Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια κ απο μενα,μολις γυρισα απο το libero day,που ειχα παει με τους δυο μεγαλους.καλουτσικα ηταν αν εξαιρεσουμε τη ζεστη...τοσο μεγαλη διοργανωση,κι ουτε μια τεντα...ευτυχως ειχα προνοησει κ ειχα βαλει στα παιδια αντηλιακο,γυαλια κ καπελο.τα μικρα το καταευχαριστηθηκαν,βαφτηκαν,εκαναν τραμπολινο κ αλλα παιχνιδακια κ δραστηριοτητες.ειχε πανες με 50% εκπτωση,μοιραζαν κουπονια κ δειγματα απο αφρολουτρα τζονσον'ς κ μινιατουρες στρουμφακια κ διαφορα αλλα παιχνιδακια.φυσικα τα παιδια επεσαν ξερα μολις γυρισαμε...

χαπινες,,ελπιζω να εκανες καμια βουτιτσα κ για μενα,οπως φαινεται ειμαι η μονη που δεν πηγε θαλασσα.........

νανο,ξαπλα κ ξεκουραση,κ να μας πεις τι σου ειπε ο γιατρος.....

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μπραβο ιντι !!!!!

ωραια ειναι σιγα σιγα να φτιαχνεται η φωλιτσα !!!!!!!:)

εγω δωματιο δεν εφτιαξα....εχουμε 2 παιδικα αλλα τωρα το 1 ειναι ο παιχνιδοτοπος της Βασιλικης κ θα το αφησουμε προς το παρον ετσι....

Σε ποια Jumbo πας;;;;το Jumbolino εννοεις;;;;

Καλη ξεκουραση!!!!!!:)

Jumbo, Αλεξεναδρούπολη, στο Jumbolino εκτός από παιχνίδια δεν έχει και τίποτα άλλο

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Λιακι καλα ητανε αφου περασαν ωραια τα παιδακια σου....

ναι σου χαριζω μια βουτιτσα....εσεις δεν πατε καθολου για μπανακι???

κανει καλο στα παιδακια....

οχι,το απαγορευει ο γιατρος....το ξερω οτι κανει καλο στα παιδια,γι αυτο για φετος τα εχω στο κολυμβητηριο.εδω για να παμε στην κοντικοτερη καθαρη παραλια θελουμε τουλαχιστο 2-3 ωρες δρομο,κι εγω απαγορευεται να μπω.ετσι κανω την πικρα μου χαρα κ του χρονου θα κανονισω να μην ειμαι στον 7ο το καλοκαιρι.......

ιντι,με γεια το τικερακι......κ με το καλο....

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

Διαφημίσεις

πηρα τη γιατρο το μεσημερι και μου αυξησε τη δοση yutopar. τωρα παιρνω μισο ανα 4ωρο αλλα φοβερη αλλαγη δεν ειδα. θα τη ξαναπαρω σε λιγο τηλεφωνο

και δουλεια μαλλον τελος... δεν νομιζω να με αφησει να ξαναπαω...

εχω αρχισει να σκεφτομαι τη πιθανοτητα του προωρου και εχω φρικαρει... γιατι να μην μπορω να χαρω καθολου την εγκυμοσυνη μου?

ΥΓ. απο τα νευρα μου τρωω παγωτο

ZOrwp3.png

Νανο προσπάθησε να ηρεμίσεις, όσο δύσκολο και αν είναι, γιατι μόνο χειρότερα το κάνεις. Θετική σκέψη και όλα θα πάνε καλά.

Χαπακι και εγώ μια απο τα ίδια, για μπανάκι σήμερα. Μέχρι τέλος του 7ο με αφήνει ο γιατρός. Στον 8ο γενικά μου απαγορεύει τα πάντα, εκτός αν όλα είναι ιδανικά.

Εγω μόλις τελείωσα τη δουλεια γαι φέτος, έκανα τα τελευταία μου μαθήματα και πάω να ετοιμάσω βαλίτσα, αύριο πάω Αθήνα. Έβγαλα τη μεγάλη να χωρέσει και κανένα πράγμα της μπουμπους στον γυρισμό.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

nano μου υπομονη!!!!οταν κουραζομαστε συνηθως δεν το καταλαβαινουμε το μωρο.....Για τα πονακια θελει ξεκουραση ....καντο κ θα δεις διαφορά....:) παντως πρεπει να σε δει-οχι απ το τηλεφωνο-αν ειναι συσπασεις....

Λια θα κανω κ εγω μια ας πουμε βουτια κ για σενα .....3 φορες πηγα -μεχρι το γονατο μπηκα!!!!:)

Ιντι ωραιο το νεο τικερακι!!!!!σαν να θελει να βγει φαινεται!!!!!!!:)

Χαπακι μονο αν ειναι πολυ κρυο το νερο δεν κανει....για να μην προκληθουν συσπασεις....αντε μπραβο!!!!!!τουλαχιστον θα κανουμε κ καμια βουτιτσα πριν τα μπεμπε!!!!:)

Ντιμ καλη ξεκουραση τωρα κ καλα να περασεις!!!!:)

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

ξαναμιλησα με τη γιατρο και τωρα παιρνω μισο χαπι στο 3ωρο... αν χειροτερεψει θα μπω στη κλινικη για καρδιοτοκογραφημα και ορο...

αλλα μια μικρη διαφορα στη διαρκεια και την ενταση προς το καλυτερο την ειδα. ελπιζω να γλιτωσω την εισαγωγη....

η μικρη ειναι δραστηρια ως συνηθως παντως

ZOrwp3.png

χαλαρωσε κ ξεκουρασου κοριτσακι...ολα θα πανε καλα...

εχεις για μια ακομα φορα ολη τη θετικη μου ενεργεια.........

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

Διαφημίσεις

σε ευχαριστω theolvas και ολα τα κοριτσακια!!!

απλα μου τη δινει πως δεν εχω χαλαρωσει καθολου στην εγκυμοσυνη μου... ολο κατι συμβαινει...

μακαρι να σταματησουν οι συσπασεις και η μικρη να κατσει στη θεση της

ZOrwp3.png

απλα μου τη δινει πως δεν εχω χαλαρωσει καθολου στην εγκυμοσυνη μου... ολο κατι συμβαινει...

αυτο κι αν το καταλαβαινω.....

σε δυο μηνες ομως θα κρατας τη μπουμπου σου στα χερια σου κ ολα αυτα θα ειναι σαν αστειο......

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

το ξέρω είναι σπαστικό να μη μπορείς να χαρείς την εγκυμοσύνη σου και ιδίως τη πρώτη και εγώ όλο με ένα μη το ένα μη το άλλο είμαι, αλλά η θετική σκέψη βοηθάει πολύ, τουλάχιστον εμένα. Υπομονή και χαμόγελο:P:p:p:p

σας καληνυχτίζω, πρέπει να μαζέψω το laptop να το πάρω μαζί μου και να κοιμηθώ νωρίς γιατι η πτήση είναι 7.30!! Καλό βράδυ σε όλες και ιδίως στη nano, θα δεις κοριτσάκι αύριο θα είνια όλα πολύ καλήτερα

ρε νανουκα μου σε εξετασε η απο το τηλεφωνο ολα;;;;

παντως το αγχος ολα τα χειροτερευει οποτε.....χαλαρα-οσο μπορεις:) κ εγω με yutopar ειμαι απο τον 5ο(μισο ανα 8ωρο) κ μια φορα που ειχα δυνατο πονο χαμηλα μου ειπε μαλλον θα ηταν καποιος σπασμος -δεν αυξησε τη δοση-.

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...