναι...)

dJzIp2.png Fysmp3.png

Καλά λες χαπάκι... πολύ άγχος ρε παιδί μου... πωπω δεν το περίμενα... (κ όπως λένε όλοι... που είσαι ακόμα... τώρα αρχίζουν τα καλά)

κι εγω αγχωνομαι συνεχεια...να σου πω θελω σαν τρελλη να ερθει ο αυγουστος...μολις γεννηθει θα εχουμε τρεξιμο αλλα καλυτερα ετσι,παρα εκει και να μην ξερω τι κανει

76IGp3.png

Kαλησπέρα κοριτσάκια!

Κι εγώ μια απ' τα ίδια, είχα τρέξιμο αυτές τις μερες, δεν προλάβαινα να μπω...

Εν συντομία:

Για τη λίστα, κρατήστε μια επιφυλαξη για το nursingbra-shop, εχω παραγγείλει εδώ και καιρό σουτιεν και δε μου έχουν έρθει ακόμα. Σημερα διαβασα ενα άρθρο για τα ταχυδρομεία και τις καθυστερήσεις, οπότε θελω να πιστεύω ότι κάπου εκει εχει κολλήσει το πακετο μου, εχει καθυστερήσει και άλλη μια παραγγελία από άλλο αγγλικό σαιτ (το newlook), οπότε το απόγευμα λέω να παω να ρίξω μια ματια (και να βαλω μια φωνη, αν χρειάζεται!)

Για την προίκα, να σας πω την εμπειρία μου, εμάς η πάντα και η κουνουπιέρα μας φάνηκαν πολύυυυ χρήσιμες, ακόμα τις χρησιμοποιουμε. Παπλωματάκι βαλαμε φετος το χειμώνα, ειχα παρει σετ προίκας, αλλά τελικά νομίζω ότι είναι πεταμένα λεφτά, πιο καλά να εστιάσετε στην ποιότητα, παρά στην εμφάνιση.

Nano ελπίζω να είσαι καλύτερα σήμερα... Και η δικιά μου η μπεμπα όλη μερα στριφογυρίζει, δε με αφήνει σε ησυχία, δε μπορώ να κάτσω, ούτε να κοιμηθώ, παιρνω αγκαλιά τον μικρο μου και κάνει σβούρες! Τι να πω, ελπίζω σε αυτό που λένε, ότι τα μωράκια που ειναι ανησυχα στην κοιλιά, ειναι πολύ ήσυχα όταν βγουν! Για να δούμε! (αν και στον γιο μου αυτό δεν ισχυε, ήσυχος ήταν-ήσυχος ειναι...)

Ζουζουνελ σίγουρα έχει γίνει κάτι με το ταχυδρομίο γιατι εγώ τη παρασκευή παρέλαβα και είχα κάνει τη παραγγελία την προηγούμενη παρασκεύη. Και πριν απο ένα μήνα που είχα παραγγείλη πάλι σε μια βδομάδα ήρθαν.

Χαπακι η μάνα μου είναι συνδεδεμένη με τη κοιλία μου να ακούει τη μπέμπα και της έχει πλέξει κάτι φοβερά παπουτσάκια αγκαλιάς. Εκείνος που έπαθε τη πλάκα του ήταν ο αδελφός μου ο οπόίος φόβατε να με ακουμπήσει μηπως κάνει κάτι που δε πρέπει.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

Ζουζουνελ σίγουρα έχει γίνει κάτι με το ταχυδρομίο γιατι εγώ τη παρασκευή παρέλαβα και είχα κάνει τη παραγγελία την προηγούμενη παρασκεύη. Και πριν απο ένα μήνα που είχα παραγγείλη πάλι σε μια βδομάδα ήρθαν.

Χαπακι η μάνα μου είναι συνδεδεμένη με τη κοιλία μου να ακούει τη μπέμπα και της έχει πλέξει κάτι φοβερά παπουτσάκια αγκαλιάς. Εκείνος που έπαθε τη πλάκα του ήταν ο αδελφός μου ο οπόίος φόβατε να με ακουμπήσει μηπως κάνει κάτι που δε πρέπει.

χαχαχα...το ιδιο προβλημα ειχε και ο αδερφος μου οταν με ειχε δει και φαντασου τοτε ημουνα στον 5ο...φαντασου να με δει τωρα...

76IGp3.png

Καλησπέρα κορίτσια! Τι κάνετε εσείς και τα ζουζούνια σας στις κοιλίτσες? Εύχομαι όλα σε όλες να είναι καλά....δεν πρόλαβα να σας διαβάσω ακόμα, σας γράφω τα δικά μας και θα ξαναεπιστρέψω μόλις μάθω και τα δικά σας.

Η Έλλη μου είχε να κάνει 3 μέρες πυρετό και ήταν σχεδόν καλά και από τον βήχα.

Το Σάββατο το απόγευμα μια φίλη βάφτιζε τον γιόκα της και πήγαμε. Όταν τελείωσε η βάπτιση το μόνο που θέλαμε με τον άντρα μου ήταν να πάμε στο σπίτι να αλλάξουμε και να πιάσουμε από έναν καναπέ στην δροσιά του air condition μαζί με καρπούζι και τυρί.

Έτσι σταματήσαμε στο σούπερ μάρκετ να ψωνίσουμε και μας βγήκε το καρπούζι ........ εκεί που ψωνίζαμε γλύστρησε το κοριτσάκι μου και έπεσε στα πλακάκια και χτήπυσε πίσω το κεφαλάκι της! Την πήρε αγκαλιά ο άντρας μου και της γύρισαν τα μάτια και λυποθύμησε.... την συνεφέραμε γρήγορα και όπως είμασταν φύγαμε για εφημερεύον νοσοκομείο. Πηγαίναμε τρέχοντας στον δρόμο σαν τρελοί, η μικρή είχε υπνηλία και έκανα του κόσμου τα χαζά για να την κρατάω ξύπνια.

Εκεί της έκαναν ακτινογραφία η οποία δεν έδειξε κάποιο κάταγμα αλλά μας έκαναν 3η μερη εισαγωγή για παρακολούθηση. Ευτυχώς το κοριτσάκι μου δεν είχε άλλα συμπτώματα που να προέρχονται από το χτύπημα. Ο βήχας της όμως επειδινώθηκε και ανέβασε και το βράδυ πυρετό. Την επόμενη μέρα ήταν πολύ καλύτερα, μέσα στην ζωηράδα. Οι συνθήκες του νοσοκομείου όμως ήταν χάλια (από που να αρχήσω....... angry.pngangry.pngangry.png τρομερή ταλαιπωρία και ανοργανοσιά ) και υπογράψαμε με τον άντρα μου και εχθές το βράδυ την βγάλαμε.

Μια από αυτές τις μέρες θα την πάω σε νευρολόγο ιδιώτη να την δει και αυτός να μας πει την γνώμη του καθώς και στην παιδίάτρο μας γιατί αν περιμέναμε από το νοσοκομείο ...... αφήστε!

Την λογική τους δεν μπορώ να την καταλάβω, πας στο νοσοκομείο, σε εξυπηρετούν στο άρπα κόλα και μετά σε προωθούν σε ιδιώτες εξωτερικούς ιατρούς με τον τρόπο τους....

Όταν είπαμε ότι θέλουμε να την βγάλουμε μας λένε μα γιατί? Θέλει και ερώτημα δηλαδή?

M4B1p3.pngQIghp3.png

Ωχχχχ, μπουμπού, περαστικά! Και μόνο που το διάβασα πόνεσε το κεφάλι μου, φαντάζομαι τι ταραχή θα πήρατε εσείς... Καλό κουράγιο σας εύχομαι, κι ελπίζω να μη φορτίστηκες/κουράστηκες/ταράχτηκες πολύ με όλα αυτά. Προσοχή στην κοιλίτσα!

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

μπου μπου μου περαστικα στο κοριτσακι σου,στεναχωρεθηκα πολυ ...πρεπει να αγχωθηκες παρα πολυ εεεε???ελπιζω να ειναι ολα καλα...αχ τα παιδακια δεν προσεχουν καθολου,και οταν χτυπανε ειναι το χειροτερο...περαστικα και παλι

76IGp3.png

Διαφημίσεις

μπουμπου περαστικά στη μικρούλα! δυστυχώς δε θέλει και πολύ να γίνει το κακό με τα πιτσιρίκια... τουλάχιστον αφού όλα ειναι καλά, ενταξει...

εμεις παντως του καναμε του μικρου ιδιωτική ασφάλεια -αχρείαστη να είναι!

Από το nursingbra παρήγγειλες κι εσύ? Πήγα σημερα στο ταχυδρομείο και δε βρήκαν τίποτα, εχουν όμως και πολλά δεματα που δεν εχουν καταγραφεί ακόμα, γινεται της κακομοίρας, θα παω να βρω τον προϊστάμενο αυριο-μεθαυριο μπας και βγάλω ακρη...

dJzIp2.png Fysmp3.png

μπου μπου περαστικα στο μπουμπουκακι σου!!!!!!

χαπακι κ εγω ειναι 1η φορα που αναβω το κλιματιστικο απο μονη μου...συνηθως μαλωνα με τον αντρα μου....εχει παθει πλακα:)

νικολινα ,ολυμπια σας ευχαριστωωωωω!!!!!το περιμενω πως κ πως...λογικα με; ;στην εβδομαδα :):):)

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

Μπου μπου περαστικα στο κοριτσακι!!! Ωχου μωρε ταλαιπωρια που τραβηξατε ολοι... να μου φιλησεις το κεφαλακι και γρηγορα περαστικα!

Το ταχυδρομειο εχει ελεεινες καθυστερησεις, ενα απλα γραμμα απο γερμανια εκανε 2,5 εβδομαδες να μου ερθει..

Να σας πω και τα νεα μου πηγα σημερα ειδα τον μπεμπη, 1400 παρακαλω, η καμπυλη τελικα μου ειπε οτι ειναι καλή, εφοσον και η γενικη ουρων ειανι καλη χωρις σακχαρο κλπ.

Βεβαια μου ειπε τα γλυκα κομμενα ουτως η αλλως απο την αρχη μου το ελεγε, και για να μην παιρνεις περιττο βαρος κλπ.

Χαπακι, τον ρωτησα για την πιεση-βαρος που νιωθω σχτικα συχνα τελευταια και ειπε οτι οποιαδηποτε κινητηκοτητα-συσπαση-πετρωμα κλπ της μητρας σε αυτο το σταδιοα δεν μας απασχολει ακομα και αν συνοδευεται απο πονακια περιοδου.Ειναι απολυτως φυσιολογικο, και ειναι ειτε οι μπραξτον-χικς ειτε το μωρο, ειτε η μητρα που αναπτυσεται.

Μονο αν ο πονος ειναι εντονος ή συνεχης το ψαχνουμε.

Μου εκανε και ντοπλερ την ωρα της εξετασης ολα οκ, αλλα το επισημο το εχω 7 ιουλιου.

Συνεχιζει να με βλεπει μηνιαιως.

Αυτα! Σας φιλω!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...